See video on kahtlane tõesti. Aga ilmselt ükski reporter ei küsi, miks Valge Maja AI-ga töödeldud videosi väljastab.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
See video on kahtlane tõesti. Aga ilmselt ükski reporter ei küsi, miks Valge Maja AI-ga töödeldud videosi väljastab.
Kõigepealt ta jauras kõige kohta, mis tema narratiiviga ei sobinud, et "fake news", "deep fake" või "AI". Nüüd on meil "deep fake donny" _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Aga aga pidi ju olema, et Make America Great Again _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Aga aga pidi ju olema, et Make America Great Again
Ei sa ei saa aru, MAGA tähendab tegelikult Make America Go Away _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
netcat, videot üldse vaatasid? Toksilisus inimesele sõltub doosist. Autismi see ei põhjustanud. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
netcat, videot üldse vaatasid? Toksilisus inimesele sõltub doosist. Autismi see ei põhjustanud.
Ma tean seda niigi, seega ma ei vahi selliseid videosid.
Lihtsalt väide, et see pole toksiline, ei päde. On küll, sellepärast see kasutusele võetigi.
Väide on õige, sest inimesed pole bakterid. Vaktsiinis olev bakterite vältimiseks vajalik doos pole inimesele toksiline. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
netcat, videot üldse vaatasid? Toksilisus inimesele sõltub doosist. Autismi see ei põhjustanud.
Ma tean seda niigi, seega ma ei vahi selliseid videosid.
Lihtsalt väide, et see pole toksiline, ei päde. On küll, sellepärast see kasutusele võetigi.
Väide on õige, sest inimesed pole bakterid. Vaktsiinis olev bakterite vältimiseks vajalik doos pole inimesele toksiline.
Kui Trump seda ütleb, siis on toksiline. Kõik, mida ta ütleb on toksiline. Desinfektanti joomist ja UV valgusega kiiritamist on ta juba soovitanud. tik-tok challenge on veel puudu
Hull vanamees... _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
"And then I said, supposing you brought the light inside of the body, which you can do either through the skin or in some other way. And I think you said you're going to test that too. Sounds interesting," the president continued.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.