praegune kellaaeg 13.09.2025 20:20:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
10.09.2025 20:59:36
|
|
|
📈 Hetke LTC hind (EUR):
€99.34
🔗 Võrgu olek:
Viimane plokk: 2,965,795
💪 Räsi määr (24h): 2923.31 TH/s
_________________ Deflatsioon:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
LeneLowcut
HV vaatleja
|
10.09.2025 21:46:27
|
|
|
OPollo kirjutas: |
mina634 kirjutas: |
Kuld virutati rahvalt ära. Bitcoini nad virutada ei saa. |
Veidi veider näide on relvadega, kus igal dekaadil kutsutakse rahvast ikka illegaalsetest relvadest loobuma
|
Sespärast mina ostangi kokku valget viina ja ootan millal uus kuiv seadus tuleb. Laudur steikima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
11.09.2025 16:35:27
|
|
|
Võimalik, et 250 000 USD 1 BTC tuleb ära aasta lõpuks või lähima 18 kuu jooksul. Tõmbleb aga kasvab vaikselt suuremaks. KEEGI ei näe FIAT rahale alternatiivi.. Hetkel. Bitcoin on. Aga ei taheta.
---
Ma ise ei ole suur bitcoini kasutaja eriti, kuid mul on tähtis, et BTC hind on kõrge - hoiab teisi altcoine stabiilsena:
https://cointelegraph.com/news/bitcoin-supercycle-ignition-hints-360k-new-btc-price-analysis
Pigem LTC ja XEC. Pulsechainis TIME ja HEX. [bitcoine ostan satside kaupa - 45 000 - 80 000 satsi kuus..] KUI bitcoin on 5-6 aasta kohta üldisest inflatsioonist üle(parem ja deflatsioonis) (FIAT pasarahast) - siis tasub ära. Bitcoin on avalik plokiahel.
---
https://blitzchips.com/ - lihtne ja kiirem viis panustada oma panuseid suuremaks. Kui ei võida FIRMAt, siis võidad BLITZ-i. cashtab rahakotiga hea mängimiseks.
Suurem võimalus võita kui eesti lotos - ja kaotuse korral saad BLITZ-e.
Mis on $BLITZ?
$BLITZ on BlitzChips.com lojaalsusžetoon. Kui kaotad mängu, võidad $BLITZi.
Kui sul on 10 000 või rohkem $BLITZi, langeb kasiino eelis 3%-lt 1%-le. Seni kuni selle ajani paranevad sinu võiduvõimalused iga võidetud $BLITZi satoshiga. |
Kasiinomängijad teavad, et MAJA võidab. Aga sellel mängul on eelis - kui sul on kaotusega väga palju BLITZ tokeneid - väheneb MAJA s.t KASIINO esmaõigus 1%ni. KAOTAJAD võidavad. ECASH võrk on turvaline. See on parem kui tavaline netikasiino. [mõnus - väikesed panused]
(ma usun, et see mängusüsteem on kõige ausam üldse- iga 72h järgi avaldatakse maja räsi - näed, et kõk tehingud ja panused olid õiged - et koodid õiged. Pettusi ei ole.)
---
📈 Hetke BTC hind (EUR):
€97,734
🔗 Võrgu olek:
Ühendatuid sõlmi: 23,271
---
Bitcoini saaks Marsile ja Marsilt kolme minutiga saata, kasutades NASA või Starlinki optilist ühendust ja uut planeetidevahelist ajatemplisüsteemi.
Kontseptsioon viitab sellele, et kui Bitcoini kasutaja soovib tulevikus Marsile makse saata, võib tehing kasutajalt erinevate jaamade kaudu liikuda, näiteks maapealsete antennide, satelliitide või isegi Kuu ümber tiirleva relee kaudu.
Igas peatuses tembeldatakse tehing enne sihtkohta jõudmist.
..Kontseptsioon tugineb Blockstreami 2018. aasta detsembri tööle, kui ettevõte ühendas Bitcoini viie satelliidiga, et võimaldada Bitcoini tehinguid kosmoses. Seejärel, 2020. aasta augustis, viis Spacechain lõpule esimese Bitcoini tehingu Rahvusvahelisest Kosmosejaamast, mis näitas, et Bitcoini ( BTC ) saab vastu võtta ka väljaspool Maad.
https://cointelegraph.com/news/sending-bitcoin-earth-mars-possible-researchers
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
11.09.2025 20:06:42
|
|
|
Kuld virutati rahvalt ära. Bitcoini nad virutada ei saa. |
Ma pidin siia ikka veel selle väikse killu lisama siia.
Kellelt see kuld nüüd ära virutatigi ?
Alfaisased töllerdavad tänaval 60g kultkettidega, mimmudel ripnevad 4-6 grammised kõrvarõngad kõrvas ja muu tilulilu kaelas, abiellunutel 2-5g sõrmused sõrmes, lahutatutel padja all ...
Ütleme, et keskmiselt võiks, aga ei pretendeeri absoluutsele tõele, igal täiskasvanul inimesel keskmiselt 5g kulda olla kodus - KESKMISELT
Mingi 5 tonni kulda rahval käes, kindlasti on see oluliselt suurem number, ma nii väikselt siin heietan ja sa seletad midagi "rahvalt virutati kuld ära"!
Mine ehete poodi ja osta palju sul vaja on, aga ära tooda SAASTA !
Loed ja mõtled, kas paldiski mnt 52, palat nr 6, sai ligipääsu arvutile, "Napoleon" avastab vigast AI-d
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
11.09.2025 21:51:12
|
|
|
1933 – Executive Order 6102
5. aprillil 1933 andis president Roosevelt välja täitekorralduse 6102, mis keelas eraomanduses oleva kulla (mündid, kangid, kuldtõendid) hoidmise.
Kodanikud pidid kõik oma kuldvarad üle andma Föderaalreservile (või pangale, mis edastas need riigile).
Vastutasuks said nad paberraha – toona 20,67 dollarit ühe untsi kulla eest.
Erandid: väikesed kogused (kuni $100 väärtuses), ehted, kollektsionääride haruldased mündid ja teatud tööstuslikuks kasutuseks olev kuld.
1934 – Gold Reserve Act
aastal võttis Kongress vastu Gold Reserve Act’i, mis formaliseeris kulla riigistamise.
Samas devalveeriti dollar: kulla hind tõsteti 20,67 → 35 dollarini untsist.
See tähendas, et kõik, kes olid sunnitud oma kulla loovutama, said vähem, kui see hiljem „ametlikult” väärt oli – sisuliselt salajane maks või riigi kasuks sundvõõrandamine.
15. august 1971 – Nixoni šokk
President Richard Nixon teatas:
USA peatab dollari konverteeritavuse kullaks.
See tähendas, et välisriikide keskpangad ei saanud enam oma dollareid kulda vahetada.
Sisuliselt murti kullastandard lõplikult.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran

|
11.09.2025 22:23:22
|
|
|
Ehtekullaga on asi nii, et see pole puhas kuld. Pealegi lisandub sinna ehtevalmistamistasu. Iseasi on siis kui ehtel mingi antiigi väärtus olemas mis ajas kasvab.
Muidugi ma ei tea kas päris puhtast kullast kaelakette on olemas, aga pakun, et pole...liiga pudedad.
Miks mitte praegu ETF'i (ok pole päris sinu) või kaevandusaktsiatesse panustada.
mina634, kuidas sa kujutad riigi kasuks sundvõõrandamist ette? Kui inimene ütleb, et ta rahahädas ammu maha müünud ja sulas maksti. Kuidas saab võõrandada olematut vara.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
12.09.2025 00:14:08
|
|
|
Longero kirjutas: |
Ehtekullaga on asi nii, et see pole puhas kuld. Pealegi lisandub sinna ehtevalmistamistasu. Iseasi on siis kui ehtel mingi antiigi väärtus olemas mis ajas kasvab.
Muidugi ma ei tea kas päris puhtast kullast kaelakette on olemas, aga pakun, et pole...liiga pudedad.
|
Kuld on kuld, point oli see, et seda rahvalt pole siiski ära võetud.
Ehtevalmistamise tasu pandimajas ei küsita Ka see polnud minu point ...
1 jörr, see "mina ja maailma numbrid" toodab siin iga kuu/kahe tagant erinevat narratiivi ja rooja ... tal läheb endal meelest, mida ta 2 kuud tagasi tootis ja AI on liiga algeline, et ta mälu värskendada
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
12.09.2025 11:27:14
|
|
|
Ainus seaduslik võimalus on sellel pildil, juhul kui sul pangakontot ei ole:
Spoiler 
---
---
Panga aktsiad/võlakirjad
✅ Jah
Esimesed, mis kriisis kaovad.
--
Riigi ja EL-i kriisimeetmed
EL ja liikmesriigid võivad kriisi ajal:
Külmutada varad (nt sanktsioonid, terrorismivastased meetmed).
Seada kapitalikontrolle (piirata raha väljavoolu riigist, nt Kreeka 2015).
Kasutada erakorralisi makse, nt erakorraline „solidaarsemaks” maks varadele.
--
EL-is on seaduslikult olemas mehhanism, mis lubab kriisi ajal kasutada hoiustajate raha üle 100 000 € (nn bail-in). Näide: 2013 Küpros – üle 100 000 € hoiustest lõigati maha 47,5%.
Aktsiate puhul: oma panga investorid võivad kõik kaotada, aga riik ei saa lihtsalt ära võtta sinu Tesla või Apple’i aktsiaid.
Varade „märgistamine” liigub pigem läbi digirahanduse ja regulatsiooni, eesmärgiga jälgitavus ja kontroll. See ei ole veel täielikult kasutusel, aga trend on olemas.
Mis te arvate, et kriisiajal ei saa seadusi muuta ja võtta kõigilt ära? Maksud ei tõuse, lubadused..
Eu riigis on seda juba tehtud - sa saad sularaha võtta välja piiratud suuruses. Inimene, kes on harjunud rohkem sööma, sisuliselt sureb nälga kui saab näiteks 50 eurot korraga välja võtta..
Mis bitcoini puutub - siis seda ei saa ära võtta (börsi walletist, jah) ja inimesed liiguvad riigist välja. Nii Itaalia kui Jaapan on seda proovinud - pidid makse tagasi vähendama.
LISA:EL liigub täisdigitaalsete registrite poole:
MiCAR (Markets in Crypto-Assets Regulation) – uued reeglid krüptorahade ja stablecoinide jaoks (jõustus 2024–2025).
Digital Finance Package – digitaalne väärtpaberite ja varade registreerimine blockchainil.
LEI (Legal Entity Identifier) ja muud globaalsete identifikaatorite süsteemid – eesmärk on, et iga vara oleks seostatav omanikuga.
Tulemas on digitaalne euro (CBDC) – kui see rakendub, võib see muuta raha täielikult jälgitavaks ja teoreetiliselt ka programmeeritavaks (nt piirang, milleks saad kasutada).
SIIT edasi: Briti Postkontori juhtum - tsentraalselt juhitud programm lavastas inimesi süüdi ja osad kaotasid oma elamise ja varad ja isegi surid.
Näide veel: Gaza - legaalne massimõrv. USA toetusega - Trump tahab teha puhkekeskuse sinna. [minu arust on see poliitiline apsakas]
|
|
tagasi üles |
|
 |
sadakrooni
HV vaatleja
|
13.09.2025 17:36:01
|
|
|
Ainus seaduslik võimalus on sellel pildil, juhul kui sul pangakontot ei ole:
Spoiler 
---
---
Panga aktsiad/võlakirjad
✅ Jah
Esimesed, mis kriisis kaovad.
--
Riigi ja EL-i kriisimeetmed
EL ja liikmesriigid võivad kriisi ajal:
Külmutada varad (nt sanktsioonid, terrorismivastased meetmed).
Seada kapitalikontrolle (piirata raha väljavoolu riigist, nt Kreeka 2015).
Kasutada erakorralisi makse, nt erakorraline „solidaarsemaks” maks varadele.
--
EL-is on seaduslikult olemas mehhanism, mis lubab kriisi ajal kasutada hoiustajate raha üle 100 000 € (nn bail-in). Näide: 2013 Küpros – üle 100 000 € hoiustest lõigati maha 47,5%.
Aktsiate puhul: oma panga investorid võivad kõik kaotada, aga riik ei saa lihtsalt ära võtta sinu Tesla või Apple’i aktsiaid.
Varade „märgistamine” liigub pigem läbi digirahanduse ja regulatsiooni, eesmärgiga jälgitavus ja kontroll. See ei ole veel täielikult kasutusel, aga trend on olemas.
Mis te arvate, et kriisiajal ei saa seadusi muuta ja võtta kõigilt ära? Maksud ei tõuse, lubadused..
Eu riigis on seda juba tehtud - sa saad sularaha võtta välja piiratud suuruses. Inimene, kes on harjunud rohkem sööma, sisuliselt sureb nälga kui saab näiteks 50 eurot korraga välja võtta..
Mis bitcoini puutub - siis seda ei saa ära võtta (börsi walletist, jah) ja inimesed liiguvad riigist välja. Nii Itaalia kui Jaapan on seda proovinud - pidid makse tagasi vähendama.
LISA:EL liigub täisdigitaalsete registrite poole:
MiCAR (Markets in Crypto-Assets Regulation) – uued reeglid krüptorahade ja stablecoinide jaoks (jõustus 2024–2025).
Digital Finance Package – digitaalne väärtpaberite ja varade registreerimine blockchainil.
LEI (Legal Entity Identifier) ja muud globaalsete identifikaatorite süsteemid – eesmärk on, et iga vara oleks seostatav omanikuga.
Tulemas on digitaalne euro (CBDC) – kui see rakendub, võib see muuta raha täielikult jälgitavaks ja teoreetiliselt ka programmeeritavaks (nt piirang, milleks saad kasutada).
SIIT edasi: Briti Postkontori juhtum - tsentraalselt juhitud programm lavastas inimesi süüdi ja osad kaotasid oma elamise ja varad ja isegi surid.
Näide veel: Gaza - legaalne massimõrv. USA toetusega - Trump tahab teha puhkekeskuse sinna. [minu arust on see poliitiline apsakas] |
Naljakas, et päris rahaga võib krüptolausujate sõnul juhtuda see ja too jne jne ainult halvad asjad, aga krüpto on kaljukindel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
13.09.2025 19:17:39
|
|
|
Kui on nõudlust, siis on ka vastav hind. Vanasti oli 7 last peres kindel ja kaljukindel asi. Pensionifond.
_________________ Deflatsioon:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|