Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kui praegu toimuksid RK valimised, kelle poolt hääletaksid? |
Reformierakond |
|
9% |
[ 2 ] |
Parempoolsed |
|
47% |
[ 10 ] |
Isamaa |
|
33% |
[ 7 ] |
Sotsid |
|
4% |
[ 1 ] |
Keskerakond |
|
0% |
[ 0 ] |
E200 |
|
4% |
[ 1 ] |
Rohelised |
|
0% |
[ 0 ] |
Vasakpoolsed |
|
0% |
[ 0 ] |
|
hääli kokku : 21 |
|
autor |
|
Ardo
HV Guru

|
29.08.2025 16:11:09
|
|
|
RedFusion kirjutas: |
Ei saa aru sellest Parempoolsete fenomenist. Tähendab, jah, ma kaaluks nende poolt hääletamist küll, sest neil on häid ideid (aga on ka teistel), aga mida nad niiväga teinud või lubanud on...erakond nagu iga teinegi. Minu kartus lihtsalt on see, et kui nad saavad volikogudesse (või tulevikus ka Riigikokku), siis 1) nende retoorika muutub ning saame järgmise Vabaerakonna või järgmise E200 - mitte tingimata halb variant, aga mida see muudaks? JA 2) KOV valimistel neil puudub hea visioon, et midagi ära teha, sest siht on rohkem RK valimistel. |
Nad ei ole veel saanud võimalust ennast täis teha. Kõik teised on seda teinud. Seega - eksisteerib vähemalt teoreetiline võimalus, et tuleb mingi positiivne muutus. Ja isklikust vaatest on seal paar asist inimest ka.
Natukene on oht nagu E200'ga - lubati pikka plaani ja läbimõeldust, kuid reaalsus oli täpselt sama, mis teiste erakondadega.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
29.08.2025 17:19:55
|
|
|
Minu jaoks on nad juba end kahes asjas "täis teinud" - esiteks oma mitmendat aastat esinevate majandusraskustega (võlg, majandusaasta aruande esitamata jätmine jne - parteina, kes tahab sel alal kõige pädevamana end esitleda), teiseks on nad suutnud minus tekitada veendumuse, et nende sihiks, kui nad saaks oma tahtmise, on hävitada niigi kuristiku serval rippuv solidaarne tervisekindlustus ja seda ma ei poolda.
Praegu mul on kahtlus, et tegu on niši täitmiseks ja võimalik et ka erahuvide edendamiseks mõeldud projektiparteiga. Mingit räiget pädevust riigi rahanduse korrastamiseks ma ei usu sealt tulevat, senine tegevus ei veena.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
29.08.2025 17:23:21
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Leinö kirjutas: |
Anname vahelduseks Parempoolsetele ka võimaluse  |
x2  |
x3
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
3 :: |
509 |
|
tagasi üles |
|
 |
tshw900
HV kasutaja
|
29.08.2025 21:46:36
|
|
|
"Eesti teise kvartali majanduskasv oli 0,9 protsenti"
https://www.err.ee/1609782831/eesti-teise-kvartali-majanduskasv-oli-0-9-protsenti
tsitaat: |
Tugeva osa teise kvartali majanduskasvust moodustavad statistikaameti andmetel maksulaekumised ja valitsemissektori panus. |
Majanduskasv tuli peamiselt avaliku sektori palkade 4.5%-lisest kasvust teises kvartalis.
Kui kolmandas kvartalis avaliku sektori palkasid 20% tõstame, siis saame 4% majanduskasvu. Seltsimehed, meie tulevik on helge
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
29.08.2025 21:56:14
|
|
|
tshw900 kirjutas: |
"Eesti teise kvartali majanduskasv oli 0,9 protsenti"
https://www.err.ee/1609782831/eesti-teise-kvartali-majanduskasv-oli-0-9-protsenti
tsitaat: |
Tugeva osa teise kvartali majanduskasvust moodustavad statistikaameti andmetel maksulaekumised ja valitsemissektori panus. |
Majanduskasv tuli peamiselt avaliku sektori palkade 4.5%-lisest kasvust teises kvartalis.
...
Seltsimehed, meie tulevik on helge  |
Eesti üritab esimese riigina maailmas kommunismi jõuda?
Senised katsed ei ole väga edukad olnud?
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
30.08.2025 16:32:52
|
|
|
netcat kirjutas: |
Minu jaoks on nad juba end kahes asjas "täis teinud" - esiteks oma mitmendat aastat esinevate majandusraskustega (võlg, majandusaasta aruande esitamata jätmine jne - parteina, kes tahab sel alal kõige pädevamana end esitleda), teiseks on nad suutnud minus tekitada veendumuse, et nende sihiks, kui nad saaks oma tahtmise, on hävitada niigi kuristiku serval rippuv solidaarne tervisekindlustus ja seda ma ei poolda.
Praegu mul on kahtlus, et tegu on niši täitmiseks ja võimalik et ka erahuvide edendamiseks mõeldud projektiparteiga. Mingit räiget pädevust riigi rahanduse korrastamiseks ma ei usu sealt tulevat, senine tegevus ei veena. |
Erakonna tegemine on läinud meeletult kulukamaks, nii et rahaasjade mured on ka sealt tingitud.
Mida väiksema rahaga nad suudavad kuskile jõuda seda parem...
Reform ja ka nende omavalitsuste käpikud arvavad täna väga süüdimatult, et on asendamatud.
Ehk ekret või keski valida ei taha siis näiteks Tartus ei saa muud valida kui Parempoolseid.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
30.08.2025 16:46:52
|
|
|
Vabandused, schvabandused. Kui sa tahad end esitleda ainukese parteina, kes suudab riigi rahamuredele lahenduse leida, siis ei saa alustada sellest et tõused esile parteina, kes kõigepealt ei saa omaenda rahaasju korda. Lihtsalt ei saa.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
30.08.2025 16:52:36
|
|
|
Vabandused, schvabandused. Kui sa tahad end esitleda ainukese parteina, kes suudab riigi rahamuredele lahenduse leida, siis ei saa alustada sellest et tõused esile parteina, kes kõigepealt ei saa omaenda rahaasju korda. Lihtsalt ei saa. |
Kui sa üritad kaasata võimalikult vähe raha, siis avastad ikka ühel hetkel, et pead mõne eduka firma või isiku käest küsima. Neile see mõneti vastukarva olnud...
Ei olnud suurt kisa kui reform kaotas võimu ja väga kiiresti vajus küsitavasse majandusseisu...ometi nad suurelt valitsuse ja omavalitsuse juures.
Tartu näitel sisuliselt istuvad laenupiiri lähedal
Tänane suurem probleem on mugav sisering kes arvavad, et nad asendamatud...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
30.08.2025 22:29:17
|
|
|
Magic kirjutas: |
Praegu mul on kahtlus, et tegu on niši täitmiseks ja võimalik et ka erahuvide edendamiseks mõeldud projektiparteiga. Mingit räiget pädevust riigi rahanduse korrastamiseks ma ei usu sealt tulevat, senine tegevus ei veena. |
Erakonna tegemine on läinud meeletult kulukamaks, nii et rahaasjade mured on ka sealt tingitud.
Mida väiksema rahaga nad suudavad kuskile jõuda seda parem...
Reform ja ka nende omavalitsuste käpikud arvavad täna väga süüdimatult, et on asendamatud.
Ehk ekret või keski valida ei taha siis näiteks Tartus ei saa muud valida kui Parempoolseid. |
See on vist igal pool nii, kui just mõni kohalik valimisliit appi ei tule otsustamisel. Riigi tasandil pole seda natukestki. Meil näiteks Isamaa esinumber on Mart Maastik
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|