praegune kellaaeg 01.09.2025 03:33:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
NAIRI2
HV kasutaja

|
24.11.2020 21:08:40
Elfafoorum |
|
|
Elfafoorum asub nüüd uuel aadressil www.Elfafoorum.eu. Foorum ei ole kuidagi seotud Elfa Distrelec äriga.
_________________ Tehnikadoktor. |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
25.11.2020 09:48:33
Re: Elfafoorum |
|
|
NAIRI2 kirjutas: |
Elfafoorum asub nüüd uuel aadressil www.Elfafoorum.eu. Foorum ei ole kuidagi seotud Elfa Distrelec äriga. |
Suured tänud, otsisin just taga
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
27.08.2025 21:26:04
Elfafoorumil ön probleemid. |
|
|
Elfafoorumil ön probleemid: www.Elfafoorum.eu
tsitaat: |
Nüüd on nii...
...et foorumi koodis on turvabugid, mis võimaldavad tarkvara kasutada küberkuritegevuseks.
Sestap on foorumi töötamine peatatud ja ei saa jätkuda enne ,kui kood on parandatud ja teenusepakkujaga kooskõlastatud.
Nimelt vastutavad nad esimesena ja järgmine, kes peab hoolitsema, et asi käiks, on siinkirjutaja , vastasel juhul võib asi minna kalliks .
Millal see asi korda saab, ei tea, sest see tegevus polnud teiste asjade vahele plaanitud.
Aga siinkohal pakkumine . Tegus inimene või seltskond (tärn), kui Sa tahad Elfafoorumit endale , kingin kõik ära, teen tasuta domeeni ja serveri ümbervormistamine.
Olen pool oma teadlikust elust pühendanud sellele foorumile, panustades sinna lugematul hulgal aega ,kannatust ja viimased umbes 10 aastat ka sadedes eurodes reaalset raha, tundub, et enam pole nooruslikku jaksu sellega tegeleda
(tärn) - See , kellele ma võin selle kinkida, otsustan mina. Ehk saaja peab mulle tõestama, et tal on siiralt head kavatsused ja ka viitsima reaalselt asjaga tegeleda ning ksutajaid austama .
Kellel on REAALNE huvi asja edasi vedada ja suudab mulle seda tõestada, kirjutagu mulle (eemalda aadressist kõik numbrid) martin666j22 (ät) ttu punkt ee
Lugupidamisega, Martin Jaanus |
_________________ Tehnikadoktor. |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Divisor
HV kasutaja
|
28.08.2025 13:47:23
Re: Elfafoorumil ön probleemid. |
|
|
NAIRI2 kirjutas: |
Elfafoorumil ön probleemid: www.Elfafoorum.eu
tsitaat: |
Nüüd on nii...
...et foorumi koodis on turvabugid, mis võimaldavad tarkvara kasutada küberkuritegevuseks.
Sestap on foorumi töötamine peatatud ja ei saa jätkuda enne ,kui kood on parandatud ja teenusepakkujaga kooskõlastatud.
Nimelt vastutavad nad esimesena ja järgmine, kes peab hoolitsema, et asi käiks, on siinkirjutaja , vastasel juhul võib asi minna kalliks .
Millal see asi korda saab, ei tea, sest see tegevus polnud teiste asjade vahele plaanitud.
Aga siinkohal pakkumine . Tegus inimene või seltskond (tärn), kui Sa tahad Elfafoorumit endale , kingin kõik ära, teen tasuta domeeni ja serveri ümbervormistamine.
Olen pool oma teadlikust elust pühendanud sellele foorumile, panustades sinna lugematul hulgal aega ,kannatust ja viimased umbes 10 aastat ka sadedes eurodes reaalset raha, tundub, et enam pole nooruslikku jaksu sellega tegeleda
(tärn) - See , kellele ma võin selle kinkida, otsustan mina. Ehk saaja peab mulle tõestama, et tal on siiralt head kavatsused ja ka viitsima reaalselt asjaga tegeleda ning ksutajaid austama .
Kellel on REAALNE huvi asja edasi vedada ja suudab mulle seda tõestada, kirjutagu mulle (eemalda aadressist kõik numbrid) martin666j22 (ät) ttu punkt ee
Lugupidamisega, Martin Jaanus |
|
Vaatasin, et foorum jookseb vBulletini peal ehk peaks ju olema ostetud litsents ja üldiselt sellistele toodetele pakub tootja patche turvaaukude parandamiseks (ja allpool olevalt lingilt on juba näha ka, et uues versioonis on see turvaauk juba patchitud). Ei saa paraku hetkel aru, et foorumi töö peatamine, mida see peaks aitama nende turvaaukude vastu?
https://www.cybersecurity-help.cz/vdb/SB2025052717
https://www.cybersecurity-help.cz/vdb/SB2023092122
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
28.08.2025 14:01:28
|
|
|
Eks seal ole see asi ka vast, et Martinil pole aega ega tahtmist selle asjaga majandada. Lisaks väljaminekud domeeni ülevalhoidmiseks.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
28.08.2025 15:51:43
|
|
|
Ma olen mõelnud, et XenForo on praeguseks väga heaks arendatud. Aga jah, suureks miinuseks jälle litsentsitasu. vBulletinile kulutatu on sel juhul mahavisatud raha, ma ei tea, kas kasutatuna saab litsentsi müüa.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|