Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ELFA Elektroonika AS (Tevalo) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NAIRI2
HV kasutaja
NAIRI2

sõnum 24.11.2020 21:08:40 Elfafoorum vasta tsitaadiga

Elfafoorum asub nüüd uuel aadressil www.Elfafoorum.eu. Foorum ei ole kuidagi seotud Elfa Distrelec äriga.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mihkel7
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.11.2020 09:48:33 Re: Elfafoorum vasta tsitaadiga

NAIRI2 kirjutas:
Elfafoorum asub nüüd uuel aadressil www.Elfafoorum.eu. Foorum ei ole kuidagi seotud Elfa Distrelec äriga.

Suured tänud, otsisin just taga thumbs_up.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NAIRI2
HV kasutaja
NAIRI2

sõnum 27.08.2025 21:26:04 Elfafoorumil ön probleemid. vasta tsitaadiga

Elfafoorumil ön probleemid: www.Elfafoorum.eu
tsitaat:
Nüüd on nii...

...et foorumi koodis on turvabugid, mis võimaldavad tarkvara kasutada küberkuritegevuseks.

Sestap on foorumi töötamine peatatud ja ei saa jätkuda enne ,kui kood on parandatud ja teenusepakkujaga kooskõlastatud.
Nimelt vastutavad nad esimesena ja järgmine, kes peab hoolitsema, et asi käiks, on siinkirjutaja , vastasel juhul võib asi minna kalliks .
Millal see asi korda saab, ei tea, sest see tegevus polnud teiste asjade vahele plaanitud.
Aga siinkohal pakkumine . Tegus inimene või seltskond (tärn), kui Sa tahad Elfafoorumit endale , kingin kõik ära, teen tasuta domeeni ja serveri ümbervormistamine.
Olen pool oma teadlikust elust pühendanud sellele foorumile, panustades sinna lugematul hulgal aega ,kannatust ja viimased umbes 10 aastat ka sadedes eurodes reaalset raha, tundub, et enam pole nooruslikku jaksu sellega tegeleda

(tärn) - See , kellele ma võin selle kinkida, otsustan mina. Ehk saaja peab mulle tõestama, et tal on siiralt head kavatsused ja ka viitsima reaalselt asjaga tegeleda ning ksutajaid austama .

Kellel on REAALNE huvi asja edasi vedada ja suudab mulle seda tõestada, kirjutagu mulle (eemalda aadressist kõik numbrid) martin666j22 (ät) ttu punkt ee
Lugupidamisega, Martin Jaanus

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Divisor
HV kasutaja

sõnum 28.08.2025 13:47:23 Re: Elfafoorumil ön probleemid. vasta tsitaadiga

NAIRI2 kirjutas:
Elfafoorumil ön probleemid: www.Elfafoorum.eu
tsitaat:
Nüüd on nii...

...et foorumi koodis on turvabugid, mis võimaldavad tarkvara kasutada küberkuritegevuseks.

Sestap on foorumi töötamine peatatud ja ei saa jätkuda enne ,kui kood on parandatud ja teenusepakkujaga kooskõlastatud.
Nimelt vastutavad nad esimesena ja järgmine, kes peab hoolitsema, et asi käiks, on siinkirjutaja , vastasel juhul võib asi minna kalliks .
Millal see asi korda saab, ei tea, sest see tegevus polnud teiste asjade vahele plaanitud.
Aga siinkohal pakkumine . Tegus inimene või seltskond (tärn), kui Sa tahad Elfafoorumit endale , kingin kõik ära, teen tasuta domeeni ja serveri ümbervormistamine.
Olen pool oma teadlikust elust pühendanud sellele foorumile, panustades sinna lugematul hulgal aega ,kannatust ja viimased umbes 10 aastat ka sadedes eurodes reaalset raha, tundub, et enam pole nooruslikku jaksu sellega tegeleda

(tärn) - See , kellele ma võin selle kinkida, otsustan mina. Ehk saaja peab mulle tõestama, et tal on siiralt head kavatsused ja ka viitsima reaalselt asjaga tegeleda ning ksutajaid austama .

Kellel on REAALNE huvi asja edasi vedada ja suudab mulle seda tõestada, kirjutagu mulle (eemalda aadressist kõik numbrid) martin666j22 (ät) ttu punkt ee
Lugupidamisega, Martin Jaanus

Vaatasin, et foorum jookseb vBulletini peal ehk peaks ju olema ostetud litsents ja üldiselt sellistele toodetele pakub tootja patche turvaaukude parandamiseks (ja allpool olevalt lingilt on juba näha ka, et uues versioonis on see turvaauk juba patchitud). Ei saa paraku hetkel aru, et foorumi töö peatamine, mida see peaks aitama nende turvaaukude vastu?

https://www.cybersecurity-help.cz/vdb/SB2025052717
https://www.cybersecurity-help.cz/vdb/SB2023092122
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 28.08.2025 14:01:28 vasta tsitaadiga

Eks seal ole see asi ka vast, et Martinil pole aega ega tahtmist selle asjaga majandada. Lisaks väljaminekud domeeni ülevalhoidmiseks.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Scott
Kreisi kasutaja
Scott

sõnum 28.08.2025 15:51:43 vasta tsitaadiga

Ma olen mõelnud, et XenForo on praeguseks väga heaks arendatud. Aga jah, suureks miinuseks jälle litsentsitasu. vBulletinile kulutatu on sel juhul mahavisatud raha, ma ei tea, kas kasutatuna saab litsentsi müüa.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ELFA Elektroonika AS (Tevalo) mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.