praegune kellaaeg 28.08.2025 18:25:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
continue
HV veteran

|
27.08.2025 15:52:46
|
|
|
Onedream kirjutas: |
Kõik toimib nii nagu peab Minu mingit stick drifti ei tunnetanud kui kasutasin. Aga ,et testida nii nagu teie saatsite mina ei teadnud. Ja kuna pakkisin pärast 22 juba ära ,et saaks ostjale teele panna siis tundub mulle lihtsam müüa eelmisele pakkujale. Pole ka teil see esimene kord kui küsite peale võitu asju. Teema oli piisavalt pikalt lahti ,et kohe alguses need küsimused küsida ja oleks saanud kontrollida nii nagu teile oleks sobinud. Sest see vastus teile ei sobinud ,et minu arust pole. |
fffffaantaserida saab iga elanik))))))))))of our universe.miks te teete selline otsus,see ei ole mu vastutus.
alguses teil on tavaline foto pole olnud.ikka ennem kui maksma ma küsin.te tahate kiirem diilllll.ikka mulle ka meldib seda.ja siis kui on pakitatud ja olete kindel.saate vaastama.kõik on super,kui probleem on siis ostan tagasi,JA SIIS MUL ON POLE LIISA KÜSIMUSED.JA MA KA TEEN NII.AEG ON KALLIS.pole vaja fotod teha,kui vastutus on olemas.mu reeeglid.on nii.ma teen nii.millal müün
jah saate teha nagu tahate.annan negative kometaar.et mu pakkumine oli parem ja olen nõus osta.
ps.ja küsida kontretselt info ma hakkan millal ma olen ostja.kindel ma olen ostja,mitte inimine kes teeb pakumine ja müüja ootab midagi veel.aeg on kallis,ja ma ei hakka tegema töö ja andma vaatama info teisele pretindentile.see ma küüsin priivas.KUI MA OLEN OSTJA JA Olen võtnud endale vastutuse osta.
tehnoligia - https://www.youtube.com/shorts/IL9rjdx0xuo
ma ei tea miks,seellised lihtne reeglid mitte arusaadav
|
|
Kommentaarid: 320 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
16 :: |
1 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
Onedream
HV veteran

|
27.08.2025 18:05:25
|
|
|
Jätkuvalt saadaval siis.
Et jäi tõesti algul mainimata ,et HDMI kaabel vist ei ole orginaal.
Ideaalis eelistaks käest-kätte tehingut ,et ostja saab tulla ise veenduda ,et kõik toimib nagu peab.
|
|
Kommentaarid: 136 loe/lisa |
   |
9 :: |
0 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
continue
HV veteran

|
28.08.2025 01:04:47
|
|
|
Onedream kirjutas: |
Jätkuvalt saadaval siis.
Et jäi tõesti algul mainimata ,et HDMI kaabel vist ei ole orginaal.
Ideaalis eelistaks käest-kätte tehingut ,et ostja saab tulla ise veenduda ,et kõik toimib nagu peab. |
mulle hdmi see ei ole NIIII oluline
pea asi täesti töökorras, kui tahad ainult käest kätte see ka vajab alguses kirjutama.SEE ON MÜÜJA VASTUTUS.
Mu vastutus küsida kõik mida müüja ei pane alguses.JA küsida millal ma olen ostja.
|
|
Kommentaarid: 320 loe/lisa |
   |
16 :: |
1 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|