Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

liitunud: 14.04.2003
|
13.08.2025 22:59:41
|
|
|
See bulgaaria ketšup on suht vesi.....pole see, milleks ta taasloodi
tsitaat: |
Stokesi verine mari on hüva
|
Kiidan ka
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mugman
HV kasutaja

liitunud: 25.12.2015
|
13.08.2025 23:00:59
|
|
|
viskoosus madal jaa. Maitsed on head, lemmikuks nendest kolmest sai jalapeno
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

liitunud: 14.04.2003
|
13.08.2025 23:04:56
|
|
|
Mugman, kas jalopeno on paksem?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mugman
HV kasutaja

liitunud: 25.12.2015
|
13.08.2025 23:20:38
|
|
|
vesised kõik, jalapeno minu partiist oli lihtsalt vürtsikam, kui ''vürtsikas''
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
liitunud: 02.03.2012
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

liitunud: 28.12.2001
|
14.08.2025 08:54:59
|
|
|
Enamik odavamat otsa nagunii EL sildiga mitte Eesti. Järjest rohkem seda, et kaubal peal EL.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
liitunud: 22.03.2004
|
14.08.2025 09:02:17
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
See bulgaaria ketšup on suht vesi.....pole see, milleks ta taasloodi
|
Me ka üks õhtu seda bulgaariat testisime ja üldine hinnang oli meh. Ukraina Tsumak meenutas rohkem seda bulgaaria ketsupit.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

liitunud: 13.01.2010
|
14.08.2025 15:58:52
|
|
|
Niiet see bulgaaria ketšup tegelikult ei maitsegi nagu kunagi see ehtne? Aitäh hoiatamast, olin juba tellimas seda, aga kui ei, siis ei huvita.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

liitunud: 19.05.2002

|
14.08.2025 17:52:31
|
|
|
Liiga vedel ka peale külmkapis olemist või te ei hoia ketšupit külmikus?
Või vesine selles mõttes, et maitset pole?
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

liitunud: 04.11.2001
|
14.08.2025 18:12:03
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Liiga vedel ka peale külmkapis olemist või te ei hoia ketšupit külmikus?
Või vesine selles mõttes, et maitset pole? |
ilmselt ei kasuta oma tootes paksendajat - aga noh ökosmökod ei peaks selle üle nina kirtsutama
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
liitunud: 21.06.2004
|
14.08.2025 18:18:18
|
|
|
kuidas bulgaarlased omal ajal selle kraami paksuks said, mäletan ketšupipudeli raputamist küll? Parem kraam või parem keemia?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

liitunud: 23.03.2002
|
14.08.2025 18:24:35
|
|
|
Vesi välja keeta. Tomatipasta on ju suisa, nigu sitt
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 657 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
509 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

liitunud: 04.11.2001
|
14.08.2025 18:50:35
|
|
|
Hiid kirjutas: |
Vesi välja keeta. Tomatipasta on ju suisa, nigu sitt  |
maitse läheb vängeks
pppd kirjutas: |
kuidas bulgaarlased omal ajal selle kraami paksuks said, mäletan ketšupipudeli raputamist küll? Parem kraam või parem keemia? |
nagu omal ajal toidutööstus ei teadnud kuidas asju maitsestada ja odavalt mahtu juurde saada?
Nagu Uduvere sardelli meister Valter Jürgenson
https://jupiter.err.ee/1234585/meie-uduvere?t=178
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

liitunud: 14.04.2003
|
14.08.2025 21:59:38
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Liiga vedel ka peale külmkapis olemist või te ei hoia ketšupit külmikus?
Või vesine selles mõttes, et maitset pole? |
igatepidi igal pool vesine/vedel.....maitse pole ka see
bulgaarlast peksid välja ja tummisem maitse
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

liitunud: 25.12.2003
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
liitunud: 16.02.2007
|
15.08.2025 19:06:47
|
|
|
libe kirjutas: |
nagu omal ajal toidutööstus ei teadnud kuidas asju maitsestada ja odavalt mahtu juurde saada?
|
On väidetud, et kui toota viiner või sardell sellisena, et sisaldaks ainult liha, oleks hind ulmeline ja mis veelgi olulisem, see ei maitseks teile eriti, vähemalt mitte nii, nagu neid tooteid ollakse harjunud ette kujutama.
Juba vanad eestlased panid vorsti sisse igast muud manti ka.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

liitunud: 19.05.2002

|
15.08.2025 19:09:32
|
|
|
Kui vanad eestlased? Kui külmikuid polnud söödi soolaliha/kala ja kui värskelt siga maha notiti või kala saadi siis värsket küpsetatud kraami.
Leiva sisse pandi küll vahepeal mingit saepuru jne aga siis võis vorstist und näha
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

liitunud: 14.04.2003
|
15.08.2025 19:14:38
|
|
|
avrn, need 80+% viinerid ja sardellid ei olegi head
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

liitunud: 19.05.2002

|
15.08.2025 19:23:55
|
|
|
Kui viinerit või sardelli söön siis võimalikult liharikast.. aga jah, need Rannarootsi omad pole head tõesti.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
liitunud: 16.02.2007
|
15.08.2025 19:24:45
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Kui vanad eestlased? Kui külmikuid polnud söödi soolaliha/kala ja kui värskelt siga maha notiti või kala saadi siis värsket küpsetatud kraami.
|
No aga vorstitegu, nende suitsutamine, liha suitsutamine ....
Muidugi soolati ka, aga see vist siiski uuema aja mood. Noh, 16-17 sajand sai sool jõukamale rahvale kättesaadavaks vist....
Matside kombeks on pea tänini jäänd kombeks jõuluks siga veristada, mis kaubanduse vahendusel ju endiselt moes.
Ja jõulud ei ole ju juhuslik, siis on külm aeg ja asjad ei läe kärmelt hukka.
jeesus188 kirjutas: |
avrn, need 80+% viinerid ja sardellid ei olegi head |
Kunagi sai midagi proovitud, ja ei meeldinud mullegi. Ei mäletagi, mis just, aga ei meeldinud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

liitunud: 29.05.2003
|
15.08.2025 21:17:49
|
|
|
Kusjuures need lihakad ja 80 värgid on paremad kui ülejäänud. Hamba all on erinevus tunda ja ka maitse teine. Loomulikult Matsimoka ja muu sarnase kraami vastu ei saa.
|
|
Kommentaarid: 736 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
556 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
liitunud: 30.11.2005
|
15.08.2025 21:33:23
|
|
|
See matsimoka on nüüd söödav?
|
|
Kommentaarid: 206 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

liitunud: 29.05.2003
|
15.08.2025 21:48:30
|
|
|
Kogu aeg olnud.
|
|
Kommentaarid: 736 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
556 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

liitunud: 04.11.2001
|
15.08.2025 22:39:07
|
|
|
avrn kirjutas: |
libe kirjutas: |
nagu omal ajal toidutööstus ei teadnud kuidas asju maitsestada ja odavalt mahtu juurde saada?
|
On väidetud, et kui toota viiner või sardell sellisena, et sisaldaks ainult liha, oleks hind ulmeline ja mis veelgi olulisem, see ei maitseks teile eriti, vähemalt mitte nii, nagu neid tooteid ollakse harjunud ette kujutama.
Juba vanad eestlased panid vorsti sisse igast muud manti ka. |
vanad eestlased elasid kasinuses
samas head vorstid on sisaldanud alati head liha, sakslaste weisswurst on mulle ikka meelde jäänud Baierimaalt
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

liitunud: 23.03.2002
|
15.08.2025 22:43:56
|
|
|
Mitte väga. Mõni asi jahh
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 657 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
509 |
|
tagasi üles |
|
 |
|