praegune kellaaeg 08.08.2025 14:53:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kala24
HV vaatleja
|
07.08.2025 21:30:53
200-250 eurot on mõnda monitori |
|
|
Kuna ma ise arvutitega seonduvast viimased 10 aastat eemal olnud, kuna enamus asju toimetanud nutitelefoniga - jah, tööl kasutan arvutit aga seda ainult tööks. Nüüd aga soovib poeg omale monitori osta, et sellega PS5ga mängida ja aeg ajalt ka läpaka sellele järgi panna ning arvutimänge mängida. Kui veel arvutitest ma taipan midagigi, siis arvutimängudest või PS5 olen ma totaalselt võhik. Küsimus siis, kas hinnaklass 200-250 eurot on mõnda monitori müügis, mida julgete soovitada. Tean, et suurema summa eest saab parema aga poeg tahab oma raha eest osta ning hetkel on tal selline summa olemas. Kasutatud monitori ta ei taha. Ärge nüüd pikka viha pidage, kui küsimus on liiga ulme ning selle summa eest ei saa midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
|
Kommentaarid: 362 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|