Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Half-Life 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 120, 121, 122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
486
HV Guru

sõnum 20.08.2004 23:02:44 vasta tsitaadiga

Doom 3 küll nii ei olnud et ATI kõvasti maha jääks. Mänge teevad mõlemad pea sama hästi, paar fps vahet on minu jaoks pohh. Tähtsam kumb odavam. Praegu ATI etem minuarust.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 20.08.2004 23:24:59 vasta tsitaadiga

predator kirjutas:
Scart kirjutas:
ei tea mismoodi ID "tegi" nvidia kaardid doomis paremaks? OpenGL on nvidial alati parem olnud + kogu 6800 seeria ehitati ainult yhel eesmärgil- Doom 3, seega pole ati kaotus mingi yllatus... yllatus oleks maailma tabanud siis, kui asjad poleks nii läinud, nagu nad läksid. peaaegu kõik testid näitavad, et pe ja ultra on enam-vähem võrdsed, kord on ees yks ja kord on ees teine... selline vahe HL2 puhul saab aga tekkida vaid väga halva codemonkey või siis sihipärase tegutsemise puhul ehk siis Valve "tegi" ati kaardid HL2 jaoks paremaks. arvestades valve senist totaalset ebakompetentsust, on mõlemad võimalused reaalsed.

On sul reaalseid fakte ka välja tuua või käib sinu kui paadunud NVidia fänni jutt sinna naised saunas rääkisid kategooriasse, kellele lihtsalt on vastuvõetamatu kui 6800gt peaks x800pro käest kotti saama.

mis fakte peaksin sulle tooma? seda, et nvidia ehitas oma kaardi doom 3 jaoks? mind tõesti ei häiri fakt, et pe on kiireim kaart ja pro on võrdne ultraga, nii see ju peakski väidetavalt olema või pidasid sa midagi muud silmas? pe ja ultra on peaaegu võrdsed kaardid kõigis mängudes, seda soovid faktina näha? aga palun, loe läbi kõik review'd, mis on nende 2 kaardi kohta tehtud ja näed seda ise, vahe jääb enamasti 5-10% piirimaile. doom 3's särab nvidial lihtsalt selletõttu, et selle mängu jaoks on need kaardid käsitööna kokku klopsitud ja ati ei saakski mitte yhelgi ausal viisil nvidiat püüda... nüüd aga tekib minul sulle, herr predator- sina kui paadunud fanATIc, seletad ehk, mismoodi muutub kõige tavalisemat ps2.0 kasutav mäng ati kaardi peal lendavaks, samas kui pe'ga directx rakenduses 1:1 võistlev 6800 ultra näoli maha kukub? directx on yks, jõudlus on kaartidel peaaegu sama, mingeid riistvaralisi erinevusi neil pole, mis atile eelise annaks jne... seleta see loogiliselt ära, teen sulle kokku saades yhe rocki. valve'l peaks olema tohutu kogemus nvidia jaoks progemisel tänu 5800 seeria fiaskole, seega oskused on, viitsimine peaks olema... kuid, kas ka tahtmine on või mõjutab mõtlemist see kena rull $$$ märke kandvaid rahatähti, mis ati nii heldelt valve'le pangakontole kandis? beyond3d's on olnud viimase 48 tunni jooksul mitu selleteemalist jutuajamist ja kui isegi ultra extreme'i kelladeni keeratud kaart ei suuda counter-strike: source's atit püüda, peab midagi valesti olema, ykskõik kas see on siis progejate võimetus kood normaalselt kirjutada või tahtlik hämamine. KUI aga on valve tõesti leidnud salajase võimaluse ati jõudlust niimoodi kasvatada, tekib mul lihtne kysimus: miks ei ole ati seda meetodit mujal kasutanud? 30% kiiruselisa võrreldes 6800U'ga peaks olema atile "once in a lifetime" võimalus nvidia paika panna... miks ei ole seda juhtunud ja kiirusevahed on 0-10% kumbagi kaardi kasuks olenevalt mängust? kuidas saab üks diretcx mäng olla nii yhe firma poole kaldu, kui kõike loogiliselt võttes ta seda olla ei saa?

@ digebeni, arvestades valve'i viimase aja apsakaid, tekib mul yldse kysimus, mis kuradi moodi nad siiamaani on vastu pidanud... algkoodi lekkimine, vähemalt aastapikkune edasilykkamine, enda täiesti lolliks tegemine ati diiliga ("ostke 9800xt, mis on 5% kiirem klui 9800 pro, maksab 2x rohkem ning hl2 saate karbis kaasa!" jne) ning nüüd ka kogu mängu stoori lekkimine netti... sellise kaliibriga meeskond ei tohiks endale taolisi apsakaid lubada. ei imestaks yldse, kui viimaks mängu valmimisel on asjal kena bug, nagu kunagi oli Mythiga, kui 50% juhtudest oli võimatu mängu installida, sest igasugune kvaliteedi- ja protokollikontroll paistab selles firmas küll puuduvat, rääkimata korralikust IT-mehest, kes keelaks igasuguse Outlooki kasutamise icon_razz1.gif pealegi, miks oli vaja aasta aega tagasi karjuda, et ostke radeon 9800xt, kui nad teadsid ise vägagi hästi, et mäng on vähemalt aasta aega veel töös?

EDIT: unustasin lisada, et kasutada oleks võinud ka uusimaid drivereid mõlemalt tootjalt, sest näiteks nvidia uued tyyrelid garanteerivad tõestatult maksimaalselt 10%, enamasti siiski vähem kiiruselisa tänu atilt yle võetud "adapteeruvatele filtreerimise algoritmidele" ehk siis maakeeli- "kui ati võib, võime ka meie".

väike fakt on yldse mainimata jäänud- tegu oli stress testiga ehk siis kõik võimalik ja võimatu shit loobiti kokku ja pandi kaardid seda leierdama... tagades sellega yhele firmale kena pommuudise, sest selle firma kaardid omavad bandwithi eelist, mis tõelistes mängudes pole kunagi välja tulnud, nii et ootame... kaeme, kas half- life 2's kõik helendab, sillerdab, peegeldab ja näeb välja nagu 70'date diskosaal ning see tibin on igas stseenis nagu Pammi või Dsenna Dseimõsõn pärast eriti rasket võtet diivani najal või on maailm normaalne ja pe + ultra yksteisest 0-10% kaugusel vastavalt olukorrast

EDIT 2: http://www.vr-zone.com/?i=1193&s=5 <<< natuke reaalsemad numbrid + veel yks kysimus: kuidas saab pro, mille bandwith on 28,8 giga sekundis, olla fyysiliselt kiirem 6800U'st, mille bandwith on 35,4 giga sekundis + 4 toru rohkem, kui pro? mina näen siin ainult yht seletust- mängutootja (loodetavasti) tahtmatu ebakompetentsus, sest vaevalt on nvidia tehnikud jätnud tyyrelite kirjutamisel niipalju jõudlust kasutamata, sõõrikumees Gabe& Co puhul ei ole aga minu jaoks enam miski võimatu.

EDIT 3: muuseas on pointless nendes testides näidata kaarte nimega 800XT-PE ja 6800Ultra, sest neid kaarte poes lihtsalt ei ole... nädalas myydavad 100 +-10 Ultrat ning 0 PE'd on samahästi kui tõestus nende mõlema vaporware'iks olemisest. natuke aega pärast teadet, et PE peaks olema poes nii oktoobri lõpus, tuli ka teade, et half-life lykati jälle edasi, seekord sinna 1. novembri kanti- lihtsalt kokkusattumus? tekib ka kysimus, kuskohas need kaardid yldse on? 90% GT'dest klokkub Ultra tasemele ja edasigi, PNY GT (sama, mille kohe saan icon_razz1.gif ) saavutatakse koore kiiruseks 450 mhz ja enamgi, kuid viimase aja Prod on 12 piibuga ja kõik, lahti ei anna enam ylejäänud 4 teha, isegi lihtsalt klokkides ei saavutata XT taset... kogu selle arutluse eesmärk on lihtne- viimased aasta aega on kogu ati fännajaskond + mõningal määral ka valve, vihjanud et nvidia kaartide võimetuse tõttu on HL2 peale kulunud niikaua aega. kuid miks on siis nihkunud HL2 väljalaskekuupäev koos PE väidetava ilmumisega nüüd juba 5 kuud käsikäes? algas asi juuniga ja nüüd on jõutud oktoobri-novembrini, ehkki nvidia kaardid (õigemini kaart ehk siis 6800GT), mis on võimelised jooksutama hl2'te täiesti rahuldavalt, on poes olemas. kui see ei ole ati järel ootamine, et kuidagiviisi peale kogu selle FUDi levitamist oma 6 milli ikkagi ära teenida PE'd oodates, siis ma ei tea, mis see on. ja PE'd peab valve ootama, kuna praegune olukord, kus isegi 6800U 800pro'le kiiruses kaotab, ei kesta ilmselt enam kaua. oleks ju tobe, kui "Get In The Game" programmi lipulaev oleks rivaali kaardil kiirem, sest sina ei suuda lihtsalt oma kaarti letti tuua... või kuidas?

viimati muutis Scart 21.08.2004 02:47:40, muudetud 5 korda
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 21.08.2004 00:20:06 vasta tsitaadiga

Kas te tõesti usute et Ati ja Valve pole vähimalgi määral üksteise toodetele optimiseeringuid teinud ja et tegelik kiiruse vahe ongi 4x??
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Kruvi
HV kasutaja

sõnum 21.08.2004 01:48:41 vasta tsitaadiga

Päris hea postitus Scart.

Nõustuks ka ise sellega et Half life 2 ei saa kasutada absoluutselt mitte mingi performance testina.
Kas tegu on tahtliku või tahtmatu eksimusega seda ei saa keegi teadma arvatavasti(kui just keegi nende koodijurakat lähemalt ei uuri), kuid pakun et täiesti vabalt võib pärast Hl2 väljalaset igasuguseid fänni-patch'e välja voolama hakata mis Nvidia kaardid mängus paremini jooksma paneksid (enamvähem samas stiilis nagu ATI'l doom3's)

Üldiselt suurt vahet lõppkokkuvõttes ei tohiks olla, ning paljud meist ikka neid high-end kaarte omavad.
Tahaks parem mingeid kesk-klassi võrdlusi näha, oleks vähe lähedasem teema.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.08.2004 03:32:52 vasta tsitaadiga

asjalik postitus herr Scarti poolt. thumbs_up.gif
Half Life experience on tõsiselt **** poole kaldumas... icon_sad.gif

mul selline küsimus, et kas see PE mitte ka reaalselt "discontinued" ple?
Kommentaarid: 178 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 161
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 21.08.2004 09:22:46 vasta tsitaadiga

Scart, muidugi meil teab kõigi nende sündmuste tagamaid ja on kõigega nii vahetult kursis, et võib nii lennukaid järeldusi teha, mina kvalifitseeriks kogu jutu puhtaks flame'ks, kes vähegi nende aastate jooksul sündmusi jälginud on, need teavad, et HL2 ja D3 sarnase mängu loomine pole millegi muuseas ära tegemine, samuti nagu tippklassi kaartide tootmine ...
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.08.2004 09:36:21 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
Scart, muidugi meil teab kõigi nende sündmuste tagamaid ja on kõigega nii vahetult kursis, et võib nii lennukaid järeldusi teha, mina kvalifitseeriks kogu jutu puhtaks flame'ks, kes vähegi nende aastate jooksul sündmusi jälginud on, need teavad, et HL2 ja D3 sarnase mängu loomine pole millegi muuseas ära tegemine, samuti nagu tippklassi kaartide tootmine ...

paistab, et sa vist eriti nvidia ja ati fännide ning teisi suuri foorumeid ja uudisgruppe yldse ei jälgi? sellisel juhul on su ignorantsus andestavav. kui isegi rage3d, maailma suurim fanATIide kogum on viimased 3 kuud tagajalgadel ja nõouavad vihase häälega seletusi mis toimub ning HellBinder põrmustab ATIt igal sammul, siis on midagi selle firmaga ikka väga valesti. aga noh, ilmselt ei tea sa isegi, kes on HB, nii et pole mõtet edasi rääkidagi.

minu postis on kokku võetud rage3d, nvnews.net, beyond3d ja guru3d parimate liikmete mõtted ning teemaarendused- kui ytled, et ajan FUDi ja fleimin, teevad seda siis ka need foorumid, järeldused oma jutust herr digebeni, tee seega ise.

EDIT: ehk oleksid nii tubli, ja kirjutaksid, millist osa mu postitusest fleimiks pidasid?
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 21.08.2004 10:07:18 vasta tsitaadiga

Scart, kogu jutt on sisuliselt flame, kui see põhineb mingites foorumites loetud arvamustel - turu väravas räägivad mutikesed kah igast' huvitavaid lugusid, aga palju neist tõepähe võtta saab ? Igasugu kuuldused ja arvamused puhutakse mõttetult suureks, ning tehakse sääsest elevant, ma tahaks kah ehk hommepäev juba HL2 või STALKER'it mängida, aga ega ma veel sellepärast ei lähe foorumisse tolmu üles keerutama, et kui nõme on ATI, et tema kaardid ühte mängu kehvasti ja teist paremini jooksutavad ja kui loll on Valve, et lasi oma mängu koodi varastada (või mis iganes selle taga ka oli). D3 kohta räägiti kah igast õduslugusid, et see on mängitav vaid nVidia kaartidel, kuid osutus mängitavaks praktiliselt ka mitme põlvkonna vanustel ATI kaartidel. Ma olen juba nii piisavalt foorume lugenud, et tean, kuidas seal trollitakse ja oma väheseid teadmisi iga hinna eest püütakse esile tuua ja reeglina ei võida sugugi kindlad teadmised, vaid pigem fantaasiad, mis neile teadmistele juurde lisatakse. Kokkuvõttes on tegemist lihtsalt tohutu infomüraga, millest siis igaüks haarab selle, mis talle vastuvõetavam ja antud olukorras oled Sa Scart, täpselt samamoodi leidnud enda jaoks tõlgenduse, mis ei põhine faktidel, vaid sellel samal müral ...
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 21.08.2004 10:41:55 vasta tsitaadiga

tegelikult kui kõik need testid siiski tõele vastavad, siis süüdlane küll olla ATI, aga mitte selles, et ta lasi koodi pidureid panna vaid hoopis selles, et mõningad peenemad feature'd on ATI'l nvidiast erinevad(st viimane ei tunnista neid)... mingis lennukimängus oli täpselt sama vahe, aga seal oli öeldud, et kuna ATI teeb kõik rauas ära, siis seetõttu on ATI kõvasti kiirem icon_razz.gif
teada on ka ju see, et Direct3D toetus on ATI'l märksa laiema kandepinnaga icon_wink.gif
Kui see minu versioon tõeks osutub, siis on see väga kurb nvidia jaoks, sest cheatimisega pole tegu, võib vaid ennast süüdistada, et mõningad featureid on külge pookimata jäetud icon_razz.gif
nagu eelpool öeldud nvida seeria tehti Doom 3 silmas pidades - eesmärk ju täidetud, ATI sai Doomis pasunasse thumbs_up.gif
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
Taat
HV vaatleja

sõnum 21.08.2004 12:53:03 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
scart, äkki lähed ja rahuned. mingi mängu pärast pole mõtet päris vahutama ikka hakata. Ja mis ati ropust ülekaalust sa räägid, neid teste on netis ilmunud päris palju ja enamusel kardinaalselt erinevad tulemused. Ootaks ikka mängu ära ja siis hakkaks lintshimisgängi kokku ajama (kui ikka põhjust on). http://pc.ign.com/articles/540/540725p1.html . saada olevatest kaartidest on selle artikli järgi näiteks parim 6800gt. Ja VALVe`i mina küll veel ebakompetentseks ei nimetaks (tegijail juhtub nii mõndagi), kui mäng on total crap vot siis võid hakata tiitleid külge kleepima hakata.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ZHarp
Kreisi kasutaja

sõnum 21.08.2004 13:08:16 vasta tsitaadiga

Kulutasin just tükk aega Counter-Strike Source screenshottide ja videode vaatamisele! ...et kas ma olen ainus kes arvab et graafika on kole ja primitiivne? Pildiline pool meenutab 5 aasta taguseid mänge ja ma ei saa kuidagi aru milleks koledatele tekstuuridele ja igavale maailmale on juurde vaja mingeid DirectX 9 hookus-pookuseid icon_confused.gif Kole ja mõttetu icon_sad.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 56
tagasi üles
Taat
HV vaatleja

sõnum 21.08.2004 13:27:27 vasta tsitaadiga

oot, zharp , et siis source engine pilt=half-life1 pilt?? sellisel juhul oled sa küll üksi, kuigi mu nägemine on nats tönts suudan ma siiski märgata näituseks et tekstuuride resod on suurenenud (hl1 256x256, cs:s 1024x1024 vist), nagu ka polygon count. Iseasi on muidugi see kas cs:s suudab võistelda farcry ja doom3-ga, aga 5 aasta tagusest tasemest on VIST ikka nõksu võrra parem icon_razz.gif.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.08.2004 14:31:36 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

Taat kirjutas:
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
scart, äkki lähed ja rahuned. mingi mängu pärast pole mõtet päris vahutama ikka hakata. Ja mis ati ropust ülekaalust sa räägid, neid teste on netis ilmunud päris palju ja enamusel kardinaalselt erinevad tulemused. Ootaks ikka mängu ära ja siis hakkaks lintshimisgängi kokku ajama (kui ikka põhjust on). http://pc.ign.com/articles/540/540725p1.html . saada olevatest kaartidest on selle artikli järgi näiteks parim 6800gt. Ja VALVe`i mina küll veel ebakompetentseks ei nimetaks (tegijail juhtub nii mõndagi), kui mäng on total crap vot siis võid hakata tiitleid külge kleepima hakata.

vahutama? minu kirjutatu on kylmalt kalkuleeritud ja põhjendatud jutt + minupoolne nägemus, mille kirjutasin just sinu toodud fakti põhjal- nett on täiesti erinevaid numbreid täis! millal näeme me lõpuks tõelisi numbreid, mille puhul hämamine ja Gabe lause "vahe on 30% ja kõik, rohkem nvidia freime ei saa" enam ei kehti? kuidas saab üldse mänguarendaja midagi sellist öelda? kas nvidia kaartide omanikud ei lähe valve'le enam üldse korda? see oleks sama, kui valve'lt tuleks teade, et Source jookseb kõigil amd prosedel 30% aeglasemalt, sest see on lihtsalt nii ja nemad ei saa midagi teha(kahtlen sygavalt, et siis mina ainuke "vahutaja" siin foorumis oleks). kui fiasko FXiga suudeti muuta ikkagi läbi kõigi raskuste enam-vähem mängitavaks (mille pärast olevat ka release date kenalt edasi lükatud), siis nüüd ei suudeta võrdse raudvara korral panna nvidia jooksma sama kiiresti nagu ati (teistel arendajatel pole sellega huvitaval kombel raskusi olnud) ja teatatakse sellest kogu maailmale, nagu oleks see normaalne? põhjust sellele (võimalikule) allajäämisele pole ma ikka kuulnud, ehk keegi teist on?

@ digebeni, palun ära pane mulle sõnu suhu- kordagi pole ma väitnud/öelnud, et ati oleks saast ja rämps, minu teatud negatiivsed toonid on suunatud ainult sõõrikumehe ja tema pundi pihta, muuseas põhjendatult, if i might add.

EDIT: lingil asuvad graafikud (järgevatel lehtedel olevad on veel huvitavamad) )peaks imho olema samas skaalas ka HL2 puhul, siis ei oleks mul tõesti öelda ühtegi paha sõna valve oskuste osas thumbs_up.gif

"Looking over the benchmarks, the X800 PRO and X800 XT Platinum Edition’s decisive lead we saw in the video stress test has been wiped away in the beta release of Counter-Strike: Source. Keep in mind that we’re pumping significantly fewer shaders and bump/normal maps than in the video stress test, which could make it more of a shader performance test than an indicator of performance with the final release of Half-Life 2" - Firingsquad

"we did this VST because users wanted to know how their systems run HL2" - Gabe Newell

järeldused tehke ise...
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 21.08.2004 15:12:41 vasta tsitaadiga

... eks see intrigeeriv maneer võis jätta tiba vale mulje küll. Rahulikumalt ja konstruktiivsemalt arutades vast ei tekiks selliseid kasitimõistmisi. Üdini on ära tüüdanud see lapsik kilkamine stiilis - küll see või teine imeb ja kolmas sittugu ennast või üldse täis ! Võtab kogu posti lugemise isu juba eos ära, ning tekitab autorist suht negatiivse pildi ...
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.08.2004 15:14:48 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... eks see intrigeeriv maneer võis jätta tiba vale mulje küll. Rahulikumalt ja konstruktiivsemalt arutades vast ei tekiks selliseid kasitimõistmisi. Üdini on ära tüüdanud see lapsik kilkamine stiilis - küll see või teine imeb ja kolmas sittugu ennast või üldse täis ! Võtab kogu posti lugemise isu juba eos ära, ning tekitab autorist suht negatiivse pildi ...

võtan selle teadmiseks ja yritan edaspidi kirjutada natukene selgemalt thumbs_up.gif

juhul, kui esmaspäeval saan kaardi kätte, postitan ka mõned kommentaarid kaunter straik: sorts'u kohta icon_wink.gif
tagasi üles
Taat
HV vaatleja

sõnum 21.08.2004 18:17:15 vasta tsitaadiga

valve müügiks tekst seal juures on kohati päris naljakas...
tagasi üles
ZHarp
Kreisi kasutaja

sõnum 21.08.2004 20:07:11 vasta tsitaadiga

Taat kirjutas:
oot, zharp , et siis source engine pilt=half-life1 pilt?? sellisel juhul oled sa küll üksi, kuigi mu nägemine on nats tönts suudan ma siiski märgata näituseks et tekstuuride resod on suurenenud (hl1 256x256, cs:s 1024x1024 vist), nagu ka polygon count. Iseasi on muidugi see kas cs:s suudab võistelda farcry ja doom3-ga, aga 5 aasta tagusest tasemest on VIST ikka nõksu võrra parem icon_razz.gif.

Half-Life 1 nägi ilmavalgust 1998 ...aga see selleks! Võibolla liialdasin oma 5 aasta jutuga, aga näit Return to Castle Wolfenstein, mis on nüüd juba üle 2 aasta tagune tegija on võrreldamatult ilusam kui Source! Minupärast olgu tekstuuride resolutsioon milline tahes või kuitahes suur polygon count, pildiline pool näeb ääretult niru välja! Tekstuurid on konkreetselt "karvased", maailm igav ja detailidevaene ...jne!
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 21.08.2004 20:10:13 vasta tsitaadiga

ZHarp, TEGU on ikkagi multyplayeriga kus loeb mängu kiirus! oled sa kunagi cs i üldse mänginud? ainult siis võid aru saada miks just see selline on. ei tasu võrrelda doom3 mis on sp jaoks loodud ja mille mp imeb oma kolmetuhandega cs sourcega, mis on loodud kuni 32 (või on seda arvu nüüd suurendatud?) playeriga mp pelaks. sama hea kui võrrelda mersu slk ja liinibussi. mõlemad võivad olla top of the art, aga siiski on nad eri klassidest ja eri mõtetega icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 21.08.2004 20:17:08 vasta tsitaadiga

CS'ga on inimestel ilmselt ka erinevad kogemused... kunagi sai sundolukorras mitu tundi harjutatud, et aidata sõber hädast välja... samas kui lõpuks mänguks läks, siis tundsin ma tõsiselt Q3 laadsest kiirusest puudu... mulle jäi mulje, et mängu juures on kiire hetk vaid see, kui sa hooletult nurgatagant väljud ja keegi sulle kastitagant kuuli pähe laseb icon_razz.gif
mis teha... läbi aegade suurima mängijatearvuga MP FPS, aga mulle lihtsalt ei istu icon_biggrin.gif
tagasi üles
ZHarp
Kreisi kasutaja

sõnum 21.08.2004 20:18:49 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
ZHarp, TEGU on ikkagi multyplayeriga kus loeb mängu kiirus! oled sa kunagi cs i üldse mänginud? ainult siis võid aru saada miks just see selline on. ei tasu võrrelda doom3 mis on sp jaoks loodud ja mille mp imeb oma kolmetuhandega cs sourcega, mis on loodud kuni 32 (või on seda arvu nüüd suurendatud?) playeriga mp pelaks. sama hea kui võrrelda mersu slk ja liinibussi. mõlemad võivad olla top of the art, aga siiski on nad eri klassidest ja eri mõtetega icon_exclaim.gif

Sinu mõte jäi üsna segaseks, teinekord näe natuke rohkem vaeva oma vastuse kirjapildiga icon_exclaim.gif CS Source's ei taha ma näha midagi Doom 3 või Painkiller'i sarnast! Tahaks lihtsalt graafikat mida silmal poleks valus vaadata! icon_confused.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 21.08.2004 20:22:15 vasta tsitaadiga

mnjaa...ju pole seal siis vaeva nähtud, sest nagunii pannakse graafika hästi madalaks icon_razz.gif
peaasi, et HL2 hea graafikaga tuleks thumbs_up.gif
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 21.08.2004 20:30:21 vasta tsitaadiga

ZHarp, no raske on teha hästi jooksvat mängu mille graafika oleks doom3 high settingutega võrreldav ja toetaks nt 32 mängijat. kõike head ei saa, ja kuna cs source on alles beta siis äkki tehakse asi ilusamaks kah. aga usun et cs:s saab ikkagi kalliks vanadele csi pelajatele, eelkõige oma füüsikamootori pärast. paljud pelavad ju cs 1.6 siiamaani (including me) ja ei virise. vo paelub mängu lihtsus , või mingi muu element. siiski mu põhiargument on et asi jääks riistvara taha kinni, ja miljonid csi fännid ei hakka vist ainult ühe pela pärast välja vahetama oma tehnikatavaari.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
ZHarp
Kreisi kasutaja

sõnum 21.08.2004 20:46:14 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
ZHarp, no raske on teha hästi jooksvat mängu mille graafika oleks doom3 high settingutega võrreldav ja toetaks nt 32 mängijat. kõike head ei saa, ja kuna cs source on alles beta siis äkki tehakse asi ilusamaks kah. aga usun et cs:s saab ikkagi kalliks vanadele csi pelajatele, eelkõige oma füüsikamootori pärast. paljud pelavad ju cs 1.6 siiamaani (including me) ja ei virise. vo paelub mängu lihtsus , või mingi muu element. siiski mu põhiargument on et asi jääks riistvara taha kinni, ja miljonid csi fännid ei hakka vist ainult ühe pela pärast välja vahetama oma tehnikatavaari.

Mnjahh ...mind ajab lihtsalt natuke närvi kui mängule poogitakse DirectX 9.0 elemente külge, aga samas üldine pilt asjast on kole icon_confused.gif Ma isegi jätaks tekstuuride kallal norimise vahele kui maailm oleks detailne, aga seni nähtu põhjal on isegi kastidest mille taha peitu pugeda puudus icon_razz.gif Muuseas kui ma ei eksi siis Source'l peaks olema 128 ja isegi 256 mängija tugi thumbs_up.gif Füüsikamootor tundub videodes nähtu põhjal norm, heli ka ...kuigi AK valangud on kuidagi kahtlased - ei ole reaalne ja ei ole ilus ka!

Muuseas kõigil kellele CS meeldib soovitaks Soldier Of Fortune II multiplayer't proovida! Ma ei tea veel ühtegi mängu mis nii suurt sõltuvust tekitaks icon_razz.gif Ühed ilusamad relvade animatsioonid ja modelid mida mängudes näinud olen, surma saamine on ka kuidagi lahedaks tehtud - hea kohe vaadata kuidas vend piilub uksevahelt sisse ja ootamatu automaadi valang rebib pea otsast ...ja vend kukub siis aeglaselt selili thumbs_up.gif Aga nuhh ...aitab ot'st icon_smile.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.08.2004 12:26:23 vasta tsitaadiga

Hanners taaskord kena tykiga hakkama saanud
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 22.08.2004 12:32:31 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Hanners taaskord kena tykiga hakkama saanud

Nu see on juba bro.Mul jumala kama,et 6800U ja X800 vahe suht väike on.Peaasi,et mõlemaga jookseb hästi.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
predator
HV Guru
predator

sõnum 22.08.2004 13:35:59 vasta tsitaadiga

So, if you own (or plan to own) either of these boards (x800Pro/6800gt) - Sit back, relax, and cross any part of your anatomy you can spare that Half-Life 2 won't be delayed any further. thumbs_up.gif

* Seal testis oleks võinud muidugi R9800Pro/FX5900XT/U ka olla, lihtsalt võrdlusmomendi pärastki kasvõi.
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 154
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 22.08.2004 13:59:21 vasta tsitaadiga

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/counterstrike-source.html
Seal 9500pr0-x800xt ja Fx5700u-6800u
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 22.08.2004 14:23:10 vasta tsitaadiga

vaatasin seda testi eile ja 9500pro esines seal ikka päris hästi thumbs_up.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.08.2004 08:47:32 vasta tsitaadiga

pidavat olema uued videod
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 24.08.2004 09:36:31 vasta tsitaadiga

... mulle tundub küll, et samad vanad, vaid BinkVideo formaadis ...
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 24.08.2004 09:41:56 vasta tsitaadiga

mnjaa... mulle ka just midagi uut silma ei hakanud... pigem võiks juba see mäng välja tulla thumbs_down.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 24.08.2004 09:57:24 vasta tsitaadiga

Olen ka nüüd HL2'he videosid vaatand ja sai viimati ka mingit eksklusiiv videot nähtud.Üks boonus mis HL2'el tuleb suur on see,et saab chillida,ehk siis lahedalt vastaseid mõrvata jne.just seda mida eriti D3'es ei saanud kus lihtsalt tuli vastane ja kõmmutasid ta ära.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 27.08.2004 07:56:37 vasta tsitaadiga

link :: siin ta on

Kas HL2 tuleb 1. september välja? Netikuller pakub juba soodsalt, 1285 kr.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 27.08.2004 08:01:03 vasta tsitaadiga

No netikuller nüüd küll selle ala pädevusse ei kuulu...aga mine sa tea, gamershellis on ka ikka veel kirjas: HL2 - 1. September icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 48
tagasi üles
predator
HV Guru
predator

sõnum 27.08.2004 08:55:23 vasta tsitaadiga

Kas HL2`ga pannakse siis esimene osa ja selle lisapaketid, mis on konverditud uue mootori peale, ka kaasa? Siit on selline inf läbi nagu käinud icon_rolleyes.gif .
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 27.08.2004 08:58:10 vasta tsitaadiga

predator kirjutas:
Kas HL2`ga pannakse siis esimene osa ja selle lisapaketid, mis on konverditud uue mootori peale, ka kaasa?...

wtf, ma kuulen küll esimest korda icon_eek.gif Kui nii siis oleks über-pro thumbs_up.gif icon_biggrin.gif

Gamershelli andmetel tuleb 3 erinevat "kogumit" ...äkki mõni neist seda sisaldabki...:
1) Half-Life 2
2) Half-Life 2: with Bonus!
3) Half-Life 2: Collector's Edition
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 27.08.2004 09:25:45 vasta tsitaadiga

HL2 meets doom3, või vastupidi icon_biggrin.gif

ahjaa, HL2 preload juba käib, kui löögile pääsete icon_wink.gif

viimati muutis mutabor 06.09.2004 20:16:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 27.08.2004 11:25:32 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
HL2 means doom3, või vastupidi icon_biggrin.gif

IRW icon_lol.gif

tsitaat:

ahjaa, HL2 preload juba käib, kui löögile pääsete icon_wink.gif

Holy fucking...God damn it...Jesus Christ....Mother of God...Un-fucking-believable...fan-fucking-tastic thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 27.08.2004 11:28:01 vasta tsitaadiga

mis see preload tähendab? et mõned vennad saavad installitud peast juba omale? ise ootaks ikka CD versiooni ära "vist" icon_razz1.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Taat
HV vaatleja

sõnum 27.08.2004 11:31:54 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Holy fucking...God damn it...Jesus Christ....Mother of God...Un-fucking-believable...fan-fucking-tastic thumbs_up.gif thumbs_up.gif

pre-load ei tähenda, et mäng valmis oleks. pre-loadiga saabub steami kasutajate arvutitesse ainult tekstuurid, mudelid ja helid (kokku 1,1 giga) ühesõnaga asjad mida enam muutma ei pea.
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 27.08.2004 12:04:30 vasta tsitaadiga

preloadi põhimõtte on see et kui mäng väljas on et siis valve serverid ymber ei kukuks kuna kõik hakkavad steami kaudu tirima asja. et praegu saad suurem osa mängust juba kätte, kuid mängida ikka veel ei saa.
predator
HV Guru
predator

sõnum 27.08.2004 13:12:52 vasta tsitaadiga

Tundub, et pea vist kaua enam ootama thumbs_up.gif
tagasi üles
corvette
HV veteran

sõnum 27.08.2004 13:41:10 vasta tsitaadiga

Ma tean jah mida pre-load tähendab, aga see tähendab ka et mäng on kohe varsti saadaval icon_biggrin.gif beer_yum.gif
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 27.08.2004 14:20:09 vasta tsitaadiga

Kuidas need levelid on üles ehitatud. Nii nagu 1. osas või nagu Doom 3-s, et pikad laadimised. HL1 on selles mõttes etem jättis reaalsema mulje.
Nõuded pc suuremad kui D3l ei ole?

2III7
HV veteran
2III7

sõnum 27.08.2004 14:28:22 vasta tsitaadiga

hl2'hes on ikka suured levelid, laadimiste kohta mai oska öelda midagi, aga doom3 moodi see küll ei tohiks olla. nõuded peaksid ka väiksemad olema kui doomil
Kommentaarid: 170 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 152
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 27.08.2004 14:43:01 vasta tsitaadiga

2III7 kirjutas:
hl2'hes on ikka suured levelid, laadimiste kohta mai oska öelda midagi, aga doom3 moodi see küll ei tohiks olla. nõuded peaksid ka väiksemad olema kui doomil

arvatavasti nagu HL1's (aeglase arvutiga tekkis sõna "loading..." ekraanile)
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
uuskasutaj
Bännitud
uuskasutaj

sõnum 27.08.2004 17:19:36 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
2III7 kirjutas:

Sul siis nii kiire pc, et seda loadingud ei näita?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 0 :: 0
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 27.08.2004 17:42:10 vasta tsitaadiga

uuskasutaj kirjutas:
mikk36 kirjutas:
2III7 kirjutas:

hmmm mingi vana celeron 400 64MB mälu ja ATI Xpert98 (ATI Rage Pro kiibiga 8MB mäluga) näitas, ülejäänud pole näidanud (1,6P4 @ 2.1 256MB Ram ja GF4MX420 w/ 64, profiiliga pole proovinud)
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 27.08.2004 17:43:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Imo peaks olema asi nii nigu HL1-ga 98-ndal - selle aja (kiiremate) masinatega näitas "Loading..." aga 2002-2004.a masinatega seda vaevalt näeb. See jutt siis HL2 konteksti yle viies saame vastuseks et 2004.a kiire masinaga HL2 ilmselt näitab "Loading..." aga selle "nähtuse" aeg varieerub mälu hulga ja prose võimsuse muutumisel icon_wink.gif 8)
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 186
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 27.08.2004 17:44:39 vasta tsitaadiga

darkplayr kirjutas:
tsitaat:

Imo peaks olema asi nii nigu HL1-ga 98-ndal - selle aja (kiiremate) masinatega näitas "Loading..." aga 2002-2004.a masinatega seda vaevalt näeb. See jutt siis HL2 konteksti yle viies saame vastuseks et 2004.a kiire masinaga HL2 ilmselt näitab "Loading..." aga selle "nähtuse" aeg varieerub mälu hulga ja prose võimsuse muutumisel icon_wink.gif 8)

ka kõvakettast ju loeb kiirus (fragmentatsioon ja ülekandmiskiirus)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Half-Life 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 120, 121, 122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.