Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 6 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
busta
HV veteran

sõnum 05.08.2025 18:37:04 vasta tsitaadiga

Ei osta seda veel kindlalt.
Sest BF2042 = käkk.... Peale esimset proovimist, lasin kohe maha... Siis teisel korral, mõtlesin modida aga asja ikka ei saanud....
Bf1 oli väheke parem aga las jääb, vanamoeline, ei sobinud....
Ennem uurin, vaatan ja proovin....
edit: Proovin nädalavahetusel Steamis siis ei ole vaja seda Ea'd installida. Mäng, on juba alla tõmmatud ja käivitub erroriteta.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 05.08.2025 20:56:45 vasta tsitaadiga

Ma vaatasin just et mängud nõuavad nüüd asju mida nõuab näiteks windows 11 op süsteem see tpm 2.0 ja siis enne mainitud secure boot icon_eek.gif kui mul on windows 11 siis ei pea nende pärast muretsema eks ? icon_rolleyes.gif tahaks ka nädalavahetusel seda uut üllitist proovida...
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 05.08.2025 22:12:23 vasta tsitaadiga

Muhekas kirjutas:
kaido163 kirjutas:
Kust mäng osta? Kas Steamist või EA-st? Kas veel mingi point oleks üldse osta EA-st kui STEAMIL nüüd NATIVE support ja mäng käivitades EA launcherit pole enam vaja?

Oleneb mis keskkonda sa rohkem kasutad....kui ma nüüd ei eksi siis Steami ostes tahtis vist EA ühekordset kinnitust saada ja edaspidi enam seda rakendust vaja ei läinud kui uuesti mängu käivitasid, pean siis silmas ükskoik mis EA mäng sul siis Steamis on. Hinnavahet ju ei ole. Sa võtad ise muidu selle kõige kallima versiooni mängust ligi? Mulle isiklikult meeldib kui kõik mängud on ühes kohas.

Ma arvan, et seekord vist ostan ka EA-st kuna kõik teised Battlefieldid mul seal. Lisaks kuna mul EA-play ka olemas, siis saab -10% soodukat. See ka raha ja tõenäoliselt võtan siis selle Phantom Editioni.
Kokkuvõttes aega on selle kiire asjaga.

montecrist
HV kasutaja

sõnum 05.08.2025 23:19:59 vasta tsitaadiga

Kindel ost icon_biggrin.gif
Tuleb hea mäng.. Pole veel pettunud üheski Battlefield mängus . Betas võib olla mõni mõni asi natuke OP või balantsist väljas aga nagu iga uue mängu puhul saab ka see kindlsti mitmeid parandusi ja paikasid..
Uued kaardid + custom mapid ja singleplayer on mida ootata ja palju uut põnevat avastamist .. beer_yum.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Sn4itek
HV kasutaja
Sn4itek

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.08.2025 23:55:07 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Ma vaatasin just et mängud nõuavad nüüd asju mida nõuab näiteks windows 11 op süsteem see tpm 2.0 ja siis enne mainitud secure boot icon_eek.gif kui mul on windows 11 siis ei pea nende pärast muretsema eks ? icon_rolleyes.gif tahaks ka nädalavahetusel seda uut üllitist proovida...

Biosest vaata kas secure boot on enabled
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 6 mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.