Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
busta
HV veteran
|
05.08.2025 18:37:04
|
|
|
Ei osta seda veel kindlalt.
Sest BF2042 = käkk.... Peale esimset proovimist, lasin kohe maha... Siis teisel korral, mõtlesin modida aga asja ikka ei saanud....
Bf1 oli väheke parem aga las jääb, vanamoeline, ei sobinud....
Ennem uurin, vaatan ja proovin....
edit: Proovin nädalavahetusel Steamis siis ei ole vaja seda Ea'd installida. Mäng, on juba alla tõmmatud ja käivitub erroriteta.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
05.08.2025 20:56:45
|
|
|
Ma vaatasin just et mängud nõuavad nüüd asju mida nõuab näiteks windows 11 op süsteem see tpm 2.0 ja siis enne mainitud secure boot kui mul on windows 11 siis ei pea nende pärast muretsema eks ? tahaks ka nädalavahetusel seda uut üllitist proovida...
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaido163
HV kasutaja

|
05.08.2025 22:12:23
|
|
|
Muhekas kirjutas: |
kaido163 kirjutas: |
Kust mäng osta? Kas Steamist või EA-st? Kas veel mingi point oleks üldse osta EA-st kui STEAMIL nüüd NATIVE support ja mäng käivitades EA launcherit pole enam vaja? |
Oleneb mis keskkonda sa rohkem kasutad....kui ma nüüd ei eksi siis Steami ostes tahtis vist EA ühekordset kinnitust saada ja edaspidi enam seda rakendust vaja ei läinud kui uuesti mängu käivitasid, pean siis silmas ükskoik mis EA mäng sul siis Steamis on. Hinnavahet ju ei ole. Sa võtad ise muidu selle kõige kallima versiooni mängust ligi? Mulle isiklikult meeldib kui kõik mängud on ühes kohas. |
Ma arvan, et seekord vist ostan ka EA-st kuna kõik teised Battlefieldid mul seal. Lisaks kuna mul EA-play ka olemas, siis saab -10% soodukat. See ka raha ja tõenäoliselt võtan siis selle Phantom Editioni.
Kokkuvõttes aega on selle kiire asjaga.
_________________ EBV  |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
montecrist
HV kasutaja
|
05.08.2025 23:19:59
|
|
|
Kindel ost
Tuleb hea mäng.. Pole veel pettunud üheski Battlefield mängus . Betas võib olla mõni mõni asi natuke OP või balantsist väljas aga nagu iga uue mängu puhul saab ka see kindlsti mitmeid parandusi ja paikasid..
Uued kaardid + custom mapid ja singleplayer on mida ootata ja palju uut põnevat avastamist ..
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sn4itek
HV kasutaja

|
05.08.2025 23:55:07
|
|
|
Gap kirjutas: |
Ma vaatasin just et mängud nõuavad nüüd asju mida nõuab näiteks windows 11 op süsteem see tpm 2.0 ja siis enne mainitud secure boot kui mul on windows 11 siis ei pea nende pärast muretsema eks ? tahaks ka nädalavahetusel seda uut üllitist proovida... |
Biosest vaata kas secure boot on enabled
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|