Unreal Engine 5 will empower game developers and creators across all industries to realize next-generation real-time 3D content and experiences with greater freedom, fidelity, and flexibility than ever before. Today, Unreal Engine 5 enters Early Access - providing you the first
UE5 Early Access tänasest kättesaadav koos demo contendiga. Testige, poovige ja põletage arvuti maha
Kas sellest tech demost tehti mingi hetk uuendatud versioon ?
Või ma eksin.
Mängu kohta ei ole siiani midagi kuulda olnud. Neid tegijaid on ka muidugi vähe kes selle mängu ootused ja lootused reaalselt monitorile suudaks tuua.
SirAskAlot, minu teada ei tule sellest kunagi mingit mängu. Kes omal ajal tahtis, tiris alla selle mängitava demo ja saab edasi aretada Unreal5's. Juutuub täis erinevaid variante sellest mängitavast mäpist.
Challenged To 3X FPS Without Upscaling in UE5 | Insults From Toxic Devs Addressed
https://youtu.be/OplYN2MMI4Q?si=nZ-8MotwGTS4ojOT
See käiks ka siia. CDPR ja Epic tegid koostööd et uue Witcheri Tech DEMO 60FPS peal tööle saada sujuvalt.
Lisaks pidavat 5.6 ver 35% FPS andma.
Ütleks et "let 'em cook".
Märkasin Tech Interactive videot siin. Tüüpidel teadmised paistavad olevat, aga ma ei saanyd ügestki nende videost aru- loobivad lihtsalt hulga termineid ja arve alla 10min videosse.
AdoredTV näiteks tegi lühemad 45min videot seletas lahti korralikult. Samuti ma ei saa TI kriitikaga nõustuda, sest nad lähtuvad konsooli kvaliteedist. Kunagi nägi Far Cry ka äge ja küige ilusam välja, aga just tuli välja Cryteki enda 25a juubeli video kus heidavad nalja selle ajastu polügoni arvu üle, aeg läheb edasi, tegnoloogia areneb...
Sisuliselt viskas UE5 insener kivi mängude arendajate kapsaaeda, et te ei kasuta UE5 korrektselt. Sellessuhtes, et mootor on täpselt nii hea, kui sa teed täpselt nii nagu arendaja seda arvestas. Selle pealt ütleks, et sitt mootor siis. Räägiti küll ulme võimalustest jne aga kasutada tohib ainult väga spetsiifilist viisi geomeetria ja asjade lisamisel tootesse ehk mängu.
Grounded 2 tuli eile välja ja ka UE5 peal. Eile sai proovinud veidi. Hetkel veel pole FSR ega DLSS aktiveeritud ning on näha, et nõuab korraliku rauda normaaselt jookseks. Paljud on pettunud. Näis kuidas optimiseering läheb neil aga ma juba aimasin halba ette kuuldes, et mindi UE5 peale. High settingutega UW 1440p resol kohati on alla 60fps ka XTX'ga. Keskmine näitas AMD soft siiski 113fps eile 4 tundi mängimist. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Ma pole Grounded mänginud aga kui võtad SS sellest ja CSGOst kas siis tõesti ootad 700FPS?
Ma mäletan kuidas Witcher 3 ja CP77 sai ka algul High-Medium seadetel 45 FPSga mängitud, kannatasid välja ja ootasid parema raua saabumist...
Samuti oli EA Frostbyte nii ebastabiilne, et BFV jooksis mu maeinal pidevalt kokku jne jne...
Ainuke asi mida Epic tegema peaks, suuremate projektidega rohkem koostööd nagu W4 puhulgi. Näidati ära kuidas ja millal kasutama peaks ja Tech Demo tuli ju vägev välja. Lootust on et ka mäng ise hakkab korralikult jooksma. Kas nüüd lukus 60FPS praegustel konsoolidel aga PC osa võiks rauaga hästi skaleeruda...
Vael, W3 ja 2077 näde ei päde. Seal oli tegu puhtalt sellega, et mängu nõuded kõrgetel sätetel olid ajast ees.
UE5 puhul on näha, et kiirema raua peal on täpselt samad #stutterstruggle probleemid vanemates UE5 mängudes, mis ikka pole sujuvalt mängitavad.
UE 5-l on piisavalt mänge kus neid stutter probleeme ei ole.
Kui üks tegija saab ja teine ei saa , siis minu süüdistav pilk liigub ikka mängutegija poole.
Ma pean UE5-t üsna tähtsaks. Tõenäoliselt murrab UE5 koos AI tööristadega suurtootjate AAA monopoli ja tuelvikus suudavad ka väiksemad tootjad AAA tasemel mänge teha. See tähendab eelkõige seda, et tulevikus võiks rohkem olla korraliku sisuga AAA tasemel mänge.
UE5 eesmärk on olnud algusest peale toimida väga erineva võimekusega arvutites ja selge erandiga - arendaja ise panustab optimeerimisse ehk valib, kui suurele turule ta oma toodetega läheb.
https://youtu.be/OplYN2MMI4Q?si=nZ-8MotwGTS4ojOT
See käiks ka siia. CDPR ja Epic tegid koostööd et uue Witcheri Tech DEMO 60FPS peal tööle saada sujuvalt.
Lisaks pidavat 5.6 ver 35% FPS andma.
Ütleks et "let 'em cook".
Märkasin Tech Interactive videot siin. Tüüpidel teadmised paistavad olevat, aga ma ei saanyd ügestki nende videost aru- loobivad lihtsalt hulga termineid ja arve alla 10min videosse.
AdoredTV näiteks tegi lühemad 45min videot seletas lahti korralikult. Samuti ma ei saa TI kriitikaga nõustuda, sest nad lähtuvad konsooli kvaliteedist. Kunagi nägi Far Cry ka äge ja küige ilusam välja, aga just tuli välja Cryteki enda 25a juubeli video kus heidavad nalja selle ajastu polügoni arvu üle, aeg läheb edasi, tegnoloogia areneb...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.