Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 294, 295, 296
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Longero
HV veteran

sõnum 15.07.2025 10:08:19 vasta tsitaadiga

Natuke tõsiseltvõetavat nalja argipäeva ka. Mulle hakkas see lugu niimoodi meeldima, et tõmman omale alla ära icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Allpool kommentaaridest leidsin sellise täiesti õigustatud vaatenurgast pärli (lasin translatega üle).
tsitaat:

Kulla probleem on selles, et maailma varusid on ostnud Aasia ja Aafrika riigid, mis on aidanud viimastel aastakümnetel kulla hinda nii palju üles ajada. Kullast on tõesti puudus, sest rahvusvahelisel tasandil toimub ulatuslik varumine. Ma ei ole kindel, miks janunetakse võltsitud digitaalsete bitide järele, mis on täielikult häkitav/dublitseeritav teiste metallide, näiteks hõbeda asemel.
Samuti on selle teema aluseks see, et võib olla, et miski, mida USA fiskaalselt teeb, ei ole enam oluline, sest me oleme võib-olla ületanud kriitilise massi punkti ja meil ei ole mingit võimalust kukkumist peatada. Ma kahtlustan, et enamik meie juhte ei püüa üldse krahhi peatada ja lihtsalt positsioneerivad, et olla kohal, et kokkuvarisemise teisel poolel tükke kokku korjata.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 15.07.2025 11:03:35 vasta tsitaadiga

Kusjuures kullale on reaalselt sarnasem monero. Reaalse kullakangi parim asendaja on monero. Kullal on aastas keskmiselt 3% inflatsiooni. Monerol on kuskil 0.88% ringis inflatsioon - juurde tootmine.
---
Kommentaar on igasuguse piiri ületanud ja ilma matemaatikalise teadmiseta. Kui matemaatika on vale, siis miks koolis seda õpetatakse?
bitcoini, litecoini või monerot - sa ei saa võltsida - originaal plokiahelal ei saa kasutada võltsituid coine. PoW ei valeta. Võrk ei tunnista "fake" ühendusi. fake allkirju ei aktsepteerita.

Kulla manipulatsioon ja kulla sulatamine ühest suurusest teise - pane sisse ka natuke hõbedat. Ära kulda ära.. KULD on läbi ajaloo olnud võltsväärtus, võltsraha. FORT KNOX on selle tõestus. Seal on kulda kahtlases koguses.

Jah, US GOverment saab manipuleerida FIAT, KULLA ja bitcoinidega. Sellise kogusega - kui palju neil FIAT raha või kulda on (kuld on paberil, fiat on paberil - trüki palju tahad). BTC - kui palju neil REAALSELT on. FIAT trükkimisega nad saavad BTC kokku muretseda, kuid selle tagajärjel
tõuseb BTC hind. Nad võivad küll valetada, et neil on miljon bitcoini nagu michael saylor teeb seda strategys - nad ei näita avalikult, et mis on nende reaalne aadress - aga aja jooksul võidavad need, kel on bitcoin reaalsel aadressil .jne

Kulla ja hõbeda hind võib langeda. Kuid BTC kui peamise krüptovara hind - ei lange enam nii palju kui kuld on aastasadu langenud.
FARTCOIN - on MEME naljatoken. See ei ole mingi krüptoraha.

Kokkuvõtteks: Jah, maailmakeskus saab kõigega manipuleerida. JAH - kõige mustema tsenaariumi korral - läheb kogu maailma rahvas mitte bitcoinile üle vaid MONEROLE!!!! Kaua sa valitsus rahvale valetad ja kaua sa rahva pangakontot jälgid!!

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Longero
HV veteran

sõnum 15.07.2025 11:12:45 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Kommentaar on igasuguse piiri ületanud...
icon_eek.gif

Kommentaaris polnud kulla segamisest mitte üht piuksugi, oli juttu reaalsest kullast, loomulikult pea igat asja saab võltsida ja vassida.
Mis FARTCOIN'i puutub seal videos siis sa ei saanud vist asjale pihta... st, igat sitta annab üles pumbata kui sellel piisav kisakoor taga.
Ja seal videos koht kus kuld pole nr 1 enam vaid teeme nii, et on nr 2. Meenutab väga senaator Lummis'i jt kraaksumist, a'la kuld pole midagi väärt müüge kuld maha ja ostke BTC.

Igatahes terve see video on naelapea pihta pauk thumbs_up.gif

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 15.07.2025 11:30:49 vasta tsitaadiga

FORT KNOX AUDIT:
1974. aastal lubati ajakirjanikel Fort Knoxi siseneda. Selle visiidi ajal näidati mõningaid kullakange, kuid täielikku auditit ei tehtud.
Aastatel 2017 ja hiljem toimus valikuline audit, kus USA rahandusminister Steven Mnuchin külastas Fort Knoxi ja kinnitas, et „kuld on seal“.

---
Longero kirjutas:
mina634 kirjutas:
Kommentaar on igasuguse piiri ületanud...
icon_eek.gif

Kommentaaris polnud kulla segamisest mitte üht piuksugi, oli juttu reaalsest kullast, loomulikult pea igat asja saab võltsida ja vassida.
Mis FARTCOIN'i puutub seal videos siis sa ei saanud vist asjale pihta... st, igat sitta annab üles pumbata kui sellel piisav kisakoor taga.
Ja seal videos koht kus kuld pole nr 1 enam vaid teeme nii, et on nr 2. Meenutab väga senaator Lummis'i jt kraaksumist, a'la kuld pole midagi väärt müüge kuld maha ja ostke BTC.

Sa pole ikka aru saanud, et miks koolides matemaatikat õpetatakse? bitcoin ei ole mingi shitcoin - isegi bitcoin whitepaper sisaldab viiteid ülikooli teadustöödele.
Palun - küsige USA GOV-ilt FORT KNOX whitepaperit või väljavõtteid..!? FIAT raha ISE on üks sajandi suurim shitcoin.

elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 15.07.2025 19:46:34 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:

Number two on seal palju proosalisema mõttega, shoksismail oleks ehk abiks olnud. Ehk fartcoini praktiline väljund.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 15.07.2025 21:13:11 vasta tsitaadiga

Kas bitcoin hakkab tõusma 10 000 dollari võrra? Ja langeb ainult 1000-2000 dollarit? Päris väike kõikumine tähendab, et ostetakse ja kõige vähem müüakse.
Siiski on emotsionaalsed hinnad.

Longero
HV veteran

sõnum 16.07.2025 01:32:53 vasta tsitaadiga

Battle For Freedom: Tornado Cash Founder Seeks $1.5M In Donations Ahead Of Trial https://bitcoinist.com/battle-for-freedom-tornado-cash-founder-seeks-1-5m-in-donations-ahead-of-trial/
Kõik mida kontrollida ei saa tallatakse valitsuste poolt jalge alla.

Mis arvate, kas XMR võiks ca 130 kanti veel korraks langeda icon_rolleyes.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 294, 295, 296
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.