Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
05.07.2025 12:47:19
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
lurr kirjutas: |
Niipalju võiks ka unisena teada et tervisekassa ei kanna sulle kunagi mingit raha üle  |
See on veider jah, et inimesed seda ei tea. Justkui oleks Tervisekassa kunagi neile raha üle kandnud.
Sama hea kui see "Google auhinna" skämm. Meilina see väga enam läbi vist ei lähe, aga kui keegi helistaks ja ütleks: "Jõu, siin Google helistab. Teie konto võitis Google auhinna. Andke oma panga kasutajatunnus, isikukood ja jääge telefonile ootama ning kinnitage SmartID PIN1 ja PIN2, me kanname teile miljon eurot kohe üle!" Tundub, et vist oleks päris edukas skämm. |
Kui $$$ silme ees, siis unustatakse kõik hoiatused.
Tervisekassa on suhteliselt leidlik scam iseenesest. Mingi kokkupuude sellega on ju peaaegu igaühel olnud. Nigeeria päranduse ja UK lotovõidu peale ilmselt hammustatakse läbi, et miski ei klapi.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
05.07.2025 14:15:31
|
|
|
Bladerunner - Ka magades peaksid teadma, kas oled (olnud) haiguslehel või ei.
Mulle ka helistati, haiguslehest polnud juttugi, räägiti lihtsalt ("nigeeria") hüvitisest, mis pole kohale jõudnud.
Muidugi, foorumis niisama pasandada on mõnus ja soe tunne. #Janis.
Edit: viimases käitises rahadega majandades tõdesin et kõik töötajad olid vägagi teadlikud oma arvele tulnud rahadest. Ja kui haiguslehega/rahadega seoses mingi kamm oli, siis istus kodanik kohe laua taga ja küsis, kus ta raha on.
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
05.07.2025 14:16:45
|
|
|
No ära ise aja jama siis
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1133 loe/lisa |
   |
718 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
718 |
|
tagasi üles |
|
 |
LeneLowcut
HV vaatleja
|
11.07.2025 09:43:14
|
|
|
"Olgu, isegi kui hambaid puurida ei ole vaja ma lasen puurida."
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
11.07.2025 10:48:03
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
lurr kirjutas: |
Niipalju võiks ka unisena teada et tervisekassa ei kanna sulle kunagi mingit raha üle  |
See on veider jah, et inimesed seda ei tea. Justkui oleks Tervisekassa kunagi neile raha üle kandnud.
Sama hea kui see "Google auhinna" skämm. Meilina see väga enam läbi vist ei lähe, aga kui keegi helistaks ja ütleks: "Jõu, siin Google helistab. Teie konto võitis Google auhinna. Andke oma panga kasutajatunnus, isikukood ja jääge telefonile ootama ning kinnitage SmartID PIN1 ja PIN2, me kanname teile miljon eurot kohe üle!" Tundub, et vist oleks päris edukas skämm. |
Ma pole vist elu sees tervisekassaga tegelenud. Ei tea mitte midagi sellest. Kuna hiljuti oli tervisekindlustusega üks käik tehtud samas suurusjärgus summa, mida skämmer mainis, siis ei teadnud, mida asjast arvata.
Mingit raha mulle ei kanda ei pakutud. Selle luulu mõtlesid nüüd ise välja. Skämmeri väide oli, et mul tervisekassas mingi määramata otstarbega summa ja pidin lihtsalt valima, mis valdkonda see määrata. Tahtsin asjaga kiirelt ühelepoole saada, et pärast uurin lähemalt.
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
11.07.2025 11:00:29
|
|
|
töövõtjana sa ka ei tegele. ka tööandjana pole väga vaja tegeleda. aga kuna foon on olemas selle mis iganes hüvitise tõttu siis selle teadmatuse peale mängitakse. loo, õigemini mõlema loo moraal on selles, et oma " teadmatutele sugulastele" neid mängitaks ja toonitatak, et tegemist ON PETTUSTEGA! siiani eesti keeles neid pettusi läbi ei viidud, nüüd on ka eestlased sellesse skeemi tulnud ja kuna eestlane eetlase olusid tunneb, saabki skeemi keerata.
mul hakkas eile järjekordne "helistame leedu / eesti numbritelt zdrastvuijte danilo ... po surssskiij " .. blabla laine.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 18 arvutit kohe olemas. |
|
   |
718 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
11.07.2025 11:43:55
|
|
|
LeneLowcut kirjutas: |
"Olgu, isegi kui hambaid puurida ei ole vaja ma lasen puurida."  |
Ma ajaks ka igasugust pläma vastu ja vaataks millal ära tüdineb kui see "tervisekassa" helistaks.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|