Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 11 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 154, 155, 156
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vigurvänt
HV kasutaja

sõnum 03.07.2025 17:45:49 vasta tsitaadiga

Ammustel aegadel (viimati vist w7 ajal) kasutasin registri puhastajaid jmt vidinaid, nende puhul oli vaja vahel mingite eranditega arvestada. w10 ja w11 ajal pole enam vajadust olnud selliste asjadega jamada. Saab ka käsitsi sodi eemaldamisega hakkama. Tavaliselt pole vaja isegi kaustade või registri otsingut kasutada. Nii kaua, kui arvuti töötab normaalselt, pole nagu probleemi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 03.07.2025 17:58:33 vasta tsitaadiga

vigurvänt kirjutas:
Ammustel aegadel (viimati vist w7 ajal) kasutasin registri puhastajaid jmt vidinaid, nende puhul oli vaja vahel mingite eranditega arvestada. w10 ja w11 ajal pole enam vajadust olnud selliste asjadega jamada. Saab ka käsitsi sodi eemaldamisega hakkama. Tavaliselt pole vaja isegi kaustade või registri otsingut kasutada. Nii kaua, kui arvuti töötab normaalselt, pole nagu probleemi.

Kunagi ma jah küsisin Ccleaneri kohta ja öeldi käi mööda nagu katkust ja teistest analoogidest..aga pidasingi just silmas neid uninstallereid

vigurvänt
HV kasutaja

sõnum 03.07.2025 18:24:54 vasta tsitaadiga

Kusjuures CCleaner ongi ainus puhastaja, mida ma veel kasutan, peale MS enda vidinate. Selle programmi puhul meeldib mulle ainult Custom Clean. Neid asju, mis on Tools all, ma ei usalda (driverite eemaldaja, uninstaller, registri puhastaja jmt).
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.07.2025 18:32:09 vasta tsitaadiga

Olen seda kunagi kasutanud. Tõhus tööriist, aga oskamatu kasutaja kätte andes umbes sama kui anda töötava mootoriga mootorsaag 3 aastase lapse kätte icon_wink.gif
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.07.2025 18:47:20 vasta tsitaadiga

tänaseks oskab ccleaner ainult paanikat tekitada ja raha küsida. thumbs_down.gif
BA79
HV kasutaja

sõnum 03.07.2025 21:29:01 vasta tsitaadiga

Olen varasemalt koguaeg CC Cleanerit kasutanud, midagi ei juhtu, kui tead, milliseid tööriistu kasutada. Olen ka mittekasutuses olevaid registrivõtmeid lasknud eemaldada, pole ükski programm pärast puhastust seepärast katki läinud.

Kõige suurem viga, mida kasutaja saab teadmatusest teha, on MFT vaba ruumi kustutamise asemel süsteemikettal olevate kõikide failide kustutamise sooritamine. See tähendab siis seda, et opsüsteem ja kõik süsteemiketta partitsioonil olevad andmed kustutatakse s.t arvutit ei saa enam kasutada enne opsüsteemi ja programmide uuesti paigaldamist. Taastumatuks jäävad kõik failid, sh ka Windowsi kasutaja enda isiklikud andmed, mis süsteemikettal olid.
tagasi üles
Oraff
Kreisi kasutaja
Oraff

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.07.2025 19:27:26 vasta tsitaadiga

Kasutan vähe, aga Revo Uninstaller, tasuta versioon on minuga koostööd teinud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 11 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 154, 155, 156
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.