Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ressi
HV kasutaja
|
03.07.2025 12:35:36
Eesti äpp |
|
|
Kui 7.07.2025 muutub Eesti äpis olev digitaalne isikutunnistus ametlikult samaväärseks füüsilise ID-kaardiga, siis kas näiteks autoga sõitma minnes ei pea enam
füüsilist ID-kaarti kaasa võtma, kui nutitelefon kaasas on? Seda eeldusel muidugi, et juhiluba on kehtiv.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
03.07.2025 12:41:56
|
|
|
Kui juhiluba ei ole kehtiv, siis ei tohi sa üldse rooli istuda. Vähemalt mitte avalikus liikluses.
Aga selle äpiga on üks nüanss. Nimelt teenusepakkuja ei pea seda aktsepteerima. Politsei ilmselt aktsepteerib, aga ma esimesest päevast kohe id kaarti koju ei jätaks vaid vaataks kuidas see äpiga tuvastamine töötab ja kas on mingeid nüansse.
Üks nüanss on veel, miks oleks hea dokumenti kaasas kanda. Kui peaks mingi õnnetus juhtuma nii, et oled teadvusetult haiglas, siis seda äppi keegi peal sinu lahti ei saa ehk keeruline on su isikut tuvastada.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
ressi
HV kasutaja
|
03.07.2025 13:14:02
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Kui juhiluba ei ole kehtiv, siis ei tohi sa üldse rooli istuda. Vähemalt mitte avalikus liikluses.
Aga selle äpiga on üks nüanss. Nimelt teenusepakkuja ei pea seda aktsepteerima. Politsei ilmselt aktsepteerib, aga ma esimesest päevast kohe id kaarti koju ei jätaks vaid vaataks kuidas see äpiga tuvastamine töötab ja kas on mingeid nüansse.
Üks nüanss on veel, miks oleks hea dokumenti kaasas kanda. Kui peaks mingi õnnetus juhtuma nii, et oled teadvusetult haiglas, siis seda äppi keegi peal sinu lahti ei saa ehk keeruline on su isikut tuvastada. |
Ma mõtlesin ise veel, et lisaks on selline nüanss, et kui telefonil peaks aku tühi olema või ei saa mõnel muul põhjusel telefoni kasutada, siis on ju ikkagi füüsiline dokument vajalik.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
rewer
HV Guru

|
03.07.2025 14:37:11
|
|
|
"See rakendus pole ühegi teie seadme jaoks saadaval"
Mis nõuded sel äpil on?
|
|
Kommentaarid: 1302 loe/lisa |
   |
2 :: |
919 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
HV kasutaja
|
03.07.2025 14:59:11
|
|
|
Iseenesest juhiloa mitte kaasas olek või kadumine ei võrdu juhtimisõiguse puudumisega. Juhiluba on ainult juhtimisõigust kinnitav plastkaardike, mingi vahe sai ka ID kaardiga oma juhtimisõigust tõestada, seda vist juhul kui patrullil on internet ja ligipääs kontrolliks, kas isikult kehtiv vastava kategooria juhtimisõigus on.
Endal paar kogemust, kus ID kaarti küsitud ja mul ei ole seda kaasas olnud, piisanud on isikukoodist, kus ametnik saab selle alusel mu andmed ekraanile, koroonaaeg paluti korraks ka mask eemaldada - ju võrreldi kas ekraanil foto ja päris molu vahel on sarnasusi, et tegemist võiks olla minu isikukoodi ja isikuga.
Lapsega olen korduvalt saanud nii hakkama, kus mul telefonis on pildistatud tema ID kaart ja kui küsitakse, näitan seda ning on piisanud ja ei ole ID kaardi järgi saadetud Peamiselt meditsiinilised külastused..
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|