praegune kellaaeg 02.07.2025 10:20:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Janis
HV Guru
|
01.07.2025 16:50:18
|
|
|
Võib öelda et natsikoer
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
01.07.2025 16:56:37
|
|
|
Mul on olemas kõik tigude võõrliigid, hispaania, lusitaania ja lisaks veel mustpea nälkjas. Algselt on need pärit tõenäoliselt Hortesest. Aga kõik on nii hästi kohanenud, et lootust nendest lahti saada pole. Ma kunagi üritasin isegi võidelda, aga nüüd on isegi vald alla andnud ja tigudekorjamise konteinerid eemaldanud. Laiaks astuda eriti ei tohi, enamasti on neil munad sees ja siis kannad ise edasi neid veel rohkem. Praegu liiguvad ca 500m aastas edasi Saku poole. Ma korjan oma aiast kokku, viskan soola sisse kilekotti ja lõpuks lähevad prügisse - mujale panna pole. Rohkemaks enam jaksu pole, iga hommiku võiks koertejalutamise ringilt ca 100 tükki korjata.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
01.07.2025 17:17:28
|
|
|
Huvitav. Aastate jooksul päris suur hulk taimi Hortesest soetatud, aga keda pole, on teod. Mitte ainult võõr- vaid ka kodumaised liigid.
Selle eest kihisevad mul kõik peenrad, peenrakastid ja kasvuhoone sipelgatest.
Huvitav kas siin on mingi seos? Puuke on igatahes aias seda vähemaks jäänud mida rohkem sipelgaid juurde tuleb.
napoleon kirjutas: |
Janis kirjutas: |
Mul on hundikoer, võin öelda hunt. Ei koti kui keelespetsid aru ei saa  |
Sul on Saksa lambakoer. Kui on muidugi. Ilus kutsu ja näeb natuke hundi moodi välja küll, aga hunt ikka pole.
Sai ka oma panuse grammar nazi-le antud  |
Geneetikud, erinevalt grammatikutest ja teoteadlastest väidavad, et koer on hundi alamliik (olenemata sellest, kas ta näeb välja nagu hunt või mahub daami käekotti).
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
01.07.2025 17:44:35
|
|
|
tsitaat: |
Laiaks astuda eriti ei tohi, enamasti on neil munad sees ja siis kannad ise edasi neid veel rohkem. |
Kui õigesti astud, siis lendavad soolikad ja muu s'tt eemale ja jala külge ei jää peale vähese lima midagi. Munad on väikesed nahkjad pallid ja vajavad niiskust ja varju, suvalises kohas hävinevad.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
01.07.2025 19:26:59
|
|
|
Minu kohta on tehtud 403 isikuandmete päringut poole aastaga
Saan aru, et kui ise kuskile Riigi infosüsteemi sisse login, jääb ka linnuke kirja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
1 :: |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
02.07.2025 05:37:52
|
|
|
Markos kirjutas: |
tsitaat: |
Kui sa ühegi lusitaania teeteo leiad, paneme ta kohe kõigile vaatamiseks näitusele. |
Mitut tahad, võin ämbritäie tuua. Arion vulgaris ja Arion lusitanicus on mõlemad tänaseks esindatud paraku. |
sukelduja kirjutas: |
Mul on olemas kõik tigude võõrliigid, hispaania, lusitaania ja lisaks veel mustpea nälkjas. Algselt on need pärit tõenäoliselt Hortesest. |
Hispaanlasi saab ämbriga, ka mustpäid leidub, kuigi vähem. Lusitaania teeteo leidmiseks peab aga Ibeeria poolsaare lääneosas elama, et neid näha, sest tegemist on endeemse liigiga. Või kas oled ostnud taime, kes on toodud Lääne-Portugali metsast?
Lusitaania teetigu:
Otsisin üsna põhjalikult fotosid, aga isegi teadusandmebaasis oli lusitaania teeteo pildil hispaanlane. Puudusid iseloomulikud helepruunid jooned kehal, samas on ta varieeruva kehaga. Seega veelkord, kui keegi leiab oma aiast lusitaanlase, on kuulsus garanteeritud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
02.07.2025 08:18:43
|
|
|
Ära mõtle asju välja
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|