Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sold OUT
no credit

liitunud: 30.07.2002
|
27.06.2025 04:32:05
|
|
|
ykshuntka kirjutas: |
Winterwind kirjutas: |
e: palju turul Eesti(väidetavalt) |
Võru suured ilusad 10€/kg |
Peetris käis ka sellise hinnaga müümas, täitsa head on
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
liitunud: 02.03.2012
|
01.07.2025 13:18:06
|
|
|
Käes aeg, kui poest värsket ostes, pannil särisedes halba lõhna levitama hakkab. Kanamaks
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

liitunud: 19.05.2002
|
01.07.2025 13:35:20
|
|
|
Marineerisin rediseid, hetkel matsutan neid.. jumala head.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

liitunud: 08.12.2008
|
01.07.2025 13:40:13
|
|
|
Esimest korda kuulen marineeritud redisest. Jaga retsepti, peaks täitsa proovima kuidas on.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

liitunud: 19.05.2002
|
01.07.2025 13:57:53
|
|
|
Tegin maitse järgi.. Taod/vajutad redised tiba lapikuks/katki, maitse järgi soola, suhkrut, äädikat ja põltsamaa kanget, hulka mõned tükkideks lõigatud küüslaukuküüned, natuke vett ja värsket tilli.
Tegin nn kohe söömiseks, paned kogu mandi karpi, kaane peale raputad mõnda aega korralikult ja proovid, kui on lahja siis tuunid natuke. Üldiselt kui marinaad on ok siis paari päevaga tõmbab redis seda rohkem sisse ja on ka parem.
e: oliiviõli läks ka natuke
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

liitunud: 14.06.2007
|
01.07.2025 15:29:42
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Esimest korda kuulen marineeritud redisest. Jaga retsepti, peaks täitsa proovima kuidas on. |
Marineeritud valge redis on Jaapani ja Korea köögis väga levinud. Hea lihtne teha, aga lõhnab päris vängelt.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
liitunud: 02.03.2012
|
01.07.2025 15:33:01
|
|
|
Arp Müller ostis kohvi varuks keldrisse
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

liitunud: 13.01.2010
|
01.07.2025 17:23:51
|
|
|
Kas need redised marineerimisest pehmemaks ka lähevad kuidagi või jäävad kõvaks nagu ikka?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

liitunud: 19.05.2002
|
01.07.2025 17:38:54
|
|
|
Vajutad puruks vastavalt nii nagu meeldib.. Ma vajutasin selle lihapeksmise haamriga, mida rohkem muljud seda pehmem on.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|