Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zokolad
HV vaatleja
|
19.05.2025 11:48:31
H» M: Logitech G815 Clicky :: Asukoht: Koeru |
|
|
Müüa 2 aastat kasutuses olnud ustav Logitech G815 LightSync low profile klaviatuur. Originaalpakendis.
Probleemid puuduvad. 100% töökorras. Ostetud 31.03.2023 Euronicsist. Info: https://www.logitechg.com/en-us/products/gaming-keyboards/g815-low-profile-rgb-mechanical-gaming-keyboard.html
GL Clicky
NORDIC layout
LightSync RGB
AH: 100€
OK: 130€
Võimalik saata ka postiga ettemaksu puhul.
Pildid:
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
_________________ Yea, though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil: for thou art with me; thy rod and thy staff they comfort me. |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtr
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 315 loe/lisa |
   |
2 :: |
2 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
zokolad
HV vaatleja
|
22.06.2025 16:01:22
|
|
|
Uued hinnad!
AH: 80€
OK: 100€
_________________ Yea, though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil: for thou art with me; thy rod and thy staff they comfort me. |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummiq
HV veteran

|
22.06.2025 20:35:03
|
|
|
Minu kogemusel parim vaikne kontori-mänguri klaviatuur, mis üldse saadaval on! Vbla konkurentsi pakub nüüd BeQuiet? Aga madalate nuppudega.. Väga pro klaver! Oma hinda väärt ja kestab.. ja kestab... ja kaua!
_________________ --
Urmas |
|
Kommentaarid: 200 loe/lisa |
   |
173 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kamma
HV kasutaja

|
24.06.2025 01:54:20
|
|
|
ummiq kirjutas: |
Minu kogemusel parim vaikne kontori-mänguri klaviatuur, mis üldse saadaval on! Vbla konkurentsi pakub nüüd BeQuiet? Aga madalate nuppudega.. Väga pro klaver! Oma hinda väärt ja kestab.. ja kestab... ja kaua!  |
Nende Clicky lülititega see konkreetne klava küll vaikne ei ole. Ehk pead silmas Tactile või Linear varianti.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummiq
HV veteran

|
24.06.2025 09:32:20
|
|
|
Kamma kirjutas: |
Minu kogemusel parim vaikne kontori-mänguri klaviatuur, mis üldse saadaval on! Vbla konkurentsi pakub nüüd BeQuiet? Aga madalate nuppudega.. Väga pro klaver! Oma hinda väärt ja kestab.. ja kestab... ja kaua!  |
Nende Clicky lülititega see konkreetne klava küll vaikne ei ole. Ehk pead silmas Tactile või Linear varianti. |
Tõsi, mul on pruunid lülitid. Minu viga. Aga klaviatuur on endiselt väga hea! Sobib siis üksikusse kodukontorisse
_________________ --
Urmas |
|
Kommentaarid: 200 loe/lisa |
   |
173 |
|
tagasi üles |
|
 |
zokolad
HV vaatleja
|
24.06.2025 16:56:57
|
|
|
Kamma kirjutas: |
Nende Clicky lülititega see konkreetne klava küll vaikne ei ole. Ehk pead silmas Tactile või Linear varianti. |
Vaikne pole aga samas pole ka liiga vali. Täpselt paras, ning klahvi vajutamise tunnetus on parem. Switch'id on üsna tundlikud - reageerib klahvivajutuse minimaalse survega ära.
Öösel selle peale naabrid ei ärka, ega ka toakaaslane vms.
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|