praegune kellaaeg 22.06.2025 12:35:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pwn13
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
18.06.2025 22:49:47
|
|
|
degrass kirjutas: |
Arvan, et poliitikut, kes ei valeta, ei ole olemas. Huvitav on, et Kaja Kallase puhul on see oluline, kriitiline ning välistav faktor. Mulle näib, et mees-poliitikute puhul antakse taolised "eksimused" oluliselt kergemini andeks.
Ma loodan, et ta saab selle saksatädiga (CDU, ehk Isamaa) hästi läbi (girl power vms), mis võiks olla meie huvides. |
Otsid tonti/põhjust kus seda pole... vaid mingid tulihingelised EKRE tegelased võtaks vast soo argumendi ette...
Tegemist on, kahjuks, iga nurga alt ebakompetentse juhiga - VV eesotsas olles keeldus inimene nõunike kuulamast ja valitsust kui ühtset üksust (meeskonda) juhtimast. EL-i tasemelt tulnud kenasti signaale, et ka seal lihtsalt ja tuimalt ignoreeritakse nii nõunike kui ka ei suudeta olemasolevat ametnikkonda kasutada... isegi edutult, st. lihtsalt ja tuimalt on suhtumine "ma tean ise paremini". See on tippjuhi ja -poliitiku jaoks kõige kohutavam omadus. Lihtsalt meil pole nii kehval tasemel mehi sellisele tasemele jõudnud, pigem on mulje, et K. Kallase puhul sugulussidemed ja vb ka sugu aitas saavutada kõrget kohta selmet, et tegelikke oskusi oleks olnud.
(kirsina tordil, see 300k laste isale ja "unustamine" deklareerimisel on parimal juhul seaduse hallis alas)
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
18.06.2025 23:19:42
|
|
|
ot: |
Isamaas on neid Onu-Heinosid samuti piisavalt. |
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
19.06.2025 00:38:08
|
|
|
ref kirjutas: |
Otsid tonti/põhjust kus seda pole... vaid mingid tulihingelised EKRE tegelased võtaks vast soo argumendi ette...
Tegemist on, kahjuks, iga nurga alt ebakompetentse juhiga - VV eesotsas olles keeldus inimene nõunike kuulamast ja valitsust kui ühtset üksust (meeskonda) juhtimast. EL-i tasemelt tulnud kenasti signaale, et ka seal lihtsalt ja tuimalt ignoreeritakse nii nõunike kui ka ei suudeta olemasolevat ametnikkonda kasutada... isegi edutult, st. lihtsalt ja tuimalt on suhtumine "ma tean ise paremini". See on tippjuhi ja -poliitiku jaoks kõige kohutavam omadus. Lihtsalt meil pole nii kehval tasemel mehi sellisele tasemele jõudnud, pigem on mulje, et K. Kallase puhul sugulussidemed ja vb ka sugu aitas saavutada kõrget kohta selmet, et tegelikke oskusi oleks olnud.
(kirsina tordil, see 300k laste isale ja "unustamine" deklareerimisel on parimal juhul seaduse hallis alas) |
Ma ei taha uskuda, et ülejäänud senised ja tulevased PM ja muud VV tegelased kuidagi teistsugused oleksid. Kui nüüd tagasi mõelda meine PM lühikesele ajaloole, siis kes neist oli "normaalne"?
Tesiesks, sa sead KK oluliselt kõrgemad nõudmised, kui mõnele muule meessoost tipppoliitikule. Mulle ei meenu, et kellegilt teiselt tipppoliitikult/juhilt oleks eeldatud perfektsust (mis iganes selle all mõelda).
See on see koht, mis minu meelst absurdne on. Ning iga kord, kui KK nimi läbi käib, mingid kasutajad saavad siin koheselt maokrambi vms.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
19.06.2025 08:28:39
|
|
|
HPN kirjutas: |
ot: |
Isamaas on neid Onu-Heinosid samuti piisavalt. |
|
Mis teeb ühest Onu-Heino ja teisest mitte? Nagu olen öelnud siis reffide propaganda on tiblastani vääriline - läbi aastate ja tänu õukonnameediale on hästi töödeldud inimeste ajusid stiilis: Reformierakond on majandusKeeniused, teavad kõik universumi saladusi ja Liivimaa parimad ratsutajad. Kõik teised on poetagused tühmad kalevipojad, majandusest ei jaga midagi, räuskavad kaltsakad ja ratsuda ei oskagi. Ja nagu politoloogid on öelnud siis pööblile meeldib ennast samastada nö. võitjatega - valin nn. "tegijaid" siis tunnen, et olen ka tegija. Ehk siis selline klassikaline koolikiusamise värk kus ässkiusaja kiusab kedagi ja siis kõrvalseisjad irvitavad mõnuga kaasa kuna kiusaja on ju tugev ja seega liider. Põhimõtteliselt saadakse aru, et kiusamine on jama aga keegi ei taha ju selle nõmeda ja nõrga poole asuda, sest muidu on ju tema ka nõme ja tahetakse ju kampa kuuluda.
Samas vaadates kuidas kasvõi viimased 5 aastat on Eesti majandust põhja lastud, muudetud riik ebaatraktiivseks investoritele, maksustatud tädi Maali vaeseks, üüratu inflatsioon, kontrollialt väljas energiahinnad jne.jne. siis ei paista seda geniaalsust kuskilt välja. Samamoodi võtta arvesse ülbus kus kasvõi riigikogu tunnis mitte ühelegi tundliku teema küsimusele vastust ei anta, Jürgenligilikud räuskamised jne. siis millepoolest ollakse paremad? Ahjaa, majandusest pole mõtet rääkida, sest Ratase vahevalitsuse ajal kus kui koroonakriisist väljuti oli majanduskasv 8%, nüüd "keennisute" all varsti 4 aastat kukkumist. Aga näed on inimesi kes ühtede puhul panevad näpud kõrvaja teevad lalalaa aga teistepuhul hüpatakse iga asjaeest kraesse.
degrass, keegi ei oota poliitikult perfektsust aga Kallas jooksis igati latialt läbi ja ref ütles ära ka põhjused - ratsionaalsust pole vaid kui tekib emotsioon midagi teha siis see tuleb läbi suruda ka siis kui see on kahjulik. Kedagi ei kuulata vaid minaminamina. Räiged valedega vahelejäämised venevedude teemal. Huultelt lugemine oli eriti räige demokraatia naeruvääristamine, sest tegu ei olnud isegi mitte maksutõusude ja uute maksude plaanist vaikimisega vaid sõnaselge ülbelt nähvamisega, et "lugege lihtlausena huultelt, maksud ei tõuse" ehk otsene valetamine millepuhul hiljem veel teleeetris irvitati, et nohh valetasin jahh, muidu poleks ju võitnud. Sellise liigutusega sisuliselt muudeti valimised mõttetuks, sest nagu näha siis absoluutselt mitte mingisugust vastutust ei ole mida ennem räägiti või lubati. Ja see ei ole selline valetamine kus poliitik ütleb, et "siis kui hommiku seitsmeks tööle jõudisn..." ja siis keegi saalist räuskab, et "valetab, valetab, tegelt jõudis seitse läbi viis".
Tegelt pole reffidel kunagi eriti mingeid hiilgavaid ideid olnudki vaid koguaeg on endale hääli saadud kelelgi teisega hirmutamisega - oli selleks omal ajal pidevalt Savisaar ja nüüd on EKRE ja puutin ja kesiganes. Valige mind, muidu tuleb kuri hunt.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
greaper
HV kasutaja

|
19.06.2025 08:58:38
|
|
|
tsitaat: |
Mis teema Kaja Kallasega on?
Kas probleem on:
A) et ta on naine
B) papa 10M USD
C) abikaasa äritegevus
D) RE
|
Kui sa võtad valemist ukraina sõja ja venevastasuse välja, siis mis jääb alles?
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception". |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.06.2025 16:37:28
|
|
|
Lugesin röövitud Ukraina lastest ja juhtusin selle video peale. Uskumatu tibla ikka Euroopa Parlamendis. Väga hea intervjueerija
Spoiler 
Algselt oma peaga mõeldes hääletas vastu: Return of Ukrainian children forcibly transferred and deported by Russia
https://howtheyvote.eu/votes/176309
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
19.06.2025 17:24:35
|
|
|
Auron kirjutas: |
degrass, keegi ei oota poliitikult perfektsust aga Kallas jooksis igati latialt läbi ja ref ütles ära ka põhjused - ratsionaalsust pole vaid kui tekib emotsioon midagi teha siis see tuleb läbi suruda ka siis kui see on kahjulik. Kedagi ei kuulata vaid minaminamina. Räiged valedega vahelejäämised venevedude teemal. Huultelt lugemine oli eriti räige demokraatia naeruvääristamine, sest tegu ei olnud isegi mitte maksutõusude ja uute maksude plaanist vaikimisega vaid sõnaselge ülbelt nähvamisega, et "lugege lihtlausena huultelt, maksud ei tõuse" ehk otsene valetamine millepuhul hiljem veel teleeetris irvitati, et nohh valetasin jahh, muidu poleks ju võitnud. Sellise liigutusega sisuliselt muudeti valimised mõttetuks, sest nagu näha siis absoluutselt mitte mingisugust vastutust ei ole mida ennem räägiti või lubati. Ja see ei ole selline valetamine kus poliitik ütleb, et "siis kui hommiku seitsmeks tööle jõudisn..." ja siis keegi saalist räuskab, et "valetab, valetab, tegelt jõudis seitse läbi viis".
|
Ma jään oma hüpoteesi juurde. Eesti kaasaegses poliitikas on kaks naist, kes saavad korralikult peksa, Kaja Kallas ja enne teda Kersti Kaljulaid. Mingil põhjusel ületavad need kaks poliitikut tugevalt ühe seltskonna valuläve. Ma olen kindel, et kui tegemist oleks meestega, ei saaks nad nende samade tegude eest pooltki sellest tähelepanust, mis need kaks naist saavad.
Hakata poliitikut süüdistama selles, et ta valetab, on minu meelest rumal, sest nad kõik valetavad.
Mis puutub demokraatia naeruvääristamisse, ma kahjuks ei pea arvet selle üle, kui palju teised sellega tegelevad, kuid ma julgen arvata, et see ei ole midagi ainult KK isikuomast, erakordset, millega teda süüdistada.
Ainus, millega ma nõus olen, et teda ei tohiks kaamerate ette lasta, sest ta on seal väga-väga-väga halb.
Seega, ma arvan, et ta saab peksa selle eest, et on naine.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
19.06.2025 17:29:36
|
|
|
Aga mille eest Savisaar peksa sai? Täitsa isane oli, aga praktiliselt sõimusõnaks sai tema nimi.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
19.06.2025 17:31:15
|
|
|
ta oli ju munn
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
19.06.2025 17:32:48
|
|
|
Hiid, oli küll, aga ega ma sinu käest küsinud. Ikka selle saksa korrespondendi käest roosas tornis.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
19.06.2025 17:33:29
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Aga mille eest Savisaar peksa sai? Täitsa isane oli, aga praktiliselt sõimusõnaks sai tema nimi. |
Ma usun, et Savisaare pattude register on oluliselt mahukam, kui Kaja Kallase oma ...
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
19.06.2025 17:39:49
|
|
|
Hiid, oli küll, aga ega ma sinu käest küsinud. |
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
19.06.2025 17:43:57
|
|
|
Aga mille eest Savisaar peksa sai? Täitsa isane oli, aga praktiliselt sõimusõnaks sai tema nimi. |
Vastupidi, tema areenilt lahkumiseks oli sisuliselt vaja, et tal jalg alt ära võetaks. Enne seda elas kõik skandaalid üle, isegi sellised mille puhul oleks arvanud et nüüd küll on selle mehega poliitikas kõik. Ju siis selline peksukott oli omal kohal väga-väga vajalik kellelegi.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.06.2025 17:55:06
|
|
|
Kallase suurim jama võib tulla neist bürokraatidest. Lubas ju oluliselt koomale tõmmata...
USA ju tõestab, et suurimad Trumpi pugejad on täiesti tiblameelsed ehk näiline usaldus ja austus ei pruugi sugugi õige tee olla.
Loomulikult jääb ka see tema mehe tiblaäri igavesti külge, kui lühinägelik ta võib olla. Ehk seda kindlasti kasutatakse ära...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
19.06.2025 18:42:02
|
|
|
Auron kirjutas: |
|
Ma jään oma hüpoteesi juurde. Eesti kaasaegses poliitikas on kaks naist, kes saavad korralikult peksa, Kaja Kallas ja enne teda Kersti Kaljulaid. Mingil põhjusel ületavad need kaks poliitikut tugevalt ühe seltskonna valuläve. Ma olen kindel, et kui tegemist oleks meestega, ei saaks nad nende samade tegude eest pooltki sellest tähelepanust, mis need kaks naist saavad.
Hakata poliitikut süüdistama selles, et ta valetab, on minu meelest rumal, sest nad kõik valetavad.
Mis puutub demokraatia naeruvääristamisse, ma kahjuks ei pea arvet selle üle, kui palju teised sellega tegelevad, kuid ma julgen arvata, et see ei ole midagi ainult KK isikuomast, erakordset, millega teda süüdistada.
Ainus, millega ma nõus olen, et teda ei tohiks kaamerate ette lasta, sest ta on seal väga-väga-väga halb.
Seega, ma arvan, et ta saab peksa selle eest, et on naine. |
Mõlemad "daamed" olid arrogantsed. Purtsatusi tuli mõlemi poolt kui küllusesarvest. Lisaks expresident pusaga Riigikogus meelsust näitamas. Edasine on ajalugu prügikastis.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.06.2025 19:03:06
|
|
|
Mehed ei saa meie poliitikas peksa või? Ratast mäletate? Teda kirutakse senimaani. Kilekoti Michalile tuletatakse senini tema tegusi meelde ja lapsesuu Ligist ma ei hakka rääkimagi.
Seega ei. Ma ei tunne, et meie poliitikas või ühiskonnas naistel kuidagi raskem on või, et Kallasele/Kaljulaidile kuidagi ülemääraselt liiga oleks tehtud. Pigem vastupidi. Riigikoguski neid simp'e kes siiani neid ülistavad.
Ma pole näinud ühtegi naist meespoliitikuid nii ülistamas meil.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
19.06.2025 19:16:08
|
|
|
Ma jään oma hüpoteesi juurde. Eesti kaasaegses poliitikas on kaks naist, kes saavad korralikult peksa, Kaja Kallas ja enne teda Kersti Kaljulaid. Mingil põhjusel ületavad need kaks poliitikut tugevalt ühe seltskonna valuläve. Ma olen kindel, et kui tegemist oleks meestega, ei saaks nad nende samade tegude eest pooltki sellest tähelepanust, mis need kaks naist saavad. |
Siin on asjal mitu tahku. Esiteks see, et mõlemad on sellised vägisi upitatud isendid - üks endise refiliidri issi tütreke ja teine endisest karjeristist EL ametnikust upitatud reffide "hödapresident". Kaljulaidi üks suuri hädasi oli lisaks veel see, et ta ei oskand presidendina käituda vaid valis avalikult poliitilisi pooli mis pole presidendi asi teha - klounaad pusaga, Kuusiku vaenamine enne mingit otsust, tiblade eest ambrašuurile viskumine (kõik meie kallid inimesed) kui EKRE julges midagi kohalike tiblade kohta öelda, telefoniga aknal vilgutamien klouni mängimiseks jne. Sellised tempe pole meestest keegi teinud. Mõlemad ülbed, arrogantsed, samas ülimalt auahned ja ei oska seda isegi varjata. Ja takkapihta saab siia panna veel selle, et nad ise hirmsal kombel afišeerisid seda, et "vot nüüd on NAISpeamninister, on mitu NAISministrit" jne. Ehk siis persse oskused ja pädevus - oluline, et NAINE.
Hakata poliitikut süüdistama selles, et ta valetab, on minu meelest rumal, sest nad kõik valetavad. |
Valel ja valel on vahe nagu enne näite tõin. Mingis argipäevases asjas midagi ilustada, hämada jne. on tavaline poliittehniline asi - törts enne valimisi peaministrina teist poliitikut naeruvääristada ja mõnitada kuna too tegelt tabas täpselt ära mida plaanitakse ja öelda kindlas kõneviisis, et mingit sellist asja ei ole on natuke teine asi.
Magic kirjutas: |
Loomulikult jääb ka see tema mehe tiblaäri igavesti külge, kui lühinägelik ta võib olla. Ehk seda kindlasti kasutatakse ära... |
Oleks ükskõik mis teise poliitiku puhul selline asi olnud oleks teibasse aetud - arvestades nüansse, et:
Enda rahhi oli seal pea pool milli sees.
Alguses väitis, et teab asjadest kõike ja kõik on korras - paar päeva hiljem, et ei tea mehe asjadest midagi.
Väitis, et ei tea metaprindist midagi - ise käis nats aega ennem ministrina koos mehega samas ettevõttes külas ja ka üritusel.
Mees vedas kaupu mis olid sanktsioonide all - alumiinium lehtmetall - lihtsalt imekombel sai mees selle veoks eriloa ajal mil keeldudega kaupade veoks oli eriluba ühe käe sõrmedel kokkuloetavatel ettevõtetel. Juhus? - ei usu. Uurida oleks olnud sittumiseni aga no lihtsalt ei tahetud. Lükati kogu asi jõuga kalevi alla.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
19.06.2025 19:40:43
|
|
|
Kaljulaid käis vähemalt Moskvas putleriga kohtumas
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.06.2025 21:56:19
|
|
|
Talle pidi Trump ka meeldima, nii et õige liin
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
19.06.2025 23:15:41
|
|
|
Juba see, et Arutlused erinevate õnnetuste ja maailma konfliktikollete teemal vol. 2 (Venemaa agressioon ja Vene-Ukraina sõda) teemas nii tulihingeline arutelu nende kahe naise kohta käib, näitab, et tegemist ei ole suvaliste poliitikutega.
Jürka on rahvalemmik ning Isamaa häältemagnet, kes oli isegi Kroonika peo õhtujuht ja on pop suunamudija . See, et ta põhimõttelage inimene on, ei oma tähtsust.
Meil on Sisepoliitika teema olemas. Kogu see jant peaks seal teemas olema.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|