Russia carried out a massive strike on Kyiv and its suburbs with 175 drones, more than 14 cruise missiles, and at least two ballistic missiles.
In total, the Russian army launched more than 440 drones and 32 missiles across Ukraine last night, President Zelenskyy said.
The cities of Kyiv, Odesa, and Zaporizhzhia were under attack, as well as Kyiv, Chernihiv, Zhytomyr, Kirovohrad, and Mykolaiv regions. Currently, there are 75 injured and 15 killed in total.
The nature of the destruction indicates targeted strikes on residential buildings — many buildings were damaged by direct hits.
The IDF confirms the killing of Major General Ali Shadmani, Iran’s newly appointed chief of staff. He was named to the role just two days ago after his predecessor was killed in an Israeli strike on Tehran.
No ma ei saa aru. Millises maailmas mees elab?
Kes talle neid lauseid koostab. Kelleks ta saada üritab...kas teda juba maha ei kangutada ametist?
Ta elab selles maailmas, kus ta viimased aastakümned elanud on. Siiani oli teda mugav ignoreerida, kuna ta suutis luua illusiooni, et esindab neid konservatiivseid väärtusi, mida nii mõnigi siin pooldab. Nüüd aga mõjutab selle seniilse vanamehe sahmimine meid otseselt, mida ei ole võimalik enam ignoreerida.
See vanamees suudab ennast ainult lihtlausetega väljendada. Midagi sisulist ta ei ole kunagi öelda suutnud ega osanud.
Ta on pigem tankist, kui president. Kes aga temas pühakut näha soovib, sellele saab ainult kaasa tunda. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
napoleon, ma püüan lihtsalt arusaada, kuidas üks riidepoes naisikäperdav KGB agendist kriminaalkurjategija valituks sai. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Kogu see sealne kant on täielik feil ja feiliks jääbki.. Aafrikast ei hakka rääkimagi.. Need ei oskagi muud kui aastasadu üksteist või iseennast nottida.
Nojah, kogu must töö on ära tehtud, asjal on jumet, on muidugi õige hetk ka kiiresti rongile hüpata... _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Donald Trump palub kõigil Teheranis elavatel iraanlastel evakueeruda. Seda on kergem öelda kui teha. Pärast viit päeva kestnud sõda on inimestel bensiin, toit ja vesi otsa saamas. „Tehteranis on kõik kokku varisenud. Elektriga on suuri probleeme, linnas on mitmes kohas vee- ja toidupuudus,“ ütleb Londonis asuva telejaama Iran International uudistetoimetaja Aliasghar Ramezanpoor. Kõik, mis on seotud inimeste isiklike rahaasjadega, on suletud. Keegi ei käi koolis. Ühiskond on suletud.
Usub, et sõda on Iraani režiimi lõpp
Mitmed siinsed ajakirjanikud elavad surmaähvarduste saatel. Briti politsei on hoiatanud Iraani sagenevate rünnakute eest välismaal, mida Iraan on aga eitanud.
Telejaam pidi oma eelmisest Londoni ruumidest kolima, kuna ulatuslikud turvameetmed häirisid teiste ettevõtete tööd äripargis, kus nad asusid.
Sa ei rõhuks niipalju ukraina sõjale, kui oleksid kuidagi teisti ka saanud sellise "magusa" koha _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Omad joped ta sinna aitasid, eks peab neil ka nüüd aitama järgmisi maksutõuse põhjendada. Peale KOV valimisi neil ilmselt miskit juba plaanis on millest veel avalikult ei räägita. Ettevõtlus on vaja ju välja suretada ja rahvas surnuks maksustada.
Mis teema Kaja Kallasega on?
Kas probleem on:
A) et ta on naine
B) papa 10M USD
C) abikaasa äritegevus
D) RE _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kas probleem on:
A) et ta on naine
B) papa 10M USD
C) abikaasa äritegevus
D) RE
A - savi mis soost
B - ilmselt pole ta selle asjaga seotud
C - kindlasti on, 300k pole päris selline summa, et laena kümnekas(=10€) mille kohta ei hakkagi uurima miks täpselt.
D - no see ikka
Aga see huultelt lugemine ja hiljem häma, et see oli eelmise valitsuse ajal(kus ta täiesti juhuslikult peaminister oli) ja te poleks ju meid valinud kui ausalt oleks öelnud. Pluss natuke hiljem see maksud lähevad igale poole. Valetas näkku, ütles et tehke minu sõnade mitte minu tegude järgi ja hiljem jääb õigust veel ülegi. Siis siirdub kuhugi turvalisele kohale kus avalikkuse tähelepanu eriti pole. Noo jah.
Sellise tegelasega ma luurele ei läheks. Kuigi alguses paistis päris asjalik kui peaministriks sai.
Kas probleem on:
A) et ta on naine
B) papa 10M USD
C) abikaasa äritegevus
D) RE
A - savi mis soost
B - ilmselt pole ta selle asjaga seotud
C - kindlasti on, 300k pole päris selline summa, et laena kümnekas(=10€) mille kohta ei hakkagi uurima miks täpselt.
D - no see ikka
Aga see huultelt lugemine ja hiljem häma, et see oli eelmise valitsuse ajal(kus ta täiesti juhuslikult peaminister oli) ja te poleks ju meid valinud kui ausalt oleks öelnud. Pluss natuke hiljem see maksud lähevad igale poole. Valetas näkku, ütles et tehke minu sõnade mitte minu tegude järgi ja hiljem jääb õigust veel ülegi. Siis siirdub kuhugi turvalisele kohale kus avalikkuse tähelepanu eriti pole. Noo jah.
Sellise tegelasega ma luurele ei läheks. Kuigi alguses paistis päris asjalik kui peaministriks sai.
Arvan, et poliitikut, kes ei valeta, ei ole olemas. Huvitav on, et Kaja Kallase puhul on see oluline, kriitiline ning välistav faktor. Mulle näib, et mees-poliitikute puhul antakse taolised "eksimused" oluliselt kergemini andeks.
Ma loodan, et ta saab selle saksatädiga (CDU, ehk Isamaa) hästi läbi (girl power vms), mis võiks olla meie huvides. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.