Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 11 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 152, 153, 154  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vigurvänt
HV kasutaja

sõnum 26.05.2025 16:57:10 vasta tsitaadiga

KB5058411 raibe läks lõpuks peale ja File Exploreri 3-täpi menüü hakkas pärast seda normaalselt allapoole avanema icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 26.05.2025 17:47:00 vasta tsitaadiga

Kus sa neid täppe näed seal? icon_lol.gif
Ah, sa mõtled seda, mis on aadressiribal? Kas see polegi siis kogu aeg allapoole avanenud? Ma pole nagu märganud midagi muud.

vigurvänt
HV kasutaja

sõnum 26.05.2025 18:04:33 vasta tsitaadiga

Mul see menüü alates 24H2 uuendusest veiderdanud. Pärast ühe preview uuenduse installimist hakkas jälle ilusti alla avanema, peale clean installi avanes üles, nüüd jälle korras. Mõne järgneva uuendusega hakkab võibolla horisontaalis avanema.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

see post läheb kustutamisele sõnum 05.06.2025 11:56:19 vasta tsitaadiga

Sooviksin palun teie abi. Selline mure, et laps ei saa aru, et ei käida kahtlastel lehtedel ja ei laeta igasuguseid kahtlaseid asju ja mode alla. Mida ma selleks tegema pean et seda kõike piirata saaksin ja et ta ei saaks oma ärenägemise järgi asju teha.
Muidugi kõige lihtsam oleks see et arvuti kasutamine ära keelata kuid see ei ole lahendus, aitäh teile igasuguste näpunäidete ja ma ei tea mille eest veel.

laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

see post läheb kustutamisele sõnum 05.06.2025 12:20:36 vasta tsitaadiga

Parental control
napoleon
Unknown virus
napoleon

Autoriseeritud ID-kaardiga

see post läheb kustutamisele sõnum 05.06.2025 12:37:26 vasta tsitaadiga

Karmimal juhul võib kiosk mode ka märksõna olla.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

see post läheb kustutamisele sõnum 05.06.2025 19:57:09 vasta tsitaadiga

ot:
MS enda "Family Safety" on suht naljanumber, kuigi mõni asi, nt. lisaaja küsimine on seal hästi lahendatud.
Ennekõike on probleemiks see et paljudel juhtudel rakendus ise lihtsalt ei toimi või ei suuda ajalist järge pidada.

Qustodio rakendus on ka muidu selline küllaltki lihtne mida kasutada. Tasuta versioonis saad küll seadistada ainult aja ja veebilehtede piiranguid.

Üldiselt mitte-admin kontoga majandamine hoiab asjad mõnevõrra kontrolli all.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

see post läheb kustutamisele sõnum 05.06.2025 20:47:40 vasta tsitaadiga

Mõistlikum on teha virtuaalmasin. Snapshot nö default confist ja peale kasutamist wipe ja snapshot tagasi.
Siis võib ta seal virtuaalmasinas nii möllata, et host masinat ei nakata millegagi.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

see post läheb kustutamisele sõnum 05.06.2025 20:52:11 vasta tsitaadiga

guest konto. installida ei saa, kui välja logid, kustub kõik ära. ruuteri poolt tehakse kellaajalisi netipiiranguid. r0bl0ksid ja muu sitt kustub kaa ära. 3h on arvutiaega, selle jooksul tuleb ee kool mille sorts on all users desktopil lahti teha, oma asjad ära eha ja kui aega üle jääb, võib kuskilt r0bl0ksi ganiteellida.
napoleon
Unknown virus
napoleon

see post läheb kustutamisele sõnum 05.06.2025 21:07:12 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
guest konto. installida ei saa, kui välja logid, kustub kõik ära. ruuteri poolt tehakse kellaajalisi netipiiranguid. r0bl0ksid ja muu sitt kustub kaa ära. 3h on arvutiaega, selle jooksul tuleb ee kool mille sorts on all users desktopil lahti teha, oma asjad ära eha ja kui aega üle jääb, võib kuskilt r0bl0ksi ganiteellida.

Aga kuidas nad siis arenevad? Ma teismelisena vahel poole ööni uurisin ja õppisin progemist. Keegi ei sundinud ega keelanud, endal oli huvi.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

see post läheb kustutamisele sõnum 05.06.2025 21:42:38 vasta tsitaadiga

kui see kuskilt näha hakkab olema siis võib reegleid muuta
lollust ja ajuvähki ei pea tolereerima.

Muhekas
HV Guru
Muhekas

see post läheb kustutamisele sõnum 06.06.2025 15:48:33 vasta tsitaadiga

Aitäh, teile. Vaatan ja uurin
napoleon
Unknown virus
napoleon

see post läheb kustutamisele sõnum 06.06.2025 16:02:01 vasta tsitaadiga

Miks lillad täpid on pandud? Õiguste piiramine ühel või teisel moel on ju win11 teema küll. Mitte et mõni muu OS sarnast asja ei võimaldaks, aga pole ju muud OS või isegi mitte kolmanda osapoole utiliite soovitatud.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

see post läheb kustutamisele sõnum 06.06.2025 16:06:09 vasta tsitaadiga

napoleon, võiksid huvi pärast kokku lugeda kui mitu korda juba seda ühte ja sama juttu on nämmutatud
(mäletamisi isegi põhjalikumalt)
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 06.06.2025 18:20:13 vasta tsitaadiga

Võib ju siis vastavale teemakäsitlusele viidata, ei pea alati kustutama. icon_idea.gif

viimati muutis avrn 06.06.2025 18:42:54, muudetud 1 kord
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

see post läheb kustutamisele sõnum 06.06.2025 18:25:31 vasta tsitaadiga

Lisaks aeguvad lahendused aja jooksul ära.
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

see post läheb kustutamisele sõnum 06.06.2025 21:44:23 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
napoleon, võiksid huvi pärast kokku lugeda kui mitu korda juba seda ühte ja sama juttu on nämmutatud
(mäletamisi isegi põhjalikumalt)
Aga suuna siis selle põhjalikumale "nämmutamisele". Aegajalt tuleb ikka ja jälle keegi, kellele vaja on ette näidata. Tihti ei tule valitud otsingusõnadega õiged postitused väljagi.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

see post läheb kustutamisele sõnum 07.06.2025 09:03:35 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=576227&highlight=parental+control

sellelsamal küsijal isegi on juhtumisi olemas tema enda tehtud teema
ja kui sa viitsiksid otsingut kasutada, siis leiad sama asja käsitlevaid teemasid hea hunniku icon_evil.gif
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 07.06.2025 09:11:23 vasta tsitaadiga

OT
Kui ma teen formati ja mul on usb pesades mitmeid asju, kas ma pean need kõik eemaldama win installi ajaks? Tuttav kunagi ütles, et jätad klaviatuuri ja hiire ainult taha, siis teed peale win installi koigepealt uuendused ära, siis hakkad uuesti rakendusi peale laskma ja alles siis ühendad muud asjad arvuti taha uuesti

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 07.06.2025 09:15:26 vasta tsitaadiga

Muhekas kirjutas:
OT
Kui ma teen formati ja mul on usb pesades mitmeid asju, kas ma pean need kõik eemaldama win installi ajaks? Tuttav kunagi ütles, et jätad klaviatuuri ja hiire ainult taha, siis teed peale win installi koigepealt uuendused ära, siis hakkad uuesti rakendusi peale laskma ja alles siis ühendad muud asjad arvuti taha uuesti

Ketatd ja mälupulgad oleks kasulik eemaldada, et kogemata valele "kettale" ei installiks.
Muus osas, pole vahet ja kui piisavalt kogenud ja vaadata mida sa teed, pole ka eeltoodu tegelikult vajalik.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.06.2025 10:22:29 vasta tsitaadiga

Windowsil on jah seni loll komme bootloaderit kuhugi mujale kettale toppida. Endalgi nii juhtunud, et toppis selle mälupulgale. Põhimõtteliselt kui ma pulga eemaldasin, siis see ei bootinud. Omamoodi turvafeatuur vist icon_lol.gif
Teine asi mis Windowsile meeldib installi ajal teha on anda teisele monitorile (kui see on ühendatud) prioriteet. Eriti kui see on HDMI. Olen isegi pead kratsinud, et miks mul on peale esimest taaskäivitust must ekraan ees.
Siis avastasin, et pilt oli "hüpanud" telekasse mis on mul üle HDMI ühendatud.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 07.06.2025 10:53:40 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Windowsil on jah seni loll komme bootloaderit kuhugi mujale kettale toppida. Endalgi nii juhtunud, et toppis selle mälupulgale. Põhimõtteliselt kui ma pulga eemaldasin, siis see ei bootinud. Omamoodi turvafeatuur vist icon_lol.gif
Teine asi mis Windowsile meeldib installi ajal teha on anda teisele monitorile (kui see on ühendatud) prioriteet. Eriti kui see on HDMI. Olen isegi pead kratsinud, et miks mul on peale esimest taaskäivitust must ekraan ees.
Siis avastasin, et pilt oli "hüpanud" telekasse mis on mul üle HDMI ühendatud.
ei ole turvafeatuur, ammustel hallidel aegadel see oli välistaud, kui õigesti mäletan, siis w7 oli veel vaba sellest omadusest
aga edasi tekkis võimalus installida ka välisele kettale ja veel tuli "windows to go" võimalus w10-ga
seega mina klassifitseeriks tavainstallil millegi mälupulgale lükkamist ilma installijalt isegi küsimata pigem rängaks veaks
seejuures ei tasu unustada, et mõned kasutajad teevad erilisi valikuid biosis ja kui nad sellega ise tekitavad tolle ilmingu, siis see on juba puhtalt "ekstratuunija" kapsaaed
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 07.06.2025 10:55:44 vasta tsitaadiga

Ma valisin windowsi seadetest, et installiks xboxi rakenduse mängud teisele kettale. Ja peale seda mingi hetk märkasin, et juurde on tulnud ka teised kaustad eraldiseisvad. Program files, Windowsapps ja WPsystem olen need ära kustutanud kuid tekivad ikka tagasi, kas need peavadki sinna hiljem juurde tekkima?
vigurvänt
HV kasutaja

sõnum 07.06.2025 12:27:51 vasta tsitaadiga

Muhekas kirjutas:
Ma valisin windowsi seadetest, et installiks xboxi rakenduse mängud teisele kettale. Ja peale seda mingi hetk märkasin, et juurde on tulnud ka teised kaustad eraldiseisvad. Program files, Windowsapps ja WPsystem olen need ära kustutanud kuid tekivad ikka tagasi, kas need peavadki sinna hiljem juurde tekkima?

Ei ole vaja neid kaustu näppida. Mul samuti mängud teise pardi peal koos nende kaustadega.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 07.06.2025 15:02:37 vasta tsitaadiga

vigurvänt kirjutas:
Muhekas kirjutas:

Ei ole vaja neid kaustu näppida. Mul samuti mängud teise pardi peal koos nende kaustadega.

Selge, aitäh

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 11 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 152, 153, 154  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.