Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mistafox
HV kasutaja
|
19.08.2004 21:58:43
McAfee VirusScan PROBLEEM |
|
|
ehk keegiteeks mulle selgeks mis kuradi moodi ma saan selle maha lasta oma arvutist
add&removist tegin removi juba aga tegin restardi ja programm töötab ikka ja add& removis ei ole seda mida kammi
_________________ www.mööblihunt.ee |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
_l_l_
HV kasutaja
|
20.08.2004 01:15:43
|
|
|
Äkki safe mode aitab. Osavamad kutid kustutavad RegCleaneriga asja ära või veel osavamad kustutavad hiljem ka jäljed registrist.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhvn
Kreisi kasutaja

|
20.08.2004 01:34:56
|
|
|
Viirusetõrje eemaldamine on rist ja viletsus. Kas sa removesid kõik asjad ära. Vaata et startupis ei tuleks midagi üles. run reale msconfig ja lase ülestulla ainult vajalikud asjad. Ja siis eemalda asi. Sahe mode ka abiks, muidu. Vaata et enne eemaldamist kõik karantiinis olevad pakid ära kustutad
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
19.12.2004 15:26:40
|
|
|
Mul on kah mcafeega probleem asi selles ,et lasin mcafee maha ja tahtsin uuesti installida kui ütleb et A newer virusScan is already installed on your computer To retry installation 1.save all of your work and close any open applications on your computer 2.Go to htpp://www.Mcafee.com/ and click the My account link 3.If prompted,enter your subscribing email adress and password, and click Log in.Click Update/Download link to begin downloading Viruscan. Aga seal polnud midagi.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.12.2004 21:16:58
|
|
|
coolmode kirjutas: |
A newer virusScan is already installed on your computer |
Meenutab sama jama PC-Cillin 2002'ga - Control Paneli all on siiani mingi ikoon, mis ei tööta ning mille kustutamine on võimatu. Aga ülejäänud PC-Cillinist sain Safe Mode'is maha ning registripuhastusega...
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
20.12.2004 13:44:06
|
|
|
Nii ma panin uue mcafee verisoooni peale 9.0 2005.Aga ta ei lase mul updati teha ta viskab mind sellisele lehele ja ütleb Not Authorized
You cannot update your product with the email address specified. Please login with the same email address & password you used during registration.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
20.12.2004 15:27:55
|
|
|
Kui juhtud kräkitud versiooni kasutama, siis võib arvata et sinu kasutatud andmed on lihtsalt juba Mcaffi vendadele teada ning ainus moodus asi toimima saada on uuemad hankida
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
30.12.2004 22:19:55
|
|
|
Asi üldse selles et kui tahan virusscani enable panna siis pillub sellist teksti et Some components of activeshield are either missing might not have been installed proplerly. Please reinstall Activeshield.If you have started you computer in safe mode.please restart you cmoputer in normal mode to enable Mcafee VirusScan
Ma olen mcafee juba maha võtnud ja peale pannud aga ikka ei aita. Alguses oli 8.0V selline jama lasin 8.0V maha ja panin 9.0V peale aga ikka sama jama milles asi võib olla?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|