Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 292, 293, 294
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
cl0ne
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.05.2025 16:24:21 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
võtame kolm-neli erinevat lugu - seome üheks ja süüdistame tööriista. monero on puhas kui prillikivi.

Ei süüdista üldse. Räägin lihtsalt millest ilmselt hiljutine price spike tingitud oli. Kui keegi järsku ostab 330 miljoni USD eest XMR-i (miinus exchange/mixer feed) siis ilmselgelt XMR hind tõuseb.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.05.2025 10:11:30 vasta tsitaadiga

Bitcoin edestab kohe rekordit. Ainult kaspa on 0,11 peal. Selle nimi on Just Buy Bitcoin. Üks vana bitcoin vaal säutsus alles: "Kui hangid bitcoini, siis sul on tulevikus rohkem võimalusi."
Ise riskin veel BDAG-iga. Aga see võtab vähemalt 10 aastat. Kui stabiliseerub..

---
1BTC= 1000 000 USD
see hind võib pauguga tulla - kui osariigid ja pangad hakkavad korraga bitcoine hankima, see on tõenäoline.. (paar aastat tagasi oli see illusioon)

--
monero läheneb - tuhandele?
Spoiler Spoiler Spoiler

Mul on tekkinud mõte, et kurjategijad, kes ei saa sealt enam välja. Aitavad hoida hinda kõrge.. Ma ei tea, kas nad löövad ennem üksteisi maha - kui 100% monerosi eurosularahaks vahetavad.. KYC pead ikka enale ninale panema - kui tahad midagi kätte saada - AML on niigi listis.

---
13 aasta kogemuse põhjal loodud BTC Real Value Simulator:

Spoiler Spoiler Spoiler

---
Õudne - 55 aastat kogud raha (77 eurot kuus) ja inflatsioon sööb kogutud väärtuse 44.93 EURO peale - aga bitcoine kogudes oled multimiljonär.
Total saved (without inflation): €50820.00

Value after inflation (12% yearly): €44.93

Value if saved in Bitcoin (+15% yearly): €110768399.39
---
BlockDAG - eelmüük juba 254 miljonit dollarit.
Neil on plaanis ka USDC ja USDt lisada oma võrku. Ehk siis stablecoin-id.
blockdag.network [10 plokki sekundis]
---
https://x.com/BitcoinThanos/status/1924065849943404948
---
HEX Staking Simulator:
Spoiler Spoiler Spoiler

HEX 15 aastat on tegelt suurem protsent 38%, kuid nii üldiselt sõltub kasum ka Future HEX hinnast. Ja kui õigel ajal võtad välja s.t lõpetad lepingu stake... + preemiad igal juhul.
HEX pulsechain võrgus on bitcoini hoidmisest igal juhul parem - kui HEX hind on suurem kui algselt või mitte igal juhul alla - siis tuleb oodata hinnatõusu jälle..
---
Hoidmise kalkulaator Inflatsioon vs Bitcoin deflatsioon:
Spoiler Spoiler Spoiler

Inflatsiooni panin 12% aastas ja bitcoini +15% deflatsiooni. Päriselus võib rohkem või vähem - sõltuvalt aastast..

LISA:

see on tõepärane- vaadake ise, kuidas valitsus pidevalt lubadustega nihu läheb ja ümber peab arvutama -- pange 20 aastat säästu hoidma - ja vaadake, mis väärtus on peale inflatsiooni... ja minge valima!! (väike must huumor)

keskmised arvutused ja arvutatud on FIAT tegelikku inflatsiooni - NIXONI katteta FIAT süsteemi põhjal
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 21.05.2025 22:09:35 vasta tsitaadiga

BTC ATH tuli täna taas ära (viimati oli jaanuaris) icon_razz.gif
Viimase 7 päeva kõige kõvema tõusuga coin on Monero. Mingi aeg läheb Bitcoinist mööda ka ja FIAT süsteem kukub kokku. thumbs_up.gif
tagasi üles
taksikaks
HV vaatleja

sõnum 21.05.2025 23:18:55 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Viimase 7 päeva kõige kõvema tõusuga coin on Monero. Mingi aeg läheb Bitcoinist mööda ka ja FIAT süsteem kukub kokku. thumbs_up.gif

Läheb veel 100 000 EUR'ini ära lähima 3 kuu jooksul icon_biggrin.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 22.05.2025 07:25:18 vasta tsitaadiga

tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 22.05.2025 09:01:17 vasta tsitaadiga

Meenutab väga 2021a olukorda, et kõik läheb taevasse ära, aina tõuseb-tõuseb ja enam kunagi ei lange, et krabage veel enne kui hilja.
Jätke vähemalt korraliku salvokelgu jaoks ruts alles, läheb suvel ilma lumeta vaja.

Sixten
HV Guru

sõnum 22.05.2025 09:45:17 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:

https://www.coingecko.com/en/crypto-gainers-losers?time=d7

Millegipärast mina ei näe, et Monero oleks 7p kõige kõvema tõusuga
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 22.05.2025 11:57:21 vasta tsitaadiga

usk loeb - tavaline rootsi supermarketi töötaja kogus ja uskus bitcoini ja täna näete teda auto ringrajal - vaade kabiinis:
Spoiler Spoiler Spoiler

Longero kirjutas:
Meenutab väga 2021a olukorda, et kõik läheb taevasse ära, aina tõuseb-tõuseb ja enam kunagi ei lange, et krabage veel enne kui hilja.
Jätke vähemalt korraliku salvokelgu jaoks ruts alles, läheb suvel ilma lumeta vaja.

korrektsiooni protsent on väiksemaks küll jäänud - ei tea, kas ta alla 90 000 dollari enam langebki...
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 22.05.2025 17:01:09 vasta tsitaadiga

Sixten kirjutas:
Millegipärast mina ei näe, et Monero oleks 7p kõige kõvema tõusuga

Vb seepärast, et muutub nii tihti. Ma vaatan Coinmarketcapist ja reastan. Hetkel viimase tunni parim coin Monero.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 23.05.2025 14:14:57 vasta tsitaadiga

hetkel pulsechain võrgus asuv token:
https://gopulse.com/token/GO

GO on kõige uuem ja kõige rohkem põletab ennast.

Ma pole veel näinud, et token, mis põletab ennast on edetabelis:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 23.05.2025 14:18:27 vasta tsitaadiga

BTC 7 nädalat järjest roheline. Üle 8n pole olnud sellist asja pm aastast 2012. Suure tõenäosusega tagasitõmme lähiajal tulemas.
Kui nüüd altid püsima jäävad, siis kordub 2017 altseason icon_razz.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 23.05.2025 16:09:09 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Davincil on alati õigus!!
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 23.05.2025 18:43:40 vasta tsitaadiga

https://www.theguardian.com/us-news/2025/may/23/trump-eu-tariff-us-trade-talks

Reedel enne nädalavahetust jälle uudis, et turud tagasi tõmbuksid. Tea, kas Trump & co shortisid ka täpselt õigel ajal icon_lol.gif

Longero
HV veteran

sõnum 24.05.2025 09:06:17 vasta tsitaadiga

Bitcoin teeb ajalugu: hind ületas esimest korda 109 000 dollari piiri
https://majandus.postimees.ee/8253609/bitcoin-teeb-ajalugu-hind-uletas-esimest-korda-109-000-dollari-piiri

Pakkujaid on igalpool erinevaid, aga pigem usun seda juttu, et ca 120 võib praegusel lähiajal ajal max teha. Kes teab mis aasta lõpupoole teeb on iseasi.

tsitaat:
Ennustused lähevad uljaks

Rahvusvahelised investeerimispangad ja fondijuhid ei pelga enam pakkuda ka mitmesajakohalisi hinnasihte. Näiteks rahvusvaheline pank Standard Chartered prognoosib, et bitcoin võib tõusta 2025. aasta lõpuks 200 000 dollarini, järgmisel aastal 300 000 dollarini ja 2027. aastaks isegi poole miljonini.

SkyBridge Capitali asutaja ja Trumpi administratsiooni endine ametnik Anthony Scaramucci usub samuti, et tänavune tõus pole kaugeltki läbi: "Arvestades institutsionaalset nõudlust ja bitcoin'i muutumist strateegiliseks varaks, usun, et näeme selle aasta jooksul 180 000–200 000 dollarit."

Spoiler Spoiler Spoiler

EKSPERT ⟩ Tõnn Talpsepp: bitcoin püsib, aga mitte seetõttu, et oleks turvaline
https://majandus.postimees.ee/8232934/ekspert-tonn-talpsepp-bitcoin-pusib-aga-mitte-seetottu-et-oleks-turvaline
Mõistlik vaatenurk mu arust

Spoiler Spoiler Spoiler

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 24.05.2025 12:36:49 vasta tsitaadiga

Bitcoini juht väidab, et fiat-varadest lahkumine on "juba alanud" ja Bitcoini kasutajad alahindavad endiselt seda, kui palju Bitcoini riigikassaettevõtted lõpuks hoiavad.

Spoiler Spoiler Spoiler

Eesti finantsnõustajad nõustavad eesti rahva jummala vaeseks.. Allpool tekst. Anna alla!!!
--
Noortele Talpsepp bitcoin'i investeerimist ei soovita. «Noorukid peaksid muidugi tuleviku peale mõtlema. Bitcoin'i ostmine ei kuulu aga selle hulka ehk seda pole küll tulevikku silmas pidades vaja teha. Muud tulevikule suunatud tegevused on kindlasti olulisemad, sh näiteks hariduse (või harituse) omandamine.»

Ta ei ole lugenud "Rikas isa ja vaene isa" raamatut ega ka neid järge.
Haridus on lollidele. Targad teevad äri. Loomulikult arst ja hambaarst. Aga neil on ka rahaline kitsikus kui nad ei ole omandanud sinna bitcoini haridust..
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 25.05.2025 01:47:45 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:
Bitcoin teeb ajalugu: hind ületas esimest korda 109 000 dollari piiri

$ on kõvasti nõrgenenud ka. Kui €-des vaadata siis jaanuaris käis 106k€ ära, nüüd oli vaevu 99k€.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 27.05.2025 09:51:15 vasta tsitaadiga

Davinci räägib teiega raha väärtusest:
Spoiler Spoiler Spoiler

---
Bitcoini ussimäng. Peab bitcoine sööma ja siis saba pikeneb ja kui vastu raame lähed, siis 1 bitcoin vähem..
Spoiler Spoiler Spoiler

---
"Huvitaval kombel toetab praegune olukord mõlemat Bitcoini kunagi vastuolulist narratiivi: see toimib nii kõrge tootlusega riskivarana kui ka turvalise väärtuse hoidjana. Maailmas, kus vanad raamistikud ebaõnnestuvad, ei pruugi Bitcoini kahetine roll enam olla anomaalia, vaid märk sellest, mis on tulemas."

Spoiler Spoiler Spoiler

Märk on selles, et kui te vaatate ERR-i tv ja raadiot ja usute, mida eesti eksperdid ütlevad, olete te vaene..
Bitcoin on turvaline hoidla ja ka kasumieffekt. Kui teil on ka turvaline wallet ja node.

---
Sinu tokeni või coini kalkulaator:
Spoiler Spoiler Spoiler

BDAG kalkulaator:
Spoiler Spoiler Spoiler

---
bitcoin homne hind:
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis mina634 10.06.2025 13:04:15, muudetud 1 kord
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 28.05.2025 09:58:28 vasta tsitaadiga

Kõik läbi. Mäkki tööle:
Spoiler Spoiler Spoiler

Aga päriselt WTF nagu icon_eek.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 12.06.2025 19:24:50 vasta tsitaadiga

Need, kes tahavad enda vara tagada kullaga tagatud tokenisse võiksid valida XAUt - Tether GOld - nüüd omandas Tether Kanada kullakaevanduse litsentse - nende aktsiate osaluse:

Spoiler Spoiler Spoiler
.
kõige parem on seda hankida kui impordid XAUt aadressi:
https://coinmarketcap.com/currencies/tether-gold/ ja lisad internetmoney walleti ethereum võrku ja sisestad selle aadressi -impordid Conracts aadressi.
IM vahetab swapib ETH ja leiab sulle soodsama DEX vahetusruuteri XAUt-ile. [ei sõltu tsentraliseeritud börsidest]
tether gold on tagatud reaalse kulla ja reaalse bitcoini osalusega!!
---
"I want to talk to everyone who doesnt believe on this project. Just BUY 1 DOLLARS OF BDAG, JUST 1. Blockdag will be on the top 5 crypto by 2027/30 and you will thank me so much. My price prediction is 5 to 30 dollars by this bull run so you can invest 1 dollar and get back like 3K in nuts!"
Spoiler Spoiler Spoiler

See on riskiprojekt - kui hind on 30 dollarit 1 BDAG-i kohta, siis 2030 võiks olla juba 100 dollarit. [seda viimast usun siis kui ta lööb eetri koha üle - 2 kohta]
---
Kõigub, kuid püsib vägevalt esikohal - BTC:
Spoiler Spoiler Spoiler

---
Tehke mulle selgeks, et miks saab KASPAt siin 0.021 eest? Kauplemise maht on 8000 dollari eest? Poolmuidu. [Error! Withdrawal failed] Sellepärast ka see hind.
https://tradeogre.com/exchange/KAS-USDT
---
jätkuvalt blockdag.network ohver
✅ Over 1.5M users on the X1 Miner

NBA sponsorship incoming

✅ $290M raised and counting

✅ Announcing 20 top exchanges BDAG will be listed
---
https://bitcointreasuries.net/ näitab, et firmasi on juurde tulnud, et osta endale HODL bitcoini reserviks.
---
Ma ei kasuta enam farminguid - näiteks DAI/WETH või DAI/WPLS .jne. DAI on seotud mitte otseselt, kuid numbriliselt ikkagi 1:1 dollariga. Dollar on aga kõikuv. Isegi bitcoin ja litecoin ei ole kõikuv. Vähemalt ei ole dollarist sõltuv. Kui dollar kukub, siis stablecoin ka kukub. Trump teeb kõik selleks, et maailmaturud sassi lüüa. Või vähemalt loob mingi uue alguse, kuid see nõuab ohvreid. Bitcoin on ikka 1BTC=1BTC. või siis 1BTC=100 miljonit satoshit. (nojah. BTC kõigub küll, kuid teda on 21 miljonit. Mis tähendab, et tal on nõudlus olemas, mis UP.
----
Bitcoini ära arvamise mäng 1-10 numbri sees:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 13.06.2025 00:39:43 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Need, kes tahavad enda vara tagada kullaga tagatud tokenisse võiksid valida XAUt - Tether GOld - nüüd omandas Tether Kanada kullakaevanduse litsentse - nende aktsiate osaluse:

Seda lotot siis osteti.
Spoiler Spoiler Spoiler

Miks peaksin mingit XAUt võtma kui saab ise ei osta. Mis XAUUSD või XAUEUR viga, et seda ei kõlba osta. Või ise erinevatesse kullakaevanduse aktsiatesse panna.
Viimasel ajal nii mõnedki uudised kus erinevad coinid panevad oma raha kindlamatesse kohtadesse... ilmselt siis oma püsimajäämise kartuses, et nende tühi õhk läheb välja.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 14.06.2025 16:38:00 vasta tsitaadiga

githubis olen näinud võlts paperwalleti generaatoreid - teeb aadressile vale salajase võtme - kõigepealt otsige originaali, siis katsetage ennem väikese rahaga ja siis hakake kasutama uusi võtmeid.. ka paperwalleti salajase võtme sisestamine online rahakotti tuleks ka ära õppida - bitcoin cores on see vist terminali käsk
---

ma panin õnneks 3-4 dollarit sinna, sest igaks juhuks juhtuski see, mis ma arvasin - müüa ei saa- pole võimalik. vaatan suurenevaid numbreid.. ]

Miks ma neid PoS asju tõsiselt ei võta? sellepärast, et neil on selliseid scammer tokenid, mis keeravad kõik usalduse sinna kohta. (osta saad aga müüa ei saa)
osta pigem PoW bitcoine kui PoS sitategijaid.

[jah blockdag hakkab ka võimaldama tokeneid - elagu uued vaiba ja scam ehitajad]
--
https://majandus.postimees.ee/8268436/seb-hoiatab-internetipank-ja-pangakaardid-varahommikul-ei-toota

bitcoinil katkestusi ei ole, bitcoini tehing töötab 24/7 vali parem pank - bitcoini pank
---
bitcoin on igiliikur - hoiad bitcoini külmhoidlas, mis ei vaja energiat
kümne aasta pärast avastad, et sul on energiat rohkem kui ennem

https://et.wikipedia.org/wiki/Igiliikur

ChatGPT: Bitcoin cold walletis on nagu igiliikur, mille energiat ei saa keegi peatada.
💡 Filosoofiliselt:
Cold wallet'is Bitcoin on rahvusvahelise ja ajatu varanduse kontsentraat, mille energiatarve on null, aga väärtuse potentsiaal piirideta.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 292, 293, 294
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.