Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
21.10.2024 21:23:55
|
|
|
Mul ülemusel on läinud pekki nii Flip 4 kui ka nüüd Flip 5, millel sisemine ekraan läks mustaks. Ekraani murdekohta tekkisid ka praod. Krt Flip seeria oleks mulle idekas oma suuruse poolest aga kurat ei ole need volditavad ekraanid ikkagi veel valmis...
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
21.10.2024 21:43:15
|
|
|
Fold käis ekraani vahetuses, siis küll tühjaks ei lastud.
Vahepeal sai 500€ eest Moto 40 Ultra, eks näha kuidas sellel keskosa vastu peab. Flip seeriaga räigelt garantii jura näinud, kuskil raamil kriim on, siis ei lähe garantii alla ka.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
22.10.2024 15:40:28
|
|
|
S.I.L.L.U kirjutas: |
Võtsin hetkel Fold 5, vaatame kaua see elab
Juttude järgi peaks olema see hing 4 omast parem aga eks näis kas veab üle aasta ära.
E: Aga nõustun, garantii on nali Samsungil. Eestis tahetakse teha wipe igasuguse garantii asjus, välismaal piisas lihtsalt Service mode aktiveerimisest aga Samsungi garantii oli "aegunud" pool aastat tagasi Teliast ostetud telefonil, ehk siis võeti vist ka laos vedelenud aeg sisse  |
Fold 5 peaks parem olema küll, hinge ehitus parem ja vist sama 6-ga.
Väidetavalt kui service mode-i panna siis ei tehta tegelikult factory resetti.
_________________ Project Wooden Case |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
22.10.2024 18:04:37
|
|
|
Arvatavasti aasta pärast saab teada kuidas läks
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
cuda
HV vaatleja
|
28.10.2024 16:56:21
|
|
|
Mul käis flip4 neljandat korda garantiis- juba tavaline probleem, et ekraan ei avane täielikult. Lisaks olid voldi kohas ekraani äärtes tekkinud väikesed mustad laigud (nagu surnud pikslid) ja kile oli keskel mõrane. "Ekraanimoodul, aku vahetatud, tarkvara üle kirjutatud."
Kas uuematel flipidel on see hingede probleem lahendatud? Eeldan, et põhjus on, et mingit sodi läheb sinna vahele taskus ja siis enam ei avane täielikult. Arvestades, et mul on 3x juba raamivahetus tehtud, siis ilmselgelt pole probleem konkreetses eksemplaris.
Igal juhul sellega saab garantii läbi ja rohkem remonti sellele telefonile ette nähtud pole. Niigi vist 3 kilo eest TSC hinnkakirja järgi juppe vahetatud
Selle kogemuse baasilt uut volditavat ei kipu ostma. Kahju iseenesest, mulle see vormifaktor meeldis. Ei tahaks jälle labida peale minna..
matzz007 kirjutas: |
Väidetavalt kui service mode-i panna siis ei tehta tegelikult factory resetti. |
iga kord on service mode-s olnud. 3 korda 4st tehti resa (k.a kilevahetusel )
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
28.10.2024 17:25:22
|
|
|
Miks sa raha tagasi pole juba küsinud?
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
cuda
HV vaatleja
|
28.10.2024 18:31:45
|
|
|
hkurujo88r kirjutas: |
Miks sa raha tagasi pole juba küsinud? |
Sest mulle meeldib see telefon ja meeldib tegelikult ka Telia garantiiteenus, kus paned iga 6 kuu tagant telefoni pakiautomaati ja ja saad nädala pärat sisuliselt uue telefoni tagasi
Kui nad sellest factory reseti vaimustusest üle saaksid, siis polekski nagu kurta tegelikult millegi üle
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
05.11.2024 11:50:54
|
|
|
cuda kirjutas: |
hkurujo88r kirjutas: |
Miks sa raha tagasi pole juba küsinud? |
Sest mulle meeldib see telefon ja meeldib tegelikult ka Telia garantiiteenus, kus paned iga 6 kuu tagant telefoni pakiautomaati ja ja saad nädala pärat sisuliselt uue telefoni tagasi
Kui nad sellest factory reseti vaimustusest üle saaksid, siis polekski nagu kurta tegelikult millegi üle |
4th gen seadmetel oli väidetavalt probleem, et "harjad", mis on mõeldud tolmu eemale hoidmiseks hinge süsteemist, kipuvad liimist lahti vajuma/sulama soojaga ning vajuvad hinge vahele. See aga omakorda tekitab selle efekti, et telefon ei avane enam täielikult. Võib ka olla mingi muu teema muidugi. Minu juhtumil oli täpselt sellinne sümptom, liimi jäljed hingel ning ei avane 100%. Juhtus peale seda kui autosse unustasin telefoni esimesel soojal suveilmal.
Flip 5 ja 6 väidetavalt peaks palju parem olema aga nagu kaaskodanik ütles, saab teada aasta pärast.
_________________ Project Wooden Case |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
02.04.2025 09:53:02
|
|
|
Avastasin, et flip 3&4 omavad probleemi mis oli poolekskäivatel telefonidel juba nupputelefonide ajal.
Nimelt läheb piixu kahe emaplaadi vahel olev flex kaabel. Sümptomiks on tavaliselt, et telefoni sulgemisel lülitub telefon välja.
Suht paljudel kes garantiise viisid vahetati väidetavalt akud, emaplaat, ekraan jms ja küsiti selle eest üksjagu raha..
Tegelik probleem on 10-15 eur kaabel
Endal flip 4 mis töötab ja nüüd sain ühe millel nimetatud viga. Tellisin kaabli ja eks millalgi proovin vahetada.
https://www.youtube.com/watch?v=naCQlEfqP20
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
gagagag
HV vaatleja

|
30.04.2025 15:48:59
|
|
|
Isikliku kogemuse põhjal on Flip (veel) liiga huinjaa, et kasutada (kuigi volditav ekraan on väga tore kui ta töötab). Mul läks paar a tagasi Z4-l
avamisel lihtsalt lambist hing puruks ja tõmbas ekraani ka katki. Kuna oli kasutatult ostetud siis polnud mingit garantiid ka. Try again in 10 years
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
duplex
Kreisi kasutaja

|
11.05.2025 14:07:15
|
|
|
Flip4 – ostetud uuena ja toiminud aastaid. Nüüd on see penskar nii kaugele jõudnud, et tahaks vahetust Flip6 vastu, aga vaatan, et selle kohta on siin päris palju negatiivset kirjas.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
PitBull
HV kasutaja
|
16.05.2025 19:47:07
|
|
|
Eile tuli Flip 5-le One UI 7 uuendus. Nüüd on siis GoodLock ja stuff ka Eestis saadaval. Kulus kõigest 2 aastat
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|