Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mitut autot oled elu jooksul omanud? Arvesta ainult nendega, mida omad või oled omanud |
Mul on alles esimene auto |
|
3% |
[ 4 ] |
2-3 |
|
30% |
[ 39 ] |
4-6 |
|
29% |
[ 38 ] |
7-10 |
|
18% |
[ 24 ] |
11-15 |
|
4% |
[ 6 ] |
16-20 |
|
5% |
[ 7 ] |
21-30 |
|
1% |
[ 2 ] |
31-40 |
|
3% |
[ 4 ] |
41-50 |
|
0% |
[ 0 ] |
Rohkem kui 50 |
|
3% |
[ 5 ] |
|
hääli kokku : 129 |
|
autor |
|
SSD
HV Guru

|
12.05.2025 19:25:00
|
|
|
Kui ma juba näen ette et tuleb jama, siis juba mõtlen, et kuidas see lahendada.
Aga on olnud juhus kui vastu tulijal oli võimalus "tasku" minna ja minu pool oli vaba, aga ta ei teinud seda.
Ega ma ka kade polnud, jätsin auto seisma ja hakkasin temostratiivselt poest ostetud salatit sööma.
Väljas. Autost väljas.
|
|
Kommentaarid: 312 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
12.05.2025 20:53:30
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Kindlustusjuhtumiga võidad harva. Roigas võidakse korda teha, aga kogu muu kamm ja närvikulu jääb hüvitamata kui just veel suuremat närvikulu ei taha ja kohtusse ei lähe. Aga kohtus on ka suht 50:50 mis lahendus sealt tuleb. |
Kindlustusjuhtum on alati win olnud
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
12.05.2025 21:20:46
|
|
|
Ving, ving ja veelkord ving automaks...parklakohta pole ving...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
BrutaH
HV vaatleja
|
12.05.2025 21:24:44
|
|
|
ving, ving ,ving siks ving siks siks, norra ving
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
12.05.2025 21:30:51
|
|
|
BrutaH kirjutas: |
ving, ving ,ving siks ving siks siks, norra ving |
|
|
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
12.05.2025 21:36:19
|
|
|
Magalarajoonis elavad vaesed ja neil autot olla ei tohi. Sõitku bussiga või kõndigu jala.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
12.05.2025 21:40:53
|
|
|
Rasmus, Õige! Ma ka ei taha enam autot omada, Täiskasanud lapsed ka autot ei taha. Saab võtta boltdraivi, või ühistransport.
|
|
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
12.05.2025 22:46:06
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
Magalarajoonis elavad vaesed ja neil autot olla ei tohi. Sõitku bussiga või kõndigu jala. |
Rakveres võiks erandkorras ainult ühekohalised autod lubada. Pole mingit jama ämmaga ega lapsetoolidega.
//trollin lihtsalt vastu
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
12.05.2025 22:55:45
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Prillpapa kirjutas: |
Täna kuulen Annelinna inimestelt, et peavad külaskäigult, peolt varem lahkuma muidu ei leia enam parkimiskohta - mis elu see on..
Reaalselt tean ka inimest, kes samal põhjusel hirmust parkimiskoht kaotada, teeb mõne käigu bussiga või jala.. päris karm, auto on aga kasutada riskantne ja stressirohke.
|
Peole ongi parem taksoga minna. Isegi kui alkot ei tarvita, saad mugavalt treppi mitte ei pea hakkama parkimiskohta otsima. |
Tüüpiline jama paneelikate juures. Lumega reedab kenasti ära mitte liikuvad masinad. Vot nendega peaks tegelema.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
13.05.2025 11:55:11
|
|
|
Ei tea jah, siin ka mitmel kaheliikmelisel perel 3-4 autot.. kahega sõodetakse, teistega sõidetakse võibolla korra kuus... aga pargivad ikka trepis.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
13.05.2025 12:27:39
|
|
|
Kas on 5 kilomeetri raadiuses mõni koht, kus saaks tagavaraautot tasuta või mõistliku hinnaga (nt. paarkümmend eurot kuus) parkida?
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
13.05.2025 12:30:21
|
|
|
Oli siin aastaid tagasi juhus, tulime mäkist et koju sööma minna ja eest tuli lennuga selline uhkem ilusam kolhv, mingi vend roolis ja eit kõrval. Jääb siis minu ette seisma, ma jäin veidi varem seisma et ta saaks minust vasakule minna seal oli kahe auto vahel ruumi. See totakas seisab minu reas ja vahib ja vehib, siis oli ka tunne, et kas hakkame burksi sööma? Lõpuks läksin ise vasakule siis tema ritta ja sai asi lahendatud. Sõitis ja vehkis edasi...
Aga oleks üksi autos olnud oleks küll seal roolitaga sööma hakand
Lihtsalt kui haige peab olema et vastasuunda suruda ja siis kätega vehkima hakata? Mul tüdruk kõrval ka vaatas mis nüüd, kas meil peatee pole?
Spoiler 
SSD kirjutas: |
Kui ma juba näen ette et tuleb jama, siis juba mõtlen, et kuidas see lahendada.
Aga on olnud juhus kui vastu tulijal oli võimalus "tasku" minna ja minu pool oli vaba, aga ta ei teinud seda.
Ega ma ka kade polnud, jätsin auto seisma ja hakkasin temostratiivselt poest ostetud salatit sööma.
Väljas. Autost väljas. |
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
13.05.2025 12:36:22
|
|
|
Tegelikult pole mingi debiili puhul alati mõtet oma õigust taga ajada kui olukorrale on lihtne lahendus olemas.
Aru nad nagunii ei saa, et ise midagi valesti tegid, kulutad selle vägikaika vedamisega lihtsalt oma närve.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
13.05.2025 16:06:01
|
|
|
Igasuguste lollakate pärast liikluses olen oma masinale ka pardakaamera pannud. Sõna sõna vastu ei maksa midagi, kui asi kindlustuses. Kaamerapilt on aga palju toekam argument oma sõnade toetuseks. 30 eur hiina kaamera annab piisavalt hea pildi, et aru saada, mis olukord liikluses toimus, kuigi ma tõsiselt loodan, et vajadust pole. Pigem lasen gaasi lahti/pidurdan, kui hakkan õnnetust välja meelitama.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
14.05.2025 03:31:25
|
|
|
tsitaat: |
Reaalselt tean ka inimest, kes samal põhjusel hirmust parkimiskoht kaotada, teeb mõne käigu bussiga või jala.. päris karm, auto on aga kasutada riskantne ja stressirohke. |
Ja mina tean inimest, kes enam ei sõida. Aga auto ostis seisvaks "õuenarriks" eesmärgiga maja juures endale kohta hoida. Lihtsalt et "kui korteri juurde kuulub parkimiskoht, siis üks koht olgugi minu valduses ja mind ei huvita, et kellelgi on parkida vaja. Siin teised ei pargi ja kõik".
Supilinnas vist Marja jm tänavatel on osad oma parkimiskoha päevaseks ajaks torbikutega tõkestanud, kuigi parkimiskohad tänava/linna maal. Aga ega mina ei tea, kas need torbikud on seal asja pärast nt miski tõstuki jaoks ruum, jääpurikad vm või on korteriomaniku omalooming |
Neid torbikuid kasutatakse ka Annelinnas. Tõsi küll, seal juhtub seda, et mõni naaber torbiku tuuri paneb ja koha hõivab
kaunase 82 on kõige kaugemale tagurpidi sõitmist vajav prügikast. |
Sinna ma kullerina autoga ei roni peale seda, kui avastasin, et ringikeeramiseks ruumi napib ja parim idee on tagurpidi tagasi tulla. Tulin kah, ma ei pelga... aga edaspidi olen sellesse majadeblokki tellimusi viies otsinud auto jaoks koha kuskile kaugemale.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
14.05.2025 14:46:59
|
|
|
Reaalselt tean ka inimest, kes samal põhjusel hirmust parkimiskoht kaotada, teeb mõne käigu bussiga või jala.. päris karm, auto on aga kasutada riskantne ja stressirohke. |
Ma ise tegin samamoodi kunagi paneelikas elades. Eriti kuna mu tööpäevad lõppesid peale 18:00+ tavaliselt või jõudsin mingil muul põhjusel hiljem koju. Oli mitmeid õhtuid, kui auto pidi lähima poe parklasse parkima, sest ruumi polnud.
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
14.05.2025 15:00:20
|
|
|
ranel kirjutas: |
Ma ise tegin samamoodi kunagi paneelikas elades. Eriti kuna mu tööpäevad lõppesid peale 18:00+ tavaliselt või jõudsin mingil muul põhjusel hiljem koju. Oli mitmeid õhtuid, kui auto pidi lähima poe parklasse parkima, sest ruumi polnud. |
Oeh, ei taha neid aegu tagasi enam, pmst õhtul ei saanud autoga kuhugile minna või hiljapeale jääda, sest tagasitulles polnud sul enam kilomeetri raadiuses kuhugile jätta. Poe parklatesse ka jätta ei saanud, sest seal on öötundidel parkimine keelatud ja päeval ka kellaga. Ja siin mõned heietavad veel elektriautode laadimisest paneelikate juures. Spets parklad ja parkimismajad pole ka lahendus, sest keegi reaalselt pole huvitatud sellisest asjast, äriliselt ei tasu ära, eriti viimane. Kasulikum on maalapile (kui see peaks kusagil eksisteerima) maja ehitada ja korteriteks müüa.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
14.05.2025 19:34:06
|
|
|
VW tehasegarantii lõppemise järel teen ka OFF sellele jurale
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.05.2025 20:22:56
|
|
|
Mul õnneks nupp ekraanil käeulatuses....läheb kohe välja mootorit käivitades
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
rauli
Kreisi kasutaja
|
14.05.2025 22:01:59
|
|
|
Ma lasin oma C43-l nupu tagurpidi töötama programeerida, ehk normaalolekus on koguaeg väljas ja vajadusel saad nupust süsteemi sisse lülitada. Superhea lahendus
_________________ Everybody dies, but not everyone gets to live! |
|
   |
2 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
14.05.2025 22:16:42
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Mul õnneks nupp ekraanil käeulatuses....läheb kohe välja mootorit käivitades  |
Umbes sama nagu vanasti oli karpal toore klapp kohe käeulatuses.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
14.05.2025 22:36:52
|
|
|
Pull asi oli täna. Panin kojamehed käima, esimesed töötasid nagu alati. Tagumine ei kössanudki. Mõtlesin, et ahhaa, tuksis. Panin siis kangi asendisse, kus käima pidid ainult esiklaasi kojamehed. 10 minuti pärast elustus tagumise akna kojamees ise ja tegi mõned liigutused. Proovisin siis veel - nüüd töötas tagumine hari ka kangiliigutuse peale. Panin siis taas kangi nii, et tagumine kojamees oli välja lülitatud ja veidi aja järel pärast otsustas see siiski iseseisvalt veel mõne liigutuse teha.
Mingi relee tõrkus või mis võis olla? Masin ikka mu 1,2-lidrane Skoda Fabia combi.
Täna jooksis raadio kah mitu korda kokku nii, et sain vahetada raadio ja cd vahel, aga cd käima ei läinud ja keeratav voluuminupp ei teinud midagi. Sees oli originaalplaat, mis muidu mängib väga kenasti. Pill hakkas tööle, kui selle korraks välja lülitasin.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|