Njh, video kus vend lohistab miine enda järel ja käib pauk eks seda ole mujal ka hetkel ei tea kahjuks... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Pakistani military says 25 Indian drones intercepted
The army’s media department, Inter-Services Public Relations (ISPR), says “so far, 25 Israeli-made Herop drones have been shot down by the Pakistani military,” using technical equipment and weapons.
“Debris from Israeli-made Herop drones is being recovered from various areas of Pakistan,” the statement says.
“Pakistan forces are giving a befitting reply to the enemy and are destroying all its intentions,” the statement concludes.
Miks mulle tundub et see on false flag opp.. kahe tuumariigi piiril, anonüümne terroriakt, tapetakse usulise kuuluvuse järgi, mis see eesmärk peaks olema kui tõesti üks riik seda teise vastu korraldab? _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Kas Eesti hetkel üldse peale rusikatega vehkimise midagi teha saaks, kui nad luba küsimata ikka üle Eesti lennata proovivad?
Kuidas see juhtuma peaks? Et teleporteeruvad kuidagi müstiliselt Eesti õhuruumi?
Euroopa piires on vaja lennuplaan kõigepealt esitada ja selle osa on ka erinevad kooskõlastused õhuruumidesse sisenemiseks (enamjaolt on need juba varasemalt olemas ja igaüks neid omale välja ajama ei pea, mingid riiklikud VIP lennud on tihti tsipa teine teema kui era- või liinilennud), EUROCONTROL ei anna omalt poolt kooskõlastusi, kui paberid jonksus pole, ehk, et sisuliselt ei saa/tohi lennuk juba Slovakkias õhku tõusta - suurem bürokraatiline BS.
Aga, oletame, et kuidagi ikkagi saab siia - esimeses otsas on diplomaatiline jama, edasi kaotab lennuki operaator (antud juhul siis Slovakkia mingi riigiasutus vististi?) õiguse EL-i piires lennata ja lennuki kapten tõenäoliselt ei lenda enam kunagi (sest tema vastutas korrektse plaani eest). Otsest ülelendu ei hakka tõenäoliselt keegi takistama, kuigi teoorias võiks NATO lennukid välja lennata tuvastama ning põhimõtteliselt on neil õigus käskida lennukil maanduda aga kogu teema mis sellega kaasneb on veel suurem bürokraatiline peavalu kui lasta lihtsalt lennukil üle lennata...
Keegi ei hakka midagi-kedagi-kusagil alla laskma sellise pisiasja pärast.
Edit: kui väga vaja minna siis lihtne oleks ju vaid Poolaga jageleda ja sealt kas üle valgevene või Königsbergi pealt eraldatud lennukoridoris peteterburi-moskva suund nagu venelaste endi lennud käivad
Kui üle Eesti ei saa siis ei saagi venemaale? Las ma otsin gloobuse
miks slovakkiast venemaale - nähtavasti veel moskvasse - lendamiseks üle balti riikide vaja on minna? üle ukraina ei saa, arusaadav. aga miks üle valgevene ei saa? seal on väljaspool ukraina piiri äärt piirangud real lääneriikidel aga mu mäletamist mööda seoses tolle minskis maandunud lennukiga, kust aktivist kätte saadi. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kui üle Eesti ei saa siis ei saagi venemaale? Las ma otsin gloobuse
miks slovakkiast venemaale - nähtavasti veel moskvasse - lendamiseks üle balti riikide vaja on minna? üle ukraina ei saa, arusaadav. aga miks üle valgevene ei saa? seal on väljaspool ukraina piiri äärt piirangud real lääneriikidel aga mu mäletamist mööda seoses tolle minskis maandunud lennukiga, kust aktivist kätte saadi.
Kel janu, sel jalad. Kes väga tahab, küll see ka kohale saab. Ei imestaks kui Fico'le tulid need õhuruumi piirangud õnnistusena. Putlerile sai välja näidata, et jo, olen oma jope, aga samas ei pidanud end paaria riikide pluss Hiina kõrval ritta seadma. See ei ole eriti auväärne seltskond, mis seal homme kokku saab.
Kui maailm peaks otsa saama, siis ausalt öeldes on suht suva, kelle pärast. Või ei, siiski - kuidas see üksvahe väga armastatud pealkiri teatud meediaväljaannetes oligi - kui see hindude ja pakide pärast peaks juhtuma, oleks see suurepärane ninanips Putinile
Kas Pakistanil on üldse mingit pädevat raketitehnoloogiat millega Indat tuumakaga rünnata? _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.