Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed Shadows märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 27.03.2025 23:29:55 vasta tsitaadiga

Nagu arvata oli. Mäng ei olnud selline hit , et oleks Ubisofti muudatustest päästnud.

link

Mulle isiklikult tundus, et Ubisoft kasutas mängu lihsalt parema tehingu saamiseks. See läheb muidugi sinna vandenõu teeoria klubisse. Seega kui keegi arvab, et nende poolt väidetud miljonid olid põhjendatud ja Ubisofti subscrptioni numbreid ei üritatud suurendada, siis loomulikult on see nii. Ei hakka vastu vaidlema.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Riddim
HV kasutaja
Riddim

sõnum 28.03.2025 14:19:07 vasta tsitaadiga

Viskasime ka mängule põhjalikud pilgud peale ja seda tervelt kahes videos.

Esimeses vaatleme Naoe tegemisi, sest just tema esindab traditsioonilist Assassin's Creedi.

Link

Teises videos keskendume Yasukele, kes eelistab asetada rohkem rõhku brutaalsele lähivõitlusele. Lisaks luubi all baasiehitamine ja uurime, millist lugu mängijale sel korral pakutakse.

Link

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.03.2025 00:44:46 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Nagu arvata oli. Mäng ei olnud selline hit , et oleks Ubisofti muudatustest päästnud.

Peab ikka eriline naiivitar olema arvates, et üks mäng suudab midagi muuta. icon_lol.gif

Üldiselt ajab naerma see Tencenti hirm teis kõigis. icon_lol.gif

labidas
HV veteran
labidas

sõnum 29.03.2025 11:09:40 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
SirAskAlot kirjutas:

Peab ikka eriline naiivitar olema arvates, et üks mäng suudab midagi muuta. icon_lol.gif

Üldiselt ajab naerma see Tencenti hirm teis kõigis. icon_lol.gif

lol, jah... üks mäng ei muuda midagi. Sada keskpärast, oh yeah. /s
Näiteid piisavalt, kuidas 1 mäng võib olla fenomenaalne hit.
Shadows on järjekordne keskpärane Ubi käkerdis. Selles osas oleks tõesti naiivne midagi loota.

Tencent on ülehaibitud punane koletis jah. Lõpuks siiski müüki ei toimunud. Pole üldse kindel, mida tulevik toob - kas vigadest on õpitud.
https://www.cnbc.com/2025/03/27/ubisoft-spins-out-new-gaming-subsidiary-tencent-to-take-stake.html

heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 29.03.2025 11:27:31 vasta tsitaadiga

Assassiniga mängides peab natuke ettevaatlik olema, väga palju litte ta ei talu, üsna tihti situatsioonis kus surm saabub kõigest kahe tabamusega. Pigem ikka kui vahele jääda siis jehhat teha ja üritada ikka hiilida.
Suuri lossikomplekse tühjendab ka väga kaua kuna alad tõesti suured ja täis varandusi.

Tegevustik kipub ka korduma aga see ei tohiks AC seeria puhul nüüd üllatus olla.

Hea meelelahutus ja ajaviide olnud siiani, eagle pointidesse annab ka vahepeal ikka ronida kuna tihtilugu on see mingi hostile castle alas ümbritsetud kõrgete müüride ja veega.

Codexites tutvub ka igasuguste huvitavate asjadega - aurutatud ja siis fermenteeritud kleepuvad sojaoad nimega "nattō" on nüüd ka roog mida tahaks proovida ja võrrelda kas rõvedam kui hákarl / surströmming icon_lol.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 29.03.2025 11:30:06 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Assassiniga mängides peab natuke ettevaatlik olema, väga palju litte ta ei talu, üsna tihti situatsioonis kus surm saabub kõigest kahe tabamusega. Pigem ikka kui vahele jääda siis jehhat teha ja üritada ikka hiilida.
Suuri lossikomplekse tühjendab ka väga kaua kuna alad tõesti suured ja täis varandusi.

Õnneks on lossihoovid jagatud sektoriteks. Saab ükshaaval neid rahulikult tühjendada.

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 29.03.2025 19:19:20 vasta tsitaadiga

ei tea kas hiljem saab mingi tugevama armori ka ? Praegu seal mõnes kindluses võideldes sajab sulle äkki sada matsi kaela ja siis kui oled peaaegu kõik vagaseks teinud, tuleb kuskilt litakas ja oledki pikali maas. mul mitu korda nii olnud icon_lol.gif aga noh ma alles lvl15 ka võtan rahulikult avastan maailma ja teen vahepeal missioone ... enamjaolt ikka püüan osad eemale meelitada ja vaikselt maha võtta aga iga vaenlasega see ei õnnestu... youtubest olen vaadanud seal on igalpoole maailma peale jaotatud ka neid legendary kirste kus võib head nodi leida.see on nagu lahe minumeelest et ise saad avastada ja otsida.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.04.2025 21:44:43 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Prozer
HV kasutaja
Prozer

sõnum 13.04.2025 05:56:05 vasta tsitaadiga

Pilt on hea. Ainult et ma ei tea oma tutvusringkonnast kedagi, kes teaks kedagi, kes ACS-i ostnud oleks icon_biggrin.gif beer_yum.gif

libe kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

see post läheb kustutamisele sõnum 13.04.2025 09:01:04 vasta tsitaadiga

Prozer kirjutas:
Pilt on hea. Ainult et ma ei tea oma tutvusringkonnast kedagi, kes teaks kedagi, kes ACS-i ostnud oleks icon_biggrin.gif beer_yum.gif

libe kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

See ütleb sinu/sinu tutvusringkonna kohta niimõndagi... icon_lol.gif

Ps! Mul on tunne, et liialdad ja püüad lihtsalt "vaimukas" olla.

Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 13.04.2025 12:38:15 vasta tsitaadiga

Prozer kirjutas:

Lisan ka omalt poolt. Mul on Ubiconnecti friend listis ca 40-45 inimest. Siiani olen näinud ainult ühte, kes aeg ajal seda mängu mängib. Steamis 0. Varasemalt AC Vikings seda tegid mitmed isegi SW Outlaw tegid päris mitmed.

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.04.2025 18:26:44 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Prozer kirjutas:

Lisan ka omalt poolt. Mul on Ubiconnecti friend listis ca 40-45 inimest. Siiani olen näinud ainult ühte, kes aeg ajal seda mängu mängib. Steamis 0. Varasemalt AC Vikings seda tegid mitmed isegi SW Outlaw tegid päris mitmed.
ses suhtes et mu fifa ringkonna inimeste hulgas ka pole neid ac pelajaid

kui sa üldiselt ac'd ei pela, vaid mingeid divisione või counterstrike vms, siis nende hulgas vaevu leiad mängureid, kel oleks isegi aega AC'd pelada icon_biggrin.gif
ja eks need semud seal keskkonnas on siiski mängudest, mida koos olete pelanud

aga noh, mul jumala pohui, mida suval matid, antsud ja mardid sellest pelast arvavad - minule see pela sobib ja meeldib

siin nii mõnigi, kes põhimõtteline andunud ubihater, aga isegi kui žanr ei meeldi ja korratavus liiga suur, siis ei tähenda, et mäng oleks halb või käkerdis

mõni siin käib kinos ja maksab pea kümneka pileti eest

lõpuks maksame meelelahutuse eest, ja ikka iseenda meele, mitte kellegi teise

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 13.04.2025 21:35:39 vasta tsitaadiga

Endale meeldib väga selle Naoe nimelise tegelasega mängida kui nüüd õigesti kirjutasin icon_redface.gif Selle suure poisiga eriti ei meeldi ja ei taha,ainult niipalju kui mäng nõuab ja vajadust on icon_razz.gif Tundub kuidagi selline uimane tegelaskuju minu jaoks.Naoe on jälle selline südikas ja temas on sellist kättemaksu hinge sees ja mida ta nagu hoiab alles mis talle tehti mitte ei unusta kõike .... ühesõnaga mulle on jätnud mulje selline karm ja väike naisterahvas kui võib nii väljendada. peale patchi jookseb mäng veel paremini viimaste driveritega ja kohati jään lihtsalt seda graafikat ja loodust imetlema.eriti lahedalt on need templid ja kloostrid seal kujutatud ikka tõsiselt väärt teos thumbs_up.gif
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 02.05.2025 14:06:01 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Endale meeldib väga selle Naoe nimelise tegelasega mängida kui nüüd õigesti kirjutasin icon_redface.gif Selle suure poisiga eriti ei meeldi ja ei taha,ainult niipalju kui mäng nõuab ja vajadust on icon_razz.gif Tundub kuidagi selline uimane tegelaskuju minu jaoks
Eks ta nii kipub olema jah. Naoe-ga saab kiiremini liikuda ja ronimine on palju parem. Kui mäng nõuab siis kasutan Yasukest aga üldiselt 99% ajast ikka vaid Naoe-ga mängin. Loodus on tõesti ilus. Eks isegi jään seda aegajalt imetlema. icon_smile.gif

EDIT: Minu E-Peenis suurenes jälle!!! icon_cool.gif 98h läks selleks.

Spoiler Spoiler Spoiler

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 02.05.2025 17:00:07 vasta tsitaadiga

Dj-E, sul liiga palju vaba aega icon_lol.gif Mul ubiconnecti andmel mingi 80 tundi mängitud ja pool kaarti veel avastamata ja storys mingi 5 matsi alles maha löödud pluss ülejäänud ringidest mõned veel icon_razz.gif aga mulle väga meeldib seal ringi tuuseldada.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 02.05.2025 17:42:25 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Dj-E, sul liiga palju vaba aega icon_lol.gif Mul ubiconnecti andmel mingi 80 tundi mängitud ja pool kaarti veel avastamata ja storys mingi 5 matsi alles maha löödud pluss ülejäänud ringidest mõned veel icon_razz.gif aga mulle väga meeldib seal ringi tuuseldada.
Kusjuures ma nädalasees peale tööd väga üldse ei mänginud. Aga alustasin day 1 ja enamjaolt L ja P hommikuti/öösiti. icon_lol.gif
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.05.2025 20:32:47 vasta tsitaadiga

lõpetasin selle mängu ka enamvähem ära, mingid mõttetud missioonid on veel jäänud, ala tapa 150 bandiiti mingis regioonis, ei koti väga need erinevad varustused ka

sain mingi sheathed posture attack mõõga ja peale seda ainult yasukega lahminud, lihtsalt väravast sisse ja kõik surnuks löönud icon_lol.gif

heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 25.05.2025 19:15:22 vasta tsitaadiga

~86h ja sai main story tehtud. Kui algusepoole oli kõik põnev ja äge siis mida aeg edasi seda igavamaks kõik läks - kõik on väga väga korduv. Achievemente väga ei viitsigi hakata jahtima hakata, vb tulevikus.

Ajaviiteks täitsa ok ning visuaalselt muidugi superkena ent muus osas üsna meh.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Prozer
HV kasutaja
Prozer

sõnum 30.05.2025 17:27:59 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Prozer kirjutas:

libe kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

See ütleb sinu/sinu tutvusringkonna kohta niimõndagi... icon_lol.gif

Ps! Mul on tunne, et liialdad ja püüad lihtsalt "vaimukas" olla.

Sul on "vaimukusest" omapärane arusaam. Paar esimest AC-d olid head, peale seda aga on Ubisoft järjest sügavamale loomingulisse kriisi langenud. Viimased Far Cryd pole laias laastus muud, kui AC tulirelvadega. Suur mõte on küll neid järjest vorbitavaid üllitisi osta - täpselt selline tunne, et tüübid treivad vanale osale uue skinni peale, ja läheb müüki. Mõni ime, et aktsiad pekkis ja fännid ammu muude IP-de peal. Edu kõrbemisel thumbs_up.gif . Kui tahan midagi head mängida, teen uuesti mingi Dark Soulsi / Elden Ringi osa läbi, või võtan hoopis Lariani asjad käsile, aga see AC, ja ERITI veel viimane osa, kuhu peaossa topiti mingi fuck1ng samuraist neeger... ema, anna püss, isa anna padruneid. Treige veel rohkem woke-s1tta ja ärge imestage, miks Ubi stock price on varsti 2.5€kanti... icon_biggrin.gif

rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 30.05.2025 20:11:32 vasta tsitaadiga

Prozer kirjutas:
Paar esimest AC-d olid head

black flag ja rogue on ka head, ainsad mängud kus on laevavõitlus sees. origins on niiöelda viimane vanakooli stiilis AC, odüsseia on juba teistsugune aga üldiselt hea mäng, peale seda lähevad kehvemaks
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 31.05.2025 17:04:46 vasta tsitaadiga

Prozer, ei tea AC kohta palju aga EA kohta tehti just ülevaade.
Ainuke asi mis neile raha sisse toob on spordimängude reskinnid mida sota eest iga aasta müüakse;) et suures osas on mänguTÖÖSTUS sama.
Warzone ja CoD ehk Activision sama, serverid kehvad, cheatereid ja bug3 täis aga ikka miljardid tuksuvad kontole 6a sama hama toodetud.
Ida poolt veel tyleb head ja originaalset, Stalker, Wu Kong, Elden Ring, Once Human jne...
EA trikitab aktsiatega, ostis pea 3miljardi eest enne aasta lõppu aktsiaid üles et hinda üleval hoida, ega muidu oleks samuti vabalanguses...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 31.05.2025 17:32:56 vasta tsitaadiga

Vael kirjutas:
Prozer, ei tea AC kohta palju aga EA kohta tehti just ülevaade.
Ainuke asi mis neile raha sisse toob on spordimängude reskinnid mida sota eest iga aasta müüakse;) et suures osas on mänguTÖÖSTUS sama.
Warzone ja CoD ehk Activision sama, serverid kehvad, cheatereid ja bug3 täis aga ikka miljardid tuksuvad kontole 6a sama hama toodetud.
Ida poolt veel tyleb head ja originaalset, Stalker, Wu Kong, Elden Ring, Once Human jne...
EA trikitab aktsiatega, ostis pea 3miljardi eest enne aasta lõppu aktsiaid üles et hinda üleval hoida, ega muidu oleks samuti vabalanguses...

Prozer on lihtsalt tühikargajast Ubisofti hater, sest internet käsib nii mõelda/öelda. Kõik suuremad mänguarendajad lüpsavad oma kuulsamate I.P-dega samamoodi. Selline see mängutööstus on aga teatud seltskond loodab iga järgneva osaga metsikuid uuendusi jms stuffi mida aga ei ole lihtne välja mõelda, sest alati on ka neid kellele uuendused ei meeldi.

renx09
HV Guru
renx09

sõnum 31.05.2025 19:16:05 vasta tsitaadiga

Tra mida ma just lugesin, uuendusi pole lihtne välja mõelda, sest osadele need ei meeldi, next level sht clown.gif drool.gif
Prozer
HV kasutaja
Prozer

see post läheb kustutamisele sõnum 01.06.2025 17:13:40 vasta tsitaadiga

renx09 kirjutas:
Tra mida ma just lugesin, uuendusi pole lihtne välja mõelda, sest osadele need ei meeldi, next level sht clown.gif drool.gif

Dj-E taolistele mähkaritele peabki tegema pelasid, kus suur punane joon pidevalt minekusuunda näitab, kaart pungil objekte täis, ja muidugi uusi ideid ei tohi olla, see neile ei meeldi, sest äkki peab isegi mõtlema hakkama icon_biggrin.gif Õnneks, nagu ühes eelnevas postituses juba mainisin on selliste lammaste tendents vähenev, mis kajastub hästi ka Ubisofti aktsiates: -30% 1a, ning −80% 5 aasta raames icon_wink.gif Burn, baby, burn thumbs_up.gif

P.S. Far Cry 1 oli päris hea mäng icon_cool.gif

libe
kvaliteetne mees
libe

see post läheb kustutamisele sõnum 01.06.2025 18:36:18 vasta tsitaadiga

Prozer kirjutas:
renx09 kirjutas:

Dj-E taolistele mähkaritele peabki tegema pelasid, kus suur punane joon pidevalt minekusuunda näitab, kaart pungil objekte täis, ja muidugi uusi ideid ei tohi olla, see neile ei meeldi, sest äkki peab isegi mõtlema hakkama icon_biggrin.gif Õnneks, nagu ühes eelnevas postituses juba mainisin on selliste lammaste tendents vähenev, mis kajastub hästi ka Ubisofti aktsiates: -30% 1a, ning −80% 5 aasta raames icon_wink.gif Burn, baby, burn thumbs_up.gif

P.S. Far Cry 1 oli päris hea mäng icon_cool.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=42720 meil on teema, kus saad oma head energiat üles laadida ja ei pea siin klähvima, kui ei meeldi
sa ei lähe naabrimehele nina alla jutustama, et kuule, sul on ikka jõle kole eit, üldse ei meeldi icon_exclaim.gif icon_idea.gif

kui raha maksad, siis oleks sul põhjendus adekvaatne

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed Shadows mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.