Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo IV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.11.2024 09:48:24 vasta tsitaadiga

No tüütu olekski kõike nullist teha. Juba ühe chari nö. pit 100+'ks ajamine võtab tükkmaad aega - eriti esimene. Seega eeldusel, et inimesed üldse viitsiks ja jõuaks rohkem kui ühte klassi mängida peabki mingit eelist olema.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 08.11.2024 17:42:41 vasta tsitaadiga

Vb siin tekkis veidi arusaamine üksteisest. Kui kampaania on ühe korra läbitud, siis uue seasoniga saab valida skip campaign. Orika mängu puhul samuti kui Lilith altarid avastatud, siis neid enam ei pea uuesti tegema. Expansioni puhul sama teema. Kui story läbitud, siis järgmine kord ei pea uuesti tegema aga võid teha. Aga map tuleb ikkagi taasavastada iga season koos osade teleport kohtadega. Enamus siiski ei tee storyt iga season uuesti. Ajaraiskamine leveldamisel.

Lisaks on seal eraldi boonused kokku 5 iga regiooni kohta, kui teed need kõik ära ühes seasonis, siis edaspidi saad need boonused kohe järgmine season avatuna. Need siis ekstra skillpointid, paragon ekstra punktid, obols max kogus. Need on eraldi nii orika kui expansioniga. Mul vist jäi see expansioni + max obols tegemata veel viimane samm. Extra paragon ja skillpointid tehtud.

High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 20.11.2024 22:05:09 vasta tsitaadiga

tore kui väike pisiviga unustatakse ja elu kergeks tehakse.
farming-buildiga tuli nagu muuseas pit tier150 kätte
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Kont
Uus kasutaja

sõnum 22.11.2024 12:42:34 vasta tsitaadiga

Minu emotsioon peale PTR campfire ... icon_eek.gif icon_eek.gif .Ma loodan, et see mida campfires räägiti ei ole kogu season update. Season theme on copy-paste S2 uuendustega. Mulle idee meeldib väga ja see on tegelikult väga hea, kui võrrelda teiste themedega. Mäletate, et season 2 oli ka Zir. Hetkel tundub, et sellist lisa ei tule. Armory polnud üldse nii vajalik kui endless raske endgame content, kus sa saad oma builde reaalselt testile panna ja ka reward farmida. Näiteks endless hugedungeon, kus on levelite süsteem ja iga level läheb aina raskemaks ning lõpus saad rewardi välja võtta. Reaalset ka rewardi(korralikud greater affixitega gearid või luua üldse set gearid.) Vinged cosmeticud Dark Citadelli jne mujale nt Inariuse tiivad, glowing armor set jne. Enamus cosmetic on väga lambised. Paragon 300 reward = lamp. Infinity paragon + leaderboard, pit infinity + leaderboard. Gauntlet + leaderboard uuendatud kujul, kus ei tee 1 minut mängu. Raskust mängule, kus tekib tunne, et kui ma reaalselt ei mängi, siis ma suren.

Hetkel jälle kriiskasid, et meil on suured uuendused tulemas 2.1ga, aga reaalselt ainus uuendus on armory ja uuendatud S2. Paar skilli, runewordi jne... see on nagu midseasoni patchi jagu asju. Tõesti need unique powerid on ägedad. Minu jaoks on 3ks kuuks väga vähe. Mis tundeid teil tekitas? icon_biggrin.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 22.11.2024 12:44:45 vasta tsitaadiga

Ma ei suuda aru saada, et mis tablette nad seal söövad, kui nad suudavad re-used contenti sirge näoga suureks rääkida... See PTR campfire oli samasugune fail nagu see midseason campfire.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 22.11.2024 13:38:12 vasta tsitaadiga

Suht fail oli jah seekord. Isegi kõige suuremad D4 fännid nagu Raxx ja Wudijo olid pettunud peale campfire. Ma ise olin ka. Nii nutune nägi see välja. Kui võtta arvesse kogu campfire pikkus ajaliselt ja palju sellest oli päriselt uut infot seasoni kohta, siis võiks öelda, et masendus tuleb peale. Nii lahja esitlus enne PoE2 EA'i. Eriti veel asjaolu, et toonitati mitmeid kordi, kus mängu tuum on paigas ja suuri muutusi ei tule hetkel. Isegi jõulu event on reuse eelmisest aastast thumbs_down.gif
Ära ma proovin season küll kuna see tuleb uuel aastal alles aga kahtlen, et ma sinna palju panustan. Sõltub kui palju PoE2 muljet avaldab.

Kont
Uus kasutaja

sõnum 22.11.2024 14:25:53 vasta tsitaadiga

Ma isiklikult ka kõva fänn ja alati kaitsval seisukohal olnud. Nüüd olen küll tõesti pettunud, sest pool campfire räägiti klasside muutustest ja tõesti need ei ole ka suuremad muutused. Paar aspecti, paar unique, max skilli rank annab lisa buffi jne.

Rod Ferguson muidugi mainis, et VOHiga ei ole veel lõpetatud. DM arvas, et äkki tuleb ikka campaign lõpuni nt iga season uus acti. See oleks ainus viis, kuidas seda hetkest campfire välja vabandada. Diablo youtube kanal viimases videos on näha prime evil Diablot ennast, mis oli ühes klipis joonistatud. Samuti campaign oli koht, kust Mephisto ütles, et kõik ta vennad tulevad tagasi. Siiralt loodan, et ikka millegagi üllatatakse.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 22.11.2024 14:46:42 vasta tsitaadiga

Ma ise mängin ka kindlasti, iseasi kui kaua..
PoE2 kohta suurim risk minujaoks on see, et on liiga soulslike oma bosside jms. Ja minujaoks on PoE2 endgame veidi lati alt läbi minek, see on kõik PoE re-used content... nad ei tutvustanud ühtegi uut asja tegelikult.
tagasi üles
Kont
Uus kasutaja

sõnum 14.01.2025 22:52:24 vasta tsitaadiga

Keegi uut seasonit ka plaanib teha? Isiklikult on plaan olemas. Neljapäev on campfire, siis ehk saab kõik täpselt teada kas peale PTRi ka midagi lisanud või mitte. Loodame, et suudavad üllatada, aga Blizzard tavaliselt seda ei tee. Kuna seasoni theme on vinge ja oleks pidanud varem selline korralik season olema, siis kindlasti maxin ühe chari ära - hetkel plaanis necro või rogue.

Lisan ka järgmise seasoni jutu ka siia: https://news.blizzard.com/en-us/article/24167111/master-the-occult-in-season-of-witchcraft
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 27.01.2025 02:38:45 vasta tsitaadiga

Campfire vaatan ära ja siis otsustan. Vb kiirelt jooksen läbi seasoni rewardi. Nagunii on easy mode ja suht kiirelt tehtav. Kuna itemization ei muutu ja endgame ka, siis peale seda back to poe2 icon_smile.gif

Edit: Season tehtud necroga (conquest). Alguses minion leveldamisel ja siis pärast bloodwave. Geariga joppas dropist ja 2 mythicali salvasin ning endgame mythicalid craftisin sattus greater affix mõlemale õige stat. icon_biggrin.gif Nii nagu eelmine season.
Vahelduseks oli päris hea poe2'le, ei lähe kaua aega vaja.

Kont
Uus kasutaja

sõnum 27.01.2025 11:36:33 vasta tsitaadiga

See season tundub meeldib inimestele. Blizzard teeb korraliku seasoni ja mängijad on kohe tagasi. Diablo 4 on veel korralik endgame puudu ja siis see mäng oleks perfecto. Armastan seda see lihtsus. Teed seasoni chari, maxid ära mingi max 100h ja ootad järgmist seasoni.

Alustasin Necroga. Alguses minion, tegin uuesti VOHi expansioni. Ma pärast minioni proovisin korra blood surge, aga siis ikkagi tundsin peab vaatama selle Bloodwave üle. Bloodwave on amazing. Paragon 120 suutsin teha pit 80 lebolt, ilma ühegi mythic ja erilise witchpowerita. Amazing asi. Ainukene miinus oli see, et solo teha horde oli suht jama. Damage on hea, aga ei casti piisavalt kiirelt blood wave
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 27.01.2025 16:37:46 vasta tsitaadiga

Sõltub jah kes mängib D4. Casual playeri jaoks on D4 hea aeg ajalt lasta. Ma jooksin T3'e ära ilma mingisuguse normaalse gearita. Ühtegi gemmi polnud socketites, temperingi ei olnud tehtud veel vähem masterworke. Mõned aspect powerid panin gearile, et toimiks build (minion). T3's vahetasin bloodwave peale kui sain need unique pantsid. Siis alles vahetasin ja lisasin veidi gemme ja temperingi ning läksin Torment 4 peale.

Suurem osa ajast farimisin seasonit, kuna arvasin, et Rank20 vaja conquest jaoks. Pärast selgus, et ei olnud vaja ja jäin R18 peale, sest sain uber durielist 10 korda tehes grupiga 2 mythi, mille materjalidest piisas bloodwave build jaoks.
Muidugi aitas ka see, et mul droppis mendeln sõrmus 4x greater affixitega. Selle müüsin 5billiga maha ja selle eest otsin kohe legendary ruunid, et craftida Perdition ja Shroud of false death. Kuna need vajalikud ruunid ei droppinud minul üldse, siis ma tõesti tunnen kaasa casual playeritele. Nad ei saa elusees neid materjale ise, kui ei osta trade kaudu. Ning need maksid ca 300-400m per ruun ja neid vaja 6x mõlemat kui kollasid ruunid on juba olemas.
nende drop rate on ülimalt nerfitud see season.
Ma eile ei vaadanud palju mul gametime kokku oli aga pakun kuskil 25 tunni ringis umbes ja paragon 220 ning oligi tehtud season. Kui võtta arvesse huvi mängu vastu, siis on see ikkagi oluliselt madalam kui oli S6 ja expansion. Seega ainult heast seasonist ei piisa. Vaja on palju enamat.

Kont
Uus kasutaja

sõnum 28.01.2025 00:58:02 vasta tsitaadiga

Mäng hakkab juba omajagu vanaks saama ja eks nagu iga mänguga huvi kaob ära. Vaadates muidugi mängijate arvu, siis tundub et ka teistel huvi on. Steam charti järgi oli VOHi avamisel 55k mängijaid ja sellel seasonil nägin 35k mängijaid. Arvestage, et enamus mängivad ikkagi Battleneti peal, mida ei kajastu. Meil poistega normaalselt grind käib. Farmime rank 20 seasonil, pushime pitt, varese grind võttis veits aega. Tegevust veits on ja tahaks geari ikka suht võimsaks saada.

Kusjuures 30h on väga hästi seasoni kohta. Mul mõned mängud on 20-30h kogu mängu story. icon_wink.gif Ei saa kurta üldse sellisel juhul.

EDIT:: Sain täna isegi VOH Deluxe editionilt refundi. icon_biggrin.gif (ei saanud uuendada ultimate editioniks, steami kala) Ostsin ultimate tagasi. :O
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 03.02.2025 14:03:25 vasta tsitaadiga

Kont, 30h on hästi? Ma mängin tavaliselt PoE, D4 ja isegi TL infinite seasoneid sadades tundides. PoE2 olen mänginud tänaseks 349h. Võrdluseks, et steamis olen D4 mänginud 873.1h , enne seda oli battle.net'is 2-3 seasonit juba käinud.
Seda seasonit mängisin ca healjuhul 20h ... sain 60 nii et ei pannud ühtegi aspectit, panin aspectid unlockisin t2 automaatselt, veidi veel mängisin ja siis sai igasugune isu otsa. Mingit eesmärki pole, mille poole ennast grindida..

Kusjuures tüdimus tuli sellest, et pidevalt vahtida, kas on mingit aspectit vaja uuendada. Selle kohapealt on see aspectite süsteem ikka päris nüri. Võiks olla valik, et kontrolli gearis aspecteid ja uuenda maximumi, mis ma leidnud olen.
Minu isiklik arvamus on, et D4 tehti liiga lihtsaks, igasugune eesmärk on puudu.
tagasi üles
Kont
Uus kasutaja

sõnum 03.02.2025 14:31:02 vasta tsitaadiga

Kõik mida ma ütlen, on puhtal minu arvamus. Miks ma ütlen, et seasoni kohta 30h on päris hästi isegi? Põhjus on väga lihtne - mul on niiöelda ülimalt kiidetud mängudes SpaceMarine 2, Helldivers 2, No Rest For The Wicked, Throne and liberty jne mängudes keskmiselt 30h. Mõndades on campaignid jne. Ma olen D4 mänginud pea 700h ja see on pmts top 1 tundide poolest, mida ma mänginud olen. Keskmine mäng on 300h. POE2 on ka 300h.

See on täiega true, et Diablo 4 on palju puudujääke jne. Miks inimesed mängivad D4 vähem on puhtalt see, et mäng on tegelikult 1.5 aastat vana ja tüdined ära. Minul isegi jääb see season vist 30h juurde. Kõik on väga easy ja smooth. Ei viitsigi enam 200runi mingit Durieli teha, et mythic saada. Aspecti teema on ka puhtalt alguses. Mina isiklikult ei korjanud alla GAta itemeid. Seega pole loot ka overwhelming. Mängus võiks olla Holy Grailid, siis saaks aru pikast perspektiivisit.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 03.02.2025 17:01:05 vasta tsitaadiga

Kont kirjutas:
Mäng hakkab juba omajagu vanaks saama ja eks nagu iga mänguga huvi kaob ära. Vaadates muidugi mängijate arvu, siis tundub et ka teistel huvi on. Steam charti järgi oli VOHi avamisel 55k mängijaid ja sellel seasonil nägin 35k mängijaid. Arvestage, et enamus mängivad ikkagi Battleneti peal, mida ei kajastu. Meil poistega normaalselt grind käib. Farmime rank 20 seasonil, pushime pitt, varese grind võttis veits aega. Tegevust veits on ja tahaks geari ikka suht võimsaks saada.

Kusjuures 30h on väga hästi seasoni kohta. Mul mõned mängud on 20-30h kogu mängu story. icon_wink.gif Ei saa kurta üldse sellisel juhul.

EDIT:: Sain täna isegi VOH Deluxe editionilt refundi. icon_biggrin.gif (ei saanud uuendada ultimate editioniks, steami kala) Ostsin ultimate tagasi. :O

Alk või keegi hiljuti mainis, et nende reaalne playerbase on miljoni ligidal iga päevaselt, koos konsoolidega. Enamus ikka mängib läbi Battleneti. St kõvasti rohkem kui POE vms arpg-d.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 29.04.2025 10:54:13 vasta tsitaadiga

Täna õhtul uus season 8 algab kell 20. Vahelduseks teen barbariga season journey ära. Ei mäleta millal barbariga viimati tegin. Whirlwind sai buffi tundub ok speedfarming ja bossing osas. Eeldatavalt umbes 3 päeva peaks tehtud saama.
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 30.04.2025 14:58:29 vasta tsitaadiga

Zonerman, Ma tegin barbi level 50ni siis alustasin Bloodwave Necro, mingi 2-3x kergem oli Necroga.
PS! Kes iganes see season leveldada tahab siis tehke lihtsalt see Expansion Packi kampaania uuesti, rushides läbi, skippides dialoogid jne saab level 50ni mingi 2h-iga. Lisaks räige XP boost veel kui teed Nahantu questi ära, 1 pikk sidequest, 1x stronghold ja 3x rando dungeonit.

Seasonal event ise on TÄIS FAKING PRAHT aga ma alles Hard taseme juures icon_lol.gif looti see ei dropi, jookse ühest kohast teise.. täiesti mõttetu jama.
Olen paar seasonit täielikult skippinud nüüd mõtlen, et mängin kuna uued endgame bossid on juurde toodud, ehk teeb asja huvitamaks.

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 02.05.2025 00:56:40 vasta tsitaadiga

Yep necro bloodwave sama hea kui eelmine season aga ei tahtnud jälle sama teha. Blood bone necro sai stealth nerfi enne S8 algust icon_biggrin.gif
Ma jooksin normaliga üldse, sain suht ok lege geari nii ja siis T1 ja suht kiirelt T2 peale seda. Season event on jah crap nagu arvata oli.

Barb WW (earthquake) hetkel T2. T3 on peamine, sest isegi nolifer striimerid teevad T3's nüüd, kuna T4 ei ole efektiivne seal midagi teha. Lisaks T3 -> T4 hüpe on suur raskuse mõttes. Mõned uberid võtsin maha T2's aga nad on omajagu neid raskemaks teinud, mingid minionid osadel ja igasugu one shotte lisatud.

edit:

Vaatasin seasonal jourey uue pilguga peale T3 paari uber bossi tegemist - eip sellega minu teekond lõpeb edaspidi. Viimased 2-3 season journey chapterit on karm grind ja peab ka head itemid olema (õnne vaja), või siis ajad kulda rämedalt kokku ja ostad geari. Iga torment level on ikka palju suurema kaaluga kui seni.
Siiani olen ainult ühe legendary ruuni saanud. Vaatasin hindu palju BAC ruun maskab, mida mul ainukesena vaja, siis jah jääb ära icon_biggrin.gif

Paljud bossid on Poe2 järgi copy pasta tehtud. One shot animatsioonid T3+ raskusega. Õnneks midagi ei kaota, kui sured. On näha, et nad tahavad endgame grind oleks mitu kuud paari nädala asemel.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.05.2025 21:06:47 vasta tsitaadiga

Zonerman, ma sain lõpuks kõik basic asjad kätte Blood Necro jaoks aga Pit 55? T4 ei tee ära, nagu bossini on lebo jõuda aga kui boss peeretab minu poole siis olen kohe surnud icon_lol.gif ja dämmi boss väga sisse ei saa.. aga noo ma ei jõua lüüa ka teda.
Tundub, et siia ka season jääb kuna POE2 lasi loot buff patchi välja ja ehk on see nüüd veidi rõõmsam, saab geari "craftida" exe ja chaoseid kasutades.

tagasi üles
Kont
Uus kasutaja

sõnum 03.05.2025 07:14:50 vasta tsitaadiga

😅😅😅 Pärast 30h gameplayd hakkabki mäng jälle otsa saama. Sain enda death trap rogue käima. Kui eelmine season pelasin Bloodwave Necrot ja tundsin, et puudus mobilityst ja gameplay veits annoying. Death trap on sama, mis bloodwave aga miljon korda parem😂😂😂 Orb ei pea collectima. Tõmbab vastased kokku ja coolddowni ei eksisteeri. Ühesõnaga mäng on tehtud. Joppas, et sain doombringeri, mis muutis mind immortaliks ja andis sitaks extra damage. Üritan shako ja starless sky saada veel, siis pushiks veits pit. Hetkel tormented IV jooksen 0 armor ja 0 res😀😀😀
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 03.05.2025 23:57:51 vasta tsitaadiga

Mul sai ka eile 30h täis. Proovisin kõike va uut bossi. T4 on karm. Kuigi tegin WW jaoks vajalikud glyphid vähemalt 46 levelisse siis dämm ainuüksi ei piisa, et T4 oleks optimaalne. Paragon 182 hetkel.
Kuigi gearis 2 unique ei ole ancestralid ning amulet sakib, siis muu on enam vähem ka õiged tempering rollid. Nähes kuidas necro blood wave omab helltide's siis ei ole just vaimustatud sellest WW EQ barbarist. T4 Zir sain maha küll ja mitu korda aga iga boss fight on mingi asi, mis on one shot seal. See season pole midagi müünud ega grupis teinud, ehk siis nagu oleks SSF. Kuld sai vahepeal otsa rerollimisega. Nii kehva õnne pole ammu olnud arpgs. Mingit crit damage ei saanud relvale, mis peaks olema lihtne, kulus ca 60m kulda. Ebanormaalne. Ca 4-5 ancentrial itemit ei saanud ka vajalikku tempering affixit kordagi ja bricked item va kui reset scrolliga proovida.
Muidu jah T4 jooksen hetkel aga ei ole optimaalne, lihtsalt ei viitsi kaua nagunii teha seda seasonit.

Tundub, et poe2 tagasi varsti icon_smile.gif

Edit:

Peale mingi 1h katsetamist sain Belial maha T4's. Karm fight, ruumi pole eriti ja WW EQ barb on maas kogu aeg minu earth skilli efektid. Midagi ei näe, kus need poison ringid on. Lõpuks sai tehtud.

Pit 75 oli ka vaja teha, kus 5minti jääks aega alles peale bossi maha võtmist. Teisel katsel tegin ära mingi 15 sekki oli varu icon_biggrin.gif

Joppas paari asjaga veel aga destroyer viimane saada... ei tea ükski neist pole väga tehtav. Kõik main boss powerid sakivad, et nendega ära teha T4's.

Kont
Uus kasutaja

sõnum 04.05.2025 03:44:53 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et Blizzard on õiges suunas liikunud. See season tundub nauditav. Kõik see leveldamine, wt1 to wt4. Osade bosside 1-shot ära kaotamine. Alguses tundub BP pask, aga Hordes tuleb palju punkte. Järgmiseks seasoniks saab 99p ette ara farmida. Beliali boss võiks ka olla 3 faasiline nagu Duriel. Seasonal content on meh, aga mäng good state. Loodan, et see season jääb lühikeseks ja saab varsti tagasi tulla. Ootan veel mai eventi ära. Tahaks näha, kas seal on ka muutusi eventide osas
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo IV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.