Mis riik tuludeklaratsioonis raha päritoluriigiks panna, kui olen müünud krüptovaluutat Krakeni portaali vahendusel?
Wikipedia ütleb: "Kraken (legally named Payward, Inc.) is a United States–based cryptocurrency exchange"
Kraken.com lehe allservas on kirjas: Payward Digital Solutions Ltd. is licensed to conduct digital asset business by the Bermuda Monetary Authority.
Pangakontole tehtud väljamaksetes on maksjaks olnud nii Payward Ltd. (peakontor Londonis, maksed Liechtenstein pangast) kui Payward Ireland Limited (peakontor Dublinis, Luksemburgi pangast).
Payward Europe Digital Solutions on veel Küprosel registreeritud. _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
Mul on europark 3h tasuta parkimiskaart. Kuidas seda kasutada, näiteks Solarises?
Kui parkimismajja sisenen, siis saab ju sealt pileti... Mille pärast masinasse sisestan ja maksan.
Kus ma selle tasuta kaardi aktiveerida saan? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul on europark 3h tasuta parkimiskaart. Kuidas seda kasutada, näiteks Solarises?
Kui parkimismajja sisenen, siis saab ju sealt pileti... Mille pärast masinasse sisestan ja maksan.
Kus ma selle tasuta kaardi aktiveerida saan?
Pistad selle masinasse? _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Kus ma selle tasuta kaardi aktiveerida saan?
Pistad selle masinasse?
Peab siduma auto numbriga?
Ma pole eriti automaadimees, ma alati äppi kasutanud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Milline Eesti pank sobiks kõige paremini MTÜle?
Sellega olen kursis, et saab luua kontod erinevatesse pankadesse, kuid praegu on soov siiski ühe juurde jääda.
Eesmärk on kulud võimalikult madalad hoida, aga seejuures peab ka arvestama praktiliste kaalutlustega.
Näiteks makseterminali võimalus, kui korraldame mõne ürituse ja müüme midagi kohapeal.
Tulevikus on plaanis ka väike e-pood, et katta projektidele minevad kulud.
Kindlasti on tulevikus kodulehel soovijatele vaja luua võimalikult lihtne annetamise moodus. Midagi sellist:
Kui ma läheks Rimisse ja näidatakse või lastakse kõlaritest Selveri reklaami, oleks see ju imelik.
Aga miks Androidi mängud näitavad pahatihti teise sarnase mängu reklaami?
Niisama lobateema, ärge nüüd surmtõsiselt võtke.
Aga on palju inimesi, kes oskavad väga hästi süüa teha, laulda, näidelda jne.
Mõned neist on tippkokad või maailmakuulsad staarid. Teised võivad olla oma ringkonnas hinnatud tegijad, aga laiemale üldsusele on tundmatud.
Kas asi on selles, et mõni oskas olla õigel ajal õiges kohas ja/või on edevam ja eksponeerib ennast rohkem meedias? Või on need tipptegijad tõesti oluliselt paremad?
Spordiga pole mõtet paralleele tuua, seal on väikeste eranditega tulemused numbritega mõõdetavad.
Kui süvitsi ise minna tahad. Ühelt maalt läheb kartulipudru tegemisest üle isikukultuseks.
Kõik tahavad justkui 25€ käsitöökäsnasid müüa aga tonni kaupa head kattuliputru justkui keegi teha ei taha. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Kui sa terve rügemendi jaoks kartuliputru teed, siis see võib ju ka hea olla. Lihtsalt pole aega seda taldrikule kunstiliselt paigutada koos garneeringuga.
Hetkel tahavad kõik justkui ässad olla ja olla nii kõvad mehed, et müüvad neid 25€ käsitöökäsnasid. Need, kes suudavad rügemendid toita nii, et kogu aeg ühtemoodi hea on, on "pildilt kadunud".
Juba see on väärtus kui suudad näiteks perele7 päeva nädalas toidu nii lauda anda, et kõigile maitseks ja vaheldusrikas kaa oleks. Käsitöökäsn võib korra hea vaheldus olla aga igapäevaselt kaob võlu kiirelt. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Hetkel tahavad kõik justkui ässad olla ja olla nii kõvad mehed, et müüvad neid 25€ käsitöökäsnasid. Need, kes suudavad rügemendid toita nii, et kogu aeg ühtemoodi hea on, on "pildilt kadunud".
Juba see on väärtus kui suudad näiteks perele7 päeva nädalas toidu nii lauda anda, et kõigile maitseks ja vaheldusrikas kaa oleks. Käsitöökäsn võib korra hea vaheldus olla aga igapäevaselt kaob võlu kiirelt.
See "käsitöö" tuletab mulle seda va käsitööõllendust meelde. Jajah, ma tean, õlleteema on olemas.
Ma ei julge juba mõned aastad proovida ühtki joogina müüdavat asja, mida nn. "käsitööna" reklaamitakse.
Kõik, mida olen üritanud, on olnud täielikud õudused. Ok. üks erand on olnud, see oli üks hiidlaste limonaad, mis tõesti hea oli.
Ma olen proovinud. Mõni on olnd joodav ka AGA käsitööline ei suuda oma sooritust korrata.
Selles mõttes on tegija, kes kordi ja kordi terb sama hea kartulipudru, sinna juurde hakklihakastme ja tomati-kurgisalati ja seda nädalast nädalasse minu jaoks rohkem väärt mees. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
imelik jutt...et kardulapudru tegemiseks peab olema mees
meie peres teeb mu naine palju paremini süüa, kui mina. Kui mul üksi peaks vaja olema, siis nälga ei jää, aga pole sellist aega ja viitsimist, et mässata kartuliputrude ja asjadega.
muna, liha pannile või ahju ja söök olemas. Salatiks hammustan kõrvale sibulat, kurki või tomatit. _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Jerry, kust sa selle mehe välja lugesid? Oskan mina süüa teha ja oskab naine ka süüa teha. No ei tule minul mulgikapsas välja ja ei oska tema pastat teha, aga see selleks.
Aga kumbki ei pürgi tippkokaks ja raha eest toitu ka ei tee ega kavatse tegema hakata.
laurx'i postituse viimane sõna _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Niisama lobateema, ärge nüüd surmtõsiselt võtke.
Aga on palju inimesi, kes oskavad väga hästi süüa teha, laulda, näidelda jne.
Mõned neist on tippkokad või maailmakuulsad staarid. Teised võivad olla oma ringkonnas hinnatud tegijad, aga laiemale üldsusele on tundmatud.
Kas asi on selles, et mõni oskas olla õigel ajal õiges kohas ja/või on edevam ja eksponeerib ennast rohkem meedias? Või on need tipptegijad tõesti oluliselt paremad?
Spordiga pole mõtet paralleele tuua, seal on väikeste eranditega tulemused numbritega mõõdetavad.
Elu koosneb enamasti juhustest ja võimalustest, ning nende ära kasutamise oskusest. Personaalne turundus on kesksel kohal ja vahel peab selleks tegema midagi, mis publikut kõnetab, ning pildil püsimiseks peab tegelikult pidevalt võimlema.
tsitaat:
Selles mõttes on tegija, kes kordi ja kordi terb sama hea kartulipudru, sinna juurde hakklihakastme ja tomati-kurgisalati ja seda nädalast nädalasse minu jaoks rohkem väärt mees.
Iga suvaline kokk saab sellega hakkama, nagu ka Otsa kooli lõpetanu pillimänguga, aga staare ei tule neist kaugeltki kõigist.
Ja lisaks veel see, et head oskused mingil alal ei tähenda automaatselt, et see oskaja neid oskusi rakendada tahaks 8 tundi päevas ja 5 päeva nädalas. Ta tahab ehk hoopis midagi muud teha ja lisaks võib selle muu tegemisel olla veel parem. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.