On see lattego siis lärmakas või ei? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
endal kodus 5nda seeria lattego, suht lärmab, aga muidu igati rahul, enam stati kohvi ei osta ja kohvi või vahukoort samuti mitte, täiesti piisab piima lattest...tööl 3nda seeria lattego ja see on samas väga vaikne, puudub küll piimakannu puhastus ja värviline display, aga kohvi teeb muidu sama
Netis kirjutab: The Philips LatteGo 5500 isn’t the most stylish machine, but it’s quiet and easy-to-use, making sublime coffee at a great price. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mis firma oma toote kohta kunagi ei valeta? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
See oli ühest ülevaatest mis mainis, et ei võta tootjatelt raha. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
no päris vaikset tahad, siis tee presskannu kohvi....et eks nad kõik omajagu undavad, kohvi tahab ju jahvatamist, piimakannust tuleb samuti vaht suht sahinaga välja. ise nüüd üle aasta kasutanud masinat, 0 probleemi, puhastan ainult piimakannu oma programmiga peale igat lattet(10 sek) ja nädalas korra ka kraanikausis vb. masinat ise pm. puhastanud polegi, korra võtsin seest jahvataja välja, aga polnudki midagi puhastada seal, kõik nagu timm.
Viimane Lattego seeria on võrdlemisi vaikne küll. Töö juure vinge JURA küll vaiksem pole. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Lühike kokkuvõte, proovige türgina. V60 ja survestatud käpaga proovisin ka, need olid pigem kategoorias "huvitav".
V60- meenutas veidral kombel espressot, järelmaitse selline jahune/kuiv (nagu suitsu oleks teinud, oli kõrvalt kommentaar). Mulle meenutas pigem kastaneid vms. Robusta maitse üle kõige, jumal teab, mis jura see algselt on olnud, oad ise näevad üliveidrad välja ja megasuured (saan aru, et pmslt idanema hakanud)
Täiesti null happelisust, maitse hakkaks nagu poole pealt pihta. Käpaga kusjuures sama, enamasti rõhutab teravuse välja, aga mitte selle oaga. Kangus madal, ilmselt päris kofeiinivaba pole, aga...
Türgi on aga superhea.
See mõte ka, et jutt "maailma halvim" jne on seotud teema eetilise külje, mitte maitsega.
Täpselt see mudel ei ole aga lähedastel ja kaasa arvatud minul on kokku 3 erineva mudeliga Nivonat.
Kõik on rahul ja hooldust on teostada väga lihtne, klassikaline kohvimasina lärm on ikka olemas kui masin ennast puhastab või kui purustab kohviube.
Mina ütlen, et MINU lattego ikka lärmab korralikult. Olles ikka päris mitme tuttava juures käinud kellel teise firma toodangut ja no...
Aga samas hinna suhe paigas...sellepärast ka mina valisin selle.
Täna enam ei ostaks. Prooviks delongit või kui rahakott kannataks võtaks Jura.
Ma võtsin Nivona, vaiksem kui Jura _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
A1 vs 796 _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
seda peab siis ühtemoodi tegema
telo hoidma samal kaugusel, sama nurga all ja vbla iga teloi ka veel erinev,,,,
Ühesõnaga see ei näita midagi _________________ Hapud viinamarjad
seda peab siis ühtemoodi tegema
telo hoidma samal kaugusel, sama nurga all ja vbla iga teloi ka veel erinev,,,,
Ühesõnaga see ei näita midagi
Jah, kust võtab telefoni app mikrofoni konkreetse mudeli ja partii kalibreerimise andmed? Absoluutset müratase need asjad ei näita õigesti kohe üldse mitte.
Oomipoest saab mingi taolise juraka ~30 euro eest. Küll ja enam.
Kangesti midagi täpsemalt mõõta tahab, siis Thomannis on mõõtja ja kalibraator ~180 eurot.
Mul endal on ultracurve pro koos mõõtemikriga, selline so so ja good enough, päris aiateibaid ei näita, paremat pole, ajab asja ära. On neid telefoniäppe ka vaadatud kõrval. Nagu ütlesin, oomipoest saab müramõõtja 30 euro eest
Just. Ja see, mida elukale sisse söödetakse on mingi suvaline kõige odavam jura.
Aga tulemus ei ole "maailma kõige halvem kohv". Mina paneks teema samasse riiulisse (kui loomade heaolu välja jätta) silmude, surströmmingu, casu marzu jms kraamiga.
Käisin kohvifestivalil. Tasuta pilet, vastasel juhul poleks viitsinud minna.
Eestlasena araabikaga harjunud ja seega kõik muud kohvid sealt Lõuna-Ameerikast ja Aasiast selline rõve hapu vesi. Vahet pole, kuidas röstitud või millisest filtrist, masinast või muust aparatuurist läbi käinud.
Ja kui tõesti tahta kohvi rikkuda, siis parim viis on need vegan piimad. Minu üllatuseks eksisteerib maailmas ka kartulipiim. Täislaks wtf moment _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Specialityd (ehk siis rõve hapu vesi ) ju pea eranditult arabica? Ma tean, et pidi olema väidetavalt überhäid robusta asju (Brasiilia, vist?), aga siinkandis pole ette sattunud, ekstra kusagilt taga ajada ei viitsi.
Noh, ütleks, harjutamise asi. Mitte et peaks. Mis on aga tõsi, mingi urrima järjekordse mullamaitsega nordic akuhappe jura espressoks vägistamine peaks olema karistatav.
Kuna aastaid kasutuses olnud Bosch TCA5201 hakkas näitama väsimise märke, sai peale vähest uurimistööd ära võetud Gaggia Brera nimeline masin.
Järgmisel nädalal ehk käes ning oskab muljetada.
Kas sinna saab ka jahvatatud kohvi kallata? Aegajalt tahetakse decaf-i jne.
Klikkides sel ltooteingil klikka lahti lehe allosas Miscellaneous. _________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee
Kuna aastaid kasutuses olnud Bosch TCA5201 hakkas näitama väsimise märke, sai peale vähest uurimistööd ära võetud Gaggia Brera nimeline masin.
Järgmisel nädalal ehk käes ning oskab muljetada.
1,5 nädalat on nüüd kasutuses olnud ning olen väga rahul. Kuna piimaga kohvijooke ei tarbi, siis ongi ainus mida ma masinast ootan, kvaliteetne must kohv ning seda teeb see masin tõesti super hästi. Esmaseadistamine ja igapäevane kasutamine-puhastamine on samuti väga lihtne ja meeldiv. Ühtegi miinust välja tuua ei oskagi - teeb täpselt seda mida temast ootasin.
Delonghi kasutajaliides - kas "my" märgiga jookide retseptid on endale sobivaks sätitud aga espresso on muutmata?
M4 = medium kogus vett ja 4. kogus ube (9g Coffee KEV-i järgi) see on arusaadav.
Teise DeL masina videos on mõne joogi juures "lihtsalt M" ilma oa ja numbrita. Kuidas seda mõista?
https://youtu.be/p3eFm2funos?t=403 (Latte Macchiato, Cappuchino...)
Delonghi-masinaga kaasas olev filter/pehmendaja...
"Filter kestab ca 2 kuud keskmist kasutust ... aga kui installitud filtriga masin jääb kasutuseta, siis kestab filter max 3 nädalat"
https://youtu.be/WgjonzNE9z0?t=30
Minu mõistus seda loogikat ei võta, kuidas kasutamata masinas filter 2,7x kiiremini otsa saab.
Selle raha eest teistelt tootjatelt ei saa ligilähedaseltki sama palju funktsioone. Tundub väga ahvatlev, aga olen skeptiline töökindluse suhtes. Netis väga palju tagasisidet ei leidu.
Siiani padjakohvi tarbinud, aga kuna patjade (vähemalt Merrild) hinnad on kohutavalt tõusnud ja masin vana, siis oleks aeg uuendada. Üle 400 väga ei raatsi maksta. Valikus kas Philipsi LatteGo (nt EP2334/10), Delonghi mingi eraldi piimaanumaga (nt CAM290.61.B), või siis see Beko.
E:
Läks Kohvisemust Philips LatteGo 2300 EP2330/10 loosi, sai googeldamisest siiber.
Kas on kuskil videot kuidas määrida Miele 5310 brewit unit.Hakkas kuidagi imelikult krigisema.Ostsin kohvisemust määrde aga ju ei osanud kõike kohti määrida-ikka krigiseb.videot ei leidnud.Või ei osanud otsida.
Mõeldud on vast odavad käpamasinad (nagu see) - nende puhul peaksid Boschi jahvataja ka välja vahetama. Või vahetagi ainult jahvataja välja ja saad juba parema maitse presskannuga.
Mõeldud on vast odavad käpamasinad (nagu see) - nende puhul peaksid Boschi jahvataja ka välja vahetama. Või vahetagi ainult jahvataja välja ja saad juba parema maitse presskannuga.
Mida poolautomaat tegemata jätab? Või kas täisautomaat võtab vee torustikust ja tühjendab endast kohvijäägi prügišahti?
Ma ei tea, misasi on poolautomaat, aga kui need Jurad on täisautomaadid, siis see oskab leiutada sada asja, mida kasutaja tema teenindamiseks võiks teha, enne kui kohvi antakse. Filtri vahetus, masina loputus, sahtli tühjendus... lisa vett, lisa ube, tee puhastus... Ja lõpuks on veel häda ka, et kohv ei maitse õigesti. Muudkui nõiu seal kallal, sada korda lihtsam on lihtsalt pouroverit teha, kui ma tahan mingit jumalat altari juures teenida, siis ma ei pea selle jaoks enne 2000 eurot maksma.
See oleks küll hea automaat kuhu uba ei pea lisama
Aga muidu jah, keegi on külas, pakud kas kohvi tahad, ja hakkab pihta loputab ära vesi otsas, poole jahvatuse peal peal avastab et uba otsas, aga tass läks arvesse nii et tee sahtel tühjaks.. õu kus kadusid? _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Kuidas te nii saamatud olete, värske vesi käib iga pärv sisse, uba max 3p, samamoodi viskan hommikul kohe prahi masinast minema, ei pea ta seal kuivama ja hallitama ning ootama, et 10 tassitäit olen teinud. Loputust teeb nagunii ju alati sisse-välja lülutades. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Sa kallad endale kohvi sisse või mis krd 3 päeva sul oad vaid püsivad masinas? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Pole mõtet tervet kilo sinna lahtuma valada. Oakonteiner ei ole ju hermeetiline _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.