Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
avrn
Kreisi kasutaja
|
28.03.2025 19:18:15
|
|
|
info@arvutitark.ee
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Konitops
Uus kasutaja
|
30.03.2025 14:21:45
|
|
|
Kuidas nendepoolse lauaarvuti komplekteerimisega rahule võib jääda? Kas teevad ikka korralikult?
|
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
1 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
Aeg maha 20

|
31.03.2025 07:06:54
|
|
|
Lugedes seda viimast postitust siis tekkis mul küsimus iseendale kas kurat minu arvutite aiodele ka need kiled alla on jäetud
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
31.03.2025 08:33:20
|
|
|
KIndlasti. Võta lahti ja kontrolli üle.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
31.03.2025 09:42:12
|
|
|
Mul läksid juuksed halliks peale seda kui masina kätte sain....
10 päeva läks aega kuniks jõudsin selleni, et 1 mälu on pesas natuke väljas. Selle aja jooksul käis at-s garantiis ja kõik oli suurepärases korras
Jah, cooler oli suur, jube raske oli mäludeni jõuda....aga ma jõudsin...nemad vaevalt üldse kontrollisidki
Muidu nagu ok, kiled olid eemaldatud...vist
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
Aeg maha 20

|
31.03.2025 10:24:57
|
|
|
Betamax kirjutas: |
KIndlasti. Võta lahti ja kontrolli üle. |
Ma pole elus kunagi selliseid asju enne lahti võtnud
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
31.03.2025 10:54:11
|
|
|
Saadki käe valgeks. Või noh, hõbedaseks. Sõltub, millist värvi pasta on.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.03.2025 11:47:07
|
|
|
Võibolla alustaks sellest, et ütled mis su prose tempid on koormuse all. Ma ei pea silmas youtube videot või lühikest cinebenchi, vaid midagi asisemat.
Selle asemel, et ise näppima minna, kui vajadust ei pruugi ollagi. Midagi sellist soovitada inimesele kes pole ise lahti võtnud arvutit on täiesti vastutustundetu teise kasutaja poolt.
Arvutil on garantii. Kui inimene ise ei oska, siis ta ei pea selle pärast pead vaevama.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aspiriin
HV kasutaja

|
01.04.2025 08:16:33
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Võibolla alustaks sellest, et ütled mis su prose tempid on koormuse all. Ma ei pea silmas youtube videot või lühikest cinebenchi, vaid midagi asisemat.
Selle asemel, et ise näppima minna, kui vajadust ei pruugi ollagi. Midagi sellist soovitada inimesele kes pole ise lahti võtnud arvutit on täiesti vastutustundetu teise kasutaja poolt.
Arvutil on garantii. Kui inimene ise ei oska, siis ta ei pea selle pärast pead vaevama. |
Ma pole ka neid ehitanud. Kõik tegelt suhteliselt lihtne. Tee rahulikult ja võta korralik magnetiga kruvikas. Ainuke mis lõpus segaseks jäi, et kui palju peaks peale keerama kruve AIO tagasi panekul. Muus osas kui ikka natukenegi tehnilist taipu on siis saad hakkama.
Garantii ka olemas aga see võib võtta nädalaid aega. Ma tegin ise selle.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.04.2025 09:16:46
|
|
|
Suhtlesin kasutaja PS teel. Jooksutas koormustesti. Kahjuks asub ise Saaremaal, seega garantiisse saatmine oleks aeganõudev ja tempide põhjal järeldasin, et midagi kriitilist ei ole.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
Aeg maha 20

|
01.04.2025 09:41:18
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Suhtlesin kasutaja PS teel. Jooksutas koormustesti. Kahjuks asub ise Saaremaal, seega garantiisse saatmine oleks aeganõudev ja tempide põhjal järeldasin, et midagi kriitilist ei ole. |
Ja igati suured tänud sulle
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Naabrivana
HV kasutaja

|
10.04.2025 07:33:02
|
|
|
Arvuti targast lisaks. Meil oli samuti nendepoolt kokkupandud arvutil kile jäetud prose ja jahuti vahele.
Eelmise nädala kogemus, letis kõvakettal hind peal, 54. € kassas 58.-€. Kobisesin, ütlesid, et hinnad tõusnud ja muu jura. Ei viitsinud vaielda. Tervitaks siin kohal Tartu Lõunakeskuse kontorit.
_________________ Oma ala meister.. www.grillmeister.ee |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
10.04.2025 16:01:29
|
|
|
See huvitav jah, et nad ei müü kleepsu hinnaga. Ei olnud ei sina ega mina esimesed kes seda kogesid.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kyami
HV kasutaja
|
17.04.2025 20:50:29
|
|
|
Nii võtsin ka seoses PC komplekteerimisega seoses arvutitargalt ühendust sain mingi vastuse kuid peale järelepärimist seoses selle 13-14 intel gen protessoriga vahetaks amd vastu enam ei vastata? Ütlesin midagi valesti?
Andke nõu
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
17.04.2025 21:13:39
|
|
|
Kyami kirjutas: |
Nii võtsin ka seoses PC komplekteerimisega seoses arvutitargalt ühendust sain mingi vastuse kuid peale järelepärimist seoses selle 13-14 intel gen protessoriga vahetaks amd vastu enam ei vastata? Ütlesin midagi valesti?
Andke nõu  |
Teoreetiliselt ei tohiks tutikale emaplaadile kohe karbist välja võttes värskeimat Inteli parandustega BIOSi paigaldades neid probleeme enam esineda
Samas kui küsisid alternatiivi ja seepeale vaid raadiovaikuse said, siis see ka näitab midagi
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kyami
HV kasutaja
|
18.04.2025 09:16:12
|
|
|
Otseselt alternatiivi ei küsinud kuid võibolla sõnastus oli kehv ja said aru alternatiivist. Ehk siis siit järeldus enne loe 10x üle ja siis send message
Pigem oli küsimus just nimelt antud probleemist, mis kunagi oli :/
Kuna PC ekspert pole, siis tahaks mingit lollikindlat korralikku lahendust, mis püsiks vähemalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
25.04.2025 14:25:44
|
|
|
Ma lihtsalt pean postitama siia, et vahepeal sai proovitud teisi firmasid asjade hankimiseks ja mitme nädalased ootamised ja raha tagastused oli omaette piin. ArvutiTark on üks vähestest kes suudab asju deliverida enamvähem samakiirelt kui Amazon mida neil endal kohapeal pole ning siiamaani pole ühtegi tehingut tühistatud ka. Kiitused!
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
02.05.2025 15:00:28
|
|
|
d3t, Ühinen sinuga. Mõned aastad tagasi kui ma oma kasti sisu suhteliselt suures ulatuses kokku panin ise valitud juppidest, siis tegin ka hinnapäringu mitmesse kohta, kuna koguhind ja käive oli päris suur
AT oli ainus, kes vastas kiirelt ja tegi ka sooduka pakkumisel kogu hinnale. Teisest kohast vastati vist nädal hiljem alles ja siis oli juba tellitud. Viisakalt mainisin neile, et jäite ilma suurest käibest. Lisaks tarneaeg oli suhteliselt täpne (osad tooted tuli tellida Taiwanist LianLi asjad).
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
Aeg maha 20

|
02.05.2025 15:08:32
|
|
|
Zonerman kirjutas: |
d3t, Ühinen sinuga. Mõned aastad tagasi kui ma oma kasti sisu suhteliselt suures ulatuses kokku panin ise valitud juppidest, siis tegin ka hinnapäringu mitmesse kohta, kuna koguhind ja käive oli päris suur
AT oli ainus, kes vastas kiirelt ja tegi ka sooduka pakkumisel kogu hinnale. Teisest kohast vastati vist nädal hiljem alles ja siis oli juba tellitud. Viisakalt mainisin neile, et jäite ilma suurest käibest. Lisaks tarneaeg oli suhteliselt täpne (osad tooted tuli tellida Taiwanist LianLi asjad). |
Ostsin ka sealt omavalitud juppidest arvuti ja lasin kokku panna, muud mudru veel juurde, monitorid hiired ja klaviatuurid....kirjutasin ja küsisin kas oleks võimalik soodustust ka saada nii suure ostu puhul ja sain lühikese ning konkreetse vastuse, niigi on meild soodsad hinnad. Ütleme nii, et ei olnud just kõigeväiksem summa mis arvuti ja muu mudru alla läks.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
02.05.2025 16:51:55
|
|
|
Oleneb millise teenindaja otsa satub ning kauba sisseostu hinnast. Kord ka olid enamik suurest ostust sooduskampaania tooted, suu soojaks küsitud sai ning ei peale pettuma ei pidanud. Samas olen küsinud soodust kui mujal kaup tunduvalt soodsam. Mõni teenindaja on vastutulelikum kui teine. Mõni ühmab ja ei viitsi tegeleda, teine on sisseostu hinna üle vaadanud ning teinud pakkumise. Siiani üldiselt teenindusega rahul olnud ning teatud esinduste poole kisub samm rohkem kui teiste.
|
|
Kommentaarid: 220 loe/lisa |
   |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
02.05.2025 17:07:01
|
|
|
Arvutitargas ongi teatud kaubad soodsamad, kui näiteks Amazonist ostes. Üldiselt on nii, et kui muidu ei julge osta neist e-poodidest, kust kunagi ostnud pole, siis AT-st olen kõik õigeaegselt ja ka hinna-kvaliteedi suhtelt korralikku kaupa saanud. Ostuajaloo algus ulatub umbes kümne aasta taha ja siiani 0 probleemi garantii või tarne osas. Ma ei tee sealt küll oste väga tihti, aga kui midagi konkreetselt tahan siis enne vaatan sinna, kui näiteks IT-Shop'i (valik minu jaoks suhteliselt olematu). Lisaks ei meeldi mulle see, et kohapeal midagi pole. Oleksin nõus mõni euro rohkem maksma, kui kaup kohapeal olemas oleks, aga no e-poe pika tarneajaga ei viitsi jamada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
02.05.2025 17:47:38
|
|
|
Minuga jälle selline lugu, et pole veel midagi Arvutitargast ostnud. Võibolla siis, kui tahaks vingemat lauaarvutit, peaks sealt midagi ostma. Viimase arvutijubina tellisin esimest korda Ergohiirest, loodetavasti saan ikka kätte. Lubatakse 3-6 tp tarneajaks ja maksab 20 € vähem kui Arvutitargas, 10 € vähem kui RDE's, Frogis ja Kaup24's.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
Aeg maha 20

|
07.05.2025 22:08:00
|
|
|
OT: Siin oli nendest kiledest juttu mis Arvutitark on jätnud Aio-de alla. Ma hakkasin jälgima tempe 27.03 ja Bfi mängides olid need 94 kraadi lähedal...Täna sai siis suurem tegemine ette võetud, puhastasin oma arvuti ja võtsin ka Aio maha, pasta oli all väga pehme, ei olnud plasteliin. Vahetasin siis pasta ära ja panin uuesti mängu käima. Temp langus oli 22 kraadi ja hoidis ka seda tempi milleni ta langes. Ma eiole küll asjatundja, aga silmaga hinnates tundus, et seda pastata oli sinna alla ülivähe pandud millest võis ka see kõrge temp. olla. Loodan, et siiralt, et see aasta aega mul masin on olnud ei ole see 90 kraadine pidev kõrvetamine protsessorit kuidagi kahjustanud. Ma muidugi ei tea mis need tempid eelnevalt olid kuid kahtlustan et samasse 90+ kraadisesse auku.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|