Sai ära vaadatud Netflixi Zero Day Robert De Niroga, https://www.imdb.com/title/tt23872886/reference/
poliitiline põnevik aga kuskil keskel hakkas mulle tunduma, et ma olen seda kõike juba korra näinud. Millelegi pole kohe ette heita, aga tempo oli natuke liiga aeglane. Samas praeguses ajahetkes suht aktuaalne. Ega kommenteerida ilma spoilerdamata eriti ei saa. 6/10
Zero Day oli päris hea, üks paremaid, mida viimasel ajal tehtud. Natuke liiga pinnapealne, oleks rohkem sügavust soovinud.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Tundus, et kogu aur ongi läinud eyecandy peale. Rohkem nagu turismireklaam kui krimilugu.
Ühest klantspiltilusast mõisast keset inimtühja loodusreservaati teise sarnasesse sõit hobusel käis nii kähku, et sai näiliselt päeva jooksul terve rea mõisasid külastada väsimata ja riideid kortsutamata. Või vähemalt puudusid igasugused viited sellele, kui kaua nende külastamine tegelikult aega võttis.
Ja veekogu, kuhu von Focki üritati koos tõllaga uputada, oli otse koduõue värava taga, nii et väravast sisse jalutades riietest alles nirises vett välja. Ühesõnaga, vaatajale selgelt näha olnud visuaalsetele tõenditele ei saa kuidagimoodi toetuda, mistahes need siis ka ei oleks.
Kõige parema töö tegid ilmselt näitlejad. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Von Fock@ETV - kas ainult mulle tundus, et kui see mingi eit seal räägib, siis hääl oleks nagu syngist väljas ja kui mees vastab, siis on heli jälle paigas.
Reacheri kolmas hooaeg oli täitsa hea lihtne vaatamine. 8/10 _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
Miskine The Bondsmani nimeline Amazon Prime asi on osade jagamissaitide telesarjade topi hulka tulnud.
Vaatasin treileri ära, tundub üpris sisutühi paugutamine lihtsakoelises komöödiahorrori kastmes. Tööpäevajärgne meelelahutus.
Aga austusest Kevin Peekoni vastu, kes peaosa mängib, vaatan ikkagi ära.
Lisaks. Darerdevil: Born again, ootasin midagi asisemat. Disney kohta hea, aga Netflixi oma oli kuidagi kaasahaaravam. _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
Mobland oli täpselt selline nagu oodata oli. Brosnanilt selline kurjem roll.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Bondsman oli täpselt selline nagu ma arvasin. Isegi Kevin ei päästnud.
Oleks ta veidi rohkem huumoriprismas mänginud, oleks tunduvalt parem olnud.
2.5/10 _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Moblandi teine osa läks päris asjalikuks. Kohati oleks nagu veidi liiga palju Guy Ritchit aga see polegi Sopranos. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Mobland... Shit just got real. Prosnan ja Hardy head, aga Mirren... Omas klassis. Lõpustseen majas
Kuidas krt seda perepoega seal kannatama peaks ma ei kujuta ette. Tõsine cunt tõesti. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.