Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
harakas
Kreisi kasutaja
|
06.04.2025 19:04:55
|
|
|
ressi kirjutas: |
Kas Xiaomi TV Stick androidi pulga puldi asenduseks on võimalik saada mõnda sellist pulti, kus oleksid numbrid, et saaks kanaleid numbritega valida?
Müüakse vist asenduspulti Mi TV 4 jaoks, mis on boks, mitte pulk. See vist ei sobiks. |
Mul juhib LG teleka pult Xiaomi boksi iseenesest, aga mitte otse vaid läbi teleka
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
RõõmusOlen
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
18.04.2025 01:10:05
|
|
|
Leidsid mingi 01.03.2023 avaldatud artikli...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
18.04.2025 07:08:27
|
|
|
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
2 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
wex
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
113 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
18.04.2025 21:35:24
|
|
|
milles ta siis parim on?
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.04.2025 22:02:46
|
|
|
Oskab äri ajada. Ei investeeri turutõrkepiirkonda, kust pole mingit kasumit loota.
// Trollin trollile vastu lihtsalt
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
humanoid
HV vaatleja
|
19.04.2025 13:28:40
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Oskab äri ajada. Ei investeeri turutõrkepiirkonda, kust pole mingit kasumit loota.
// Trollin trollile vastu lihtsalt |
Eesti on ka vingumises maailma parim. Seda kinnitab siinne foorum. Kui on mingi positiivne uudis, siis eestlane keeldub seda vastu võtmast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
20.04.2025 09:05:09
|
|
|
ei sa ei trolli vastu, sest ma ei trollinudki. st et kui sul taguots paljaks kooritakse, siis sa ei tunnegi huvi miks see on, vaid kiidad takka? sama skeemi tehakse täna tuuleenergias, aga sa ei esita küsimusi, vaid maksad ja ütled, et näe tublid poisid võtavad miljardilised toetused vastu, a loll eestlane ostab ikka elektrit euroopast 20x hinnavahega.
kas see inimene kes elab väljaspool lasnamäge ja kes ootab ka eestis netti, kas tema on kuidagi teistsugune et ta kindlasti ei pea seda saama, sest - firma näe oskab ju äri ajada.
ma loodan, et sõja korral sa ikka tead kellelt abi saad - oma erafirmalt, kes pakub "elutähtsat teenust"
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
20.04.2025 10:32:15
|
|
|
Sul see taguots päris valus vist
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.04.2025 11:19:43
|
|
|
ot: |
RCC kirjutas: |
... a loll eestlane ostab ikka elektrit euroopast 20x hinnavahega. |
Spoiler 
Äkki peaksid elektrimüüjat hoopis omal vahetama? |
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.04.2025 12:55:02
|
|
|
RCC kirjutas: |
ei sa ei trolli vastu, sest ma ei trollinudki. st et kui sul taguots paljaks kooritakse, siis sa ei tunnegi huvi miks see on, vaid kiidad takka? sama skeemi tehakse täna tuuleenergias, aga sa ei esita küsimusi, vaid maksad ja ütled, et näe tublid poisid võtavad miljardilised toetused vastu, a loll eestlane ostab ikka elektrit euroopast 20x hinnavahega.
kas see inimene kes elab väljaspool lasnamäge ja kes ootab ka eestis netti, kas tema on kuidagi teistsugune et ta kindlasti ei pea seda saama, sest - firma näe oskab ju äri ajada.
ma loodan, et sõja korral sa ikka tead kellelt abi saad - oma erafirmalt, kes pakub "elutähtsat teenust" |
Mul Mustamäel on net olemas. Võiks ju öelda, et elu on lill. Aga on mõningad tõsised mured. Näiteks ei ole mul siin kartulipõldu ja lehma ka pidada ei lubata. Täielik ebaõiglus. Kuhu ma räuskama peaks minema?
/s
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.04.2025 14:13:15
|
|
|
Jeesus on tõusnud.
RCC, Kelle internet sul hetkel on? Proovisid Tele2 piiramatu 5G ära, postita speedteste? Nende mast sulle piisavalt ligidal.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.04.2025 14:35:25
|
|
|
indrpo, ära näe vaeva. Talle miski muu ei sobi kui see, et keegi talle valguskaabli tasuta värava taha veaks(juurdepääsuvõrk ja blablabla, pole vaja jälle terminite üle jaurama hakata).
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
20.04.2025 18:11:59
|
|
|
indrpo, ära näe vaeva. Talle miski muu ei sobi kui see, et keegi talle valguskaabli tasuta värava taha veaks(juurdepääsuvõrk ja blablabla, pole vaja jälle terminite üle jaurama hakata). |
Talle ei sobi isegi siis. Kuna pakutakse vaid 1 kiudu aga tal vaja 10 miinimum. Pointless tüüp
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.04.2025 18:22:24
|
|
|
No ma lihtsalt mõtlesin, et räägib pigem asjast mida saab, mitte sellest mida pole ja mida niikuinii ei saa
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
20.04.2025 18:26:22
|
|
|
Arvestades, et 15+ aasta jooksul on elu kenasti elatud siis ega tegelikult seda reaalset vajadust selle kiu järgi seal elamises ju ei ole. Kui oleks päriselt vajadus olnud oleks võimalus selle sinna viimiseks leitud juba ammu.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.04.2025 18:43:59
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
indrpo, ära näe vaeva. Talle miski muu ei sobi kui see, et keegi talle valguskaabli tasuta värava taha veaks(juurdepääsuvõrk ja blablabla, pole vaja jälle terminite üle jaurama hakata). |
Talle ei sobi isegi siis. Kuna pakutakse vaid 1 kiudu aga tal vaja 10 miinimum. Pointless tüüp |
48 ikka, tahab tervet kaablit, mitte üksikut kiudu.
Muidu missioonikriitilised postitused jäävad tegemata, kui 48x100Gbps tuppa ei saa.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
20.04.2025 18:52:59
|
|
|
Põhimõtteliselt olen juba leppinud sellega, et optikat ei näe. Mind enam absoluutselt ei kõneta need suurejoonelised pressiteated suurtest investeeringutest ja suurest "optika laienemisest" ma ei näe ega tunneta selles osas mingit progressi sest osad piirkonnad on lihtsalt välja jäetud ja kohati tundub, et oleme ikka kõvasti stagneerunud arenguga. Vähemasti ei pea maksma mahu pealt nagu üle õhu mobiilipakettide puhul on. 50MBit/s pole küll suurem asi, aga peab olema õnnelik, et sedagi veel kasutada saab.
Ideaalis ei pea tingimata gigabit olema, aga arvestades praegusi hinnapakette siis 400Mbit/s pakett oleks päris OK. Äkki pensioniealisena saab ka seda kiirust kasutada, kes teab.
napoleon: OK, ma saan aru millele sa vihjad. Reaalne vastus oleks, et peaksid siis maale kolima, et lehma pidada, siis teistpidi võttes 60-ndatel peeti ka lehmi kortermajade läheduses karjamaal, oli õnnis nõukogude aeg ja sel ajal elati nagu osati. Ehk siis naljaga pooleks, vaja riigikorra muutust, et naturaalmajandus jälle õitsema lööks!
Internetiühendust lehmapidamise õigusega on natuke liiga kontrastne võrdlus, aga näiteks mis minusse puutub, siis ma ei mõtlegi selle peale, et peaks ära kolima sinna, kus hüperkiiret ja gigabitti tarbida saaks. Elada eramus on minu jaoks rohkem väärt kui elada kusagil paneelikas, ka siis kui eramus on internetiühendusega nutune seis.
viimati muutis BA79 20.04.2025 19:09:08, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.04.2025 18:58:55
|
|
|
BA79, ma pakun, et sellega peavadki paljud majapidamised leppima, täiesti normaalne. On ebareaalne katta eesti hooned 100% optikaga.
Küll aga rahakoti paksus aitab unistused ellu viia kui ise kolida just ei plaani. Nähtud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
20.04.2025 19:05:43
|
|
|
indrpo kirjutas: |
BA79, ma pakun, et sellega peavadki paljud majapidamised leppima, täiesti normaalne. On ebareaalne katta eesti hooned 100% optikaga.
Küll aga rahakoti paksus aitab unistused ellu viia kui ise kolida just ei plaani. Nähtud. |
Ei kavatse kolida ega maksta. Kui maksan ehituse eest aga see osa võrgust ikka mulle ei kuulu, ehk siis pean kuutasu maksma siis on mõttetu. Kui ISP ehitab välja ja nõuab selle eest kuutasu, on minu jaoks õiglasem,sest võrk kuulub ISP-le. Miks pean mina ehituse eest maksma kui võrk mulle ei kuulu?!? OK kinnistu piirist liitumispunktini võib kaabel mulle kuuluda, aga väljaspool krundi piiri ei kuulu mulle ega saagi kunagi kuuluma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
20.04.2025 20:06:23
|
|
|
Starlink. Ja ei pea ootama seda eesti interneti valget laeva.
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.04.2025 20:57:48
|
|
|
BA79 kirjutas: |
napoleon: OK, ma saan aru millele sa vihjad. Reaalne vastus oleks, et peaksid siis maale kolima, et lehma pidada, siis teistpidi võttes 60-ndatel peeti ka lehmi kortermajade läheduses karjamaal, oli õnnis nõukogude aeg ja sel ajal elati nagu osati.
Internetiühendust lehmapidamise õigusega on natuke liiga kontrastne võrdlus, aga näiteks mis minusse puutub, siis ma ei mõtlegi selle peale, et peaks ära kolima sinna, kus hüperkiiret ja gigabitti tarbida saaks. Elada eramus on minu jaoks rohkem väärt kui elada kusagil paneelikas, ka siis kui eramus on internetiühendusega nutune seis. |
Härrale morsemehele olen seda öelnud juba. Ei saa kõike korraga. Elad kas maal ja naudid privaatsust ning võimalust oma kartulipõld teha ja lehmi kasvatada. Või siis linnas kus on muud hüved. Ei saa nii, et tahan lehma pidada, kartulipõldu, kanakuuri, gigast netti, hüpermarketit, kino, peent restorani jne. Valikuid peab tegema. Neti osas neid on ju. Kasvõi starlink kui miski muu ei levi. Eelnevast võrdlusest pole peene restoran, aga kõhu saab täis.
Ja mul pole vaja kirjasõpra. See siis infoks morsemehele.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
20.04.2025 22:14:09
|
|
|
et kohe ei saa kõike korraga? troll-napoleon võiks teada, et vahet pole mistahes aadressi telia süsteemist läbi laseeme (klienditoega pikki kirjavahetusi pidades) siis mitte ühelegi eestis asuvale aadressile EI SAA seda netti. pane nüüd hoolega , väga hoolega tähele. ka tlns sõle tänavale EI SAA seda netti. mis siis et ma näen maja eest ilusti sõle-14. nii et ära targuta, kui sa midagi ei tea. täpselt nagu ba kirjutab, ainult luul ja ilusad jutud.
indropiraadile infiks, et mu nett on frankfurdis.
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telex
HV kasutaja

|
22.04.2025 16:09:42
|
|
|
Tundub sedamoodi, et Telia iseteenindus ei tunnista ID kaarti Ei saa ID kaardiga sisse logida ja kui mingi muu identimisvahendiga siseneda, siis Mobiil ID lepingut ei saa ikka ID kaardiga allkirjastada. Ütleb, et allkirjastamine ebaõnnestus. Olen proovinud mitme arvutiga ja erinevate brauseritega. Samas panka logib ID kaardiga probleemideta. Kas keegi viitsiks proovida, et kinnitada või ümber lükata see asi
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|