Nädal aega mänginud msfs2024, jookseb palju paremini, ei kasuta dlssi ega fsr'i. Mäng kasutab netti päris palju. Graafik 2min sammuga st päris lagi ei ole näha
Sarnaselt 2020'ga ei ole näinud veel väikseid hakkimisi, ei taevas ega suurel lennuväljal, maandumisel. Sestap loobusin ka dlss'st kuna TAA'ga pilt teravam
On erinevad jah. Mõtlesin seda, et graafika sätete all on Anti-Aliasing kus valikuteks TAA, DLSS ja FSR.
TAA on antialiase vorm, see aitab eemaldada sakke.DLSS on jõudluse, mitte kvaliteedi jaoks.
Dlss ja fsr teevad tglt mõlemat- jõudlus ja pildi silumine.
Aga tõsi on et mõnda mängu(mootlrisse) TAA "sisse ehitatud", ehk võib parem välja näha arendajate optimeeritud seadetega.
Ma üldiselt üritan TAAst lahti saada võimalusel, aga olen ka paari mängu otsa sattunud kus TAA parem tglt(oli see äkki Nier Automata, oli ammu ei mäleta täpselt)
Dlss ja fsr teevad tglt mõlemat- jõudlus ja pildi silumine.
Aga tõsi on et mõnda mängu(mootlrisse) TAA "sisse ehitatud", ehk võib parem välja näha arendajate optimeeritud seadetega.
Ma üldiselt üritan TAAst lahti saada võimalusel, aga olen ka paari mängu otsa sattunud kus TAA parem tglt(oli see äkki Nier Automata, oli ammu ei mäleta täpselt)
mulle on enamasti TAA jätnud parema mulje, kui DLSS _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.