Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
Masochist
HV vaatleja

|
07.08.2024 19:43:30
Mamibot EXVAC880 tarkvara uuendamine |
|
|
Tere!
Probleem on küllaltki keeruline, proovin võimalikult arusaadavalt mure lahti seletada.
Nimelt on probleem robottolmuimeja (Mamibot EXVAC880) tarkvara uuendamisel. Instruktsiooni millest ma lähtun laadisin üles siia: https://www.upload.ee/files/16943464/instruction_for_upgrading.docx.html
Kõik toimub kenasti kuni punktini nr 7 kui toimub tarkvara uuendamine.
Nagu juhisest näha siis seal on read:
sync...
sync success...
hunnik teksti...
Firmware uploading succeeded
boot system
FATAL ERROR: Network error: Software caused connection abort.
Minu on aga nii:
sync...
FATAL ERROR: Network error: Software caused connection abort.
Ehk siis mina saan Network Errori kohe peale "sync" rida.
Piltlikult öeldes näeb asi välja nii. Vasakul siis nii nagu peaks olema, parempoolne vaade on selline nagu minul:
Juhise järgi (punkt 10) tuleb järgmisena hotspot järgi lülitada (HXFactory / mimashi123) ja imur peaks ise hotspotiga ühenduma. Panen imuri käima, lähen nö. "factory settingusse", masina harjad hakkavad tööle, märgutuli põleb roosana nagu peab aga hotspoti ta ennast ei ühenda. Täpselt sama probleemikirjeldus on siin, lehe kõige alumine postitus ( https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1014146&st=1460 ). Olen hotspoti teinud nii arvutist kui kahe erineva telefoniga. Ei midagi. Nagu ma aru saan siis tarkvara installeerimine jääb ikkagi ilmselt poolikuks.
Üritasin seda probleemi Googeldada ja leidsin ainsa asjana ülal välja toodud venekeelse foorumi mida ma lahkasin inglise keelse automaattõlkega. Probleem, et imur ei ühendus hotspotiga paistab olevat paljudel, mõni tõi välja ka mingisugused lahendused. Üldiselt on sellest foorumi tekstist väga raske aru saada, küllaltki palju läheb ilmselt tõlkes kaotsi ja seal räägitakse sajast erinevast asjast samas teemas. Kammisin terve hunniku lehekülgi läbi ja ma ei leidnudki otseselt midagi mis aitaks.
Ühesõnaga - kas keegi järsku on varem Mamiboti tarkvara uuendamisega kokku puutunud? Kui nii siis jagage palun kogemusi.
_________________ Use your fist and not your mouth - MM |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.08.2024 20:39:32
|
|
|
Sellel Mamibotil peaks ju Eestis olema ka mingi edasimüüja või esindus. Nendelt pole küsinud?
|
|
Kommentaarid: 725 loe/lisa |
   |
1 :: |
549 |
|
tagasi üles |
|
 |
Masochist
HV vaatleja

|
07.08.2024 21:11:20
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Sellel Mamibotil peaks ju Eestis olema ka mingi edasimüüja või esindus. Nendelt pole küsinud? |
Veel mitte, sest "kui raske see ikka olla saab!"
Siiski, kui muud üle ei jää siis tõepoolest tuleb see teekond ette võtta.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marthinboy
HV vaatleja
|
07.08.2024 22:21:10
|
|
|
Ise tegin kuskil kuu aega tagasi selle ära. Oli ka mingi ametlik õpetus ja youtubes on isegi mingid videod kuidas mida täpselt teha.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Masochist
HV vaatleja

|
07.08.2024 23:12:02
|
|
|
Marthinboy kirjutas: |
Ise tegin kuskil kuu aega tagasi selle ära. Oli ka mingi ametlik õpetus ja youtubes on isegi mingid videod kuidas mida täpselt teha. |
Uurisin juba ka Youtube´i. Õpetavaid videosi leidub seal tõepoolest, aga mitte ükski neist ei käsitle seda mida teha taoliste jamade puhul. Mõnede videote all oli ka mõnedel kommenteerijatel taoline probleem, lahendust aga kahjuks polnud.
Ma saan aru, et sinul ei olnud uuendamisega mingeid jamasi? Tegid kõike vastavalt sellele juhisele mis ma esimeses postituses kaasas panin?
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
az
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
mclion
Uus kasutaja
|
14.04.2025 14:44:37
|
|
|
tere.
kas said 880 update probleemile lahenduse?
mul täpselt sama lugu...
|
|
tagasi üles |
|
 |
white13
HV vaatleja
|
14.04.2025 15:55:58
|
|
|
Kui see upgrade nö. "poolikuks" jääb, kas siis robot ise jääb töökorda (nt. nupust läheb tööle ja koristama) või jääb omakorda mingisse error state'i?
(endal sama case, et Weback'i enam kuidagi ei ühildu ega seadet ei lisa, aga nupust vajutades iseenesest toimetab)
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|