Ta oli täitsa ok seal, polnud Keaton, aga siiski hea. Ma vaatan vist The Sainti uuesti üle. _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
Minust paremal istunud 3 ca 50 aastast naist lahkusid esimese 10 minuti jooksul, ülejäänud filmi ajal lisandus neile veel ca 10 hinge.
Üldiselt kui ostad pileti K16 reitinguga filmile, siis valdavalt on 2 varianti-
1. Filmis kujutatakse seksi ja/või on kasutusel olev sõnavara ropuvõitu.
2. Ekraan täidetakse sadistlike stseenide ja/või koledate kollidega.
Lahkujad ilmselt oleksid vist eelistanud teist varianti.
Roppusi selles filmis ka kuuleb, kuid neid ei kasutata sugugi mitte midagi halba mõeldes, vaid see on osaliste jaoks täiesti tavaline tehniline kõnepruuk. Filmi peategelasteks on ju ikkagi spermatosoidid. Üldiselt on tegu varateismeliste jaoks mõneti õpetliku ja samas ka südamliku filmiga. A la "Pahupidi I"
Oscarite film ei kandideeri, kuid ajast kahju ka ei olnud.
Wtf is this shit _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Esimene kolmandik filmist tekitab küll väga wtf emotsiooni, et kust need 5 oscarit tulid? Tuim pidutsemine ja keppimine koos sisutu dialoogi ja mitte liialt vaimustava näitlejatööga. Filmi teise poole jantimine on aga samas juba väga nauditav. USA arvustajad tunduvad filmile väga ette heitvat, et ühegi tegelasega ei saa piisavalt samastuda ja puudub see kangelane kellele kuni õnneliku lõpuni südamest kaasa elada. Aga eks ta selle poolest eristuski ja akadeemiale silma jäi
Paistab, et lõpuks on programmid pärismaailma välja pääsenud ja hakkavad lammutama.
Jeff Bridges on tagasi Jared leto osas olen pessimistlik Gillian Andersoni (Scully) nägin vist traileris.
Tron:Legacy Daft Punk OST vastu ei saa keegi.
Paistab, et lõpuks on programmid pärismaailma välja pääsenud ja hakkavad lammutama.
Jeff Bridges on tagasi Jared leto osas olen pessimistlik Gillian Andersoni (Scully) nägin vist traileris.
Tron:Legacy Daft Punk OST vastu ei saa keegi.
NiN on väärt proovima.
Huvitav, et NiN all, mitte Reznor/Ross combona.
Ja esimese OST on ka ajale väga hästi vastu pidanud mu meelest. _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
https://m.imdb.com/title/tt0101761/
The Doors. Selline asi siis täiesti mööda läinud minust... Seda vaataks kinos hea meelega, aga tuleb vist kodukinoga leppida nädalavahetus... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Vaatan vist homme Batman Forever,polegi äkki näinud seda,ei teadnudki et ta ka Batmani olnud
Oli päris lõbus ja värviline film ausalt öeldes,ikka hoopis midagi muud kui viimased Batmanid,mis on väga sünged selle kõrval.Jim Carrey tegi seda mida ta teeb. Minu lemmik Batman jääb ikka viimasesse aega kus Tom Hardy mängib pahalast https://www.imdb.com/title/tt1345836/?ref_=vp_ov_t 9/10 _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Need üheksakümnendtae batmani filmid olid kõik sellised värvilised ja suht kehvakesed isegi tollaste arusaamade kohaselt neid vaadates.
Pimeduse rüütli tagasitulek on ikka väga nauditav vaatamine.
Kunagi ammu tuli välja selline film, V nagu veritasu, Toillal ei meeldinud mulle see üldse. Viimastel aastatel olen seda mitu korda jälle vaadanud https://www.imdb.com/title/tt0434409/
Keegi mäletab, oli vist mingi pöffi film, korea v jaapan, õudukas. Mingid suured elukad kolasid maailmas ringi ja kuidagi olid nad mingi mänguväljakuga seotud kus üks tüdruk neid juhtida sai
Keegi mäletab, oli vist mingi pöffi film, korea v jaapan, õudukas. Mingid suured elukad kolasid maailmas ringi ja kuidagi olid nad mingi mänguväljakuga seotud kus üks tüdruk neid juhtida sai
See pole ei jaapani ega korea film. Osa stseene on Seoulis, aga enamus siiski mitte. Eestis nähtavatest telekanalitest korduvalt näidatud ka. On vaadatav. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Millegipärast see Seouli osa ja et ma nägin seda pöffil tekitas tunde, et võis olla Korea film, see mänguväljaku osa ja mingid suured kollid olid vaid meeles, mitte see, et läks tüübist lahku kuskil usas ja kolis vanematekoju _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.