Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mitut autot oled elu jooksul omanud? Arvesta ainult nendega, mida omad või oled omanud |
Mul on alles esimene auto |
|
3% |
[ 4 ] |
2-3 |
|
30% |
[ 39 ] |
4-6 |
|
29% |
[ 38 ] |
7-10 |
|
18% |
[ 24 ] |
11-15 |
|
4% |
[ 6 ] |
16-20 |
|
5% |
[ 7 ] |
21-30 |
|
1% |
[ 2 ] |
31-40 |
|
3% |
[ 4 ] |
41-50 |
|
0% |
[ 0 ] |
Rohkem kui 50 |
|
3% |
[ 5 ] |
|
hääli kokku : 129 |
|
autor |
|
von Wu
HV Guru

|
07.04.2025 17:21:27
|
|
|
Väljavõte samalt eelmainitud veebilehelt:
tsitaat: |
Pakett sisaldab:
*Auto kontroll, diagnostika, proovisõit ja üldhinnangu andmine. Saadud info jagamine ostjatega.
*Hooldusajaloo kontroll ja varasemate hoolduste info dokumenteerimine. Saadud info jagamine ostjatega.
*Auto välipesu ja sisepuhastus. Lisaks kiirpesu pärast iga näitamist ja proovisõitu.
*Kvaliteetsed pildid autost - kokku minimaalselt 12tk.
*Kuulutuse avaldamine Auto24 portaalis Autoringluse konto all koos müüjapoolsete kommentaaridega.
*Kuulutuse avaldamine Autoringlus.ee koduleheküljel, Autoringluse Facebooki lehel, Autoringluse Instagramis.
*Auto esitlemine ostjatele, proovisõitude korraldamine.
*Auto regulaarne käivitamine ja liigutamine, lumetõrje jms.
*Autoliisingu- ning järelmaksupakkumiste koostamine, lepingute sõlmimine, ostjate assisteerimine
*Müügidokumentide vormistamine
*Auto hoiustamine / parkimiskoht |
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
08.04.2025 00:49:54
|
|
|
Konksud, mida Respo müügiks pakub: https://www.respo.ee/et/haakekonks
https://www.respo.ee/media/wysiwyg/Haakekonksudetyybid/Haakekonksud_25.pdf
Mul maksis midagi samas hinnaklassis, tellimise kohta täpselt ei mäleta. Äkki oli Brentex? Minu meelest nad varemalt müüsid konkse ka.
Jah, konks on kuskil Poolas toodetud, aga olemas kõik vajalikud serdid jm mudru.
Ja kui peaks olema vajadus konks eemaldada, siis peab paar jämedat polti välja keerama ning allesjääv konksu kinnituskoht tugitala küljes ei jää konksu eemaldamisel pamperi taha peitu nagu nendel ~300-400€ konksudel, kinnituskõrvad jäävad allapoole välja ulatuma. Aga samas puudub ka võimalus, et ta oma kinnitusavasse püsivalt kinni roostetab. Poldid saab vajadusel kasvõi pooleks lõigata, kätte saab selle konksu alati.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.04.2025 09:30:50
|
|
|
No siis kui euroopasse vaja minna paned sinna mingi jalgrattahoidja või haagissuvila järgi. Ei sõida tühja konksuga
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
08.04.2025 13:24:13
|
|
|
Pole varem süvenenud. Kas need Aliexpressi mõne(kümne) eurosed OBD2 bt skännerid on mingid asjad ka, võiks peaks mingi tummisema asja ostma ?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
08.04.2025 13:37:28
|
|
|
Markos, paari eurone bluetooth AliExpressi vastuvõtja ja Torque tasuline äpp töötab küll,st datat saad kuvama panna ekraanile,loeb ja saad kustutada veakoode.
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
viimati muutis pistyk 08.04.2025 13:39:50, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
08.04.2025 13:39:08
|
|
|
Markos kirjutas: |
Pole varem süvenenud. Kas need Aliexpressi mõne(kümne) eurosed OBD2 bt skännerid on mingid asjad ka, võiks peaks mingi tummisema asja ostma ? |
https://www.youtube.com/@iamcarhacker
Seal soovitab 3$ otsa ka aga soft on monthly. 9$ vist oli kuu asjalikumal tarkvaral. Arvestades, et vb korra aastas vaja, siis ehk üheks kuuks subscribe parem teha kui mingi asjalik ots osta (mille softi peaks ka perioodiliselt uuendama).
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
08.04.2025 14:16:42
|
|
|
RassK kirjutas: |
Markos kirjutas: |
Pole varem süvenenud. Kas need Aliexpressi mõne(kümne) eurosed OBD2 bt skännerid on mingid asjad ka, võiks peaks mingi tummisema asja ostma ? |
https://www.youtube.com/@iamcarhacker
Seal soovitab 3$ otsa ka aga soft on monthly. 9$ vist oli kuu asjalikumal tarkvaral. Arvestades, et vb korra aastas vaja, siis ehk üheks kuuks subscribe parem teha kui mingi asjalik ots osta (mille softi peaks ka perioodiliselt uuendama). |
Mingit subscriptionit pole probleemi maksta. Muidu mingi selline asi: https://www.oomipood.ee/product/autel_ap200_auto_diagnostikaseade_obd2_autel_ap200 on vist vähe asisem riist kui rohkem kasutamist ja app tasuta, iseasi mis featuure in appina vaja juurde võtta. Vaja oleks EV erinevaid parameetreid soovitavalt reaalajas maha lugeda.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.04.2025 14:23:02
|
|
|
Mul on 3 tk 1.99 eurosed, siiamaani pole alt vedanud. Üks veel pakendis, tule Reti teelt läbi annan sulle
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
udumees
Kreisi kasutaja

|
08.04.2025 15:37:25
|
|
|
Oleneb autost. Näiteks Mini veakoode ma odava junni ja tarkvaraga kätte ei saanud ja aju progeda ka mitte. Torque tasuline näitas vaid osasid andureid. Pidi spets bemmidele/minidele mõeldud tarkvara hankima ja see ei toetanud kõige odavamaid OBD jullasid. Pidi mingi ca 30€ ostma mis oli support listis.
_________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.04.2025 15:40:48
|
|
|
Kodeerimiseks jah peab olema midagi muud.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
udumees
Kreisi kasutaja

|
08.04.2025 16:33:09
|
|
|
Ma sain vähe odavamalt hakkama. List, et mis jullasid näiteks bimmercode armastab on siin:
https://bimmercode.app/adapters/
Aga üldiselt tasub ikka nati Guugeldada konkreetse auto kohta. Nagu ütlesin ei osanud tasuline TorguePro minu auto kõiki andureid ja veakoode lugeda ning tarkvara mis oskas, ei saanud odava ODMII jullaga läbi.
_________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bssldr
HV kasutaja
|
08.04.2025 21:39:09
|
|
|
Kas inglisekeelne auto keredetail "rocker panel" on eesti keeles küljekarp?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
08.04.2025 21:41:38
|
|
|
jah
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
249 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bssldr
HV kasutaja
|
09.04.2025 09:58:58
|
|
|
Teemaks liisingus oleva auto müümine. Kui ostja ostab auto pangalt otse ära, kas siis tekivad müüjal lisakohustused igasuguste garantiide andmisel jne (teatavasti on ettevõttel võrreldes eraisikuga autot müües rohkem kohustusi)? Ja kas pank kui ettevõte lükkaks need kohustused minu kui eraisiku kanda? Kas on jamade vältimiseks mõistlik pigem auto ise kõigepealt välja osta ja siis müüa?
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
09.04.2025 10:11:17
|
|
|
Bssldr kirjutas: |
Teemaks liisingus oleva auto müümine. Kui ostja ostab auto pangalt otse ära, kas siis tekivad müüjal lisakohustused igasuguste garantiide andmisel jne (teatavasti on ettevõttel võrreldes eraisikuga autot müües rohkem kohustusi)? Ja kas pank kui ettevõte lükkaks need kohustused minu kui eraisiku kanda? Kas on jamade vältimiseks mõistlik pigem auto ise kõigepealt välja osta ja siis müüa? |
Kasutusrendi puhul ei ole liisingufirma auto eest vastutav. Selle lepingu juures on algsel müüjal lepingu lõppedes jääkväärtusega tagasiostukohustus. Kui sa seda tagasi müüa ei taha, näiteks turuväärtus on kõrgem, siis on mõistlik auto ise liisingust välja osta ja seejärel müüa. Kui auto läheb liisingust liisingusse, siis tehakse üldse neljapoolne leping, aga liisingufirmad jäävad ikkagi vastutusest välja, nemad on kõigest finantseerijad.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
09.04.2025 10:12:49
|
|
|
kas sulle öeldi, et ostja saab otse pangalt osta? mul on siiani nii käinud, et ostja kannab raha mulle ja väljaostu teen mina
liisingud omavahel on vist teine teema
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
249 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
09.04.2025 10:17:26
|
|
|
renx09 kirjutas: |
kas sulle öeldi, et ostja saab otse pangalt osta? mul on siiani nii käinud, et ostja kannab raha mulle ja väljaostu teen mina
liisingud omavahel on vist teine teema |
Jah nii seda enamasti tehakse. Liisingu jaoks iseenesest vahet pole, kes lõpparve maksab.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bssldr
HV kasutaja
|
09.04.2025 10:52:36
|
|
|
Eelmine autovahetus oli nii, et uue auto müüja ostis olemasoleva auto otse liisingult ära, aga siin oli see ostja ettevõte mitte eraisik.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
09.04.2025 13:40:49
|
|
|
Eelmine autovahetus oli nii, et uue auto müüja ostis olemasoleva auto otse liisingult ära, aga siin oli see ostja ettevõte mitte eraisik. |
Puuduste eest ikka vastutad sina, mitte finantseerija.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
09.04.2025 14:08:40
|
|
|
Tänapäevased autod oskavad ise kurta mis neil häda on. No roosteplekki või mõlki mitte, aga need pole varjatud vead.
Mis need varjatud vead üldse on, millega ostja saaks hiljem sisse sõita?
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
09.04.2025 14:10:17
|
|
|
Katt/DPF ära võetud ja ajust välja progetud. #BSH
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
09.04.2025 14:11:39
|
|
|
igasugune OFFF.
keritud odomeeter
odomeetrist tulenevalt mittevastavus hooldusplaaniga. õlikulu, surve mootoris, segamini vedelikud käigukastis.
moodne auto " oskab märku anda" kui DDC tabel alles on. pooleteise tonnistel sittadel lastakse DDC minema selmet ära remontida.
see ei ole kolmeeurose hiina sitatükiga veakoodide kustutamine.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
viimati muutis laurx 09.04.2025 14:12:41, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
09.04.2025 14:12:43
|
|
|
Etz kirjutas: |
Eelmine autovahetus oli nii, et uue auto müüja ostis olemasoleva auto otse liisingult ära, aga siin oli see ostja ettevõte mitte eraisik. |
Puuduste eest ikka vastutad sina, mitte finantseerija.  |
Jah nii on. Kui sa nö annad auto tagasi, ehk siis tagasiostukohustusega müüja vaatab masina üle ja, kui sellel on puudusi, mis tagasiostuhinda kokkulepitust allapoole viivad, siis maksad vahe kinni.
tsitaat: |
Mis need varjatud vead üldse on, millega ostja saaks hiljem sisse sõita? |
Ideeliselt saab asju offida ja vead ajutiselt ära kustutada enne, kui need tagasi tekivad, sellised asjad.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|