Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vigurvänt
HV kasutaja
|
04.04.2025 21:52:42
|
|
|
Mis te nende aiföönidega ikka jamate, ostke parem Redmi Redmi Note 9 pro (ostetud 27.11.2020, maksis 200 €) aku kestvus alates viimasest laadimisest ja aku seisukord:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.04.2025 23:48:01
|
|
|
Aku säästja on nagu eco mode autodel
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
05.04.2025 08:22:04
|
|
|
Ei ole nagu tunda olnud, et telefon toimetaks eco modes. Kui aku tase langeb alla 10 %, alles siis muutub telefon natuke uimaseks. Mängude ja mõnede äppide käivitamisel lülitub automaatselt sisse turbo mode, aga praegu mul telefonis ühtegi mängu ei ole. Aku ultrasäästja valik oleks tõesti häiriv:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
05.04.2025 10:11:32
|
|
|
Näita ekraaniaega parem.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
05.04.2025 10:24:48
|
|
|
indrpo kirjutas: |
+ Kui sul on teisi Apple kasutajaid peres, pane Find My käima.
|
Valgustage mind mis värk selle find myga on?
Nimi umbes ütleb aga ei viitsi googeldada.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
1 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.04.2025 11:15:29
|
|
|
No esmalt see, et kui oma telefoni, kella, klapid kuskile unustad, kaotad, leiad üles.
Teisalt pereliikmete asukoha jagamine.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
05.04.2025 11:43:15
|
|
|
somnambuul kirjutas: |
Näita ekraaniaega parem. |
Ma eriti palju telefoni ei näpi, mingi max paar tundi päevas.
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
kris
HV kasutaja
|
05.04.2025 11:44:32
|
|
|
Mis võib olla põhjus et Screen Time's pandud piirang lapse telefonis ei tööta? Konkreetselt siis TikTok . Stabiilselt näitab kasutusaega kordades rohkem kui liimid järgi peaks võimalik olema ...
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
05.04.2025 12:33:09
|
|
|
Täpsem ülevaade minu ekraaniajast.
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Elpex
HV veteran
|
05.04.2025 12:44:23
|
|
|
vigurvänt kirjutas: |
Täpsem ülevaade minu ekraaniajast.
Spoiler 
|
Läheb juba natuke OT’ks. Äkki jätkad kuskil mujal teemas oma Redmi akukestvuse arutelu?!
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
05.04.2025 12:53:40
|
|
|
Elpex kirjutas: |
Läheb juba natuke OT’ks. Äkki jätkad kuskil mujal teemas oma Redmi akukestvuse arutelu?! |
Ära muretse, see oligi viimane postitus sellel teemal
|
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
05.04.2025 19:58:13
|
|
|
Tere! Kas keegi oskaks pakkuda varianti, miks iPhone (iOS18) internetiühendus kinni kiilub, kui kasutada Ethernet adaptrit? Ühendab ära, saab omale IP ja ükskõik mida teha, kas brausida või striimida siis ühel hetkel lihtsalt kiilub kinni, et aitab ainult ühenduse füüsiline katkestamine ja tagasiühendamine.
Natuke tüütu on. Üle Wi-Fi pole probleeme.
Midagi teha ka vist ei saa, kuna Etherneti seadistamine iOS-l tundub olevat automaatne.
Sai ostetud pereliikimele uus nutitelefon (RealMe). Sellel saan kasutada teist tüüpi adaptriga (USB-C). Android14 tundub olevat nii, et välise USB seadme ühendamisel peab OTG sisse lükkama, siis töötab. iOS-l vist pole mingit OTG sätet?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
05.04.2025 20:32:42
|
|
|
Saan aru, kui tahaks moblast netti LAN kaudu mingisse seadmesse välja jagada, aga milline on motiiv sisse saamiseks aastal 2025 mitte WiFi-t või mobiilsidet kasutada? Kiirguskartus?
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
05.04.2025 21:18:27
|
|
|
Võttes arvesse, et Apple ise müüb USB-C -> ethernet adaptereid ja neid soovitab iPhone juures kasutada, siis üks variant on kõndida Valgesse Klaari ja abi küsida. Ma panen panuse sellele, et nad soovitavad võrguseadeid resetida, softi uuendada, proovida teist võrku, teist adapterit, telefoni täiesti resetida.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
06.04.2025 00:56:45
|
|
|
rex kirjutas: |
Saan aru, kui tahaks moblast netti LAN kaudu mingisse seadmesse välja jagada, aga milline on motiiv sisse saamiseks aastal 2025 mitte WiFi-t või mobiilsidet kasutada? Kiirguskartus? |
Wi-Fi (ja üldse kõrgsageduslikud raadiolained) ei ole pikas perspektiivis tervisele kasulikud. Nimetage mind uhhuu-järgijaks või kuidas soovite, aga reaalsuses elektromagnetlaineid on niigi liiga palju eetris. Wi-Fi, mobiilside, raadio, televisioon, satelliit jne jne. Nii et jah, olen üritanud kodus raadiolainete esinemist vähendada. KUi mobiilsidet vältida ei saa (peale selle, et kasutada nt 2G-d 4G asemel ehk kasutada madalamal sagedusel, mis ei ole tervisele nii kahjulik) siis Wi-Fi osas saab kinni keerata ja mitte kasutada. Jah 100% ei saa vältida kuna naabritel on Wifi ja see siiski levib, aga saab vähendada raadiolainete olemasolu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
06.04.2025 01:47:21
|
|
|
Huvi pärast küsin, kuidas suhtud elektromagnetkiirgusesse sagedusvahemikus 400–790 THz?
Kui juba juhtmega interneti võimalus on, siis arvutit on ju palju mugavam kasutada. Või nõuab mingi tegevus kindlasti telefoni?
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
kre
Kreisi kasutaja
|
06.04.2025 09:47:53
|
|
|
BA79 kirjutas: |
rex kirjutas: |
Saan aru, kui tahaks moblast netti LAN kaudu mingisse seadmesse välja jagada, aga milline on motiiv sisse saamiseks aastal 2025 mitte WiFi-t või mobiilsidet kasutada? Kiirguskartus? |
Wi-Fi (ja üldse kõrgsageduslikud raadiolained) ei ole pikas perspektiivis tervisele kasulikud. Nimetage mind uhhuu-järgijaks või kuidas soovite, aga reaalsuses elektromagnetlaineid on niigi liiga palju eetris. Wi-Fi, mobiilside, raadio, televisioon, satelliit jne jne. Nii et jah, olen üritanud kodus raadiolainete esinemist vähendada. KUi mobiilsidet vältida ei saa (peale selle, et kasutada nt 2G-d 4G asemel ehk kasutada madalamal sagedusel, mis ei ole tervisele nii kahjulik) siis Wi-Fi osas saab kinni keerata ja mitte kasutada. Jah 100% ei saa vältida kuna naabritel on Wifi ja see siiski levib, aga saab vähendada raadiolainete olemasolu. |
Hea vaatamine antud teemale: https://www.youtube.com/watch?v=ID6I3tN0gos
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
06.04.2025 12:59:21
|
|
|
Tere! Kas keegi oskaks pakkuda varianti, miks iPhone (iOS18) internetiühendus kinni kiilub, kui kasutada Ethernet adaptrit? Ühendab ära, saab omale IP ja ükskõik mida teha, kas brausida või striimida siis ühel hetkel lihtsalt kiilub kinni, et aitab ainult ühenduse füüsiline katkestamine ja tagasiühendamine. |
Adapteriks siis mingi (Amazon’ist soetatud) “hiinakas”?
Need võivad aga ei pruugi korrektselt Apple seadmetega töötada.
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
06.04.2025 21:04:50
|
|
|
Õhtust!
Vastan kõigile korraga. von Wu: Ma ei tea elektromagnetlainetest ja sedavõrd kõrgetest sagedustest suurt midagi. Googeldamine ütleb, et väiksema võimsusega terahertz-sagedused ei pidavat olema inimkehale ohtlikud aga ma siiski skeptiline. Põhjus miks telefoni ethernetiga kasutada tahan on asjaolu, et ei viitsi pidevalt läpakat kahe korruse vahet tassida (elan 2. korrusel, ent kohvi joon 1. korrusel). Siis mugav, kui saab telefoniga mõned asjad kiirelt üle vaadatud. Teiseks mulle lihtsalt meeldib selliste vidinatega katsetada.
beastbeats: Tundub loogiline ja vist ongi küsimus selles. Kunagi proovin osta Apple enda seadme lootuses, et probleem kaob. Ostsin selle lootuses, et lubatud MFI märgistus tagab ühildavuse ja probleemivaba kasutuse ja seda odavama raha eest, kui osta originaal https://www.amazon.de/dp/B09HT77D1D?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 . Seade töötab, aga mitte just päris nii nagu lubatud.
kre: Ei usu sellistesse asjadesse, mida esitletakse kui imevidinatena. Ma tean, et elektromagnetkiirgust ja ka looduslikus keskkonnas esinevaid kiirgusi ei saa lõpuni vältida. Mida saab teha, vähendada mõju, aga 100% vältida ei saa. Näiteks mõnes riigis on kasutusel 5G kõrgematel sagedustel nagu 24Ghz. See on kindlasti kahjulikum, kui Eestis kasutusel olev 3,6Ghz. Mõju saab vähendada kui kolida ära sinna kus oled mastist kaugemal, aga jah see pole alati nii lihtne. Suurlinnas on eetrimüra kahjulikum ja sestap olen rahul et sellises väikelinnas nagu Rakvere elan.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
06.04.2025 21:16:14
|
|
|
Kuidas muidu hindad olukorda, kas enne wifit kasutades tekitas iiveldust ja võrgujuhet järgi vedades mitte?
Küsin sõbra jaoks.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
06.04.2025 21:42:44
|
|
|
Teiseks mulle lihtsalt meeldib selliste vidinatega katsetada. |
Adapteri asemel võid ka mõnda läpakatele mõeldud dock'i/port replicatorit proovida. Samsung mul on näiteks maakodus tihti Delli dock'i taga olnud netti jagamas korraga nii WiFi-na kui LAN-i. Samal ajal ka laeb. Jagamise puhul saba taga olek ei häiri, aga mobla enda kasutamine nii siiski ülearu mugav ei tundu. Isegi kõne jaoks (HF-ta).
Edit: eeldusel, et moblal USB-C pesa on. Mingi mälu järgi oli sul veel SE2020 vms? Siis vaja adapterit.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
06.04.2025 22:26:56
|
|
|
Sold OUT kirjutas: |
Kuidas muidu hindad olukorda, kas enne wifit kasutades tekitas iiveldust ja võrgujuhet järgi vedades mitte?
Küsin sõbra jaoks. |
Pereliige ütles, et kui Wifi majas välja lülitasin siis ta hakkas paremini magama. Eks see mõju on erinev, kes kuidas tunnetab. Isiklikult võtan seda pigem psühholoogilise efektina,teadmisega, et otsest kiirgust on vähem. OK, mobiilid on püsivalt lähedal, aga ma panin ka mõlemad mobiilid 2G režiimi ja mitte ainult selle pärast, et madalamal sagedusel oleks vaid seetõttu, et 2G levi on kordades parem,kui 4G meie elukohas.
Tänud rex soovituste eest! Kunagi proovin siis ka replikaatori ära. Jah on SE2020 lightning pordiga. Seepärast pidingi tellima tavalise USB 2.0 Fast Ethernet adapteri asemele MFI markeeringuga sest seda iPhone ei tunnistanud. Proovisin odavamalt läbi ajada aga välja kukkus nagu alati, et odav ei ole alati parim valik sest peab uue investeeringu tegema siiski kui need ebastabiilsed katkestused häirima hakkavad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
medicopter
HV kasutaja

|
07.04.2025 11:16:39
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Kaudselt haakub
link |
Kas nii ei peaks juhtuma, et tariifidega USA rahvale maksavad tuhandeid kui tõeks saab uudisekõlakas ja siis Euroopale jne teistele ikka vana hind sest ei inpordita ju USA-st??(kui EU vastutollid käivituks) Kuidas oleks see tegelikult? olen mõtisklenud ise.
_________________ Skype alternatiiv tulevikus ja turvalisem ka lisaks |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|