Inimesed spontaanselt tõusevad püsti ja plaksutavad pisaraid pühkides kindlasti.
"Söör, söör, mitte enam, ma olen väsinud võitmast. Kõik maailma võidud on meie. Mul pole enam insuliini jaoks raha, sest eile võtsin 3 Teslat liisingusse, aga kohe-kohe hakkavad liberaalid nutma!"
TX ei taju, et midagi väga muutunud oleks uue suunaga, karavan läheb ikka edasi.
Lisaks, Teksas on ajalooliselt olnud ka alati konservatiivide pärusmaa, seega üldine veendumus on, et oranź mees ja president Musk teevad seda, mida lubasid. America first.
Eks tõde ja tulemused selguvad hiljem. _________________ Everybody dies, but not everyone gets to live!
Vaata ka: "Tegelikult olen mina Liivimaa parim ratsutaja".
kui lääs aru pähe võtaks, siis putleri hunta hävitamine oleks tehtav
aga hiinlasi on nii röögatu mass ajupestuid tegelasi ja samas on nad teatud määral ka kainelt ettevaatlikud, et sealt kerkib ma ei tea kui mitu korda suurem probleem
Hiinlaste jaoks on Venemaa pelgalt tooraine maardla. Neile sobibki diktaator, kes neile turuhinnast odavamalt kraami tarnib.
Ehk teisisõnu, Hiina ei soovigi demokraatlikku Venemaad ja selles osas mingeid muutusi pole näha. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Hiinlaste jaoks on Venemaa pelgalt tooraine maardla. Neile sobibki diktaator, kes neile turuhinnast odavamalt kraami tarnib.
Ehk teisisõnu, Hiina ei soovigi demokraatlikku Venemaad ja selles osas mingeid muutusi pole näha.
veel enam, nende praeguse ideoloogia suundumus on minu silmis selgelt maailmavallutusele suunduv ja seejuures siiski esikohale seades majanduslikku vallutust ja teises järjekorras sõjalist
ja nad võtavad endale aega, kasvõi mitu sajandit kõigi eesmärkide saavutamiseks
putler on nende kõrval ühepäevakoiliblikas
oranž kriminaal tõmmatakse mõlema poolt lohku...
Kas sa ära ei tüdi nentimast asju, mis on niigi selged? Mine kirjuta parem seal teises rubriigis, kuidas sanktsioonid ülihästi toimivad ja Venemaa kohe kokku variseb. Polegi tükk aega selle kohta midagi sinult lugenud.
Kunagi tuli loogikaküsimus ette, et kes (põhja) ameerika vallutas? See pidi olema keegi kes inglise keelt rääkis. Sama loogika lõuna-ameerikaga. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.