Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed Shadows märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 20.03.2025 14:59:34 vasta tsitaadiga

ahvilõust, Sa räägid teisest asjad vist. See same sex värk on lihtsalt sellest, et mäng on scriptitud ehk cinematic ei muutu olenemata kellega sa mängid. Cyberpunk sama asi, valid nais characteri ja samad stseenid ikkagi. Seda nimetatakse arenduse ressursi kokkuhoiuks icon_smile.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 20.03.2025 17:23:38 vasta tsitaadiga

Kui keegi otsib neutraalset RPG mängijatele tehtud reviewi.

Mortismal gaming Review.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kes vaadata ei viitsi. Ta ei soovita mängu osta.

Minusilmis on tegu sama mänguga mida nad on aastaid vorpinud. Igaüks võib mõne eelneva osa võtta ja vabalt seda mängida. Mulle küll ei jäänud midagi sellist silma mis Shadows-i ostmist vajalikuks teeks.
Graafika on ilmselt veits parem.
Looma farmi pidajatele meeldib ka võibolla rohkem. (Loomafarmi pidamine on kindlasti see mida action mängu huvilised ootavad. Järgmine näide kui vähe see seltskond mängu tegemisest aru saab.)

Mäng üleootuste hästi esinenud. Skandaali ja draamat on rohkem kui ma ootasin. Isegi Jaapani peaministril oli midagi ütelda.
Peale reviewide uudistamist ja Jaapanlaste reaktsioone.
20% Ubisoft vingerdab kuidagi august välja ja jätkab nagu varem.
80% Ubisoft müüb midagi maha või laguneb täiesti.

Kui keegi mõtleb mängu ostmisele. Ubisoftil on raha vaja. Tõenäoliselt saab mängu varsti odavamalt kätte kui praegune 70€.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 20.03.2025 17:53:29 vasta tsitaadiga

jah... valhalla mulle näiteks üldse ei meeldinud.... origins ja odyssey olid minu arvates küll täitsa head kuna nad võtsid uue suuna rpg zanritele sarnase või vähemalt püüdsid... see buildide ja erinevate armorite vahetamine on ka omamoodi huvitav mida iga armor või relv sulle võitlemisel annab v kaitseb sind icon_rolleyes.gif 70€ ma selle eest ei maksnud... ostsin 45€-ga icon_razz.gif kuna mulle ghost of tshusima väga meeldis ja sai juba läbi mängitud siis hea midagi teistsugust mängida vahelduseks.... niikuinii midagi muud praegu mängida pole ...
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 20.03.2025 18:40:56 vasta tsitaadiga

võtsin uplay+, teen pela läbi ja ei virise
teinekord mõnus lihtsalt maha istuda ja mingit tuima pelada, ei pea hakkama nuputama või mingeid katsumusi otsima
ammu sellest east väljas, kus semude kõrval ikka uhkustama pidi

Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 20.03.2025 18:41:55 vasta tsitaadiga

Mulle Valhalla meeldis väga. Kõike oli, huumorit, irooniat, paadiga vaheldust tavalisele combatile ja story. Erinevad bossid ning assasin või ranged combat skillid.

Päeva pilt AC Shadow twitchist:

Spoiler Spoiler Spoiler

Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.03.2025 18:56:59 vasta tsitaadiga

Muidugi siinsed kõikse kõvemad ja targemad "Mõtle oma peaga" jüngrid on siin targutamas, kes ise pole mänginud ja kujundavad oma arvamust teiste inimeste ülevaadete põhjal. icon_lol.gif

libe on muutunud muhedaks minuga samamoodi mõtlevaks "vanameheks", kes ei erutu enam mingi mõttetu woke jms jama peale - naudib lihtsalt mängu ja vsjo. Ülejäänud tited siin pole veel vist päriselt täiskasvanuks saanud kuigi vanus eeldaks seda. Eks emme lauataga supi luristamine teeb ikka julgeks küll. icon_lol.gif

labidas
HV veteran
labidas

sõnum 20.03.2025 20:45:15 vasta tsitaadiga

Dj-E, Nii on jah. Kriitika on lastele. Kui aju välja lülitada ja mitte millestki välja teha, see on intelligentsi märk. /s

Mulle igatahes piisab gameplay vaatamisest, et aru saada mängu tasemest ja selle põhjal jääb järjekordne AC vahele. Naaseks nad Unity ja varasema stiili ning kvaliteedi juurde, võtaks uuesti kätte.

Divisor
HV kasutaja

sõnum 20.03.2025 21:07:40 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Muidugi siinsed kõikse kõvemad ja targemad "Mõtle oma peaga" jüngrid on siin targutamas, kes ise pole mänginud ja kujundavad oma arvamust teiste inimeste ülevaadete põhjal. icon_lol.gif

libe on muutunud muhedaks minuga samamoodi mõtlevaks "vanameheks", kes ei erutu enam mingi mõttetu woke jms jama peale - naudib lihtsalt mängu ja vsjo. Ülejäänud tited siin pole veel vist päriselt täiskasvanuks saanud kuigi vanus eeldaks seda. Eks emme lauataga supi luristamine teeb ikka julgeks küll. icon_lol.gif

Muidu ei jälgi siin üldse teemasid ega võta sõna aga see vend on imho totaalne kloun. Tuleb sõimab teisi nii ja naa aga ise on täpselt samasugune icon_lol.gif
Pada sõimab katelt. (aa nüüd veel scrollides tuleb välja, et tegemist on mega-ultra Ubi fänniga, no wonder. Edukas firma, mis on pankrotistumise äärel, surely buddy.)

Lähen jälle mitmeks kuuks afki. Adios.

Mäng ise tundub olevat aga classic slop paraku nagu Ubisoftil ikka kombeks.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 20.03.2025 21:35:38 vasta tsitaadiga

Divisor, Ma ei vasta ka sellistele, kes sisuliselt sõimab teisi millekski selle asemel, et asjast rääkida a la teemasse mängu enda kohta või keelab teistel teha seda ja ainult siis, kui ise mänginud pead olema. Eks nii seleketeerib ka välja need, kes ei kannata kriitikat üldse või veidi irooniat. Ma ise näiteks olen Ubisofti teise mänguga NDA'ga seotud pikalt juba aga ei lasku nii madalale, et hakkan kedagi titeks tituleerima mingi Ubisofti mängu pärast. Las need jäävad tollele tasemele edasi.
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 20.03.2025 22:01:22 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Lihtsalt "sattus" et nüüd on mustanahaline ja samurai. Noh ma selle üle ei diskuteeri, see on igal juhul väljamõeldud ulmevaldkond ja pole midagi pistmist reaalsusega.

Vaat asi selles, et esiteks ilmselgelt "lihtsalt ei sattund" vaid surutakse jõuga, et neegrit PEAB kaasama kõikjale ja seetõttu tuleb teda jõuga toppida viikingiks, jeesuseks, samuraiks, väejuht Lembituks, kuninganna Elisabeth II'ks jne. Inimestel on lihtsalt sitasiiber sellisest sitast saand. Tehke siis kuradi assassins creed ahvrika kus saad suguharu neeger olla kes kont ninas suurte huultege veheldes ringi jookseb ja vastas suguharu mehi vibu ja kivikirvega killib - seda muidugi peale seda kui kõiki teavitab, et on transvestiit ja nonbinary või mis iganes sitt.

Ehk point selles, et tegelt on juba päris palju aastaid oodatud, et lõpuks tehtaks AC mingi iidses Jaapanis kus oled a'la ninja või Samurai vms. Samas erinevalt siin mõne inimese soovitatust, et "võta ja lihtsalt mängi" tahavad inimesed lisaks nautida ka seda maailma kus mäng toimub ja et see nö. viiks neid sellesse ajastusse ja üritaks olla tõetruu.

Teiseks ei ole pela päris väljamõeldud ulme kui mäng Jaapanis mis reaalne koht ja laamendada saab pühamutes mis täitsa reaalsed kohad jne. Oleks tehtud mäng neeger ninsa planeedil marss ei kotiks see kedagi.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 20.03.2025 23:22:17 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Mulle Valhalla meeldis väga. Kõike oli, huumorit, irooniat, paadiga vaheldust tavalisele combatile ja story. Erinevad bossid ning assasin või ranged combat skillid.

Päeva pilt AC Shadow twitchist:

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 21.03.2025 00:46:58 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2025 10:58:03 vasta tsitaadiga

Ilmselt ei saa mõned inimesed aru , et AC puhul on tavaline Woke teema juba ammu ületatud.
Antud hetkel on AC probleem Jaapani kultuuri ja väärtuste mõnitamine ja mahategemine. Arvamus , et mängu mitte omamine ja mitte mängimine ei anna õigust mõislikuks ja põhjendatud kriitikaks on samuti täielik BS.
Jaapani peaminster pole ka mängu mänginud. Tulla välja ideega, et tal pole õigus kriitikaks kui ta tunneb , et tema maa väärtusi solvatakse on lihsalt nõme.
Ubisofti õnneks ei teinud nad seekord mängu mõne Islami kultuuri keskuses. Sellisel juhul oleks samasuguse suhtumisega tehtud mängu puhul tagajärjed olnud palju tõsisemad.
Muidugi pole ka praegu välistatud, et mõni ärapööranud,samurai mõõgaga vehkiv, jaapanlane läheb kuhugi Ubisofti kontorisse neile Jaapani kultuuri tutvustama. Jaapanlaste silmis oleks põhjust küllaga.

Kui kellelegi mäng meelsib , siis muidugi mõnusat mängimist. Mul on küll kolm eelnevat AC-D steamis olemas, aga selle mängu eest ma Ubisoftile raha andma ei hakka. Tutvun mänguga siis kui Denuvo kunagi maha võetakse.
Tahaks mängu maailmale korraks pilgu peale visata. See on palju kiita saanud.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 21.03.2025 11:03:04 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Ilmselt ei saa mõned inimesed aru , et AC puhul on tavaline Woke teema juba ammu ületatud.
Antud hetkel on AC probleem Jaapani kultuuri ja väärtuste mõnitamine ja mahategemine. Arvamus , et mängu mitte omamine ja mitte mängimine ei anna õigust mõislikuks ja põhjendatud kriitikaks on samuti täielik BS.
Jaapani peaminster pole ka mängu mänginud. Tulla välja ideega, et tal pole õigus kriitikaks kui ta tunneb , et tema maa väärtusi solvatakse on lihsalt nõme.
Ubisofti õnneks ei teinud nad seekord mängu mõne Islami kultuuri keskuses. Sellisel juhul oleks samasuguse suhtumisega tehtud mängu puhul tagajärjed olnud palju tõsisemad.
Muidugi pole ka praegu välistatud, et mõni ärapööranud,samurai mõõgaga vehkiv, jaapanlane läheb kuhugi Ubisofti kontorisse neile Jaapani kultuuri tutvustama. Jaapanlaste silmis oleks põhjust küllaga.

Kui kellelegi mäng meelsib , siis muidugi mõnusat mängimist. Mul on küll kolm eelnevat AC-D steamis olemas, aga selle mängu eest ma Ubisoftile raha andma ei hakka. Tutvun mänguga siis kui Denuvo kunagi maha võetakse.
Tahaks mängu maailmale korraks pilgu peale visata. See on palju kiita saanud.
Siin foorumis ei saa ju midagi kellelegi vastata, sest kohe kustutatakse ära. Ärge nüüd jaapanit nii ülistage midagi. 2MS ajal olid korralikud kõrilõikajad.
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2025 11:18:21 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:

Siin foorumis ei saa ju midagi kellelegi vastata, sest kohe kustutatakse ära. Ärge nüüd jaapanit nii ülistage midagi. 2MS ajal olid korralikud kõrilõikajad.

Ma ei ülista midagi. Lihsalt seletan probleemi oemust.
Mis see teine maailma sõda siia puutub? See on väga räige põhjendus. Need on ikkagi pea saja aasta vanused sümndmused ja kasutada neid suvaliselt millegi õigustamiseks on täiesti sobimatu.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 21.03.2025 12:58:43 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
Dj-E kirjutas:

Ma ei ülista midagi. Lihsalt seletan probleemi oemust.

Mingit probleemi polegi. Ärge mõelge asju välja.
Praegu käib ju jaapani kultuuri suur kaitsmine nagu see oleks püha mida näppida ei tohi.

Aga mängu kohta niipalju, et algus on raske nagu iga viimase AC-ga. Nüüd tuleb väga ebapopulaarne statement aga ma tulen AC-le otse Veilguardi pealt, mis minu jaoks on esimene DA seeria mäng ja meeldib mulle kohe väga. Ilmselt mul ei ole seda pettumust mis on padu DA fännidel. Aga see selleks. AC-s on jube raske hetkel puldi nuppude asetusega harjuda. Üldse ei meeldi, et attackid on R1 ja R2 all. Proovisin muuta aga tekib kohe confis konflikt. Ilmselt ajaga harjub ära aga see on hetkel minu ainus negatiivne tähelepanek. Mängin PS5 Pro peal ja pilt on ok. Veilguard muidugi on ilusam ja võitlusmehaanika parem. Nii sujuvat combatit nagu Veilguardis pole ma varem kohanud.

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 22.03.2025 12:50:54 vasta tsitaadiga

Olen oma 3 tunnikest mänginud ja ikka väga kena on, heeblid maxed out HDR enabled ja päikesepaistelise ilmaga tuulises metsas viibides on ikka väga efektne.

Audio panin ka jaapani / portugali keelseks, annab atmosfääri juurde. Kellele AC meeldinud siis gameplay osas meeldib see ka kindlasti.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 22.03.2025 13:24:13 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Olen oma 3 tunnikest mänginud ja ikka väga kena on, heeblid maxed out HDR enabled ja päikesepaistelise ilmaga tuulises metsas viibides on ikka väga efektne.

Audio panin ka jaapani / portugali keelseks, annab atmosfääri juurde. Kellele AC meeldinud siis gameplay osas meeldib see ka kindlasti.

Ise on ka siin alates neljapäeva õhtust mänginud mõned tunnid...sissejuhatus oli kole pikk ainult ja need pikad cutscened olid tüütud,ootasin millal saab hakata raiuma icon_lol.gif aga eile alustasin jah maailmaga tutvumist ja väga ilus on ja hästi jookseb .. tuul ja vihm ka hästi tehtud kindlasti ghost of tshusimast malli võetud icon_biggrin.gif mängin xbox one puldiga ,nuppude asetus on veits kummaline võrreldes eelmiste assasinitega sest vahest läheb sassi momendil aga eks pika mängimise jooksul harjub ära ja saab selgeks.
tagasi üles
vutt
HV kasutaja

sõnum 22.03.2025 13:29:36 vasta tsitaadiga

Sai siis üle pika aja täishinnaga mäng ostetud. 70 on muidugi valus....

Ei ole eriline AC fan (Black Flag ja Origins ainult läbi mangitud) aga Sengoku era tõmbas ostma. Mulle tegelikult RPG-lik Origins meeldis nii et teadsin enamvähem mida ostan.
Graafika on ikka väga ilus. DLSS 4 + FG tegi mu vananevast 4070ti 1440p kaardist peaaegu 4k kaardi. 12GB VRAM on piisav. Ultra High FPS 70-80 i7-12700 peal. RT GI-ga on pilt ikka hoopis teine tubakas.
Ainuke tõrvatilk on cut-tseenid - 30FPS!!! <facepalm> frametime cut-tseenide ajal on ka täielik tööõnnetus

Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 22.03.2025 13:37:26 vasta tsitaadiga

vutt, kõige uuemad driverid ? mul veel eelmise aasta novembri omad ja mäng jookseb hästi nagu nõkkmaist vms ei ole aga cutscened on jah fps 30 aga ei häiri eriti ... kas see dlss annab ka siis midagi juurde ja see fsr peaks ka sees olema ?
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 22.03.2025 14:16:53 vasta tsitaadiga

Tsushimale see mäng vastu ei saa aga hea aseaine enne Ghost of Yōtei-d.
vutt
HV kasutaja

sõnum 22.03.2025 15:10:09 vasta tsitaadiga

@Gap v572.83 18.03.2025 driverid.
Tegelikult on praegu AC ja Nvidia app-iga mingi jama. App-is ei suuda mängu settinguid lugeda. Lisaks on mängus endas conf ebastabiilne. Mingi vahe sain ainult FSR-i valida. Tundub, et ma ei ole ainuke: https://www.reddit.com/r/AssassinsCreedShadows/comments/1jfgnxt/dlss_frame_generation/
Hetkel olen configa rahul. Ei näpi seda enam. Loodetavasti tulevastes patchides saab see stabiilseks.

@Dj-E Tsushimat jah soovitatakse aga Sony ei luba mul seda Steamis osta.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 22.03.2025 23:22:13 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
vaatasin HD Tanel juba mängib icon_rolleyes.gif icon_eek.gif

Ma tegelikult sain juba mitu nädalat tagasi mängu kätte, E3-l kui kunagi käisin siis sain head kontaktid sealt icon_smile.gif
Mäng ise aga selline, et peale KCD2 läbimist ei kannata mängimist. Nagu gameplay ise on täitsa okei aga kui veidi rohkem süveneda siis liiga lihtne üksluine combat ning väga igav lugu.
Need kellele AC senimaani meeldinud on neile on kindlasti okei mäng aga ise ootasin veidi huvitavamat põnevamat mängu. Ilmselt ei tõmba kuna pole seda Templarite Assassinite edasi tagasi tänapäeva storyt enam.
Lihtsalt mingi jaapanis toimuv kerge RPG.
Kehaosade jupitamine on ehk kõige parem lisa siin, midagi, mis oleks võinud KCD2-s launchi ajal olla.
Ning noo olen aus.. paljud ootasid kümmekond aastat, et Jaapanis toimuks AC.. ning ofc oli vaja suur mustanahaline külmkapp sinna panna koos pisikese naisterahvaga. Jaapani päästjad..
ja noo muidugi siis oli veel vaja toppida see kirss koogi peale Yasuke romantilise poolega icon_lol.gif ei kannata enam

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 23.03.2025 01:23:29 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Nagu gameplay ise on täitsa okei aga kui veidi rohkem süveneda siis liiga lihtne üksluine combat ning väga igav lugu.

Ei pea olema jah geenius, et seda näha. Ma sain sellest aru kui vaatasin kuidas teised mängisid ja sain samale järeldusele. Kui oleks mingi stoori nagu näiteks oli Outlaws vms, siis hakkaks mõtlema üldse mängu peale.
Kahjuks ma ei näe seda mängimast rohkem kui paar päeva. Vaatasin täna ka videosid, siis on seal daily ja weekly jne + shop nagu ikka. Paljud striimerid viskasid mängu nurka ja liikusid edasi peale paari päeva mängimist.

Kui tasuta saaks, siis prooviks aga seekord jääb ka mul vahele, kuigi olin seni AC seeriad palju mänginud seni. Kui ma nägin seda combatit, siis tekkis küll ahastus, et nii igav on. Peak tõenäoliselt ongi se NV ja siis kukub. Kusjuures mulle samurai ajastu jubedalt meeldib aga siin pandi ikka puusse korralikult. Oleks tahtnud brutaalsemat ja tõetruud näiteks mingi jaapani mees Samurai a la Ronin vms. Aga mitte mingi must, lihtsalt ei huvita stoori mõttes.

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 23.03.2025 08:44:10 vasta tsitaadiga

Zonerman, eks pead ghost of yotei ära ootama. Minu arust seni fillerina ac shadows ka täitsa pädev. Combati animatsioonid on brutaalsed jah, minu rõõmuks saab relvana kasutada ka “tanto” relva kus on teistsugusemad animationid. Ka kõige esimeses assassin’s creedis (2007) kasutasin tol ajal just short blade.

Ja nagu creedides ikka siis codexid pakuvad ka huvitavat lugemist päris ajaloost
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed Shadows mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.