Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pois11
HV Guru
|
02.02.2025 20:10:36
|
|
|
raul141 kirjutas: |
pois11, telia kontoga vist ainult saab nii. vähemalt nii ta äpis ütleb, ruuteris on see teine simm ja sealt ma ju ei saa välja helistada. |
Pole vahet kus seadmes SIM kaart asub aga jah. Kui soovid numbrit äppi lisada on vaja see korraks panna telefonisse millega saad teha ühe kõne. Kõne teed sellele numbrile mida superi rakendus registreerimise hetkel küsib. Aega helistamiseks on 60sek. Konto seod oma isikukoodiga ja nii on numrbid alati rakenduses olemas. Hiljem kasuta SIM kaarte kus soovid.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.02.2025 02:47:52
|
|
|
400gb 6€...ootan juunis samaväärset pakkumist eesti seaduste järgi....
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
03.02.2025 10:18:53
|
|
|
Sold OUT kirjutas: |
Tihti kõnesid teha vaja? Ma. Igasugu wifi calling jms kinni pannud telefonist, sest kui kipud asetsema wifi leviala nurgas või lähed jalutad ringi, siis ei kuule sa pool ajast vastaspoolt ja vastupidi. Öelgu promotekstid handoveri kohta mida tahes ilusat, reaalsus selline pole |
Samsungil vähemalt saab WoWifi puhul valida eelistuse: "Wifi eelistamine" vs "Mobiilsidevõrgu eelist.".
Mul pandud mobiilsidevõrku eelistama ja toimib nagu vaja - enamasti kõned tavavõrgus, kuid on üks väga kehva leviga metsatalu kuhu aegajalt juhtun, seal telefon kasutab siseruumes WoWifi ning ei ole probleeme olnud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.02.2025 11:06:49
|
|
|
WoWifi on saast, teoorias hea leiutis, praktikas küll mitte
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
03.02.2025 11:55:29
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
WoWifi on saast, teoorias hea leiutis, praktikas küll mitte |
Ma olen siis see erand mis reeglit kinnitab?
Mul töötab praktikas.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
03.02.2025 12:14:38
|
|
|
kui mobiililevi on sitt, aga wifi levib, siis on see parim asi pärast lõigatud leiba. Jah, 21. sajandil on meil veel kohti, kus mobiililevi on õues lipukesega tähistatud kohas.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aspiriin
HV kasutaja

|
14.03.2025 10:55:48
|
|
|
Ebameeldiv üllatus. Telia ei ole Xiaomiga kokkulepet saavutanud ja
ei paku Poco X7-le VoLTE kõnesi. Eesti kaubandus müüb telefone küll nagu kõik toimiks. Ei osanud ennem sellele tähelepanu ka pöörata. Huvitav kas on võimalik sel põhjusel telefon tagasi ka anda?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
14.03.2025 10:59:12
|
|
|
Ei, miks? Ostes sellise hiina pooliku käki, peaks ikka teadvustama endale, et see on käkk ja asjad ei peagi alati toimima. Telefonimüüja pole süüdi et mõni operaator sinna kõiki funktsioone ei paku
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aspiriin
HV kasutaja

|
14.03.2025 11:08:24
|
|
|
Et kui osta odavam, teise firma ( peale Samsung või apple või mis sinu jaoks Käkk ei ole ) telefoni/teleka/tolmuimeja siis see nagu on kohe käkk ja ei peakski ootama see töötab?
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.03.2025 11:12:06
|
|
|
5G-ga peaks olema personaalne lähenemine ehk xiaomi peab mingi update tegema, et see aktiveeruks.
Huvi peaks olema mõlemipoolne. Nii et telia ise nüüd küll ainuke lammas siin banaanias pole.
Proovi teise võrke, äkki seal töötab
Lisaks kui kasutajaid vähe, siis äkki ei tasu see jamamine ära
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
14.03.2025 11:44:10
|
|
|
Aspiriin kirjutas: |
Et kui osta odavam, teise firma ( peale Samsung või apple või mis sinu jaoks Käkk ei ole ) telefoni/teleka/tolmuimeja siis see nagu on kohe käkk ja ei peakski ootama see töötab? |
Mul ka suvaline hiina käkk, mida Elisa isegi ei müü, samas VoLTE toimib nende võrgus probleemideta. Mitte, et ma seda reaalselt kasutaks, kodus 4G levi üsna vilets, igal operaatoril. Seega, nagu soovitati, proovi teisi võrke.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aspiriin
HV kasutaja

|
14.03.2025 11:51:56
|
|
|
Teliaga sain kontakti ka. Nad on tootjale päringu teinud aga ei ole vastust saanud. Võimalik, et mingi hetk. Nad peavad iga mudeli kuidagi lisama ( telia ) kuskile listi, et toimiks. Elame, näeme.
Uuendus võib ka aidata.
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
14.03.2025 15:40:04
|
|
|
Mine siis niikauaks Elisa võrku, seal väidetavalt justkui toimib.
https://www.elisa.ee/et/elisast/teenuste-tingimused-ja-hinnakiri/arikliendi-tingimused/volte
Minu telefonitootjat nimekirjas pole, aga ikka toimib.
E:
Vaatasin, minu telefoni pole ka Tele2 nimekirjas, VoLTE aga tundub töötavat.
Ilmselt tootja lappis ise kõik mobiilioperaatorid ritta, pole igaühel eraldi paluda vaja.
Nii see peakski tegelikult käima.
Teliaga sain kontakti ka. Nad on tootjale päringu teinud aga ei ole vastust saanud. |
Kas see pole mitte standardne hämamine, stiilis "ja-jah, tegeleme asjaga, kohe-kohe saab"?
Sest oled juba kord tootjaga ühendust võtnud, peaks VoLTE tugi edaspidi kõigil telefonidel/mudelitel olema, pole ju vaja iga kord uuesti lunida? Või mitte?
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
15.03.2025 02:18:19
|
|
|
Mnjah, kui Telia hakkab pakkuma SA 5g ühendust, kas ping paraneb?
Praegu mul kuskil 25-30 ms, üle tava 4g, 5g.
Umm, või proovida toda Elisa Sa ühendust?
Ps.
RCC, m olin vahepeal ära, ei ole unustanud sind
_________________ lillekasvatus.ee |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
dentartu
HV kasutaja
|
15.03.2025 21:24:01
|
|
|
kraaks kirjutas: |
Mnjah, kui Telia hakkab pakkuma SA 5g ühendust, kas ping paraneb?
Praegu mul kuskil 25-30 ms, üle tava 4g, 5g.
Umm, või proovida toda Elisa Sa ühendust?
Ps.
RCC, m olin vahepeal ära, ei ole unustanud sind  |
SA peal ping madalam, lähi ajal ei tule veel.
A.S. kirjutas: |
Mine siis niikauaks Elisa võrku, seal väidetavalt justkui toimib.
https://www.elisa.ee/et/elisast/teenuste-tingimused-ja-hinnakiri/arikliendi-tingimused/volte
Minu telefonitootjat nimekirjas pole, aga ikka toimib.
E:
Vaatasin, minu telefoni pole ka Tele2 nimekirjas, VoLTE aga tundub töötavat.
Ilmselt tootja lappis ise kõik mobiilioperaatorid ritta, pole igaühel eraldi paluda vaja.
Nii see peakski tegelikult käima.
Teliaga sain kontakti ka. Nad on tootjale päringu teinud aga ei ole vastust saanud. |
Kas see pole mitte standardne hämamine, stiilis "ja-jah, tegeleme asjaga, kohe-kohe saab"?
Sest oled juba kord tootjaga ühendust võtnud, peaks VoLTE tugi edaspidi kõigil telefonidel/mudelitel olema, pole ju vaja iga kord uuesti lunida? Või mitte?
|
Tootja peab telefoni Telia Eesti seadistuse lisama, testima, et kõik vajalikud teenused toimiks, kui see tehtud siis ka Telia poolt lubatakse. Poco väga ei tegele selle osaga. Nii et väga suurt lootust ei ole.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
15.03.2025 21:31:40
|
|
|
dentartu kirjutas: |
Tootja peab telefoni Telia Eesti seadistuse lisama, testima, et kõik vajalikud teenused toimiks, kui see tehtud siis ka Telia poolt lubatakse. |
On see seadistus siis ühe konkreetse tootja erinevatel telefonidel erinev, et iga uue mudeliga lihtsalt copy > paste teha ei saa?
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.03.2025 22:06:37
|
|
|
Pole ainult konfi küsimus, võrguseaded, linnuke, telefoni volte/vowifi seaded, kokkulepe, fw uuendus, toimib.
Tootja ja operaatori vahel on vaja asjad kokku leppida. Pole midagi keerulist aga nagu kuulsin siis Ulefone ei viitsinud nii väikese turuga tegeleda, neil selliseid pommikindlaid aparaate. Ma ei saa aru sellest jonnist, võibolla siis mingi mure veel. Telefone müüa tahaks, Teenusepakkuja teenust müüa tahaks, tehnoloogia uuendus nõuaks, aga ikka on käsipidur peal.
Selles osas on selge, et see VoWifi/lte ei ole nagu Wifi standard, see peab olema eraldi kokku lepitud.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
15.03.2025 22:30:32
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Tootja ja operaatori vahel on vaja asjad kokku leppida. |
Sellest ma saan aru, aga ma ei saa sellest aru, kas siis peab iga mudeli puhul eraldi kokku leppima? Kas polegi nii, et üks kord lepid kokku ja siis edaspidi tulevadki juba kõik mudelid VoLTE toega?
aga nagu kuulsin siis Ulefone ei viitsinud nii väikese turuga tegeleda |
Mulle millegipärast tundub, et minu telefoni VoLTE Elisa (ja Tele2) võrgus küll toimib. Või noh toimiks kui piisavalt korralik 4G levi oleks.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.03.2025 23:03:51
|
|
|
detaile kahjuks ei tea, ainult seda mida kirjeldasin. tundub, et see ei ole mudeli põhine, vaid ikkagi üldine tootja põhine, toome, esimese Apple näitel.
See kas seade teeb voltet ühes või teises võrgus, on omaette teema.
Suures pildis, ei taha ei operaator ega seadme tootja pidurdada tehnoloogia arengut sest selle taga on äri. Ilmselt keegi kuskil otsustab, kas seadmete arv ja müük on seda mingil hetkel väärt.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
15.03.2025 23:51:46
|
|
|
Pole ainult konfi küsimus, võrguseaded, linnuke, telefoni volte/vowifi seaded, kokkulepe, fw uuendus, toimib.
Tootja ja operaatori vahel on vaja asjad kokku leppida. Pole midagi keerulist aga nagu kuulsin siis Ulefone ei viitsinud nii väikese turuga tegeleda, neil selliseid pommikindlaid aparaate. Ma ei saa aru sellest jonnist, võibolla siis mingi mure veel. Telefone müüa tahaks, Teenusepakkuja teenust müüa tahaks, tehnoloogia uuendus nõuaks, aga ikka on käsipidur peal.
Selles osas on selge, et see VoWifi/lte ei ole nagu Wifi standard, see peab olema eraldi kokku lepitud. |
Ja täiesti müstilisel kombel Skype, Teams, Signal ja muud rakendused toimivad ilma et peaks riistvara osas miskit kooskõlastama.
Kartell see VoLTE osas on.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.03.2025 00:07:19
|
|
|
napoleon, googelda, mis vahe on vowifil, voltel ja suvalistel äppidel. AI vist selgitab samuti.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
17.03.2025 23:02:03
|
|
|
Tere õhtust. Küsiks e-sim kasutajate käest. Kui palju maksab e-SIMi kasutamine Telia võrgus? Ma mõtlen, et kui võtta eSIM kaart siis mis kuutasu on ilma Mobiilse Elu internetita? Püüdsin hinnakirjast vaadata aga ei leidnud vastust. Kas hinnastamine on samadel alustel nagu füüsilise SIM kaardiga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
17.03.2025 23:52:25
|
|
|
BA79 kirjutas: |
Tere õhtust. Küsiks e-sim kasutajate käest. Kui palju maksab e-SIMi kasutamine Telia võrgus? Ma mõtlen, et kui võtta eSIM kaart siis mis kuutasu on ilma Mobiilse Elu internetita? Püüdsin hinnakirjast vaadata aga ei leidnud vastust. Kas hinnastamine on samadel alustel nagu füüsilise SIM kaardiga? |
eSIM ja SIM on tehnoloogiad. Esimene on virtuaalne (kiip on telefoni sees), teine on füüsiline mille sisestad telefoni. Hinnaerinevust ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
18.03.2025 00:04:49
|
|
|
OK, tänud vastuse eest Inspiro! Selge, et siis lihtsalt vormistan uue liitumise eSim numbrile ja kõik? Küsima ajendas kahtlus, et äkki on eSIM-il mingid piirangud (jah seda tean, et MobiilID'd ei saa tehnilistel põhjustel kasutada). Aga vaja lisanumbrit ja kuna iPhonel on ainult 1 füüsiline SIM+eSIM siis teist varianti pole sest uut telefoni kahe füüsilise SIM kaardi pesaga osta ei taha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
18.03.2025 12:16:55
|
|
|
Tere
Vaja telosse internetti ~20GB/kuus kahes erinevas kohas.
Esimeses kohas toimib ainult 4G Elisa, aga see teine koht on ainult Telia leviga.
Mõtlesin võtta Diili internetipaketi 30 GB/15,74 €/kuu(see kõige odavam mis leidsin Telia võrku?)
Kas see tomib telos sim2 pesas? Taskuruuterit ma ei taha kasutada.
Elisa sim rändluse saab kinni keerata nende kodulehelt, kas telia sim saab ka sarnaselt?
Või saab kuidagi teeninduse neiude abil? Android seadmes rändluse keelamine on kasutu tegevus.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|