praegune kellaaeg 15.03.2025 09:15:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
miq1988
HV kasutaja

|
13.11.2024 16:55:01
|
|
|
Oleks on paha poiss aga oleks võinud oodata veidi. Black friday tulemas. See 880 veits kirves hind.
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ritsard
HV kasutaja
|
14.11.2024 16:02:41
|
|
|
miq1988 kirjutas: |
Oleks on paha poiss aga oleks võinud oodata veidi. Black friday tulemas. See 880 veits kirves hind. |
Jäi mainimata, et sellega koos tuli mulle ka Galaxy Tab 9+ Elisa mingi kampaania raames.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
12.03.2025 20:19:56
|
|
|
Võtsin ka eelmine nädal omale 24Ultra ligi. Enne kasutasin 23Ultrat. Miks nii mõttetu lükke tegin? Kohe räägin.
Alustuseks, kuna S23 kukkus ükspäev maha ja nurka sain korraliku täkke. Ma vihkan selliseid asju. Aga see selleks. Lõpuks otsustasin 24Ultra kasuks nendel põhjustel ja ei võtnud S25Ultrat.
* Viimane Ulta mudel, kus on Spen-is bluetooth. Kasutan seda koguaeg ja ei usu, et Samsung selle tagasi toob tulevikus. Sõrmused vajavad müümist ju.
* Lame ekraan. Vihkasin seda 23-e kumeraid servasid.
* Korpuse teravad nurgad. S25 hakkab ümmarguseks muutuma. Mulle meeldib kandiline disain palju rohkem. Usun, et tulevikus järjest ümmargusemaks lähevad.
* S25Ultra kaamera rõngad ei meeldi, liiga paksuks muudetud. S24 veel ilusad rõngad.
* Sain vana telefoni eest marketplace-is hea hinna ja uue ostmine ei läinud väga palju maksma.
* Kaitsekilede valik oli väga niru ja Samsungi enda kilesid enam ei müüda. Otsin S24-ga mitu pakki Samsungi kilesid varuks.
Need siis põhiargumendid.
Smart switch-iga viis kõik vana uude telefoni üle ja ise pidin vaid nipet näpet muutma, et uus telefon oleks 100% sama mis vana. Olgem ausad, tarkvara ja kiiruse poolest ei saa ei mina ega ei saaks ka sina aru, et tegemist uue telefoniga.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
13.03.2025 00:20:03
|
|
|
Lauri0112 kirjutas: |
Viimane Ulta mudel, kus on Spen-is bluetooth. Kasutan seda koguaeg ja ei usu, et Samsung selle tagasi toob tulevikus. Sõrmused vajavad müümist ju. |
Kus seos peitub? Sõrmus asendab kuidagi pliiatsit? Midagi seoses presentatsiooniga? Remote shutter? Sry, pole S-Pen'i ega sõrmuse kasutaja, seega ilmselt mingi obvious shit...
Lauri0112 kirjutas: |
Smart switch-iga viis kõik vana uude telefoni üle ja ise pidin vaid nipet näpet muutma, et uus telefon oleks 100% sama mis vana. Olgem ausad, tarkvara ja kiiruse poolest ei saa ei mina ega ei saaks ka sina aru, et tegemist uue telefoniga. |
Ma pole kindel, kui palju see Androidi kui pmst Linuxi peal mõjutab, kuid kas just see (mõnel ehk juba 10 korda telefonist telefonisse) vana profiili üle toomine ei või kurja juur olla? Ma olen tavaliselt uuena seadistanud ja lihtsalt kontaktid jms üle toonud. Isegi äpid järgmisse telefoni eraldi valinud arvestusega, et mida ma reaalselt kasutanud olen. Vana telefoni pildid-videod kõvakettale. Telefoni vahetus annab hea võimaluse natukenegi seda pidevalt kogunevat jama organiseerida ja ülearust välja rookida. Eks ta aega muidugi võtab... Boonusena on uus alati kiirem tundunud. Või vähemalt seni, kuni kõik seadistatud saab - selleks ajaks ehk juba lihtsalt uue kiirusega harjunud. Kipub olema ka nii, et vanalt uuele minek ei pruugi nii suur edasiminek näida, kui siis näiteks nädala pärast proovida jälle seda vana kasutades avastada, et tagasiminek on ärritavalt silmatorkav.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|