EPIC Game Stores (Launcheris) kah Enhanced Edition lisatud
Mainin seda seetõttu, et EGS jagas mingi aeg GTA V tasuta ja paljudel ilmselt on sealt saadud.
90,39GB download. 91,81GB install.
1. Selline oleks see mäng pidanud või võinud olla juba launchides või oleks see uuendus pidanud olema 10 aastat tagasi.
2. Ehk mul ei ole kogemust aga ray tracingust mina ei saanud praktiliselt üldse aru
3. 7950x3d ja 7900xtx masinaga pidin kasutusele võtma nii 2440x resolt upscale 4K peale kui ka kasutama FSR 3e kui tahtsin normaalselt FPSi saada. Sh. kuna mu paneel on 120hz, siis ta mulle üle 120 ka ei näidanud olenemata sellest, et mul mingeid vsynce sees ei ole
4. Kui toorelt, rasteris kõik põhja panna, siis oli 45 fps äkki
5. Loomad on tekkinud ja linnud, neid saab nüüd maha nottida
6. Igasuguseid bugisid ning anomaaliaid jagus ning vanad head laadimised ei ole mitte kuhugi kadunud
Jah, on veidi ilusam, soojem... minule tuli lapsepõlv meelde kus toona vice city minus esimet korda selliseid emotsioone tekitas kuid tegelikult jääb minule see uuendus TÄNA arusaamatuks ja kui keegi tahab lihtsalt proovida, siis mina ei oska soovitada.
Enhanced versiooni mootor on mingil põhjusel capitud 120fps peale, seetõttu Sa suuremaid numbreid ei olekski saanud näha.
Pigem on probleemiks see, et mäng kasutab peamiselt ainult 1-2 cpu tuuma ning ajab need kooma - onlines kukub seetõttu fps kohati 70 kanti. Story intro tegin ära, seal oli täiesti maxed graafikaga koguaeg 120 (1440p resol).
RT global illumination vahet on ikka väga hästi näha võrreldes Legacyga. RT peegeldused on täitsa olemas - vaata näiteks mõne maja või poe välisaknaid - maailm peegeldab ilusti vastu, mitte mingi cubemap. Varjud on ka palju paremad, kui Legacys.
Draw distance vms on endiselt kehv - kui depth of field maha võtta, siis on eriti autoga kiirelt sõites koguaeg nagu joon ees näha, kust pildikvaliteet alla langeb. Legacys oli eriti häiriv kuidas varjud mõni meeter enda eest täiesti ära kadusid näiteks. Siin on sama teema, aga ilmselt tänu RT'le pisut rohkem peidetud.
Pole päris pikka aega mänginud. Onlines on kõvasti sisu juurde tulnud.
Natuke tegime eile Onlines mõned eventid ja esimese heisti näpuharjutuseks - tulid vanad head ajad meelde küll. Peab uuesti heistid ette võtma - kaks uut on ka vahepeal lisatud.
Kuna enda raalil natuke iganenud riistvara, siis pole väga pointi natuke paremate visuaalide tõttu kaadrisageduses tagasi anda. Legacy on endisel väga ilusa pildiga mäng ja vastab ka 12 aastat hiljem üsna kõrgetele standarditele.
Kui keegi mõni õhtu Enhanced heiste soovib teha võib märku anda. 2 inimest oleks juurde vaja.
Nüüd, kus Enhanced's text chat ära võeti, on pisut keeruline suvakatega koos mängida.
leidsin parema võrdluse, mingi erinevus ikka on. RTGI tundub kõige rohkem juurde andvat, aga ka ambient occlusion on kasulik. raytracing varjud teevad minu arust pildi halvemaks ja peegeldused langetavad mul kaadrid alla 60.
https://compare.l7y.media/gta5/
Mul abi vaja uute missioonidega. Ühte, või kolme nägu lisaks. Prepid on tehtud. Pean ühe Titani alla laskma, seda siis remontima ja mingid targetid õhku laskma, aga sellega lõpus? lennata ja tulistada samal ajal on hirmus pain.
Ma ei ole mingi viis aastat teinud midagi tarka aga võin proovida kui tahad aja ajad klapivad. _________________ Emotsionaalne suruja
https://hwbot.org/users/tannu013/
Eile sai seda gta vana versiooni mangitud onlainis. Mingi hetk jooksis pilt kokku ja siis crashis. Peale seda oli jube lääg windowsis endas ka sees kui sai seda startmenyyd kasutatud ja taskmanager näitas et gpu hòivatus 45% kuigi taustal kuskil mängu jooksmad ei näinud _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Ma ei saanud isegi käima, iga kord on mingi update ja seekord ei suutnud ära uuendada, mingi error. _________________ Emotsionaalne suruja
https://hwbot.org/users/tannu013/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.