No üle maailma laiali pillutatud ukrainlased on näinud maailma, "ligi pooled" ukrainlased lähevad tagasi Ukrainasse. St. 7 - 15 %. Kui ma ei eksi, siis okupeeritud aladel oli asustustihedus keskmisest suurem
Enamus maavarasi ju okupeeritud aladel
Jne.
Tundub, et se emis praegu toimub on lihtsalt tsirkus tavalise bobi ja bobeki jaoks. Kunagi kirjutasin, et ei suudeta leida lahendust, mis kõigi näod päästab ja hetkel tundub, et see lahendus on leitud. Euroopa mängib oma deeply concerned mängu ja teeb grimasse ja vehib rusikaga, kuid nende võit on tegelikult sõja lõpp, ukraina pagulased koju, ukraina ülesehitamisest saadavad tulud, lisaks veel odav gaas ja nafta venemaalt (see tuleb tagasi MMW). Putin saab näidata, et näe vabastas piirkonnad kurja ukraina käest, mis on nüüd "iseseisvad" ja kaitses riiki nato eest (sest ukid natosse ei saa), Trump tahab saada nobel irahupreemiat, lisaks tulevad boonusena tugevam euroopa (juhul kui kunagi chinaga peaks jamaks minema), tulevikukindlad maavarad ukrainast ja diilid venemaaga (puhas money baby), ukraina "võidab" tapmiste lõpuga, maavarade diilidega, rahadega mios hakkavad nüüd euroopast ja usast sisse voolama (ilustamata on tegemist korrupeerunud riigiga ja niipalju kui me ka siin ei räägi vennasrahvast, siiski on nad venelaste vennad mitte meie), Zelensky saab pensile minna mehena, kes "võitles" nii putini kui trumpiga, ning "võidutses" lõpuks ja selle pasa ära unustada, ehk siis kõik säilitavad näo ja maailm liigub oma "naturaalsesse" ritta tagasi.
Eesti sugused väikeriigid ei mängi seal mitte mingit rolli, võime siin rääkida mida iganes ja siis öeldakse meile ilusaid sõnu vastu, et me ennast erilisena tunneksime, kuid päeva lõpuks ainus, mis loeb, on see, et oleme suurte kaitse all ja sellest on rohkem kui küll. Meil oleks targem igasuguse sõja ja muu vaimustuse asemel pigem ära kasutada vara mis meil on, nimelt keskmisest nutikamaid inimesi ja liikuda kiibi, ai jms digi radapidi edasi, seal saaksime maailmas ilma teha. Kedagi ei kotiks meie kastitäis granaate või 2 tanki
Poliitika baby
"Deeply concerned" all mõtled sa sõjalist abi mida EU on andnud rohkem kui keegi teine, isegi siis kui kohalikud tiblad iga andmist ja sanktsioonide paketti torpedeerinud on?
A Database of Military, Financial and Humanitarian Aid to Ukraine
The Ukraine Support Tracker lists and quantifies military, financial and humanitarian support by governments to Ukraine since February 2022. It covers 41 countries, specifically the EU member states, other members of the G7, as well as Australia, South Korea, Turkiye, Norway, New Zealand, Switzerland, China, Taiwan, India, and Iceland. The database is intended to support a facts-based discussion about support to Ukraine.
We focus on government-to-government transfers into Ukraine. Due to a lack of comparable and reliable data, we do not quantify private donations or transfers by international organizations like the Red Cross.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
"Deeply concerned" all mõtled sa sõjalist abi mida EU on andnud rohkem kui keegi teine, isegi siis kui kohalikud tiblad iga andmist ja sanktsioonide paketti torpedeerinud on?
Ehk hetkel ületab USA poolt ametlikult antud ja kohalejõudnud abi veel siiski EU poolt ametlikult antud osa. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kui tiblad ei takistaks siis oleks seis üleandmiste osas teine. Siiski, ma ütlen et see on oluliselt rohkem kui "deeply concerned".
USA abi on kolme aasta jooksul mitu korda täielikult lõppenud, pool aastat 2023 sügisest ei läinud midagi, näiteks. Vabariiklased blokeerisid absoluutselt iga paketti.
Äkki leiavad ka seda, et raha kasutatakse juudikosmoselaserite ostuks? Need kaks on täielikud põmmpead ju.
Aga muidu, taliibid on ju tublid, oranz geenius ja tema kamp pidas nendega kõik läbirääkimised ja ma eeldaks, et kui raha peaks taliibideni jõudma siis midagi tilgub tagasi vabariiklastele ka?
Ei ma mõtlen seda, et seda "abi" pole antud/anda piisavalt, et midagi reaalselt muutuks peale vastupidamise. Ohvitseri kohta oled sa jube emotsionaalne oma purtsatustega, mis su nägemus sellest sõja lõpust on? Ukraina võit on soovunelm, mitte hetkeline reeaalsus, hoolimata kogu sellest propast ja kiljatustest, et kohe kohe venemaa kukub kokku, moon, tehnika ja manpower on otsas jne, ukid ainult võidavad lollid russid saavad peksa, siis millegipärast venemaa võtab kahjuks uki maid juurde ja hävitab taristut süsteemselt. Ehk siis peale emotsioonide ja selle reeaalsuse, mis hetkel käes on, kuidas sa kirjeldaksid seda euroopa abi, kui mitte deeply conserned? KAs arvad, et euroopal on anda või tahtmist anda midagi ukrainale, mis piisavalt mõju omaks? Kas euroopa saadab väed ukisse sisse, et venelastele lõuga anda? Ma arvan, et tead seda sama hästi kui mina, et sellist asja ei juhtu, seega jah, ongi ainult suured sloganid, plaani puudus, ilus jutt ja deeply conserned. Sõja lõpuks on 2 varianti, diplomaatia või euroopa sõda venemaaga, mis arvad, milline on valik? Kujutad ette, et meie nutitelo ja arvuti warriorid lähevad oma soojast toast ja netflixi eest eemale, et sõdima minna?
Oh, las ma nüüd ennustan, tiblameelne olen kohe nüüd onju _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
viimati muutis greaper 02.03.2025 14:16:26, muudetud 1 kord
Ma olen greaperiga nõus. Ja pealegi üks väga suur ja printsipiaalne erinevus Euroopa ja USA vahel on see, et üks on ÜKS riik, tänu millele asja ajamine käib märgatavalt kiiremini (vaatamata kongressi kisklemistele).
Euroopa riikide poolt märgatav pööre sõjalise poole pealt eeldab ebapopulaarseid otsuseid. USA-l, tänu dollarile suuresti, on võimeline plekki ja träni kõvasti rohkem jagada välja ilma et see piitsutaks maksumaksjaid.
EL-i abi on valdavas osas olnud raha (mis on ka vajalik, riik peab toimima) ja oluliselt väiksemas mahus relvastust. Lisaks on suur osa EL-i kaudu tulnud otsest relvaabi jänkide tehnika mille viimane otsustusõigus on ikkagi jänkide käes...
Nii või naa on need numbrid raamatupidamislik jama - valdav osa relvaabist on arvel mingi summa eest aga aegumisele lähedal nii, et kui neid poleks Ukrainale antud oleks need ühel hetkel nö. prügimäele läinud, ehk, et need välja toodud summad on ebaolulised. Olulisem on munemine ja venitamine mis on eelkõige EL-i teema.
Mis järgmiseks, kustutad mu postitused (või muudad nende sisu) ja sulged konto ning ütled, et ma olen kommunist-leftie-islamist, sest hääled su peas kinnitavad seda?
viimati muutis anubis 02.03.2025 23:00:49, muudetud 1 kord
et su iidolid leftied tahavad tibla gaasi nisa otsa tagasi
Mitte ainult leftid, ei ole need rightid selles mõttes mitte paremad, võimalik, et ütlevad seda otsemalt välja. Aga tibla gaasi ja naftanisa otsa igatsevad kõik, eriti praegu, kus "ukraina sõja" slogani all saab tibla puidu, vineeri, gaasi jms eest kodanikelt korralikult koorida. https://www.delfi.ee/artikkel/120353403/venemaa-ja-valgevene-vineer-jouab-sanktsioonide-kiuste-euroopa-turule-sealhulgas-eestisse _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
anubis, point selles, et su iidolid leftied tahavad tibla gaasi nisa otsa tagasi
Artikkel tasuline, aga nii palju, kui seal alguses näha on, siis jutt käib Ida-Saksamaast, kus AfD tegi ju valimistel puhta töö. Sellisel juhul on leftidest asi kaugel ja jutt käib tiblameelsetest.
Oot, sa väidad, et nats-tiblad ja korralikud konservatiivsed parempoolsed keda oranz geenius ja elmo kiidavad tahavad tiblade käest võimalikult kiirelt gaasi osta?!!!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.