_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Nüüd miskipärast tehti privaatseks, lisaks eesti laulu versioon pole enam youtube otsingus leitav (kuigi olemas).
Cashi turundus ilmselt. Ütles ju välja, et nüüd hakkab juhtuma. Kõik hetkel räägivad sellest, et miks videod pole nähtavad ja sellega hoiab end pildis. Seejärel tulevad videod live ja joostakse vaatama _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
olin seda kohvilugu osaliselt varem kuulnud ja tundus tommy kohta sihuke hale
mõtlesin, et äkki putitab seda aga tundub, et mitte
sihuke valus kräpp, et anna olla mo meelest
aga noh, ära ta ju võitis ja ju siis on hea lugu
Sellega võib olla nii et väljaspool konteksti on valus kräpp, aga Euroviisu jaoks igati viks lugu. Ega ma ka kuulsin seda raadiost ilma et oleks teadnud misasi see on üldse. Pole jälginud. No ei suutnud kordagi lõpuni kuulata kanalit vahetamata. A vaatasin nüüd vidju ära, ja saan aru küll miks see peale läheb eurolauluna.
Eks raske, tema fännide jaoks on see lugu liiga igav, aga mida massid tema tavalistest lugudest arvavad.
Mõni väidab, et solvav ka see lugu, aga pole esimene selline lugu.
Eks raske, tema fännide jaoks on see lugu liiga igav, aga mida massid tema tavalistest lugudest arvavad.
Eks see oleks spetsiaalselt eurovisiooni jaoks kokku klopsitud, suht rahvusvaheline meeskond seal taga.
Eurovisioonile see lugu sobib ideaalselt, kes aru ei saa, vaadakud viimaste aastate top5-e sealt, sarnased "show"-d
saavad sealt ainult palju punkte ja siis võrrelde muud kraami, mida ta youtube kanal näiteks sisaldab.
Eks tema fännide jaoks ole see lugu liiga leebe, aga juba tavalise pehmo eurovisiooni fänni jaoks liiga solvav ja terav.
mamma mia _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ei tea kui täpsed need ennustused on, soomlaste lugu päris jube, rootslastel polegi lugu _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
An-Marlen on mitu aastat head asja tootnud (mulle meeldib)....viimane lugu.... kas see nüüd just eurolaulu kõlbulik on, on omaette teema. (milline eesti-laul üldse on kõlbulik)
no jaaa see venelasest "matsiaatojobu" lugu on küll viimane mis sinna saata.
Võtkem vaheaasta, vaatame kui perses see euroloo pask on ja kas on üldse mõtet sellel palaganil osaleda.
Elage tšillilt, unustage maksud, jobud ja muu huinjaa..... nautige laiffi .
villu70, An Marlen koos boipepperoni-ga täpsemalt,kes teeb seda mõnusat biiti.Mulle meeldib ka väga. _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.