Inimene on võimeline kõike ise ära õppima, piisab tahtmisest/viitsimisest. Eriti tänapäeval, kui IT-tööde tellimine on kallis. Ise tehes hoiab raha kokku ja õpib asju juurde.
Mina pean ennast arvutientusiastiks. Niipalju, kui mulle endale vaja on, suudan ise kõik ära teha. Teine asi on leiba teenida sellega muidugi. Selles osas peab ikka väga teadlik olema mida teed sest andmete kaotsimineku puhul on suur vastutus ja kui klient jääb oma andmetest töö tegija tõttu ilma siis mõnel juhul ei saagi kahju kompenseerida. Veelgi suurem on vastutus kui tegemist on kriitilise teenuse toimivuse tagamisega nagu riigiasutuste infosüsteemid, kaitseorganisatsioonide infosüsteemid ning IT taristu jne,kus hoitakse tundlikku informatsiooni.
Poest uut arvutit ostes võib ka vananenud raua otsa komistada. Seejuures enne ostu kodutöö ära teha on iga inimese enda oma asi. Kõige kurvem poest valmiskonfi ostmisel on see, et et saab minimaalse konfi suure raha eest. Kui on soov jõudlust tõsta siis peab paraku ise juurde investeerima (mälu, kõvaketas, graafikakaart lauaarvutite puhul). Süleri riistvara upgrade on suhteliselt komplitseeritud, mistõttu parim mida kasutaja teha saab on valida jõudluse poolest võimalikult kõrgemate näitajatega arvuti, kui rahakott kannatab. Kui osta teadlikult kõige odavam siis sellest muud eeldada ei tasu, kui netiarvuti mille peamine funktsioon on netis surfamine ja internetipangas arvete tasumine.
Mitteadminil pole üldiselt vaja seda timezone ju näppida. Võib-olla ainult terminal serveris kui firmas on rahvusvaheline seltskond koos.
No kui sa Redmondi ajavööndis viibid, siis jah. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
WinUtil ja Windhawk on kasutuses. Videos olevat Winhawk hoiatust võib ignoreerida. See ei muuda ega kirjuta süsteemifaile üle.
See jookseb mälus. Kui programm kinni panna on kõik tagasi nagu enne.
See tähendab, et võimalus windowsi uuendustega midagi nässu keerata on palju väiksem.
Ja kui peale uuendust mõni mod enam normaalselt ei toimi saab selle välja lülitada ja teisi mode edasi kasutada.
Microsoft has published its latest Windows 11 processor support lists for new OEM systems. The latest version of the OS, Windows 11 version 24H2, now includes official support for some of the newest Intel chips such as Lunar Lake and Arrow Lake Core Ultra 200 parts. However, we are surprised to see that Intel's 8th, 9th, and 10th Gen processors are no longer officially supported on the list for new OEM systems. The decision may be related to Intel's move of 7th-10th Gen iGPUs to a legacy support model in December.
Inteli i7 4790 protsessor läheb ikkagi maha kandmisele. Ei viitsi mina rufusega jamada, oleksin noorem, siis tundub ehk põnev korra aastas uuendad aga praegu on targematki teha.
Kui lõpu aeg käes, eks siis siis tuleb hakata uut kasti kokku panema.
üks vana X99 i7-5960X GTX980Ti masin sai just omale 24H2 selga ja ei kobisenud midagi. Täiesti nudimata iso. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Uhh, avastasin just juhtumisi Microsoft Storet avades, et mulle on salamisi Copilot paigaldunud 23H2 peale ja pakutakse uuendust.
Lööge "copilot" windowsi otsingusse ja vaadake igaks juhuks järele, kas leitakse kohalik (kr)äpp. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Mis asi see üldse on? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Idee poolest peaks olema AI mis aitab "asjadega".
Reaalsuses kasutu asi mis vajab toimivat netiühendust ega suuda isegi windowsi sätteid muuta käsu peale.
Ainuke väike eelis on see, et seda saab läbi start menüü kasutada samas kui ChatGPT jaoks peab eraldi äppi kasutama või brauserisse navigeerima.
See pigem vast riistvaraline küsimus, aga võibolla ka W11 kala. Et talveunes Lenovo t14 sülekas läheb ventikas vahepeal tööle. Googeldades isegi mainitakse, et kui wireless hiir taga, on ka kui väike rakendus ja teatud aja tagant hakkab ventilaator tööle. Taskmanageri kah midagi ei näita, et töötaks aktiivselt midagi. _________________ dell somm ding mi poi
Kuidas täna ja praegu aastal 2025 veebruaris Win 11 on gaming perfis? Kas juba parem kui Win 10 või...
Reviewsid oskan ise ka vaadata, aga äkki kellelgi mingeid kodumaiseid kogemusi
Mul siin tekkis täitsa probleem, tahtsin outlooki lisada startup kausta, et veaks ennast ise käima. Aga ei suuda installi kausta üles leida kust otsetee kopeerida. Mul office-t pole ja Meil-i rakendus uuendas ise ennast outlookiks mingi aeg.
Lõpuks leidsin läbi otsingu. olk.exe _________________ pWn
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.