_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Ta võiks mängida nii, aga mitte listi visata _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Jah, imelik funktsionaalsus. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
endal küll mängib ja kuhugi ei viska
eksisin, tõesti mingi uus kamm vist sellega tulnud...enne pidevalt neid thumbnaile vaadanud ja kerinud, pole probleeme olnud...nüüd tõesti historys
Tanel, kas incognito aknas on ka sama jamps? Proovisin, mul chromega avaneb ka uues tab-s.
See vist on kuskil browseri seadetes kas uus aken või uus tab, aga igatahes foorumis ei ava.
Ehk siis avaneb uues tabis lihtsalt uus foorumi avaleht?
Ei, Youtube lehel avab selle video ja uues tab'is, brauseriks uusim Edge.
Sama ka Chromega.
Tühjenda vahemälu ja disable või uninstalli extensionid, kui ei aita, proovi puhta profiiliga. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
ju siis, mul viskab uue tabi peale _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul oli VPN-i maa Prantsusmaa peal ja Youtube'i vaadates visaks iga video ette araablastele rahanurumise video. Esimese hooga ajas marru ja panin muudki 'skip.' Aga siis koitis: mminu käsutuses on ju esiteks ebameeldivatelt inimestel reklaamiraha võtta ja teiseks sellest suurem osa kasuliku materjali tootjale suunata. Reklaamil tuleb hoopis klikkida! _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
Youtube paistab olevat muutnud oma notification süsteemi.
Kella ikoonile klikkides näitab nüüd alati esimesena Important segmenti kus on alati kaks videot. Ma ei tea mille põhjal ta neist teistest olulisemaks loeb ja miks neid on seal kaks, mitte üks, kolm vms.
Suur miinus on nüüd see, et kui keegi sinu kommentaarile Like paneb, siis see risustab notificationeid.
Kui see välja lülitada, siis lülitatakse välja ka teadaanne, et keegi on sinu kommentaarile vastanud.
Seega need on nüüd kokku laulatatud ja ühte ilma teiseta ei saa.
Sätetesse pole midagi lisatud, et saaks kontrollida seda olulise segmendi kuvamist või selle parameetreid.
Rääkimata like ja reply teadete eraldamisest.
Mul pole youtube üldse notification bar-l. Pole kunagi olnud ja ei taha ka et seal oleks. Miks see peaks seal üldse olema?
Ma ei tea mis bar'st sa räägid. Ma räägin Youtube veebilehel olevast kellukesest paremal üleval nurgas mille peale klikkides näitab viimaseid subscriptionite uploade, kommentaare minu kommentaaridele ja nüüd ka teksti Someone liked your post...
Jube keeruline see youtube teil. Subscriptsioonid, kommentaarid...
Kas search boxist ei piisa? Esilehel ka nagu pakub igasugu kraami vaadata, kuskil ma pole midagi likenud ega subscribenud. Veel vähem hakkan seal midagi kommenteerima _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Sold OUT, Esilehele pakkumiste tekkimiseks piisab, kui teostad ühe otsingu. Video vaatamisest juba rääkimata.
Laikimiste osas - vahest ikka võiks ju. Sellega aitad hea sisu loojale veidike kaasa. Views to likes ratio on YT algoritmi jaoks oliline näitaja, eriti, kui videol on raskusi hea retentioni (kui paljud vaatasid ja kui paljud ruttu lahkusid) hoidmisega. Just sinu laigist võib (kasvõi natuke) sõltuda, kas hea sisu langeb unustusse või viraliseerub. Kommenteerimine on veelgi kaalukam - seega kui tõeliselt hea kogemuse said, ütle paar sõna ka. _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.