Mu eelmine auto 110 eur. 2007a suitsev 330xd bemm. Praegu 105 eur 2018a 1.4 "rohelisem kui bemm" bensukas skoda octavia. 5 eur vahet?
No see on puhtalt "maainimesed vanemate autodega ei jaksa maksta" tagajärg. Octavia ja 3 bemm on sarnase suuruse ja kaaluga, ja tavaline bensukas ei ole isegi väikese mootoriga palju ökom, kui see kolmene diizl, ehk kõik on korrektne. Tahad odavamalt saada, palun, hübriid yaris ootab.
Pses ja offitud, sellepärast tossavad. Õnneks see aeg hakkab vaikselt mööda ka saama, diizl hääbub väga kiiresti ja, kui täna bemmi osta, siis ilmselt juba elektrikas, hübriidid on neil, noh jah.
Pses ja offitud, sellepärast tossavad. Õnneks see aeg hakkab vaikselt mööda ka saama, diizl hääbub väga kiiresti ja, kui täna bemmi osta, siis ilmselt juba elektrikas, hübriidid on neil, noh jah.
Ei hääbu. Need eksporditakse edasi shitholimatesse riikidesse kui Eesti, kus need edasi saastavad. Eesti oli lihtsalt vahepeatus. Saksamaa-Leedu/Läti-Eesti-shitholecountry.
Mu eelmine auto 110 eur. 2007a suitsev 330xd bemm. Praegu 105 eur 2018a 1.4 "rohelisem kui bemm" bensukas skoda octavia. 5 eur vahet?
No see on puhtalt "maainimesed vanemate autodega ei jaksa maksta" tagajärg. Octavia ja 3 bemm on sarnase suuruse ja kaaluga, ja tavaline bensukas ei ole isegi väikese mootoriga palju ökom, kui see kolmene diizl, ehk kõik on korrektne. Tahad odavamalt saada, palun, hübriid yaris ootab.
330xd - CO2 (NEDC) 218 (g/km) EURO 4
Octavia 1.4 - CO2 (NEDC) 114 (g/km EURO 6
Ja sama aastamaks? Kus siin roheline mõtlemine on? Selline bemm peaks neli- viis sotti aastas maksma, et keegi üldse mõtlema hakkaks säästlikuma auto peale. Sõidetakse kuni liigub remontida pole mõtet. Ja liigub veel kaua... Kauem kui mu 10a uuem skoda arvatavasti... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Transpordiameti maksukalkulaator paistab vigane olevat.
Näitab mõne auto puhul aastamaksu alla 50€. 50€ pidavat olema miinimum. EMTA oma näitab 50.
Ainus pisut mõistlikum osa selle automaksu juures ongi see, et vanade autode eest üle 50€ aastas ei maksa. _________________ Müüa igasugu asju
Saab 9-3 oksjonil
ei ole vigane. Sellelsamal lehel on selgelt kirjas:
tsitaat:
2025 täisaasta aastamaksu arvutamiseks tuleb registreerimistasu ja aastamaksu arvutamise kuupäevaks märkida 31.12.2024.
Kui oled auto ostnud jooksval aastal, siis tuleb aastamaks proportsionaalselt väiksem.
tsitaat:
§ 8. Maksustamisperioodi kestel registreeritud mootorsõiduki kohta mootorsõidukimaksu arvutamine
...
(3) Mootorsõidukimaks arvutatakse proportsionaalselt päevade arvuga, mis on jäänud jooksva maksustamisperioodi lõpuni, arvates registreerimisele järgnevast päevast.
ei saa ju sellise bemmi pealt rohkem võtta, tuleta meelde seda kisa teemal vaesed maainimesed oma vanade autodega.
See ei ole vaese maainimese auto
Mismõttes. Nelivedu, et ikka talust välja saada ja unikas ka vast, et prusse ja boilerit vedada. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
pppd, tänan tähelepanu juhtimast.
Ma millegipärast arvasin, et arvestab automaatselt sellega, millal viimane omanikuvahetus tehtud.
Mis te oma võõrandatud ja rippuma jäänud (omanikuvahetus pooleli) autodega olete teinud?
Kas peaks oma nimele tagasi võtma ja siis registrist kustutama (muidu ei saa)?
Transpordiametist vastati, et mul selle autoga seoses enam kohustusi ei ole. _________________ Müüa igasugu asju
Saab 9-3 oksjonil
Ainuke kord kui olen autoroolis peaaegu pildi tasku pannud oli siis kui rocca ringil mingi kolmene kamp BMWsid mu ees foori tagant kiirendas ja üks eriti uhkelt widebody kitiga tuunitud e92 sellise õlitossupilve sumpast välja lõi, et kogu linna õhukvaliteediandurid olid ilmselt paar päeva punases. Ja kiirendus jätkus ka järgmise foori tagant. Siis tekkis küll küsimus, et kas bemmimees ise peeglisse ei vaata, et mis ökokatastroofi ta korraldab või oma peas teeb burnouti või kas üldse seal kõrvade vahel miskit toimub.
Keegi siin oli hübriidi ekspert, foorumlane Markos vist..
Kuidas kommenteerib Dacia hübriidmootoreid, kas "õiged" või akuga poogitud vuhvlid? 3 minuti peal see mootori jutt ja pilt hakkab..
Mis seal head? Vaadata jah isegi kannatab aga kõige muu pealt on kokku hoitud
Uuena sama raha eest sama hea maastiku- või lumesuutlikkusega autot ei saa. Sõidumugavusele pole peale rehvi- ja tuulemüra midagi ette heita. Ei lagune ka enam hullusti nagu esimesed Renault' põhjal Daciad.
Kui ma ise peaks ostma, siis eelistaks muidugi sama raha eest 5-10 aasta vanust Foresteri. Eelkõige neliveo ja automaatkasti kombinatsiooni pärast, mida Daciale millegipärast ei pakuta. _________________ Müüa igasugu asju
Saab 9-3 oksjonil
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.