praegune kellaaeg 26.01.2025 17:11:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
HPN
HV veteran
|
09.01.2025 22:05:05
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
degrass kirjutas: |
Sahasrahla kirjutas: |
Kes kontrollib faktikontrolli?
Ega faktikontroll pole pühak, kes ainult tõtt räägib. |
Me ei tohiks siin arvamust ja fakte omavahel segi ajada. Kellegi solvamine ei ole arvamus. Oma arvamuse p6hjendamine käib aga enamusele sotsiaalmeeida prügikastis trollijatele silmnähtvalt ülej6u, mist6ttu hakatakse esimesel v6imalusel oponenti ründama, mitte oma seisukohta p6hjendama, veel vähem faktidega t6estama. |
Mis see kellegi mingiks foobiaks kutsumine on ? Mitte viha kõne ja mitte solvamine ? Samas kus küsitleda kas on normaalne siis on viha kõne. Või kui ütled et sa ei poolda ja selgitad miks, siis on ka viha kõne.
Kritiseerid halbu ideid valitsuse poolt on ka viha kõne.
EU üritab juba kaua meile peale suruda seda viha kõne seadust ja me varsti saame trahvi ka selle eest et ei ole teinud eraldi seadust.
Mina arvan et sõnavabadus ei saa eksisteerida kui on seadus viha kõne mida tõlgendada pole võimalik sest viha kõne on kõne mis lugejale/kuulajale ei meeldi. |
Tee omale esmalt selgeks, mis asi see müstiline sõnavabadus on, siis tule tagasi siia targutama.
|
|
tagasi üles |
|
|
degrass
HV kasutaja
|
09.01.2025 23:28:45
|
|
|
Mis see kellegi mingiks foobiaks kutsumine on ? Mitte viha kõne ja mitte solvamine ? Samas kus küsitleda kas on normaalne siis on viha kõne. Või kui ütled et sa ei poolda ja selgitad miks, siis on ka viha kõne.
EU üritab juba kaua meile peale suruda seda viha kõne seadust ja me varsti saame trahvi ka selle eest et ei ole teinud eraldi seadust.
Mina arvan et sõnavabadus ei saa eksisteerida kui on seadus viha kõne mida tõlgendada pole võimalik sest viha kõne on kõne mis lugejale/kuulajale ei meeldi. |
Keegi ei keela sul valitsust arvustada v6i kritiseerida. Kuid mulle näib, et s6navabadus ja vihak6ne on pigem teemaks neile, kelle v6imekus ennast väljendada piirdub oponente erinevate kehaosade nimi-, tegu- ja omaduss6nadega kirjeldada.
_________________ ˄28 The term "troll" refers to internet users–in this context, paid operatives–who post inflammatory or otherwise disruptive content on social media or other websites.
Nie wieder ist jetzt |
|
tagasi üles |
|
|
lopes39
HV Guru
|
10.01.2025 03:11:04
|
|
|
HPN kirjutas: |
Me ei tohiks siin arvamust ja fakte omavahel segi ajada. Kellegi solvamine ei ole arvamus. Oma arvamuse p6hjendamine käib aga enamusele sotsiaalmeeida prügikastis trollijatele silmnähtvalt ülej6u, mist6ttu hakatakse esimesel v6imalusel oponenti ründama, mitte oma seisukohta p6hjendama, veel vähem faktidega t6estama. |
Tee omale esmalt selgeks, mis asi see müstiline sõnavabadus on, siis tule tagasi siia targutama. |
Tee mulle selgeks siis mis ma olen valesti kirjutanud et ma pole endale selgeks teinud sõnavabaduse tähendusest ?
Sa ju selle postitusega samamoodi ainult targutad.
Keegi ei keela sul valitsust arvustada v6i kritiseerida. Kuid mulle näib, et s6navabadus ja vihak6ne on pigem teemaks neile, kelle v6imekus ennast väljendada piirdub oponente erinevate kehaosade nimi-, tegu- ja omaduss6nadega kirjeldada. |
Ma ei kasuta roppusi sõnu või muutu isiklikuks kui ma kritiseerin midagi. Osadel teemadel sõna võtmise puhul just mind nimetatakse mingiks foobiaks ja palju teisi inimesi.
Foobiaks kutsumine ei lähe kuskil viha kõne alla. Meedia jne kõik kasutavad neid sõnu. Rassism on ka üks sõna mida pidevalt kasutatakse kuna ei saa olla et on isiku taga asi kinni ehk mida isik on teinud valesti.
Isegi siiin selles rahalises USA teemas te enamuselt gruppitate või nõuate vastuseid kellegi käest mis ei ole viisakas ja ka sobilik.
Aga no kuhna teil on ühina viha grupp siis te ise sellest ju aru ei saa
|
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
|
|
tagasi üles |
|
|
HPN
HV veteran
|
10.01.2025 07:10:59
|
|
|
Tee omale esmalt selgeks, mis asi see müstiline sõnavabadus on, siis tule tagasi siia targutama. |
Tee mulle selgeks siis mis ma olen valesti kirjutanud et ma pole endale selgeks teinud sõnavabaduse tähendusest ?
Sa ju selle postitusega samamoodi ainult targutad.
Keegi ei keela sul valitsust arvustada v6i kritiseerida. Kuid mulle näib, et s6navabadus ja vihak6ne on pigem teemaks neile, kelle v6imekus ennast väljendada piirdub oponente erinevate kehaosade nimi-, tegu- ja omaduss6nadega kirjeldada. |
Ma ei kasuta roppusi sõnu või muutu isiklikuks kui ma kritiseerin midagi. Osadel teemadel sõna võtmise puhul just mind nimetatakse mingiks foobiaks ja palju teisi inimesi.
Foobiaks kutsumine ei lähe kuskil viha kõne alla. Meedia jne kõik kasutavad neid sõnu. Rassism on ka üks sõna mida pidevalt kasutatakse kuna ei saa olla et on isiku taga asi kinni ehk mida isik on teinud valesti.
Isegi siiin selles rahalises USA teemas te enamuselt gruppitate või nõuate vastuseid kellegi käest mis ei ole viisakas ja ka sobilik.
Aga no kuhna teil on ühina viha grupp siis te ise sellest ju aru ei saa |
Seda on sulle korduvalt Vaba Mikrofoni teemades seletatud. Sõnavabadusega kaasneb ka vastutus oma sõnade eest. Viimast kiputakse pidevalt "kõvade" sõnavabadusvõitlejate poolt ära unustama või lihtsalt ei teata, mida sõnavabadus tähendab.
Taaskord hakkab mingisugune ohvrimängimine pihta, kui keegi julgeb midagi vastu öelda. Sinu käitumismustri järgi võib juba kella õigeks keerata.
|
|
tagasi üles |
|
|
psauce
Kreisi kasutaja
|
10.01.2025 08:24:01
|
|
|
Sõnavabadusega kaasneb ka vastutus oma sõnade eest. |
Sõnavabadus ning lisaks usu- ja veendumusvabadus on müstilised loomad. Probleem on pigem selles, et kõik on võrdsed, aga osad on ikkagi võrdsemad. Seda enam kui seadused tehakse võimalikult abstraktselt.
Näiteks tänapäeval läheb valge heteromehe siunamine sõnavabaduse alla kuid samasugune tegevus mõne teise grupi vastu võib võtta sult vabaduse. Eestis võid enne vihakõneseadust veel natuke arvata. Peale seda on kööga.
_________________ Kasutajaga meim äri ei tee temapoolse ebaausa käitumise tõttu. |
|
tagasi üles |
|
|
pppd
Kreisi kasutaja
|
10.01.2025 09:30:29
|
|
|
jah, ebaõiglus valitseb meil siin igal sammul, näiteks kassi jalaga löömine on meie ühiskonnas palju rohkem taunitud kui tiigri jalaga löömine, kuigi mõlemad on samasugused loomad ja tegu iseenesest julmus looma vastu. Ning keegi ei taha mõista, kui mõni kassipeksja hakkab avalikult halama et kus on võrdsus, miks te mind vaenate, aga tiigripeksjad...
|
|
tagasi üles |
|
|
ahvilõust
Kreisi kasutaja
|
10.01.2025 09:44:57
|
|
|
Äge kuidas junkeed keelavad igasuguse info LA tulekahjude tõelise põhjuse kohta.
Suurim põhjustaja on see üle riigiline fraking, mis lekitab tonnides metaani koguaeg taevasse. Et terve riik nagu suur ahi.
Pluss nende poolt korraldatud NS õhkamine, mis omakorda millionites tonnides metaani taevasse välja lasi.
Ja siis nende botid kes nn. Ukraine vabaduse eest kümnetes naftahoidlaid ja töötlemis jaamu õhkavad. Millega tonnides CO2-te taevasse paiskub.
Selline magus kättemaks looduse poolt nendele rikastele junkeedele.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
tagasi üles |
|
|
pppd
Kreisi kasutaja
|
10.01.2025 09:58:10
|
|
|
krt, ma teadsin siiamaani kindlalt et inimtekkelise co2 osa atmosfääris on kaduvväike, see ei saa kliimat mõjutada ning kõige taga on hoopis 'jewish space lasers'. Tahate öelda et see kõik oli vale?
|
|
tagasi üles |
|
|
psauce
Kreisi kasutaja
|
10.01.2025 10:00:41
|
|
|
pppd kirjutas: |
jah, ebaõiglus valitseb meil siin igal sammul, näiteks kassi jalaga löömine on meie ühiskonnas palju rohkem taunitud kui tiigri jalaga löömine, kuigi mõlemad on samasugused loomad ja tegu iseenesest julmus looma vastu. Ning keegi ei taha mõista, kui mõni kassipeksja hakkab avalikult halama et kus on võrdsus, miks te mind vaenate, aga tiigripeksjad... |
See on nagu "hobusest teeme konservi, koerast ei tee konservi, mõlemad on loomad, kus on võrdsus" tüüpi biit. Kus on point?
_________________ Kasutajaga meim äri ei tee temapoolse ebaausa käitumise tõttu. |
|
tagasi üles |
|
|
degrass
HV kasutaja
|
10.01.2025 10:35:30
|
|
|
Aga no kuhna teil on ühina viha grupp siis te ise sellest ju aru ei saa |
Kas sa "nende" hulka kuulud, jätan sinu otsustada.
Foobia on haiguslik kartus, sundhirm. Kuidas see teemasse puutub, pead täpsustama.
Mulle ei ole jäänud muljet, et HV VM teemades kedagi vihatakse. Kindlasti, kriitika v6iks m6nikord konstruktiivsem olla.
Rassismi teema on keerulisem. Väga lihtne on oma eesmärkide saavutamisek selle argumendiga kogu konstruktiivne arutelu ära tappa. Ja siin ei ole vahet, kes selle esimesena välja käib. Sest p6hjused on enamasti palju sügavamad ja nendega tegelemine on väga ebamugav. Seega, lihtne ja mugav on oma oponenti kiiresti rassismis süüdistada.
_________________ ˄28 The term "troll" refers to internet users–in this context, paid operatives–who post inflammatory or otherwise disruptive content on social media or other websites.
Nie wieder ist jetzt |
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
|
10.01.2025 11:16:01
|
|
|
tsitaat: |
Esmaspäeval selgus veel, et Trumpi toetaja Dana White liitus Meta nõukoguga. |
|
Spoiler
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
tagasi üles |
|
|
marxveix
HV Guru
|
10.01.2025 13:23:26
|
|
|
Tore uudis, loodetavasti jõustub peagi ka mujal või õigemini lõpetatakse ära see jama.
|
|
tagasi üles |
|
|
Alari A.
HV Guru
|
10.01.2025 18:36:14
|
|
|
Kui selle tuules marketplace kuulutuste piir 20 per kuu kaob ja AI suva järgi miljoneid kasutajaid marketist ei bänni siis fain bai mee.
Ehk FB nii nagu oli kunagi...aastaid tagasi
|
|
tagasi üles |
|
|
lopes39
HV Guru
|
11.01.2025 00:45:49
|
|
|
Taaskord hakkab mingisugune ohvrimängimine pihta, kui keegi julgeb midagi vastu öelda. Sinu käitumismustri järgi võib juba kella õigeks keerata. |
Ühesõnaga sa vastad mulle et mine tee endale selgeks mida miski asi tähendab ja midagi muud ei ütle. See on otseselt arusaadav et see postitus on mõttega solvata.
Nüüd süüdistad mind ohvrimängimisega. Uuh Ooh keegi julgeb midagi vastu öelda ? Mida sa mulle vastu ütlesid ?
Mis see on muud kui solvamine ? Kui ma sulle sedasi kirjutaksin, siis kuidas sina sellele vastaksid ilma et ei mängiks ohvrit ?
Sinu käitumismustri järgi võib juba kella õigeks keerata. |
See on ju ka otseselt alavääristav käitumine
|
|
tagasi üles |
|
|
HPN
HV veteran
|
14.01.2025 07:11:58
|
|
|
ot: |
Taaskord hakkab mingisugune ohvrimängimine pihta, kui keegi julgeb midagi vastu öelda. Sinu käitumismustri järgi võib juba kella õigeks keerata. |
Ühesõnaga sa vastad mulle et mine tee endale selgeks mida miski asi tähendab ja midagi muud ei ütle. See on otseselt arusaadav et see postitus on mõttega solvata.
Nüüd süüdistad mind ohvrimängimisega. Uuh Ooh keegi julgeb midagi vastu öelda ? Mida sa mulle vastu ütlesid ?
Mis see on muud kui solvamine ? Kui ma sulle sedasi kirjutaksin, siis kuidas sina sellele vastaksid ilma et ei mängiks ohvrit ?
Sinu käitumismustri järgi võib juba kella õigeks keerata. |
See on ju ka otseselt alavääristav käitumine |
Olen äärmiselt solvunud su sõnade peale. |
|
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
|
14.01.2025 10:07:54
|
|
|
Does fact-checking work? What the science say
https://www.nature.com/articles/d41586-025-00027-0
Regarding Meta’s claims of bias among fact-checkers, Van Bavel agrees that misinformation from the political right does get fact-checked and flagged as problematic — on Facebook and other platforms — more often than does misinformation from the left. But he offers a simple explanation.
“It’s largely because the conservative misinformation is the stuff that is being spread more,” he says. “When one party, at least in the United States, is spreading most of the misinformation, it’s going to look like fact-checks are biased because they’re getting called out way more.” |
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
tagasi üles |
|
|
marxveix
HV Guru
|
15.01.2025 12:25:37
|
|
|
Kuulduste põhjal võetakse ka Euroopas FB faktikontroll väidetavalt maha aga sellega läheb ilmselt mõned kuud kauem. Hõiskaks siis, kui see tehtud, ette ei ruttaks.
|
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
|
|
tagasi üles |
|
|
bugbrake
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
|
BA79
HV kasutaja
|
17.01.2025 14:27:37
|
|
|
Faktikontrolli ja isegi oma arvamuse avaldamisega on nii, et kui miski ei sobi siis saab heal juhul hoiatuse, halvemal juhul bloki ja banni. Isegi siis kui ise ei ole postituse autor vaid jagad postitust. Nagu oleks see mingi kuritegu kui jagad midagi või veel hullem- esitad oma nägemust millestki. Nõiajaht veebis... Ja kummalisel kombel on postituse lahtris on hall eeltekst- Millest sa mõtled? Kuidas ma saan oma mõtteid avaldada kui need ei sobi "kommuuni reeglitega"?!?
Ilmselt on postituste ja klikkide arv hakanud kiiresti langema ja ilmselt ka kasutajaid vähem, kui need faktikontrollid ja asjad järjest maha võetakse. Kui kasutaja onlines ei ole, siis ei tiksu selle pealt ka portaali pidajale mingit raha sest reklaamid jäävad näitamata. Iga postitus, jagamine, reaktsioon on selles keskkonnas raha sest see tõstab tõenäosust, et kasutaja sõbralistis olevad reageerivad selle peale ja omakorda jagavad edasi jne.
|
|
tagasi üles |
|
|
medicopter
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|