Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidupoodide ja kaubanduskeskuste teema (küsitlus: Millist toidupoodi külastatad peamiselt?) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millist toidupoodi külastatad peamiselt?
Selver
33%
 33%  [ 60 ]
Prisma
16%
 16%  [ 29 ]
Rimi
5%
 5%  [ 10 ]
Maxima
8%
 8%  [ 15 ]
Selver ABC
1%
 1%  [ 3 ]
Coop
16%
 16%  [ 29 ]
Grossi toidukaubad
1%
 1%  [ 3 ]
KTÜ (Keila Tarbijate Ühistu)
1%
 1%  [ 2 ]
Aldar Market
0%
 0%  [ 0 ]
Säästumarket (Rimi Eesti Food AS)
2%
 2%  [ 5 ]
Stockmann
1%
 1%  [ 2 ]
Mõni muu toidupood
1%
 1%  [ 2 ]
Kindlat eelistust pole
8%
 8%  [ 15 ]
Lidl
2%
 2%  [ 5 ]
hääli kokku : 180

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tofay
HV kasutaja

sõnum 29.11.2024 12:05:26 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
taaratšekil on enamasti kehtivuskuupäev peal

3 aastat, kui ära kiletad.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.11.2024 12:10:57 vasta tsitaadiga

pppd kirjutas:
https://www.rimi.ee/uudised/rimi-uuenduslik-taaraautomaat-voimaldab-raha-kanda-otse-kliendi-rimi-kontole

lõpuks ometi, iga kord kui nende automaatidega olen pidanud asjatama, siis on tekkinud küsimus et miks see paberilipakas, kannaks raha otse kontole. Ainuke teema et RIMI...

Progress icon_lol.gif
tofay kirjutas:
Draqula kirjutas:
taaratšekil on enamasti kehtivuskuupäev peal

3 aastat, kui ära kiletad.

Kiletamise hetkeks kontrast juba -50%. Mõttekam foto teha ja ekraanilt skännida, kui plaanis hiljem kasutada. Kadumise oht kah mõnevõrra väiksem.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 31.12.2024 18:27:49 vasta tsitaadiga

https://epl.delfi.ee/artikkel/120346939/lugeja-kirjutab-hendrik-tamm-eesti-poodide-iseteeninduskassad-loi-jumal-kull-vihahoos
Päris korralikud esimese maailma probleemid icon_lol.gif
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 31.12.2024 19:04:35 vasta tsitaadiga

Eks seal on mingit mõttetut norimist ja vingumist (ma ei saa päris aru, mida ta Selverist tahab saada, kui sa tahad tervet hunnikut asju puldiga skännida siis sa võtad käru, mitte korvi, simpel ju), aga see koti ja kaalu probleem osades kassades on ikka überstupid. Ma, nagu kaasaegne inimene väljendub, just cannot Rimi kassad. Lähen seal alati kassapidaja juurde sest vastasel juhul toimub mul kotitäie kraami skännimise jooksul mingi 3-4 äpardust vähemalt, kuhu nagunii töötaja peab füüsiliselt sekkuma. Kõigepealt nad tahavad olla ilgelt rohelised, aga kui sa paned kaalu peale oma koti, kus on juba midagi muud sees, siis see ei sobi. Ja kui sa asju kotti asetades neid sinna lihtsalt käest ei pilla, vaid soovid neid kenasti paigutada, siis hoidku jumal, üle ühe annab jälle kaal alarmi et sa oled midagi valesti teinud. Ja seisad seal nagu odratolgus ja jälle ootad, et valvetöötaja sinu juurde jookseks.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 31.12.2024 19:31:39 vasta tsitaadiga

Rimis kasutad äppi ja pole mingit kaaluprobleemi
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 31.12.2024 19:37:54 vasta tsitaadiga

Ma kah ei saa sellest probleemist aru. Pult või äpp ja kohe kotti. Mingi ühe-kahe asja puhul olen seda kassas skännimist kasutanud, aga reeglina ikkagi pult või äpp. Rimis ja Coopis suur pluss ka see, et need äpi ja puldikassad on tihti eraldi ning järjekorda pole.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 31.12.2024 19:39:15 vasta tsitaadiga

Betamax, thumbs_up.gif
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 08.01.2025 13:11:58 vasta tsitaadiga

Eile juhtus selline harv olukord, et kehv tervis ja viletsad jalad viisid toitu ostma parajasti lähimast teele jäänud poest, mis oli paraku see A1000 market. Poena on see muidugi paras pommiauk ja valik pehmelt öeldes... omapärane icon_rolleyes.gif ja värskete viljade osakond on muidugi täiesti õudne. Aga samas leidsin sealt närimist isegi rohkem kui ootasin, ei olnud päris nii et ainult limonaad ja krõpsud, nälga ei jäänud.
Hoidusin kangelaslikult veremaa toodete ostmisest nagu Greenfieldi tee, mis on mu kunagine lemmik (kes see ikka kassi saba tõstab kui mitte ise, eks), selle asemel leidsin putinilepugejate riigis ehk Saksas toodetud vähese suhkrusisaldusega naturaalse joogi "hohes immun water" c- ja d-vitamiini, laimi- ja ingverimaitselise. Ei tea kas seal kõiki neid aineid sees on aga ingverit on küll vägevalt, nagu ise tehtud ingveritee kohe.
Kui keegi teab, kuskohast seda soetada ilma A1000 marketit toetamata, siis ostaks kohe veel.

Ühesõnaga, note to self siia, et risti vastupidisele harjumusele õnnestus seekord ka tšekk elusalt koju lohistada, ja millaski kui aega saan püüan teha võrdluse, kas väitel, et nad on Eesti odavaim toidupood on üldse mingit alust või ei. Endal sellist muljet ostetud kraami hindade järgi puusalt küll ei jäänud.
tagasi üles
Oisu.
HV kasutaja

sõnum 08.01.2025 13:42:49 vasta tsitaadiga

Eesti Saarema juust 500 g 5,48 € (Grossi).
Soome 4,39 € (Prisma).
Eestis on transport ikka kallis v on juurdehindlus thumbs_down.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 08.01.2025 13:43:58 vasta tsitaadiga

Selver vs Rimi äpindus:
- Selveris äpiga skännides on kõik hinnad kohe lõplikud, kui maksma lähed on lõplik summa teada - seega hea ja konkreetne algusest lõpuni. Näed alati ära kas on konkreetsel tootel lubatud soodushind või mitte.
- Rimi äpiga skännides on erinevad personaalsed pakkumised ja aktiveeritavad kampaaniad, mille puhul skännides lõpphinda ei kuvata - alles kassas tehakse arvutus ja siis näed, mis lõppsumma tuleb.

Rimi lähenemine tekitab veidi sellise pseudo positiivse emotsiooni - näed kassas kuidas algne summa järsku väheneb.
Selveri puhul küll tuuakse tšekil sääst eraldi välja, kui sellist wow efekti ei teki kui just eraldi pärast tšekki uurima ei hakka.

Seega mul tekkis küsimus, kas Rimi puhul on tahtlikult lahendatud asi nii efekti saavutamiseks ("nii palju läks järsku summa väiksemaks") või ei suudeta jooksvalt kohe õiget hinda näidata (sellest saan aru, et mingit kampaaniat äpis käsitsi aktiveerides, võivad mõne toote hinnad muutuda peale skännimist, kuid ka siis oleks võimalik ikkagi äpis kuvada õige lõplik hind enne äpikassas maksma asumist).
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 08.01.2025 13:47:44 vasta tsitaadiga

Selveri äpp eile poole ostu pealt logis ennast välja. Uuesti sisse logides palus uue pin koodi valida turvalisuse huvides. Õnneks ostud oli alles.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 08.01.2025 14:29:47 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
Selver vs Rimi äpindus:
- Selveris äpiga skännides on kõik hinnad kohe lõplikud, kui maksma lähed on lõplik summa teada - seega hea ja konkreetne algusest lõpuni. Näed alati ära kas on konkreetsel tootel lubatud soodushind või mitte.
- Rimi äpiga skännides on erinevad personaalsed pakkumised ja aktiveeritavad kampaaniad, mille puhul skännides lõpphinda ei kuvata - alles kassas tehakse arvutus ja siis näed, mis lõppsumma tuleb.

Rimi lähenemine tekitab veidi sellise pseudo positiivse emotsiooni - näed kassas kuidas algne summa järsku väheneb.
Selveri puhul küll tuuakse tšekil sääst eraldi välja, kui sellist wow efekti ei teki kui just eraldi pärast tšekki uurima ei hakka.

Seega mul tekkis küsimus, kas Rimi puhul on tahtlikult lahendatud asi nii efekti saavutamiseks ("nii palju läks järsku summa väiksemaks") või ei suudeta jooksvalt kohe õiget hinda näidata (sellest saan aru, et mingit kampaaniat äpis käsitsi aktiveerides, võivad mõne toote hinnad muutuda peale skännimist, kuid ka siis oleks võimalik ikkagi äpis kuvada õige lõplik hind enne äpikassas maksma asumist).

Pigem on Rimil ikka mingi tehniline põhjus. See wow efekt võib lahedalt kõlada, samas jälle see kellel on konkreetne eelarve(võib-olla ongi viimane toiduraha enne rahapäeva) jätab ilmselt mõne asja korvi panemata, et kindla peale välja minna st. mitte eelarvet ületada.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
ref
Kreisi kasutaja

sõnum 08.01.2025 14:44:26 vasta tsitaadiga

Oisu. kirjutas:
Eesti Saarema juust 500 g 5,48 € (Grossi).
Soome 4,39 € (Prisma).
Eestis on transport ikka kallis v on juurdehindlus thumbs_down.gif

3. jaanuar Prismas maksin 3.59.

Juustu osas on mingid imelikud juurdehindlused ja soodukad nagunii... ei mäletagi millal viimati nö. täis hinnaga mingit juustu sai ostetud. Kui midagi viisakat 3-4 eurot hinnavahemikus silma jääb saab paar pakki varuks võetud (säilib reeglina paar kuud külmas kenasti).
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 08.01.2025 14:48:10 vasta tsitaadiga

Viisakat sellise hinna vahemikus pakkus ainult selver, viimati seal käies oli see ka maha võetud. Muudes poodides need hea allahindlusega suured pakid on täis saast, minule vastuvõetamatu maitsega.

Äppidega seoses, need on head kaardi asendajad, millega pult võtta või siis äärmisel juhul kasutan max paari toote puhul skännimiseks, suurema korvi puhul ikka väga tüütu thumbs_down.gif
Kommentaarid: 204 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 170
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 08.01.2025 14:53:12 vasta tsitaadiga

3 midagi oli 500g maximas
//
Äpp...nojah coop jätkuvalt arvab et ma pätt.
Kasutan iseskännimist..see vähemalt ei kobise.
rimi samas töötab, ju nende meelest ma pole kahtlane. 0 kontrolli 10+ ostu, käin üsna harva füüsilises poes.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 08.01.2025 15:09:57 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:
Viisakat sellise hinna vahemikus pakkus ainult selver, viimati seal käies oli see ka maha võetud. Muudes poodides need hea allahindlusega suured pakid on täis saast, minule vastuvõetamatu maitsega.

Eitea, Grossis iga nädal erinev juust sooduspakkumisega, kõik normaalsed Eesti juustud.
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 08.01.2025 15:15:01 vasta tsitaadiga

Ma siis olen pursui kui seda ostan icon_biggrin.gif
https://www.rimi.ee/epood/ee/tooted/piimatooted-munad-juust/juust/lamba--ja-kitsepiimajuustud/kitsejuust-goat-farm-200g/p/947095
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 08.01.2025 15:19:10 vasta tsitaadiga

Maitse asi. Saaremaa kraam on vist ainuke mida Eesti omadest tarbida tahaks a seda väga harva soodukaga ja pigem pisikesed pakid. Niiet väga tihti peab ostma tavahinnaga oma maitse järgi juustu
Kommentaarid: 204 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 170
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 08.01.2025 16:30:52 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Ma siis olen pursui kui seda ostan icon_biggrin.gif
https://www.rimi.ee/epood/ee/tooted/piimatooted-munad-juust/juust/lamba--ja-kitsepiimajuustud/kitsejuust-goat-farm-200g/p/947095

Ma siis veel suurem pursui, sest ostan selle viilutatud varianti. Aga ainult siis kui on allahindlus.

Saaremaa juustud ei meeldi üldiselt üldse. Valio Gouda minu lemmik eesti omadest.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 08.01.2025 16:34:44 vasta tsitaadiga

Ostsin lastele mingit kitsepiima jäätist, mõtlesin et saan rahulikult proovida. Krt sõid ära.... Ukrainas toodetud.
Teine teema oli lagritsaga...elukaaslane väitis, et ei söö... sõid selle magusama versiooni (LAKU) käest ära... ma siis süüdi et näe õhtul tood magusat icon_lol.gif
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 08.01.2025 17:40:42 vasta tsitaadiga

Janis kirjutas:
Maitse asi. Saaremaa kraam on vist ainuke mida Eesti omadest tarbida tahaks a seda väga harva soodukaga ja pigem pisikesed pakid. Niiet väga tihti peab ostma tavahinnaga oma maitse järgi juustu

RIMis koguaeg viilujuust alla 7 eur/kg saaremaa omad. aga kahjuks ei ole need hea mekiga. Liiga kuivad ja krudisevad kuidagi.... icon_neutral.gif

netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 08.01.2025 17:46:34 vasta tsitaadiga

Jah, just täpselt. Mul tekib alati mingi selline kuivanud tallanaha assotsiatsioon Saaremaa juustuga. Ainus asi mis neilt mulle meeldib, on see:

https://www.mosaaremaa.ee/toode/mo-saaremaa-red-cheddar-280-g/

Seda olen küll nõus eelistama isegi välismaa cheddarile. Aga noh, see on maiustamiseks, võileiva peale ei pane.
Ja suvel palavaga ostan Kadaka suitsujuustu, et võileib ligedaks ei läheks, kui lähen matkama. Aga muu võiks minupoolest olemata olla, ei ostaks isegi kui muud juustu saada poleks.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 09.01.2025 09:06:25 vasta tsitaadiga

Saaremaa kõige odavam pole kõige parem, vahepeal tuleb sealt ka midagi teist kampaaniasse...too oli parem icon_razz.gif
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 09.01.2025 17:48:24 vasta tsitaadiga

No need Eesti, Hollandi, Leet jms mõtlen, hariliku juustu sari....
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidupoodide ja kaubanduskeskuste teema (küsitlus: Millist toidupoodi külastatad peamiselt?) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.