Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rat
HV kasutaja

|
31.12.2024 09:36:17
Telefoni ekraanipildi ületoomine arvuti kuvarile |
|
|
Tere,
Kas on võimalik kuidagi telefoni pilti tuua üle arvuti kuvarile, nimelt telefoni ekraan andis otsad ja on pime, telefon ise toimib, kuna häälitseb, ühesõnaga elab veel, oleks vaja telefonist võtta dokumente jne. Kas selline asi on võimalik. Ekraanivahetust teha ei sooviks, kuna see ei ole majanduslikult kasulik.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olava
HV kasutaja
|
31.12.2024 10:06:35
|
|
|
Kui vaid telefonist faile vaja, siis üle USB ühenduse saad arvutist ligi.
Mõned mudelid lubavad ka Samsung Dex sarnast ühendust, aga seda "pimeda ekraaniga" tööle naljalt ei saa, kui ta just varem seadistatud polnud. Samuti ka Miracast lahendust.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
rat
HV kasutaja

|
31.12.2024 10:10:12
|
|
|
Olava kirjutas: |
Kui vaid telefonist faile vaja, siis üle USB ühenduse saad arvutist ligi.
Mõned mudelid lubavad ka Samsung Dex sarnast ühendust, aga seda "pimeda ekraaniga" tööle naljalt ei saa, kui ta just varem seadistatud polnud. Samuti ka Miracast lahendust. |
Jah, ta häälitseb ja isegi hommiku äratab, kuna mul oli kell igapäevaselt pandud äratama aga pilti ei näe ja suht tume maa, mõtlesin, et äkki on mingi programm, millega saab arvutiga ligi ja nii saaks kõik vajaliku kätte.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
31.12.2024 10:22:38
|
|
|
Aga võimaluse korral võid ju proovida, äkki juhtub ime ja mingi USB dock lähebki ilma telefonipoolse seadistamiseta käima?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
rat
HV kasutaja

|
31.12.2024 10:27:14
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Aga võimaluse korral võid ju proovida, äkki juhtub ime ja mingi USB dock lähebki ilma telefonipoolse seadistamiseta käima? |
Eks tuleb vist jah, katse eksitus meetodiga teha
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
HV kasutaja
|
31.12.2024 10:31:33
|
|
|
rat kirjutas: |
Jah, ta häälitseb ja isegi hommiku äratab, kuna mul oli kell igapäevaselt pandud äratama aga pilti ei näe ja suht tume maa, mõtlesin, et äkki on mingi programm, millega saab arvutiga ligi ja nii saaks kõik vajaliku kätte. |
Kindlasti selliseid programme on, meenub kurikuulus juutide Pegasus, mida müüakse riikide eriteenistustele, mille abil saab sokutada telefonidesse kaugteel pahavara ja telefoni nö üle võtta ja teha seadmest luureseade ehk ligipääs failidele, vestlustele, mikrofonile, piltidele, kõigele.. Miski teadlaste punt uuris selle Pegasuse kasutamise jälgi, ja ka Eesti riiklikud teenistused väideti jälgede järgi Pegasuse kasutajad olevat, kus Pegasuse haldus-servertarkvara oli peidetud lausa koolide-haridusasutuse serverisse.
Teine teema, ka politseil ja kohtuekspertiisil on arvatavalt kallid ja eesrindlikud vahendid telefoni sisule ligipääsuks. Vbl kui kuskil äärmuslaste lehel kurje plaane haud, pälvid tähelepanu ja maksumaksja raha eest saadakse su failidele kenasti ligi Iseküsimus kas nad sulle neid "päästetud" faile on nõus loovutama või saad oma ekraanita lutsu tagasi samas seisus mis ära võeti.
Lihtsaim variant oleks pöörduda telefoni parandusega tegelevate poole, kes oskavad olukorda hinnata, jagada soovitusi ja ehk pakkuda odavaima hinnapakkumise olukorra lahendamiseks. Võibolla kõige soodsam ongi ekraanivahetuse kulu kanda ja saad nii andmetele ligi kui telefoni taas kasutatavaks.
Antud küsimus taandub lõpuks rahale..
Minu samsungi telefon arvuti järel USB järgi panna küsib ka telefoni ekraanil teha valik, kas ainult laadida või failidele ligipääs ja mingi valik oli nagu veel - ehk kas isegi kaabliga ühendamisest piisab, võib oleneda mudelist ja olukorrast..
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
31.12.2024 10:56:11
|
|
|
Asi selles ongi, et ega kõik telefonid ei anna vabatahtlikult pilti välja.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
rat
HV kasutaja

|
31.12.2024 11:02:56
|
|
|
Prillpapa kirjutas: |
Jah, ta häälitseb ja isegi hommiku äratab, kuna mul oli kell igapäevaselt pandud äratama aga pilti ei näe ja suht tume maa, mõtlesin, et äkki on mingi programm, millega saab arvutiga ligi ja nii saaks kõik vajaliku kätte. |
Kindlasti selliseid programme on, meenub kurikuulus juutide Pegasus, mida müüakse riikide eriteenistustele, mille abil saab sokutada telefonidesse kaugteel pahavara ja telefoni nö üle võtta ja teha seadmest luureseade ehk ligipääs failidele, vestlustele, mikrofonile, piltidele, kõigele.. Miski teadlaste punt uuris selle Pegasuse kasutamise jälgi, ja ka Eesti riiklikud teenistused väideti jälgede järgi Pegasuse kasutajad olevat, kus Pegasuse haldus-servertarkvara oli peidetud lausa koolide-haridusasutuse serverisse.
Teine teema, ka politseil ja kohtuekspertiisil on arvatavalt kallid ja eesrindlikud vahendid telefoni sisule ligipääsuks. Vbl kui kuskil äärmuslaste lehel kurje plaane haud, pälvid tähelepanu ja maksumaksja raha eest saadakse su failidele kenasti ligi Iseküsimus kas nad sulle neid "päästetud" faile on nõus loovutama või saad oma ekraanita lutsu tagasi samas seisus mis ära võeti.
Lihtsaim variant oleks pöörduda telefoni parandusega tegelevate poole, kes oskavad olukorda hinnata, jagada soovitusi ja ehk pakkuda odavaima hinnapakkumise olukorra lahendamiseks. Võibolla kõige soodsam ongi ekraanivahetuse kulu kanda ja saad nii andmetele ligi kui telefoni taas kasutatavaks.
Antud küsimus taandub lõpuks rahale..
Minu samsungi telefon arvuti järel USB järgi panna küsib ka telefoni ekraanil teha valik, kas ainult laadida või failidele ligipääs ja mingi valik oli nagu veel - ehk kas isegi kaabliga ühendamisest piisab, võib oleneda mudelist ja olukorrast.. |
Toonitan, et mu telol läks lambist pilt ära, ostsin uue telo aga vanas on niivõrd palju asju ja ma loll keerasin varundamise viimasel kuul kinni, kuna mälu sai pilves täis, seega olen ise süüdi aga dokumente tahaks ikka kätte saada.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Simpelman
HV veteran

|
31.12.2024 11:26:12
|
|
|
No iga telefon seda ikka ei oska...Meil pole ka teada mis telefon teemalgatajal üldse on...
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
31.12.2024 11:44:35
|
|
|
Ja selle soovitatud kaabliga on veel see probleem, et laenata seda eriti vast kusagilt pole, peab ostma. USB dock (loodetavasti telefonile sobilik) on aga nii mõnelgi läpakaomanikul kodus olemas, lubatakse vast korraks ikka telefon prooviks sinna otsa ühendada.
Kui just telefoni karbi peale pole HDMI kirjutatud.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
rat
HV kasutaja

|
31.12.2024 11:54:48
|
|
|
Simpelman kirjutas: |
No iga telefon seda ikka ei oska...Meil pole ka teada mis telefon teemalgatajal üldse on... |
Telefon on POCO M6 PRO
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Overkilla
HV veteran
|
31.12.2024 12:09:07
|
|
|
Scrcpy on väga hea pildi duubeldamiseks arvutisse, aga nõuab luba - üle USB (lihtne) või wifi.
Ma ise tegin pimedal telefonil kõik käsud häälega - OK Google, open settings jne, allow talkback (räägib kõik, mis ekraanil)
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
rat
HV kasutaja

|
31.12.2024 12:18:44
|
|
|
Ühesõnaga siis ma saan teleka ekraanilt näha mis nuppe telos vajutada või mis see kaabel mulle annab, kui ekraan ei tööta, puutetundlik ekraan ju või jäi mul midagi kahe silma vahele ?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
31.12.2024 12:21:41
|
|
|
Kui lahendus töötab, pane adapteri asemel täisväärtuslik dock, sinna külge siis veel klaviatuur ja hiir.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
rat
HV kasutaja

|
31.12.2024 12:22:31
|
|
|
Kui lahendus töötab, pane adapteri asemel täisväärtuslik dock, sinna külge siis veel klaviatuur ja hiir. |
Milline see dock välja peaks nägema, siis teaks mida poest otsida ?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
31.12.2024 12:25:47
|
|
|
Ei oska öelda, sest minu telefoniga säherdune asjandus paraku ei toimi.
Aga põhimõtteliselt suvaline USB-C + android kirjadega peaks sobima.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
31.12.2024 12:43:33
|
|
|
Kui lahendus töötab, pane adapteri asemel täisväärtuslik dock, sinna külge siis veel klaviatuur ja hiir. |
Milline see dock välja peaks nägema, siis teaks mida poest otsida ? |
Läpakate USB-C dokkidel on see võimekus olemas. Kui tahad katsetada, siis mul on üks vana HP USB-C dokk. Võin laenutada, kui postikulud kinni maksad.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olava
HV kasutaja
|
31.12.2024 22:47:02
|
|
|
Selkel tundub olema USB 2.0, mis minu arust pilti välja ei anna. Mine soovitatud parandusse, ta leiab lahenduse, kui see vähegi võimalik.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
01.01.2025 00:19:02
|
|
|
Üle wifi või USB kaabliga saab ükskõik mis Android seadme pildi üle võtta ja seda arvutis kontrollida. Samas võrgus peavad olema.
https://adbappcontrol.com/en/
Pixel 7:
Spoiler 
Nvidia Shield TV:
Spoiler 
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
01.01.2025 00:22:08
|
|
|
Olen seda äppi proovinud. Teatud funktsioonid peavad olema sisse lülitatud telefonil. Kui seda pole tehtud ja ekraan puruks, siis pole suurt midagi teha.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
01.01.2025 00:24:38
|
|
|
Jah, USB debugging peab sees olema. Ülejäänud saab juba üle USB kaabli või wifi konfida.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
08.01.2025 22:19:23
|
|
|
SKG kirjutas: |
Üle wifi või USB kaabliga saab ükskõik mis Android seadme pildi üle võtta ja seda arvutis kontrollida. Samas võrgus peavad olema.
https://adbappcontrol.com/en/
|
Tundub väärt asi olema, isegi Win7 toetatud.
Peab ka oma varasalve igaksjuhuks ära tõmmama.
SKG, sul tavaline või Extended (tasuline/annetus) versioon?
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |